نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree10443Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 11844
صفحه 5 از 1481 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    http://liliangol.blogfa.com
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    175
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط rahayi
    هيچ کس جواب سوال من رو نميدونه؟؟؟؟؟؟ :ah:
    دوست خوبم من سوال شما را ندیده بود.اگه در فر را باز کنید رولتتون خمیری می شه وکیفیت خوبی نخواهد داشت .
    به مطبخ رویا خوش آمدید
    liliangol.blogfa.com

  2. #34
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,497
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    رويا جون پس به نظرت چيکار کنم؟
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    نه نازنین جون! درجه گاز هم خیلی خیلی کمه.
    دلیل دیگه ایی نمیتونه داشته باشه؟ آخه قبلا" اینجوری نمیشد... :dash: :dash:

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    311
    پسند کرده
    242

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    ممنون رویا جون و نجما جون . :43: البته من کره رو درست به اندازه ای که تو دستور گفته شده بود ریختم ولی شاید خوب پرس نکرده بودم ایندفعه سعی میکنم بهتر پرس کنم .

    امروز هم اومدم هنر از خودم در وکنم کیک ساده دستور شهره جون رو درست کردم ولی نمدونم چرا خوب پف نکرد بعدم از قالب کوچکتر شد نمدونم چرا اب رفت :cry: شهره جون بداد برس عیب و ایراد کارم کجاست ؟من از قالب جدید استفاده کردم !ارد و موادخشک رو هم الک کردم !ایا از ارد یا نوع قالب بوده؟؟یا بیکینگ پودرش مرغوب نبوده؟فر رو هم از قبا رو درجه 175درجه سانتی گراد گرم کرده بودم طبقه وسط گذاشتمش درفر رو هم تا مدت زمان پخت تموم بشه باز نکردم :roll:

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    97
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    سلام دوستان گلم

    من برای تولد شوهرم میخوام کیک درست کنم و از اونجایی که خواهر شوهرم به زرده تخم مرغ حساسیت داره باید کیکی درست کنم که یا فقط با سفیده باشه یا کلا بدون تخم مرغ باشه L-)

    میشه راهنماییم کنین ، میخوام خوشمزه و خوشگل هم بشه :dance1:

    ازتون ممنون هستم
    كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    You only live once, but if you do it right, once is enough

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    رویا جان من در مورد شیرینی* پزی با گاز هیچ تجربه*ای ندارم خانومی

    تالیا جان شاید بد از مخلوط کردن ارد مواد رو با همزن زادی که پف کیک خوابیده، باید با لیسک فقط مواد رو با هم مخلوط کنی* خانومی. بیکینگ پودر رو هم با ارد حتما ۲ بار الک کن، اگه خواستی* یه کوچولو هم بیشتر بریز ببین باز هم همونجوری میشه یا نه.

    مریم بانو جان من کیک سس مایونز درست می*کنم که تخم مرغ نداره، اگه براش ایرادی نداره بگو تا برات دستورش رو بذارم، (تو وبلاگم هم هست)

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    مريم بان جان،شما مي توانيد كيك اسفنجي را فقط با سفيده تخم مرغ درست كنيد.مثلا اگر 3 زرده از آن كم مي كنيد معادل وزنش سفيده اضافه كنيد .همچنين كيكهايي با نام angel food را اگر search كنيد آنها هم اكثرا بدون زرده است و رنگ سفيدي دارد(به جاي اينكه كرم باشد) .
    سس مايونز هم زرده دارد.
    مانلا و كيميا65 این نوشته را پسندیده.

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    892
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    83
    پسند کرده
    93

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    دوستان هنرمند سلام
    ميشه لطفا منو راهنمايي كنين :
    1- براي درست كردن ژله كه بشه راحت برش گردوند چه قالبي مناسب تره ؟ تفلون يا آلومينيوم ؟
    2-هر برگ ژلاتين معادل چقدر پودر ژلاتين است ؟ آخه كار با برگ ژلاتين برام راحت تره . راحت تر حل ميشه .
    barankhanoom.blogfa.com

صفحه 5 از 1481 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما