نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree10373Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 11,809 به 11,810 از 11810
  1. #11809
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۸
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    11
    یک سئوال دیگه یک کیک خامه ای درست کردم و با قلبهای فوندانتی ریز تزئینش کردم امه بعد چند ساعت تعدادی از قلبها روی خامه سر خورده بودند و خامه رو هم رنگی کرده بودند چرا؟ باید چکار کنم که طرح های فوندانتی سر جاشون ثابت بمونند؟ اگه میتونید راهنمایی کنید. ممنون
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  2. #11810
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    273
    میزان امتیاز
    186
    پسند شده
    1617
    پسند کرده
    1526
    سلام عزیزم کیک رو بعدازخامه کشی چند ساعت بایددریخچال بزارین تا خشک بشه چون رطوبت خامه باعث ذوب شدن فوندانت میشه
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما