نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 4803
صفحه 11 از 601 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین
    راستش ، یه سوال داشتم ، کسی میتونه راجه به ادویه " زعتر " به من اطلاعات بده؟ کاربردش توی چه نوع غذایه ؟ و معادل فارسیش چیه ؟


    دوست عزیزتوی این دستور که از خانم محسنی نژادمن دارم این طوری نوشته:


    نان با زعتر:پودر زعتر مخلوطی از 2 ق غ پودر اویشن/1ق غ کنجد/نصف ق غ زیره /نصف ق غ پودر گردو/نصف ق غ پسته/نصف ق غ سماق و نصف ق غ سبزیجات معطر

    البته من فکر نکنم این تعریف کلی زعتر باشه چون خودم که چند وقت پیش یه شیشه ادویه خریدم که روش نوشته بود زعتر اونورش فقط نوشته بود اورگانو که همون اویشن خودمون باشه.

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین
    راستش ، یه سوال داشتم ، کسی میتونه راجه به ادویه " زعتر " به من اطلاعات بده؟ کاربردش توی چه نوع غذایه ؟ و معادل فارسیش چیه ؟

    • زعتر در فرهنگ عرب به هر گياه خانواده نعناييان گفته مي*شود ولي ادويه آن شامل ترکيبي از مرزنگوش (آويشن شيرازي، گلپر)، پونه کوهي و آويشن است و داراي دو شکل است. در زعتر سبز علاوه بر آويشن از کنجد بو داده (بدون پوست) و نمک استفاده شده است در حالي که در زعتر قرمز، آويشن را با سماق (چاشني کباب) مخلوط مي*کنند. جالب است بدانيد که لبناني*ها معتقدند که اين ادويه موجب افزايش هوشياري مغز و قدرت بدني مي*شود و به دانش*آموزان توصيه مي*شود قبل از امتحان يک ساندويچ داراي اين ادويه را براي صبحانه بخورند. اين ادويه در سوريه، ترکيه، اردن و فلسطين طرفداران بسياري دارد

    هفته نامه سلامت


    زعتر چیست؟




    زعتر نوعی ادویه*ی مخلوط در خاورمیانه و شمال افریقا است که به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا می*پاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان می*مالند و به عنوان پیش*غذا استفاده می*کنند زعتر معمولا ترکیبی است از سبزیجات خشک مانند آویشن وحشی و کنجد بوداده.طبق گفتهIgnace J. Gelb این کلمه در زبان اکدی یک گیاه از تیره اویشن است به نام سسر که در سریانی ستر و پس از ان بنام زعتر وارد عربی شده است .در عراق معمولا زنان خودشان زعتر درست میکنند و در شمال افریقا ادویه هایی که زنان به ان اضافه میکنند یک راز باقی می ماتد و یا فقط به دخترانشان یا سایر اقوام نزدیک میگویند. بعضی از این ادویه ها ممکن است زیره ، تخم گشنیز و رازیانه باشد ترکیب این ادویه با روغن زیتون زیت و زعتر نامیده می شود
    استفاده دارویی
    گفته می شود که این ترکیب ذهن را هشیار و بدن را قوی نگه می دارد برای همین کودکان را تشویق می کنند قبل از امتحان برای صبحانه ساندویچ زعتر بخورند
    طرز تهیه :
    کنجد بو داده، تخم گشنیز، گردو چرخ شده نخودچی پودر کرده ، پودر زیره، مرزنجوش و سماق رازیانه نمک را ترکیب کنید
    زعتر به همراه پنیر فتا یا خامه ای برای صبحانه گزینه فوق العاده ای است.من انرا روی پلو هم امتحان کرده ام البته برای این منظور گزینه بهتری دارم که در پست دیگری معرفی خواهم کرد
    پاورقی:مرزنجوش یک آنتی ویروس بسیار قوی است

    http://darchin.persianblog.ir/post/5








    کاکوتی(زعتر)



    کاکوتی (Thymus Vulgaris) گیاهی از تیره نعنائیان است که کاربرد های غذایی و دارویی دارد و عطر آن نزدیک به آویشن و Oregano است. این گیاه چند ساله است وبوته*های آن پرپشت و ارتفاع آن بین ۲۰ تا ۵۰ سانتی متر می*باشد و دارای گل*های بنفش است.



    نام گذاری
    این گیاه گاهی آویشن نیز خوانده می شود و با آن هم خانواده است. در آذربایجان به آن کهلیک اُتی(Kəhlik oti) و یا ککلیک اوتی (Kəklik oti)(به معنای علف کبک) می*گویند.

    کاربرد خوراکی
    این گیاه در نواحی کوهستانی ایران به عنوان ادویه در غذاها کاربرد وسیعی دارد و عطر آن بسیار نزدیک به آویشن و Oregano و کمی هم شبیه به پونه است. در تهیه غذاهای ایتالیایی جایگزین بهتری نسبت به آویشن برای Oregano است. از برگ*های خشک*شده و خردشده کاکوتی به عنوان طعم*دهنده در دوغ استفاده می*شود و برخی از دوغ های بسته بندی شده در ایران این ادویه را دارند. چوپان*ها و کوه نوردان تازه کاکوتی را جمع آوری می*کنند و چای آن را نوشیدنی گوارایی می*دانند.

    خواص درمانی
    گرم و خشک ضد باکتری خلط آور ضد سرما خوردگی و ضد عفونی کننده روده. کاکوتی که در گویش محلی خراسان به آن آنخ گفته می*شود دارای نام علمی ziziphora tenuir از خانواده Labiatae می*باشد. Thymus که نام علمی آویشن می*باشد نیز از خانواده Labiatae می*باشد. هر چند اثرات این دو گیاه بسیار شبیه همدیگر می*باشند. آویشن بیشتر در بیماریهای تنفسی استفاده می*گردد ولی کاکوتی اغلب در درمان اختلالات گوارشی نظیر اسهال و دل پیچه کار برد دارد .
    منبع:fa.wikipedia.org



    نقل قول نوشته اصلی توسط meisa
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین
    راستش ، یه سوال داشتم ، کسی میتونه راجه به ادویه " زعتر " به من اطلاعات بده؟ کاربردش توی چه نوع غذایه ؟ و معادل فارسیش چیه ؟
    زعتر همون آویشنه عزیزم امااااا عربها آویشن رو با چیزهای دیگه ای مثل کنجد و سماق و زیره و....مخلوط می کنند و باز هم اسمش رو زعتر می گذارند و زعتر معروفی که توی دستورهای غذایی و نون پزی استفاده میشه همین زعتر مخلوطه که بو و طعم فوق العاده ای داره.زعتر با توجه به نوع موادی که با هم مخلوط می کنند انواع بسیاااااااار زیادی داره و مرغوبترین انواعش هم در مناطق شام(فلسطین و سوریه)تولید میشه.
    زعتر رو هم میشه مستقیما با نون و پنیر و...خورد و هم میشه با مواد دیگه ای مثل پنیر یا روغن زیتون یا....مخلوط کرد و لای خمیر پیچید و توی فر گذاشت.
    این عکس زعتر:
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  2. #82

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    اسم این لوبیا ها چیه ؟ منم توی قرمه سبزی خوردم .فقط خیلی درشت بود
    فکر کنم میگن لوبیا عروس.....

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرفر
    خانوما با اینا چی میشه درست کرد
    [img]http://www.mamipic.com/image-6BD2_4E0510F1.jpg">
    [/IMG]
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #83
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط goli banoo
    من واسه کیک مرغ و کیک الویه که قبلا درست کرده بودم دور نون تستها رو با قیچی بریدم واسه همین الان یه عالمه از این دور نونا دارم. باهاشون چی میشه درست کرد ؟
    گلی بانو میتونی تستشون کنی - یا توی ماهیتابه با 1 ذره روغن زیتون سرخشون کنی - برای توی سالاد سزار ... میتونی خشکشون کنی و خرد کنی برای کتلت و سوخاریجاتها:[quote=باربی]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "goli banoo":1lfr8577
    من واسه کیک مرغ و کیک الویه که قبلا درست کرده بودم دور نون تستها رو با قیچی بریدم واسه همین الان یه عالمه از این دور نونا دارم. باهاشون چی میشه درست کرد ؟
    همونطور که دوست عزیزمون گفت میتونی توی فر تستشون کنی و پوردشون کنی با ائیه جات دلخواه قاطیش کنی بشه پودر سوخاری . [/quote:1lfr8577]
    دی میتونی هم بذاری تو فریزر هر وقت سالاد سزار خواستی اونموقع درشون بیاری و سرخ کنی و به بهههههههههههههههههه:)
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  4. #84
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    الهي جاريش بهش بخنده هر كي مسخره كنه
    من سركه بالزاميك خريدم اما نميدونم براي چيا بهتره استفاده كنم.تو سالاد و ماهي ميريزم. اصلا چه فرقي مگه با سركه خودمون داره كه اينقدر گرونه؟؟
    فافا عزیز

    تا جایی که میدونم بالزامیک از نوع خاصی از انگور شیرین تهیه میشه و در ترکیباتش شکر وجود داره، روند تولیدش با سرکه های معمولی متفاوته و خواص درمانیش هم کم و بیش شامل از بین بردن رادیکالهای آزاد موجود در بدن (همونهایی که با انباشته شدنشون هر هفت سال انسان رو پیرتر میکنند (این وسط یادم افتاد بگم که ویتامین E هم یک رفتگر فعال برای رادیکالهای آزاده.. ))، میکروبکشی و ضدعفونی کردن، اسیدی کردن معده که اغلب مفید برای افراد مسن جالب توجه هست و ..

    اما این سرکه بهترین چاشنی سالادها همراه با روغن زیتونه و طعم محشری به سالادها میده..

    درضمن سرکه بالزامیک مثل سایر سرکه ها چربی سوز نیست
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #85
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط rayehe
    سلام دوستان .خسته نباشید.راستش من یه مشکلی دارم.اونم اینه که نمیدونم کجای گوشت گوسفند به چه دردمیخوره.حالا میشه کمکم کنید و بگید:

    1.برای گوشت خورشتی 2. برای ابگوشتی 3. برای چرخ کرده 4.برای چلو گوشت وماهیچه

    از چه گوشتی استفاده کنم؟گوساله یا گوسفند و سوال دیگه اینکه برای هر کدوم از موارد بالا گوشت چه قسمتی خوبه؟ممنون.

    برای مواردی که گفتی خیلی ها سلیقه ای عمل میکنند.. اما خب من سعی میکنم اونی که تقریبا عرفه و خودم تا الان راضی بودم رو بگم برات

    1- برای گشت خورشتی: همیشه ران گوسفندی خیلی خوب بوده، اما گاهی خانمها برای صرفه جویی گوشت گوساله هم استفاده میکنند

    2- آبگوشتی: قلوه گاه، ماهیچه، و یا گوشت هر قسمت دیگه رو استفاده میکنند، چون گوشت ابگوشتی کوبیده میشه، بهتره از قسمتهای چربتر باشه تا آبگوشت لذیذ بشه
    3- چرخ کرده: خیلی سلیقه ها در این مورد مختلفه.. گاهی گوشت لخم گوساله رو با ران گوسفندی قاطی میکنند.. به نسبت نصف به نصف، خودم گوشت گوساله رو که البته از قسمتهای لطیفش هست، با قلوه گاه گوسفندی مخلوط میکنم.. اما گوشت خالص گوسفند بخاطر چربی زیادش برای چرخ کردنی به تنهایی چیز جالبی نمیشه

    4- برای چلوگوشت و ماهیچه: معمولا از گردن و دست و ران گوسفند استفاده میکنند، که ضمن اینکه گوشتهای یک تکه داره، چربیش هم به اندازه است و خب لذیذه

    5- برای فیله کباب و استیک و .. : معمولا فیله گوسفندی خیلی خوبه، که لطیف ترین قسمت گوسفنده و خب البته گران هم هست

    برای هرکدام از موارد یکم اطلاعات داشته باشی، بقیه اشو هم در اثر خرید از قصابها یاد میگیری، مثلا من اگر قصابم وارد باشه بهش تعداد میهمانها رو میگم، اونم خودش گوشتم رو برای باقالی پلو به تعداد مهمانها خورد و آماده میکنه..
    خلاصه اینکه اگر گاهی شک داشتی از خودشونم بپرسی خوب راهنماییت میکنند

    quote="fafa2"]
    نقل قول نوشته اصلی توسط rayehe
    سلام دوستان .خسته نباشید.راستش من یه مشکلی دارم.اونم اینه که نمیدونم کجای گوشت گوسفند به چه دردمیخوره.حالا میشه کمکم کنید و بگید:



    1.برای گوشت خورشتی 2. برای ابگوشتی 3. برای چرخ کرده 4.برای چلو گوشت وماهیچه



    از چه گوشتی استفاده کنم؟گوساله یا گوسفند و سوال دیگه اینکه برای هر کدوم از موارد بالا گوشت چه قسمتی خوبه؟ممنون.
    1-گوشت خورش:گوشت گردن .ماهيچه ها .دنده هاي گوشت دار گوسفند مناسبتر است. .با گوشت استخواندار خورش خوشمزه تر ميشود.از گوشت گوساله يا بوقلمون هم ميتوان استفاده كرد.
    2-ابگوشتي و سوپ:از ماهيچه ها و استخوانهايي كه گوشت كمتري دارند برداريد.
    3-چرخكرده براي غير كباب:مخلوط مساوي گوشت گوساله و شتر را دو بار از چرخ گوشت رد كنيد.
    4- گوشت چرخكرده براي كباب:از مغز ران استفاده كنيد كه بي چربي است. يا اينكه گوشت گوسفندي كه خيلي به درد خورشتي نميخوره و از تميز كردن شقه باقي مونده با چربي گوشت گوسفندي را با قسمت مساوي گوشت گوساله لخم دو بار از چرخ رد كنيد.بار دوم مقدار كمي نمك اضافه كنيد. نكته:به گوشت چرخكرده پياز اضافه نكنيد چون در فريزر طعم و بوي گوشت را تغيير ميده.
    5-گوشت كبابي:گوشت فيله و راسته و ران بجز ماهيچه هاي ان براي كباب مناسبه.از پشت دنده ها با احتياط با چاقو جدا كنيد.[/quote]
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط playful
    سلام به همه مهربونا
    يه سئوال داشتم: از اين قالب هاي پلاستيكي كه براي پيچيدن پيراشكي هست خريدم....خمير رو چونه كوچيك مي گيرم با وردنه باز مي كنم روي دستگاه كه كمي آرد پاشيدم مي زارم مواد داخل رو وسطش مي زارم و بعد لبه هاي دستگاه ( دو كفه) رو به هم مي چسبونم و اضافه هاي خمير رو مي گيرم و بعد لبه هاي قالب رو باز مي كنم...حالا اشكالات.....وسط پيراشكي قلمبه شده پس وقتي مي خوام كفه ها رو باز مي كنم بين درز دو لبه مي مونه و گير مي كنه و به سختي از قالب جدا مي شه؟؟؟؟؟؟ همون قسمت قلمبه خيلي نازك مي شه و بعضي وقتها وقتي دستگاه رو باز مي كنم مواد ازش مي زنه بيرون مي تونم خواهش كنم روش اصولي و درست استفاده از اين دستگاه رو توضيح بدين....ممنون
    عزیزم من هم از این قالبا دارم و اوایل هم همین مشکل تورو داشتم راهکارش هم سادس من خمیرم رو یکم کلفتر میگی رم یعنی اول چونه کوچولویی رو
    ( اندازه ی نارنگی کوچولو ) بر میدارم بعد با دست یکم بازش میکنم و اگه ببینم خوب باز نشده وردنه میکشم فقط ی بارکه یکم صاف شه ولی نازک نشه اصلا بعد توی قالب میزارم با یکم فاصله از درزها اینجوری دیگه لای درز گیر نمیکنه چون فاصله داره.راستی گلم من از دستوری واسه پیراشکی استفاده میکنم که خمیر مایه نداره و خیلی احتیاج به ور اومدن نداره واسه همین خیلی با خمیرم بازی نمیکنم ورزش نمیدم. گفتم اینم شاید ربط داشته باشه این تجربیات من بود امیدوارم کمکت کرده باشم
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #87
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    770
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    میشه راجع به سس ووستشیر توضیح بدید

    تو چه غذاهایی میشه ازش استفاده کرد


    تو سایت سرچ کردم اما نتیجه ای نداشت


    این سس مزه شیرینی ملسی به غذاها میده...تو انواع باربیکیو من استفاده میکنم...توی کوکو هم میشه....یه نوع کوکی ژاپنی هم بود که شف طیبه در وبلاگشون داشتن و من توی اون استفاده کردم...کلا سس کم مصرفیه :)

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara_behi
    نقل قولم نمی دونم چرا مشکل پیدا کرده ! به هرحال.. بلو اسکای جون
    این سس اصلش برمیگرده به یه شهر تو انگلستان بنام worcester
    و بدرد غذاهای کبابی و گریل و باربی کیو میخوره
    ترکیباتش هم ایناست: سرکه . شکر . سرکه ی مالت . نمک . تمر . پیاز . سیر . ادویه
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  8. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    129
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    212
    پسند کرده
    60

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    دوست جونا من یه سوال دارم ،میدونم جاش اینجا نیست اما میپرسم
    دوست جونا با تمبر هندی میشه غذا درستید؟ اگه آره چه غذاهایی؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazal banoo
    تمر هندیو واسه قلیه ماهی استفاده میکنن.البته مامان من یه استفاده دیگه ام میکنه تو آب حل میکنه یه سس غلیظ میشه ماهیو ککه سرخ کرد میریزه روش تا طعم ترش بگیره که خوشمزه میشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ملــودی
    فکر میکنم هموطنای جنوبی برای خورش بامیه هم از تمر هندی استفاده میکنن
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghazal banoo
    تمر هندیو واسه قلیه ماهی استفاده میکنن.البته مامان من یه استفاده دیگه ام میکنه تو آب حل میکنه یه سس غلیظ میشه ماهیو ککه سرخ کرد میریزه روش تا طعم ترش بگیره که خوشمزه میشه.

صفحه 11 از 601 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما