نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree153Likes

موضوع: شیرینی پادرازی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 36
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mami Roham آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    بلوار فردوس
    نوشته ها
    193
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    296
    پسند کرده
    89

    Re: شیرینی پادرازی

    مواد لازم:
    روغن صاف 50مخصوص شيريني 250 گرم)من از روغن مایع استفاده کردم
    پودر شکر الک کرده 125گرم
    آرد سفيد گندم الک کرده 125 گرم
    آرد نخودچي الک کرده 150 گرم
    آرد برنج الک کرده 125 گرم
    زرده تخم مرغ 2 عدد

    پودر هل الک کرده يک چهارم قاشق چايخوري
    زرده تخم مرغ 2عدد
    پودر پسته به دلخواه
    marie و باران67 این نوشته را پسندیده.
    MARYAM

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mami Roham آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    بلوار فردوس
    نوشته ها
    193
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    296
    پسند کرده
    89

    Re: شیرینی پادرازی

    طرز تهيه:
    ابتدا روغن و پودر شکر را 5 دقيقه با همزن بزنيد.
    بعد دو عدد زرده تخم مرغ و همين طور پودر هل و سپس مخلوط سه آرد را کم کم اضافه کنيد تا خمير مورد نظر به دست آيد.
    خمير به دست آمده را از چرخ گوشت رد کنيد تا کاملاً نرم و لطيف شود.
    بهتر است در اين مرحله به خمير دو ساعت استراحت دهيد. دقت کنيد که نياز به گذاشتن دريخچال نيست.
    سپس روي يک سطح صاف، خمير را پهن کنيد و با کمک وردنه سطح خمير را صاف و يکدست کنيد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    MARYAM

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    236

    Question Re: شیرینی پادرازی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mami Roham
    طرز تهيه:
    ابتدا روغن و پودر شکر را 5 دقيقه با همزن بزنيد.
    بعد دو عدد زرده تخم مرغ و همين طور پودر هل و سپس مخلوط سه آرد را کم کم اضافه کنيد تا خمير مورد نظر به دست آيد.
    خمير به دست آمده را از چرخ گوشت رد کنيد تا کاملاً نرم و لطيف شود. بهتر است در اين مرحله به خمير دو ساعت استراحت دهيد. دقت کنيد که نياز به گذاشتن دريخچال نيست.
    سپس روي يک سطح صاف، خمير را پهن کنيد و با کمک وردنه سطح خمير را صاف و يکدست کنيد.
    دوست عزیز دستت درد نکنه فقط اینکه اگه چرخ گوشت نباشه چی؟؟
    و بعد پهن کردن خمیر دیگه استراحت میخواد یا باید قالب بزنیم
    چقدر در فر بمانه روش چی زدی؟؟ ببخشید که اینقدر سوال کردم :oops:


  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mami Roham آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    بلوار فردوس
    نوشته ها
    193
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    296
    پسند کرده
    89

    Re: شیرینی پادرازی

    سلام مشکلی پیش نمی یاد خود منم از چرخ گوشت استفاده نکردم.
    MARYAM

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sepidar_194 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    281
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    909
    پسند کرده
    3631

    Re: شیرینی پادرازی

    منم پا درازی رو درست کردم .وقتی از فر آوردم بیرون زرده ای مه روش بود به صورت یک لایه نازک جدا میشد .کسی می دونه مشکلش چی بوده؟

  6. #6
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی پادرازی

    sepidar جان یکی از دلایلی که باعث جدا شدن رویه شیرینی میشه حرارت زیاده.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    محل سکونت
    تو قلب عزیزی که دوستم داره
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی پادرازی

    پادرازی:
    روغن 250 گرم
    آرد 150سفید گرم
    آرد نخودچی 125 گرم
    آرد برنج 125 گرم
    زنجبیل 1 ق غ
    وانیل کمی
    تخم مرغ 2 عدد
    پودر قند 150 گرم
    روغن را با پودر قند مخلوط کنید بعد تخم مرغ ها را یکی یکی بریزید بعد از مخلوط شدن زنجبل و وانیل رو اضافه کنید وقتی خوب مخلوط شد اول آرد برنج بعد آرد نخودچی و در آخر آرد سفید را بریزید و ورز دهید وقتی فرم گرفت و به دست نچسبید پنج شش ساعت استراحت دهید(چون آرد برنج و نخودچی داره اگه استراحت نکنه خمیر ترک میخوره)
    بعد از استراحت خمیر رو خوب ورز بدهید و با کمک وردنه پهن کنید به قطر یک سانتی متر و بعد با استفاده از ورده شیار دار مخصوص پادرازی خمیر رو نازک تر کنید و روی خمیر خط بیاندازید و با قالب مخصوص قالب بزنید
    یک عدد زرده تخم مرغ +1 ق م شیر+کمی رنگ زرد خوراکی+کمی روغن مایع مخلوط کنید و مواد زرین را روی پادرازی بمالید
    دما 160 درجه سانتی گراد
    زمان 20 تا 30 دقیقه
    marie و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    699
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    748
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی پادرازی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم جون
    این شیرینی عکس نداره؟
    مریم جون این عکسشه:

    marie, باران67 و سوهی این نوشته را پسندیده.
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما