نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree10443Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 11844
صفحه 3 از 1481 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کیک هویجی؟

    با اجازه شهره جون L-)
    اينم دستور كيك هويج شهره جون: :72:
    http://mylife-shohreh.********.com/2...post_7519.html
    تاس اگر خوش بنشيند همه كس نراد است
    تاس را خوش بنشاندن هنر نراد است

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    http://liliangol.blogfa.com
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    175
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کیک هویجی؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط ROYA2009
    شهره حون! میشه زحمت بکشین و طرز تهیه این کیک رو توضیح بدین. آخه دوستان توی سایت قبلی!!! خیلی تعربفشو کردن ولی من طرز تهیه اش رو پیدا نکردم.
    دوست خوب و هم اسمم. من کیک هویج را از روی این دستور درست می کنم .خوبیش اینه که کم روغنه .من دفعه اول که درست کردم باورم نمی شد که این کیک، هویج داره خیلی خوشمزه شده بود .لطفا برای دیدن دستورش اینجا را کلیک کنید .
    http://liliangol.blogfa.com/post-55.aspx
    به مطبخ رویا خوش آمدید
    liliangol.blogfa.com

  3. #19
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,497
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    من چند وقته خيلي دلم مي خواد رولت درست کنم ولي با فرم مشکل دارم <D> يک طرفش بيشتر از طرف ديگه گرم مي شه :54: :54: مي تونم وسط کار سيني رولت رو بچرخونم؟ :-B
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    311
    پسند کرده
    242

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    ببخشید دوستان منم سوالی داشتم که تو یه قسمت دیگه مطرح کردم بعد متوجه این تاپیک شدم از همه دوستان عذر میخوام.
    من امروز چیزکیک لیمویی درست کردم ولیبرخلاف مزه و طعم خوبش قسمت زیرش یعنی همون مخلوط بیسکوییت و کره انسجام خوبی نداشت و موقع خوردن وامیرفت .اشکال کارم کجا بوده ؟

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    http://liliangol.blogfa.com
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    175
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط arta
    سلام خانومي
    ميشه لطف كني ودستور چيز كيكي كه خودتون امتحان كردين رو برام بزارين.وسط هفته مهمون دارم.يه مقدار ميخوام متفاوت تر پذيرايي كنم.ممنون ميشم دستورشو برام بزارين :43:
    دوست عزیز فکر کنم کار از کار گذشته ولی این چیز کیک را خودم درست کردم واز خود تعریف نباشه خیلی خوب شده بود .
    چیز کیک آناناسیhttp://liliangol.blogfa.com/post-32.aspx
    به مطبخ رویا خوش آمدید
    liliangol.blogfa.com

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    http://liliangol.blogfa.com
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    175
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط talia
    ببخشید دوستان منم سوالی داشتم که تو یه قسمت دیگه مطرح کردم بعد متوجه این تاپیک شدم از همه دوستان عذر میخوام.
    من امروز چیزکیک لیمویی درست کردم ولیبرخلاف مزه و طعم خوبش قسمت زیرش یعنی همون مخلوط بیسکوییت و کره انسجام خوبی نداشت و موقع خوردن وامیرفت .اشکال کارم کجا بوده ؟
    دوست خوبم دونکته را ذکر می کنم شاید به دردتون بخوره
    اول اینکه میزان کره مایه زیرچیز کیک را بیشتر کنید
    دوم اینکه وقتی چیز کیک آماده شد بهتره حدود نصف روز در یک ظرف دربسته باشه ویا سلفون روی آن بکشی .مایع زیرین مرطوب می شه وانسجام پیدا می کنه وخوشمزه تر می شه . :43: :43: :43: :43:
    به مطبخ رویا خوش آمدید
    liliangol.blogfa.com

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    1.سلام من مدتيست ژله آماده نميگيرم و ژله هامو با پودر ژلاتين و آبميوه يا اسانس دلخواه درست ميكنم ...سوالي كه دارم براي 1 ليوان و نصفي يا 2 ليوان آب چقدر پودر ژلاتين لازمه...ژله هايي كه درست ميكنم ميگيرن ..اما احساس ميكنم پودر زيادي ميريزم .
    2.طرز استفاده وانيل مايع چطوره....چه اندازه اي بايد در كيك استفاده كرد... يه موضوع ديگه اينكه قهوهاي رنگه! ؟
    3.baking of soda مگر همون پكينگ پودر نيست؟
    مي‎تراود مهتاب ,مي‎درخشد شبتاب ،
    نيست يك دم شكند خواب به چشم كس و ليك ،غم اين خفتة چند ،خواب در چشم ترم مي‎شكند.

    http://www.nooronaar.blogfa.com/

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    نوری جان برای هر پیمانه آب شما به یک قاشق غذا خوری ژلاتین احتیاج داری، اگه دیدی زیاد هستش و ژله حالت لاستیکی داره میتونی* یه مقدار کمتر کنی*

    وانیل مایه قهوه*ای رنگ هستش و اسانسش خیلی* بیشتر از وانیل شکری هستش. من برای کیک*های معمولی* یک قاشق چای خوری استفاده می*کنم. رنگش هم تو کیک تاثیری نداره.

    baking soda جوش شیرین هستش. baking / پودر میشه بیکینگ پودر
    مانلا این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 1481 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما