موضوع: هدیه تولد برای همسر
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 495
-
۱۳۸۸/۰۹/۳۰, ۰۶:۴۰ بعد از ظهر #1
هدیه تولد برای همسر
دوستان عزیز شما برای تولد همسرتون چه هدیه ای میخرید؟
مخصوصان که سخت پسند هم باشند!!
-
۱۳۸۸/۰۹/۳۰, ۰۷:۲۶ بعد از ظهر #2مدیر بازنشسته
- آرام خسروپناهی
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,966
- میزان امتیاز
- 12
- پسند شده
- 1257
- پسند کرده
- 219
سلام . من امسال میخوام یه کیف دستی چرم بخرم ... پارسال ادوکلن گرفتم ... ولی شوهر من سخت پسند نیست ... هرچی من بپسندم خوشش میاد:)
سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست
-
۱۳۸۸/۰۹/۳۰, ۰۹:۱۱ بعد از ظهر #3
Re: هدیه تولد برای همسر
دو سال پیش ادکلن گرفتم هنوز استفادش نکرده!! سال قبل هم نشد چیزی بگیرم،
آخه هیچی هم لازم نداره به جز جا سویچی که اون هم حس میکنم هدیه کمی باشه!!!
-
۱۳۸۸/۰۹/۳۰, ۰۹:۴۶ بعد از ظهر #4عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- مريم . ر
- محل سکونت يه جاي سبز
- نوشته ها 682
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 0
- پسند کرده
- 26
دستت درد نکنه مامان یک پسر عزیز. اتفاقا همسری منم 8 دی تولدشه موندم واسش چی بگیرم. به نظرتون گیتار هدیه خوبیه؟ جدیدا علاقمند شده به تار . گفتم یه گیتار واسش بخرم ولی شنیدم خیلی گرونه. کسی می دونه قیمتش چنده؟ تا اونجایی که خودم یادمه فکر نکنم بیشتر از 60 یا 70 باشه. میتونید کمک کنید؟
زندگی و دیگر هیچ !!!!!!!
-
۱۳۸۸/۱۰/۰۱, ۱۲:۲۸ قبل از ظهر #5
ماریا جان اینطوری که من تحقیق کردم قیمت گیتار از ۵۰۰۰۰ تومان به بالاست، احتمالا بتونی با ۷۰ تا که گفتی برای همسرت گیتار بخری،
یک وب سایتی پیدا کردم آدرسش رو گذاشتم؛ سری بزن قیمتها دستت میاد، البته ممکنه الان کمی فرق کرده باشند.
http://asheghaneh-music.blogfa.com/post-28.aspx
-
۱۳۸۸/۱۰/۰۴, ۰۱:۰۳ قبل از ظهر #6مدیر انجمن
- ღ صــــبا ღ
- محل سکونت پایتخت ایران زمی
- نوشته ها 4,423
- نوشته های وبلاگ
- 21
- میزان امتیاز
- 76
- پسند شده
- 6260
- پسند کرده
- 783
سلام Mom of 1 Son عزیز ...
من نیدونم همسری شما چه مدلی رو می پسنده ... اما من برای تولد همسری اینده یه دستبند شیک مارک ورساچه خریدم ... ;;)
ماریا گیتار خوبه با اون قیمت میتونی یه گیتار واسه یه ادم تازه کار بخری انشالله حرفه ای که شد یه گیتار توپول واسش خر ...
Mom of 1 Son عزیز خوب براشون کارت هدیه بخر بعد با هم برید هر چی خودشون دوست دارن براشون بخرین ...
همسری اینده منم سخت پسند هست اما هر چی من بخرم براش مثل مرتضیای ارام جونی ... عاشقش میشه و میگه بهترینه برام ... ;;)ღ.ღ
ماه من غصه چرا ؟
تو خدا داری و او هر شب و روز
آرزویش همه آرامش توست
دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...
-
۱۳۸۸/۱۰/۰۷, ۱۰:۵۷ قبل از ظهر #7ناظر کیفی انجمن
- شیدا.ص
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,931
- میزان امتیاز
- 34
- پسند شده
- 1462
- پسند کرده
- 2950
من سال اول برای همسرم عینک آفتابی خریدم . یه مدل ساده مردونه که به همه صورتها بیاد . خیلی هم خوشش اومد و هنوز هم داره استفاده می کندش . قدیمی هم نشده .
یه بار هم براش کفش خریدم . البته خودشو بردما . یعنی از چند روز قبل ترش گفتم بیا بریم کادو بخریم .
امسال هم کادوی تولدش رو با یه مناسبت دیگه که نزدیک بود یکی کردم و پول یک دست کت و شلوار رو بهش کادو دادم که بریم بخریم سر فرصت . ولی اگه شما کت و شلوار نو دیدین ، من هم دیدم ...قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules
-
۱۳۸۸/۱۰/۰۷, ۱۲:۵۶ بعد از ظهر #8عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 75
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 8
- پسند کرده
- 0
سلام به همه خوشگلا....منم امسال سال سوم تولد شوشو هست که ما با هم ازدواج کردیم...سال اول براش یه ست لباس خریدم با کفش اسپرت......پارسال هم براش یه حلقه طلا خریدم......امسال نمیدونم هنوز چی بگیرم.....تولد شوشوم یک ماهه دیگه است....به نظر خودم ادکلن یا کفش خوبه...اما کفش چون براش سال اول گرفتم الان زشته که دوباره بگیرم....حالا بی زحمت کمک کنین.....................
графическая информация россия новая новости...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی