نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree10432Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 11,833 به 11,834 از 11834
  1. #11833
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    191
    پسند شده
    1683
    پسند کرده
    1601
    عزیزم یا حرارت موقع سرخ کردن زیاد بوده یا شهدتون داغ بوده
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  2. #11834
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    550
    میزان امتیاز
    350
    پسند شده
    5696
    پسند کرده
    1561
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh mansoori نمایش پست ها
    دوستاای گلم سلام،
    من سوالی خدمتتون داشتم، من دیشب شیرینی بامیه درست کردم با دستور خانم گلاور، فقط گلوکز نزدم ب شهدم، بقیه چیزا رو رعایت کردم، کاملاااااا کریسپی شکل شد و شربت هم سرد بود و فقط ب مدت چند ثانیه بامیه رو توی شهد گذاشتم، حالا ی سوال، چرا بامیه من بعد از چند ساعت نرم شد؟؟؟ چ دلیلی میتونه داشته باشه، اصلا هم شهدش زیاد نبود،



    سلام عزیزم
    دلیل نرم شدن بامیه غلیظ نبودن شربت هس . شربت بار باید نیم س تا 45 با حرارت ملایم بجوشه وبعد بین دو تا انگشت تست کنید اگه چسبندگی داش شربت امادس.
    maman_mahya, RE79EL, khanoom pasand و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما