نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree431Likes

موضوع: کیک های لایه ای

نمایش نتایج: از 25 به 30 از 30
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    521
    پسند شده
    4987
    پسند کرده
    9405
    کیک لایه ای
    منم با این دستور درست کردم. فقط رنده پوست پرتغال رو حذف کردم، ما دوست نداریم کیک طعم پرتغال بده.
    کیک پر زحمتیه ولی درست کردنش برا یک بار هم که شده خالی از لطف نیست. ظاهر زیبایی داره و طعمش هم عالیه.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: PicsArt_08-14-03.58.08.jpg
مشاهده: 1478
حجم: 104.3 کیلو بایت
    ...
     
    kurosh1, افسونی, m1361 و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    2648
    پسند کرده
    15281
    کیک لایه ای بادستور خوب نیکی گل عزیز صفحه چهار همین تاپیک .فقط به جای پوست پرتقال از پوست لیمو استفاده کردم اون هم به میزان کم که زیاد بوش توی کیک احساس نمیشد
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20160808_180131.jpg
مشاهده: 1216
حجم: 106.5 کیلو بایت
    باران67, m1361, pooneh 007 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10949
    پسند کرده
    9291
    کیک لایه ای با دستور نیکی گل عزیز
    نام: IMG_20160923_153939.jpg نمایش: 1098 اندازه: 96.4 کیلو بایت
    باران67, میس مهسا, kimiya 7 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    947
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1142
    پسند شده
    15705
    پسند کرده
    15989

    ویترین مدال ها

    کیک لایه ای ( کیک تی تاپ )


    با دستور عالی نیکی گل عزیز
    golbarg., zakizadeh, گیتار و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    398
    نوشته های وبلاگ
    107
    میزان امتیاز
    815
    پسند شده
    7651
    پسند کرده
    9361

    ویترین مدال ها

    بالاخره منم درستش کردم با دستور نیکی گل عزیز>>>>کیک های لایه ای
    بجای شکر پودر شکر استفاده کردم
    2 تا اشتباهم داشتم:
    - با پودر کاکائو تلخ درست کردم
    - 1لحظه قافل شدم و نزدیک بود لایه قهوه ای وسط بسوزه
    واسه این 2تا اشتباه 1کوچولو تلخ شد ،ک البته همزمان با خوردن لایه های بالا و پایین مشخص نبود
    رنده پوست پرتقال هم نزدم ،البته فکر میکنم باشه بهتر میشه
    برای خطوط رویی هم کمی از موادرو برداشتم و با پودر کاکائو ک توی آبجوش حل کرده بودم مخلوط کردم و با قیف خط کشیدم

    نام: IMAG0825.jpg نمایش: 1177 اندازه: 87.3 کیلو بایت
    باران67, گیتار, mitra40 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    225
    میزان امتیاز
    116
    پسند شده
    1774
    پسند کرده
    1348
    با سلامممممم ببخشید من نمیدونستم این کیک رو کجا بزارم. خوشحال میشم راهنماییم کنید. سپاس.

    خب طرز تهیه:
    این کیک تشکیل شده از یه کیک ساده صورتی رنگ که به دو قسمت مساوی تقسیم کردم.
    یک لایه کرم کاستارد خامه ای زرد رنگ.
    کرم پان اسپانیای صورتی که کل کیک رو باهاش کاور کردم.
    یه لایه هم ژله انار که دولایه ریخته و سرد شده.
    نام: photo_2016-09-27_12-42-41.jpg نمایش: 662 اندازه: 105.7 کیلو بایت
    اول از همه ترتیب کیک رو دادم و گذاشتم تا کاملا سرد بشه.
    بعد کرم کاستارد خامه ای رو درست کردم.
    2 ق پودر کاستارد همراه 2 ق غ شکر کاملا مخلوط کرده و بعد با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کردم و روی حرارت ملایم مرتب هم زدم تا کاملا خودشو بگیره و درست شبیه عکس بشه بعد بهش نصف پیمانه خامه صورتی اضافه کردم . از روی حرارت برداشتم و توی نایلون ریخته و کاملا هواگیری کردم و گذاشتم تا به دمای اتاق برسه و سرد بشه.

    نام: IMG_20160929_115636.jpg نمایش: 665 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    بعد شروع به درست کردن کرم پان اسپانیا کردم. که طبق دستور صفحه اول بخش پان اسپانیا در مامی سایت انجام دادم.
    ایتدا 1 لیوان شیر سرد رو با 2 ق غ نشاسته مخلوط و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم باید بدونید که لحظه ای غفلت باعث ته دیگ شدن کرمتون میشه. حرارت رو خیلی ملایم و مرتب هم میزنیم.
    بعد 1 لیوان شیر سرد دیگه رو با 1 لیوان آرد مخلوط میکنیم و به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کرده و باز هم میزنیم بعد از گذشت 15 دقیقه 2 عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر کاملا مخلوط کرده تا از لختگی بیرون بیاد و به بقیه مواد اضافه کرده و باز هم میزنیم . این پروسه تقریبا 1 ساعت زمان میبره تا کرم شما به حالت این عکس برسه و کمی رنگ دلخواه با خلال دندون بهش اضافه میکنیم. بعد بهش کمی وانیل 50 گرم کره و 1 بسته خامه صورتی صبحانه اضافه کردم و کاملا مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم.
    نام: IMG_20160915_132034.jpg نمایش: 666 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    حالا کیک ما کاملا سرد شده و با روش مخصوص نخ دندون کیک رو به دو نیم میکنیم.
    کف و دیواره ظرفی که توش کیک رو پختیم مرطوب میکنیم و نایلون مناسب که کمی هم از ظرف بیرون بزنه رو داخلش فیکس میکنیم ( رطوبت باعث چسبیدن نایلون به ظرف میشه و تکون نمیخوره تا ما کل عملیات رو توش انجام بدیم.
    حالا از مخلوط گرم کرم پان اسپانیای صورتیم کف ظرف ریختم و یه نیمه از کیک رو روش گذاشتم.
    بعد گوشه نایلون کرم کاستارد رو پاره کردم و مثل قیف کرم رو روی کیک ریختم بعد نیمه دوم کیک رو روی کرم کاستارد گذاشته و کمی فشار دادم بعد ادامه کرم پان اسپانیای صورتی رو روی کیک و کناره ها ریختم تا کاملا کاور بشه و یه سطح صاف بهم بده.
    حالا یه نایلون تمیز رو روی کرم پان اسپانیا کشیده و کاملا هواگیری میکنیم و تقریبا 1 یا 2 ساعت توی یخچال میگذاریم.
    بعدمیریم سراغ ژله.
    من یه بسته پودر ژله انار رو با نصف پیمونه آب جوش کاملا شفاف کردم و بعد 1 لیوان آب انار غلیظ مخلوط کردم در این حالت دمای ژله کاملا مناسبه و نیاز به خنک شدن نداره.
    حالا ظرف کیک رو از یخچال بیرون اورده و نایلون روکش شده رو اروم برمیداریم و یه لایه نازک از ژله رو روش میریزیم. بعد میزارم توی یخچال حدود نیم ساعت بعد که ژله نیم بند شد با باقیمونده کرم کاستاد طرح میزنم روی ژله و با مربای توت فرنگی تزیین میکنم و یه لایه نازک دیگه از ژله انار رو روش میریزم طوری که تزییناتم بهم نریزه و نیم ساعت میره توی یخچال و بعد تمام باقیمونده ژله رو میریزم روش. میتونید از 2 بسته ژله استفاده کنید. بسته به اندازه کیک میتونید مواد رو تغییر بدید. و نونش جان بفرمایید.
    نام: photo_2016-09-27_12-44-51.jpg نمایش: 659 اندازه: 113.6 کیلو بایت
    نام: IMG_20161001_214856.jpg نمایش: 664 اندازه: 101.0 کیلو بایت
    سوپ قارچ و مرغ
     
    ویرایش توسط fateme.asqari : ۱۳۹۵/۱۰/۰۶ در ساعت ۱۱:۰۵ قبل از ظهر
    zakizadeh, *هما*, مامی سجاد و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما