نام: IMG_20150824_093750.jpg نمایش: 145 اندازه: 102.2 کیلو بایت

پتاژ قارچ

یه کاسه کرفس رو کامل ریز کردم و با اب گوشت پختم , ارد رو کمی تفت دادم که تغییر رنگ نده وبا شیر رقیق کردم و وقتی کامل صاف شد به کرفس و اب گوشت اضافه کردم .
قارچ رو تو کره تفت دادم و به مخلوطم اضافه کردم و رو گاز موند تا غلیظ بشه . نمک و فلفل سیاه و قمز هم بهش طعم خوبی میده . بعد از رو حرارت برداشتم و کمی خامه زدم . روش پنیر پیتزا ریختم و نون چیدم و موقع سرو توی فر گذاشتم تا پنیر اب شه