نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 4808
صفحه 10 از 601 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    لادن جون من سرچ کردم و فهمیدم که یه جور رنده کوچک هست که مخصوص پرک کردن سیر و بادامه و بسته به اینکه بادام رو از طول یا عرض توش بذارید پرک یا خلال می شه تصویرش رو از سایت هنر آشپزی برداشتم کسی که اینو خریده (از فروشگاه شهروند) گفته که قیمتش حدود 1300-1400 تومان بوده نمی دونم شاید شما هم اونجا بتونی یه همچین چیزی رو پیدا کنی





    اینجا برای مقایسه سایزش کنار یه رنده دیگه گذاشته شده:


    این هم نقل قول از یک شخص دیگه:
    " وسیله ای مثل چنگال دیدم که چند تا تیغه کنار هم داشت که با کشیدن اونها رو بادام یا پسته یا حتی میوه های ریز مثل توت فرنگی میشد برش های خلالی داد"
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  2. #74
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط poopoo
    توی بعضی دستورات از آب سبزیجات مثل اسفناج یا جعفری برای رنگ کردن غذا به رنگ سبز استفاده می شه با چه روشی باید آب سبزیجات رو بگیریم ؟با دستگاه آبمیوه گیری یا روش دیگه ای داره؟ ممنونم
    تازه بریز توی مخلوط کن یا میکسر...پوره که شد, از صافی رد کن و استفاده کن...
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  3. #75
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    خانوماي كدبانو ببخشيد اگر بخوام دلمه پيچيده شده رو فريز كنم بايد اول بپزمش بعد فريز كنم يا همونجور نپخته بعد از پيچيدن بذارم تو فريزر ؟
    هر دو حالت و امتحان کردم...پخته شده, فقط گرم کردن میخواد و آسیبی و به پوست ها نمیرسه....نپخته, توی فریزر و سرما, ممکنه پوست ها خشک شن و موقع پخت, پاره بشن...هر دوتاش تقریبا مناسبه...

    [quote=فاطمه مامی نیکو]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "* آيسان *":1vfoh5jd
    خانوماي كدبانو ببخشيد اگر بخوام دلمه پيچيده شده رو فريز كنم بايد اول بپزمش بعد فريز كنم يا همونجور نپخته بعد از پيچيدن بذارم تو فريزر ؟
    هر دو حالت و امتحان کردم...پخته شده, فقط گرم کردن میخواد و آسیبی و به پوست ها نمیرسه....نپخته, توی فریزر و سرما, ممکنه پوست ها خشک شن و موقع پخت, پاره بشن...هر دوتاش تقریبا مناسبه...[/quote:1vfoh5jd]
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۳۰
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahak_1228
    سلام دوستا
    من یه قاشق اسکوپ گرفتم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم
    باید قاشق اسکوپ رو بذاری اول ظرف بستنی و بکشی تا اخرش مثل اینکه داری لایه ی رویی بستنی رو جمع می کنی و به همین ترتیب ادامه میدی تا اسکوپت پر بشه.در اخر یک گردالی کاملا دایره ای و خوشگل توی اسکوپ جمع میشه.
    امیدوارم منظورم رو درست بیان کرده باشم.
    حسبنا الله سیؤتینا الله من فضله إنا إلى الله راغبون

  5. #77
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    من تا حالا از نمک دریا استفاده نکرده م .میشه جایگزین نمک یدداری که همیشه تو آشپزی استفاده میکنیم بکنیم ؟؟

    چه ویژگی خاص ی داره ؟
    نمک دریا بهترین جایگزین نمک در غذاها به ویژه برای خانمهای باردار هست
    ید این نمک کاملا طبیعی هست و تماما جذب میشه در عین حال باعث پف کردن و جمع شدن آب زیر پوست هم نمیشه، مثل نمک های ید داری که ما استفاده میکنیم
    در ایران هم کمیابه هم گران.. اما به هرصورت بخاطر طعم خوب و طبیعی و خواص زیادش اگر در دسترس باشه خیلی مصرف عالیه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,213
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    361
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام ببخشید آلبالو خشکه چطور درست کنم

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاپرک( مامی آزی)
    تنسی جون من دم آلبالو رو میگیرم ومیشورمش وتوی بالکن یه سفره میندازم وروش یه پارچه تمیزبعدآلبالوهارو ولو میکنم روش طوری که فقط یک ردیف باشه وروی هم نباشه چندروز که توی آفتاب موند گاهی اوقات بادست حالت چرخشی آلبالوهارو زیرورو میکنم چندروز بعد حالت چسبناک پیدامیکنه واونموقعست که آلبالو خشک شده بعدازاینکه اطمینان پیداکردم آلبالوهاخشک شده اونهارو میشورم وروی یه پارچه تمیز روی میزناهارخوری میذارم وبعدشم برای اینکه کرم نزنه توی یخچال نگهداری میکنم امیدوارم تونسته باشم درست توضیح داده باشم
    مادری تنها زنی تنها تر روی زمینم ای خدا تنهام نزار بی تو خیلی دلگیرم ای خدااااااااااااااااااااا

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    خانوما با اینا چی میشه درست کرد
    [/IMG]
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  8. #80

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط takdaneh
    خانوما با اینا چی میشه درست کرد
    تکدانه جان اینها رو میتونی جای لوبیا قرمز استفاده کنی
    من توی قورمه سبزی میریزم...بسایر خوشمزه است....بر خلاف ظاهرش ..اصلا دیر پز هم نیست....
    نسبت به لویبا قرمز زودتر میپزه
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 10 از 601 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما