نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree10373Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 11810
صفحه 1 از 1477 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    روش صحیح پر کردن پیمانه برای آرد



    یک پیمانه بادام پرک برابر80-90 گرم
    یک پیمانه پودر کاکائو - گردوی خردشده برابر 100گرم
    یک پیمانه فندق خرد شده یا پودر شده- بادام زمینی برابر با 110 گرم
    یک پیمانه بادام خردشده یا پودر شده- نشاسته گل برابر با 125 گرم
    یک پیمانه آرد-آرد ذرت-تشاسته ذرت-شکلات رنده شده برابر با 150گرم
    یک پیمانه پودر قند/شکر-کشمش سبز برابر 160گرم
    یک پیمانه خلال پوست مرکبات-کشمش پلوئی برابر با 170 گرم
    یک پیمانه میوه شکری - رنده کدو یا هوبج ( فشرده) - روغن مایع 210-220 گرم
    یک پیمانه شکر-شکر قهوه ای - روغن جامد - خامه پاستوریزه 230 گرم
    یک پیمانه کره نرم شده در دمای محیط - ماسکارپونه - پنیر خامه ای - پنیر فتا- آبمیوه - ماست - شیر- سس مایونز-پوره میوه جات 250 گرم
    یک پیمانه شکلات صبحانه 330 گرم
    یک پیمانه عسل- مربا- مارمالاد- شربت غلیظ- گلوکز مایع 350-360 گرم
    (ziba), titish khanoom, fahim68 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    0

    دسر با خرده کیک+گاناش

    1- من یه مقدار خرده کیک داشتم که گذاشتم باهاش تیرامیسو درست کنم. امروز دستورشو نگاه کردم دیدم با کیک سالمه!
    می شه بهم بگید با این خرده کیک ها غیر از دسر کثیف چی می تونم درست کنم؟

    2- اولین بار که سعی کردم گاناش درست کنم (البته با شکلات سفید تخته ای مارک پارمیدا) اول شکلات رو روی بخار آب کردم اما وقتی خامه رو بهش اضافه کردم یه عالمه روغن پس داد و دون دون شد که با کلی هم زدن بالاخره دوباره همگن شد اما دیگه گاناش نشد!
    باید اول خامه رو داغ می کردم؟ اشکال کارم کجا بوده؟
    مامی الیناز و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سخت*ترین طوفان، مهمان دریاست نه صاحبخانه*ی آن.

  3. #3
    مدیر انجمن
    DaDa آواتار ها
    سارا حکمتی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,686
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    7796
    پسند کرده
    2903

    ویترین مدال ها

    Re: اشکالات در پخت انواع کیک

    سلام.
    ببخشید. روزهای اول شروع کار همیشه با سر در گمی همراه هستش.
    من هم مثل خیلی از دوستان دیگه تو استفاده از این سایت هنوز راه نیافتادم. به خاطر همین هم یه سوال داشتم در مورد پخت کیک با ماکروفر که سوالم رو تو بخش آشپزی با ماکروفر مطرح کردم. نتونستم اون تاپیک رو پاک کنم .
    ضمن عذر خواهی ، سوالم رو دوباره اینجا مطرح می کنم :

    من سوال در مورد پخت کیک با ماکروفر دارم ، براي اولين بار با ماكروفر كيك پختم ، حالا چون دفعه اول بود از اين پودرها كيك گرفتم ، نصفش هم كاكائو قاطي كردم ، زبرا كيك درست كردم ، قيافه اش خيلي شيك شد.
    هميشه با فر درست ميكنم ، خوب ميشه.

    سوال اول : اول كه گذاشتم تو ماكروفر وسطش گود شد و بقيه اش پف كرد!
    بالاخره هم وسطش نپخت ، مجبور شدم كانوكشن رو روشن كردم.
    اين دفعه پخت ولي وسطش قلنبه اومد بالا!!!!!!!!!!!!!

    سوال دوم : براي اينكه راحت از ظرف جدا بشه گذاشتم خوب سرد بشه ، يك كم زيرش خمير شد ، به خاطر همين بود؟
    عکسهای بدون توضیح حذف می شوند !

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: دسر با خرده کیک+گاناش

    سلام. منم يه مشكل با گاناش دارم. البته نه مشكل شما رو. گاناش من مقداري سفت شده بود اونطور كه رقيق باشه و راحت بشه روي كيك روان كرد و صافش كرد نبود. ميشه منم راهنمايي كنيد؟ ممنون

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    383
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    0

    Re: دسر با خرده کیک+گاناش

    طرز تهیه گاناش:
    شكلات سياه 200 گرم
    خامه ساده 120 گرم
    شكلات رنده شده و خامه را در ظرفي روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكلات ذوب شود.باز هم به همين راحتي

    وقتي كيك سرد شد از قالب در آوريد و گاناش سرد شده را رو و اطراف كيك بماليد ونوش جان كنيد
    اینم ار نجما جون :
    غلظت كرم گاناش به مقدار خامه اي كه توي شكلاتت ميريزي بستگي داره اگه بخواي روان باشه و به راحتي روي كيكت حركت كنه خامه را مساوي بريز و اگه ميخواي سفت بشه و ببنده خامه را نصف بريز كه البته صاف كردنش روي كيك سخت تر است و بعد كه سرد بشه بيشتر خودشو ميگيره كرم گاناش خيلي لذيذه و برق خيلي قشنگي داره فقط يادت باشه كه براي سفت شدنش بعد از اينكه روي كيكت ماليدي توي يخچال نذاري كه رنگش كدر ميشه و البته فراموش نكن كه زير كرم گاناش يه لايه خامه روي كيكت بمالي كه منافذ كيكت رو بگيره و كرم صاف تر روي اون بشينه . اينجوري هم صاف تره و هم براق تر
    كيميا65 و mariya1363 این نوشته را پسندیده.
    زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: دسر با خرده کیک+گاناش

    فرزانه جون
    اگه تو يخچال نگذاريم خراب نميشه؟ آخه الانم كه هوا خيلي گرمه .چعدر مي شه خارج از يحچال نگه داشت؟

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    سلام نجما جون اینجا خیلی خوشمزه و هوس انگیزه =D>
    من یه سئوال دارم نمیدانم اینجا مطرح کردنش اوکی هست یا نه
    میخواستم بدانم با اضافه های بیسگویت چیکار میشه کرد یعنی ایده میخوام معمولا همیشه اخر هفته از چند تا بسته بیسگویتهای مختلف یه چندتایی باقی میمونه چیکارشون کنم ؟
    پیش پیش Mer30
    زندگی شهد گلیست که زنبور زمان می خوردش ، آنچه باقیست عسل خاطره هاست

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    شبنم جان میتونین اون*ها رو خورد کنین به صورت پودری هم برچیزکیک استفاده کنین هم اینکه کیک که درست کردین و اطرافشو خمه زدین قسمت پائین کیک رو به پودر آغشته کنین..... :-bd <:-P


    من نتونستممممممممممممممممممم مممممممم عکس بذارم
    ~x( ~x( ~x( ~x( ~x(
    fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    آب اگر نیست نترسید که در قافله مان******** دل دریایی و چشمان تری هست هنوز


    http://khalehoshin.********.com/

صفحه 1 از 1477 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما