نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 793 به 800 از 4806
  1. #793
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    232
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    60
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوما
    سوالم اینه که تو همه چی میتونیم به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنیم؟ مثلا تو دسرهایی که تو رسپی اصلیشون شکر سفید هست میشه شکرقهوه ای ریخت؟
    یا تو غذاها یا تو شربتا
    البته شکر قهوه ای خیلی هم کالریش کمتر نیست و چندان تفاوتی نمیکنه. فقط یه سری املاح مث کلسیم و اینا داره که بهتر از شکر سفیده

  2. #794
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    162
    پسند کرده
    1912

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا-
    نباید صفحه گردون ماکرو رو دربیاری. چرخیدن باعث توزیع مناسب حرارت میشه. باید در دو مرحله درست کنی.
    ممنون خانمي
    خب حالا يه سوال ديگه پيش مياد
    اونمرغ اولي سرد ميشه تا دومي حاضر بشهبعد چه كنم گرمش كنم از دهن نميفته؟

    اصلا" ميشه مرغ شكم پر و روي گاز درست كرد
    بازم تشكر
    " يک خانواده خوشحال چيزي جز يک بهشت زود رس نيست" . برنارد شاو

  3. #795
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MooniYa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    1,319
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    4029
    پسند کرده
    2983

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام
    دوستان یک سوال
    گوجرو تو غذاساز له کنم ، بزارم یخچال باید درش باز باشه ...یا بسته؟
    آیا درسته که اگه درش بسته بمونه ، کپک میزنه

    و اینکه اگه همین گوجه له شدرو بزارم فریزر ، خواصش از بین نمیره؟
    دلتو به هيشكي نسپار اونو واسه من اونو واسه من اونو واسه من نگهدار

  4. #796
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    506

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط MooniYa
    سلام
    دوستان یک سوال
    گوجرو تو غذاساز له کنم ، بزارم یخچال باید درش باز باشه ...یا بسته؟
    آیا درسته که اگه درش بسته بمونه ، کپک میزنه

    و اینکه اگه همین گوجه له شدرو بزارم فریزر ، خواصش از بین نمیره؟
    عزیزم
    مواد بخصوص سبزیجات و تره بار سریع در معرض هوا اکسیده میشند
    که خطرناک هست
    شما اگه این کارو کردید بایستی سریعا مصرفش کنید
    درست نیست نگه داری بشه

    مسلما خواصش کمتر خواهد شد
    به این طریق فریزر شه
    موفق باشی
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  5. #797
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من همیشه گوجه رو پوره می کنم و یه مقدار می پزمش که حجمش کم بشه . بعد فریزش می کنم و به جای رب گوجه ازش استفاده می کنم. درسته که ویتامین سی و یه مقدار دیگه از خواصشو از دست میده اما از این رب گوجه های چینی و پر مواد نگه دارنده بهتره
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #798
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farhane آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sooode
    خانوما ذرت دون کرده خریدم ولی هر چی می گردم نمی دونم کجای سایت طرز پختنشو گفته بود لطفا کمکم کنید
    اگر میخواهی ذرت مکزیکی درست کنی این پستشه
    http://www.mamisite.com/forum/viewto...=1340&start=50
    گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم / گفتا من هم از تو ترک گناه خواهم

  7. #799
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=maryami_5]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "-زيبا-":g0mxdiss
    اصلا" ميشه مرغ شكم پر و روي گاز درست كرد
    [/quote:g0mxdiss]


    روی گاز می شه درست کرد. اول اطرافش رو حسابی در کره سرخ کنین و بعد یک لیوان یک لیوان آب بریزید هر رقت آبش کم شد باز اضافه کنین. باید در قابلمه خوب سفت بشه و چندین ساعت هم طول می کشه. البته آب پز می شه دیگه اون حالت کبابی تو فر رو نداره.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #800
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    از پوست سبزش که دربیاری تو آفتاب بذاری باید خشک بشه
    شاید جنس گردوش خوب نبوده معمولا دو سه روزه هم جلوی آفتاب خشک میشه
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما