نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree220Likes

موضوع: انواع غذا ،خوراک و خورش ها با کدو حلوایی

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 60
صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی جون نجمه آواتار ها
    نجمه جونی
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زيرسايه امام زما
    نوشته ها
    1,396
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4642
    پسند کرده
    4441

    خوراک یا خورشت کدو حلوایی و گردو





    مواد لازم :

    کدو حلوایی یک کیلو
    مغز گردو 300گرم
    شکر 300-500گرم

    کدو ها رو حلقه حلقه میکنیم و در روغن سرخ میکیم , کدوهایی که نارنجی ترن هم خوش بو ترن , هم خوش مزه تر و شکر کمتری هم نیاز دارن.
    گردو هارو آسیاب میکنیم , درست مثل فسنجون باید کاملا نرم باشه تا بهتر لعاب بده و جا بیفته ع حالا اگه یه تعدادیش هم درشت تر بود و زیر دندون میومد, اشکال نداره
    یک ردیف از کدوهای سرخ شده رو کف تابه میچینیم و روی اون پودر گردو و شکر میپاشیم بعد دوباره کدو و .....تا تموم بشن, با آب میذاریم بپزن
    در آخر پخت اگه دوست داشتین بهش کمی زعفرون هم اضافه کنین
    این غذا باید رنگ قهوه ای پیدا کنه و براق بشه , پس کاملا بذارین سرخ بشه و شکرشو بچشین تا کاملا شیرین باشه , اگه کم شکر باشه براق نمیشه , وقتی توی ظرف میکشین مواظب باشین له نشن
    روی غذا دارچین بپاشین و سر میز بیارین , هم میتونین با پلو نوش جان کنین هم با نان
    البته اگه بخواین به عنوان خورشت استفاده کنین , گوشت رو با پیاز و فلفل زردچوبه تفت بدین و مثله همه ی خورشت ها بذارین کاملا بپزه ولی هنوز آب داشته باشه , و آبش رو برای پخت کدو ها استفاده کنین وقتی کدوها هم به همون روشی که در بالا نوشتم با آب گوشت بپخته شدن ,چند دقیقه ی آخر پخت گوشت رو روی کدو ها بذارین تا کمی شیرنی شکر و بگیره و با پلو نوش جان کنید
    اگه درست نکنین و امتحانش نکین , از دستتون رفته ها , این خوراک تقریبا پای ثابت مهمونی های مهم و سفره های افطار ماست
    *Queen*, anar1390, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتیم چرا نیامدی...

    حق داری

    تعطیل تر از جمعه، خود ما هستیم

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    خوراک کدو حلوایی
    کدو ها را سرخ کرده جداگانه پیاز رنده شده را سرخ کرده گردوی خرد شده را اضافه می کنیم کمی تفت داده شکر اب و زعفران را اضافه کرده و روی کدو ها می ریزیم بعد از 1 ساعت 1 قاشق ابلیمو اضافه کرده و سرو می کنیم
    m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    لپه نیم پز و مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و کمی رب و پیاز رو تفت میدم با آب کم میذارم بپزه
    کدو رو هم جدا سرخ کنیم
    اواخر پخت آلو و کدو رو اضافه میکنیم میذاریم جا بیافته
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_1081.jpg
مشاهده: 523
حجم: 102.7 کیلو بایت
    شوید پلو تبریزی
     
    m1361, گوگوجی, zendegi67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  4. #52
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    خورش کدو حلوایی با تم زمستانه

    خورش کدو حلوایی با دستور نرگس عزیز که من دستور ایشون رو عینا کپی میکنم:

    خورش كدو حلوایی

    كدو حلوایی از جمله سبزیجات "پاییزی و زمستانی" است كه در پخت انواع دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می گیرد.

    خورش كدو حلوایی نیز یكی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است كه در آن، كدو حلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه دار می شود.
    در بعضی از شهرها این خورش قدیمی را به عنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز میپزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت می برند.

    مواد لازم:

    گوشت خورشی 300 گرم

    كدو حلوایی یك كیلوگرم

    پیاز متوسط 2 عدد

    آلو بخارا 200 گرم

    پودر زعفران حل شده در آب یك قاشق سوپ خوری

    روغن مایع مقداری برای سرخ كردن

    رب گوجه فرنگی یك قاشق سوپ خوری

    دارچین یك قاشق چای خوری سرپُر

    نمك و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1- ابتدا كدو را شسته و پس از پوست كندن، به صورت هلال های كوچك خرد كنید.

    سپس یك عدد از پیازها را ریز كرده و در تابه ای حاوی روغن سرخ كنید تا كمی طلایی رنگ شود. حالا كدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه كنید و همراه با آن تفت دهید.
    2- گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد كنید. سپس داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ كنید. در حین سرخ شدن پیاز، تكه های گوشت را نیز اضافه كرده و به همراه پیاز تفت دهید.
    حالا برای پختن گوشت، دو پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت كم اجاق گاز بپزد.

    نكته: برای آنكه گوشت هنگام پخت طعم دار شود، زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه كنید.
    3- در فاصله پختن گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس كنید. سپس آنها را داخل سبدی آبكشی كنید.

    در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه كرده و همچنان به مدت 2 ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.

    نكته: رب را پیش از اضافه كردن به گوشت، كمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد كند.

    4- با توجه به اینكه كدو – به خصوص در صورتی كه تكه های آن ریز و نازك باشد – به سرعت پخته و له می شود، پس از اضافه كردن كدو، خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق گاز حرارت ندهید.

    برای این منظور، باتوجه به اندازه تكه های كدو، یك ربع تا نیم ساعت زمان كافی است. در ضمن دارچین و نمك و فلفل را نیز به همراه كدو به غذا اضافه كنید.

    نکات:
    درصورتی كه این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپ خوری آبغوره یا آب لیمو ترش به آن اضافه كنید.

    2- افرادی كه به خورش های شیرین علاقه مندند، می توانند با اضافه كردن آلو و همچنین یك قاشق سوپ خوری شكر به خورش، طعم آن را شیرین تر كنند


    نام: خورش کدو حلوایی (3.jpg نمایش: 1565 اندازه: 100.1 کیلو بایت

    نام: خورش کدو حلوایی (6.jpg نمایش: 2440 اندازه: 85.1 کیلو بایت
    Hope, پرنسس.م, pooneh 007 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    قلیه کدو و عدس
    عدس پخته 250 گرم*کدو پخته 500گرم*اب گوشت 5 ق س *پیاز1عدد*پودرسیر نمک فلفل دارچین *روغن 3 ق س *
    پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن تفت داده زرد چوبه را هم اضافه کرده وتفت داده عدس پخته شده و ادویه ها و اب گوشت را افزوده و 10دقیقه میپزیم کدو حلوایی را در اخر افزوده و 5 دقیقه زمان میدهیم تا بپزد
    m1361, zendegi67, somayeh-b و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    خوراک کدو حلوایی

    کدو حلوایی / بادمجون / هویج / اسفناج / قارچ / گوشت چرخ کرده و پیاز / پیاز داغ

    همه رو جداگانه سرخ میکنیم و روغنش رو حدالامکان میگیریم

    نمک و فلفل قرمز و کمی زردچوبه اضافه میکنیم

    میتونید همه رو بعد از سرخ کردم با هم مخلوط کنید ، میتونید مثل من جداگانه توی ظرف بریزید

    بعد با ماست و سیر نوش جان کنید

    بسیـــــــــار خوشمززززه

    ویرایش توسط تپل طلا : ۱۳۹۳/۱۲/۲۴ در ساعت ۱۱:۴۵ بعد از ظهر
    افسونی, سمنو, nasrin r و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56390
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان..
    اینم اولین تجربه در خورشت کدو حلوای...اونم از نوع شیرینش...برای تنوع خوب بود...وخوشمون اومد...
    با دستور نگین خانوم ص 1
    ------------------------
    عین دستورشو کپی میکنم=
    پیاز رو تفت میدی بعد گوشت رو اضافه میکنی و تفت میدی بعد کمی زردچوبه و فلفل و دارچین اضافه میکنی و تفت میدی بوش که درآمد یک قاشق رب گوجه رو اضافه میکنی و بازم تفت میدی ( مثل خورشت بادمجون) بعد میذاری بپزه . کدو حلوایی رو پوست میکنی و دونه هاشو حسابی میگیری .بعد تو تابه سرخش میکنی اگه طبعت شیرینه کمی در آخر سرخ کردن بهش شکر بپاش بعد گوشتت که تقریبا پخت کدوها رو اضافه میکنی و نصف استکان آبلیمو با سه قاسق شکر و 2 قاشق زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنی مقدار چاشنی این خورشت کاملا سلیقه ای هست البته بهتره مزه اش کمی شیرین باشه. وقتی جا افتاد بکش و نوش جان
    باران67, sara chef, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    نام: 10032007886.jpg نمایش: 2585 اندازه: 103.1 کیلو بایت

    سالاد کدو حلوایی و انار


    کدو حلوایی ها رو مستطیلی پوست کندم خورد کردم بخار پز کردم سرد که شد کشک اضافه کردم و نعنا داغ ....پیاز خام مثل سالاد شیرازی خورد کردم داخلش.....روشم انار نداره من خودم تزیین کردم


    این سالاد رو خونه اصفهانی ها خوردم سالاد سنتی اصفهانی هاست




    خورشت کدو حلوایی


    ماهیچه گوسفندی رو با پیاز سرخ کردم زردچوبه زم اب ریختم 3 ساعت کامل پخت 4 ق رب انار ملس اضافه کردم....کدو ها رو مستطیلی خورد کردم تو تابه سرخ کردم.....به خورشت اضافه کردم


    این غذا غذای محلی شمالی هاست

    نام: 10032007887.jpg نمایش: 602 اندازه: 101.8 کیلو بایتنام: 10032007885.jpg نمایش: 608 اندازه: 88.7 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ستار, mitra40, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما