نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree10443Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 11844
صفحه 2 از 1481 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9

    Re: دسر با خرده کیک+گاناش

    با خرده های کیک و بیسکویت می تونید ترافل درست کنید.کافیه مقداری خامه فرم گرفته یا گاناش رو با اون ها ترکیب کنید طوری که به حالت خمیر در بیاد .با انواع مغز ها خرده شکلات پودر کاکائو یا قهوه و ...ترکیب کنید و بعد گردش کنید توی نارگیل یا شکلات بزنید و نوش جان کنید
    یه دستورترافل رو به زودی می ذارم
    کار دیگه ای که می شه کرد درست کردن شیرینی گردویی بازاری هست که دستور اون رو هم می ذارم

    در مورد گاناش مواردش رو فرزانه جون گفت .شکلات سفید مقاومت خیلی کمی در برابر حرارت داره و حرارت زیاد باعث می شه تجزیه بشه و روغنش جدا بشه .برای ذوب کردن تمامی شکلات ها و بخصوص شکلات سفید حتما از بخار آب استفاده کنید
    (ziba), عسل ام و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #10

    Re: اشکالات در پخت انواع کیک

    nisa جون متاسفانه در این زمینه تخصص و تجربه ای ندارم امیدوارم بقیه دوستان بتونند کمک کنند
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    وای نجما دلم واسه این مدل حرف زدنتم یه ذره شده بودا.
    چند وقت پیش یک عدد چیز کیک من درآوردی درستیدم یعنی چند تا دستور داشتم مطابق میلم از هرکدوم برداشتم خوب شده بود اما چند تا سوال دارم حالا.
    1 روش رو نتونستم صاف کنم خوب.یعنی صاف صاف نشد.چیکار کنم صاف شه؟
    2- موادی که برای رویه استفاده کردم عبارت بودن از 1.5 بسته پنیر خامه ای 1بسته خامه کمی پودر قند و 1بسته پودر ژله توت فرنگی که تو نصف لیوان آب جوش حل کردم.نمی دونم باید به همین غلیظی باشه؟؟ و اینکه اگه بخوام با پودر ژلاتین درست کنم که هی شوشو جان نگه حیف که مزه توت فرنگی میده چقدر و چطوری باید ازش استفاده کنم برای همی مقدار پنیر و خامه؟
    کلا اگه این موادم کم و زیاد داشته بهم بگید ممنون میشم.
    بوس.
    راستی باعرض معذرت منم اول رفتم تو قسمت دسرها یه چیز کیک باز کردم عکسشو و سوالمو اونجا گذاشتم
    اینم آدرس وبلاگ دخترم:
    http://www.kamsah.blogfa.com/
    قدمتون روی چشم

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: دسر با خرده کیک+گاناش

    نقل قول نوشته اصلی توسط Soraya
    فرزانه جون
    اگه تو يخچال نگذاريم خراب نميشه؟ آخه الانم كه هوا خيلي گرمه .چعدر مي شه خارج از يحچال نگه داشت؟

    L-) نجما جون مي شه جواب منو هم بديد؟

  5. #13
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,497
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    sorayaجون مي توني گاناش رو موقع سرو درست کني و روي کيکت بريزي من خودم هميشه همين کارو مي کنم چون گاناش خيلي زود درست مي شه
    (ziba) و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  6. #14

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    طرز تهیه و نگهداری گاناش با ترجمه شهره عزیز

    http://theundauntedbaker.********.com/2 ... nache.html

    دستور پايه*اي گاناش:

    اين دستور براي 2عدد كيك 8 اينچ كه حدودا 20 سانتي هستش و سس روش كافي* هستش. ميتونيد براي كيك 9 اينچ يا -2325 سانتي هم استفاده كنيد.(فقط داخلش)

    شكلت نيمه تلخ 12 انس (340 گرم)

    1 2/3پيمانه خامه

    سعي* كنيد از شكلت چيپسي استفاده كنيد، يا اينكه شكلات*هاي تخته*اي بزرگ رو اول تو غذا ساز حسابي* خورد كنيد بد استفاده كنيد. (كلي* ظرف كثيف ميشه،كلي* زمان حروم ميشه،پس بهتره كه شكلات چيپسي تهيه كنيد)

    شكلات*ها رو تو ظرف شيشه*اي مقاوم به حرارت يا ظرف فلزي بريزيد.

    خامه رو اندازه گيري كرده تو مكرووي بجوشونيد،(حدود يك دقيقه)

    خامه جوش آماده رو با شكلات مخلوط كرده يك دقيقه استراحت بديد، بد با هم زن دستي* با هم مخلوط كنيد تا شكلات آب بشه.

    براي درست كردن گاناش براق:

    اجازه بدين گاناش تو فضاي آشپزخونه خنك بشه ولي* همچنان حالت روان داشته باشه، زمان بستگي به دماي آشپزخونه داره ولي* معمولان 15-30دقيقه كافي* هستش.

    كيك رو روي توري بذاريد،زير توري يه كاغذ روغني براي جم شدن گاناش اضافي پهن كنيد، گاناش رو از بالا روي كيك بريزيد، اضافه*ها رو كه از توري ميريزن جم كنيد و دوباره اين كار رو انجام بديم تا تمام سطح كيك از گاناش پوشيده بشه. در نهيات كيك شما اين شكلي* ميشه.


    براي گانش به صورت خامه پفكي يا همون خامه فرم گرفته شكلاتي:

    اجازه بدين گاناش در دماي اشپزخانه استراحت كنه، هر نيم ساعت يه بار بريد آروم همش بزنيد، تقريبا2 ساعت طول ميكشه تا شبيه به خامه فرم گرفته بشه،

    از اضافه اين خامه پفكي ميتونيد روي نون استفاده كنيد،يا اينكه تو مكروي گرم كنيد تا مثل سس بشه و هرجوري كه دوست درين استفاده كنيد.

    گاناش رو ميتونيد 3روز تو دماي اشپزخانه، 2هفته در يخچال و 6ماه در فريزر نگاه درين.
    (ziba) و قلب خونه این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #15

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    طرفه عزیز اجازه بده این سوال رو یکی از دوستان دیگه که تجربه داره جواب بده .دستور دقیقی ندارم اینجا.اگه عجله نداری صبر کن تا دستورش رو بعدا بهت بدم :oops:
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    طرز تهیه کیک هویجی؟

    شهره حون! میشه زحمت بکشین و طرز تهیه کیک iهویج رو توضیح بدین. آخه دوستان توی سایت قبلی!!! خیلی تعربفشو کردن ولی من طرز تهیه اش رو پیدا نکردم.

صفحه 2 از 1481 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما