نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree12Likes

موضوع: سوپ پیاز - سوپ پیاز فرانسوی

نمایش نتایج: از 25 به 28 از 28
صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوپ پیاز - سوپ پیاز فرانسوی

    سوپ پیاز فرانسوی

    این پیازها رو با پیازهای به جا مونده از پیازدرمانی که فقط آبش مصرف میشه درست کردم .

    * پیازها رو خلالی خرد کردم و توی کره تفتشون دادم با حرارت خیلی ملایم که رنگش قهوه ای کاراملی بشه .
    * بعد استاک یا همون آب گوشت رو با یک قاشق سرپر آرد سفید مخلوط کردم و به پیازها اضافه کردم و زمان دادم تا غلیظ بشه .
    * یک قاشق پنیر پارمزان به سوپ اضافه کردم .
    * روی نون تست کمی پنیر پیتزا ریختم و زیر حرارت گریل گذاشتم .

    *اگه رژیم نداشتم روی کل سوپ پنیر پارمزان میریختم و زیر حرارت گریل میذاشتم.

    .............
     
    m1361, sara chef و الهه (مامان النا) این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: سوپ پیاز - سوپ پیاز فرانسوی

    سوپ پیاز عالییییییییییییی برای دخترک :*
    پیاز رو با کره تفت دادم یعنی در حقیقت فقط کره رو انداختم توش و در قابلمه رو گذاشتم و چند دقیقه یکبار هم زدم ... حدود 40 دقیقه ... بعد 3 تا استاک مرغ + 1 لیتر آب و مقداری پنیر گرویر توش ریختم ... نونها رو هم با روغن زیتون تفت دادم ... روشم باز پنیر ریختم عالی شد:) دیگه تو فر نذاشتم!

    m1361 و sara chef این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    نام: aryachef_سوپ_پیاز_فرانس&.jpg نمایش: 290 اندازه: 24.1 کیلو بایت
    مواد لازم :
    کره 2 قاشق غذا خوری
    استاک قهوه ای (گوساله یا کنسومه) 1 لیتر
    روغن آفتابگردان 1 قاشق غذا خوری
    سس سویا 2 قاشق چای خوری
    پیاز (اسلایس شده) 2 عدد بزرگ
    آرد گندم کامل 1 قاشق غذا خوری
    آبلیمو (آب پرتقال ترش یا آب انگور) 2 قاشق چای خوری
    نان (باگت فرانسوی (برای تهیه نان)) 4 اسلایس
    سیر (له شده(برای تهیه نان)) 1 قاشق چای خوری
    پنیر گودا (یا معمولی (برای تهیه نان)) 1 پیمانه
    جعفری (چاپ شده (جهت گارنیش )) به میزان لازم
    کره ((برای تهیه نان)) 50 گرم
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم

    شرح و مراحل پخت:

    1. کره و روغن را در یک قابلمه ریخته ،گرم کرده و سپس پیاز و شکر را اضافه کنید.
    2. حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم پیاز ها را تفت دهید تا طلایی شود .
    3. آرد را در آن الک کنید و کمی تفت دهید ، سپس استاک گوشت را به آن بیافزایید و پس از آن آبلیمو و سس سویا را اضافه کرده ،درب قابلمه را بگذارید تا حدود 30 دقیقه به آرامی بجوشد ، در آخر سوپ را در سوپ خوری کشیده و تکه های نان برشته شده را در کنار آن قرار دهید و روی سوپ کمی جعفری بپاشید.



    *طرز تهیه نان *

    روی برش های نان کمی کره مالیده ، کمی سیر له شده نیز اضافه کرده ، حالا پنیر پاشیده و نمک و فلفل زده و در فر گریل کنید ، وقتی پنیر روی نان آب شد از فر خارج کرده و روی آن جعفری بپاشید.



    نکات کلیدی: برای تهیه سوپ های رقیق و شفاف هم میتوان از کنسومه استفاده کرد. در تهیه کنسومه باید مراقب بود که مواد درحال جوش بسیار آرام و حبابی بجوشد ، همچنین هنگام صاف کردن از کاغذهای حساس و مخصوص آشپزی استفاده کنید. پیاز این سوپ باید کاملا کاراملی شود. استفاده از آبلیمو ، آب پرتقال ترش یا آب انگور بستگی به ذائقه شما دارد ، اما اصل این غذا با آب انگور تهیه می شود.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    4155
    پسند کرده
    4451
    سوپ. پیاز منبخاطر سرماخوردگی خانوادگی درست کردم
    دفعه بعد نان جدا میارم بخوریم اینجوری خیلی خیس خورد
    من زردچوبه رو با پیاز تفت دادم که خوش عطر شد
    نام: IMG_20140927_192202.jpg نمایش: 291 اندازه: 66.0 کیلو بایت
    فسنجون
     
    m1361 و sara chef این نوشته را پسندیده.
    دلواپس شادمانی تو ام...........

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما