نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree4877Likes

موضوع: کیک سیب و دارچین

نمایش نتایج: از 841 به 848 از 1065
  1. #841
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    1476
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    منم از دستور شهرزاد جون صفحه 2 درست کردم
    عجیبه که تهش کمی تیره شده بود که با چاقو تراشیدم اما روش تا عصر چسبناک شده بود که یکی از نشانه های کم پخته شدنه!نازک هم هست.درجه فرمم تنظیمه!!!!!مزش خوب بود.ولی من کیکهایی که توش هم سیب داره بیشتر میپسندم.

    همین الان دیدم تو پست بالایی کیمیا جون گفتن 1/2 پیمانه میشه 80 گرم.من 100 گرم ریختم!!احتمالا ایراد کارم همین بوده.
    سلام هلیا جون
    عزیزم من بارها این کیک خوشمزه و خوش عطر و آسون رو پختم و همیشه هم از 100 گرم کره توش استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشته . توی صفحات اولیه شهرزاد جون گفتن که نصف پیمانه تقریبا 100 یا 110 گرم کره میشه .حالا پیداش نکردم تا لینکشو برات بذارم .
    اما در مورد مشکل تیره شدن ته کیکت به نظرم حرارت فرت براش زیاد بوده و درنتیجه کف کیک تیره شده ولی بقول خودت باید بیشتر پخته میشده . حالا دفعه دیگه با حرارت کمتر امتحان کن حتما بهتر میشه . موفق باشی
    shahrzad-rezaii این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  2. #842
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    56
    پسند کرده
    24
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami zahra نمایش پست ها
    دوست خوبم سلام
    بافت این کیک اصلا خمیری نیست بلکه تا حدودی ترد هم هست .
    اگه فقط قسمت زیر سیبهات خمیری بوده احتمال زیاد سیبهات رو کلفت برش زدی و زیرش خمیری شده . اما اگه همه قسمتهای کیکت خمیری بوده اشکال از فرت و یا نحوه هم زدن موادت بوده . حرارت فرت برای پخت کیک کم نبود ؟
    دقت کن مواد اولی باید خوب همزده بشن ولی بعدش فقط باید در حد مخلوط شدن مواد با هم همزده بشه . پف کیک هم باید متوسط باشه نه زیادمثلا مثل کیکهای اسفنجی ولی اینقدر هست که تقریبا نیمی از سیبهای روی کیک داخلش فرو میره .
    حتما دفعه بعد با دقت بیشتر کیک بهتری درست میکنی . موفق باشی

    عزیزم ممنونم که به سوالم پاسخ دادی.
    دوباره دیروز عصر این کیک رو با مواد کامل درست کردم.
    این دفعه خیلی خوب شده بود. فکر کنم دفعه اول چون مواد رو نصف کردم حتماً اندازه گیری ها دقیق نبوده واسه همین بافت کیک خمیری بوده.
    بقول شما این دفعه بافت کیک کمی هم ترد بود و با برش کمی خورد میشد.
    باز هم ممنونم از پاسختون.
    و ممنون از شهرزاد جون به خاطر این کیک خوش عطر و طعم.
    mami zahra, shahrzad-rezaii و mamanilia این نوشته را پسندیده.

  3. #843
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    1476
    این دستور رو برای کسانیکه مثل هلیا جون دوست دارن سیب توی کیک باشه میذارم ولی فعلا عکسشو ندارم .

    کیک سیب و گردو از مجله آشپزی خانواده سبز شماره 49
    مواد لازم : تخم مرغ 3 عدد
    بکینگ پودر یک و نیم ق غ
    سیب پوست گرفته و رنده شده یک پیمانه
    شکر یک و نیم پیمانه
    روغن مایع یک پیمانه
    آرد الک شده دو و نیم پیمانه
    مغز گردوی خرد شده نصف پیمانه
    دارچین نصف ق چ

    طرز تهیه : روغن مایع و شکر و تخم مرغها را در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ شوند . مواد خشک را که با هم الک کرده اید به آن اضافه و مخلوط کنید . سپس سیب و مغز گردو و دارچین را افزوده مخلوط و در قالب ریخته و در فر گرم شده با 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.
    امیدوارم این کیک خوشمزه و خوشبو و آسان را درست کرده و از خوردنش لذت ببرید .
    باران67, mamanilia و کیجا این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #844
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    393
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    6622
    پسند کرده
    702
    از اونجایی که من یه مدته رفتم تو فاز سلامتی و این حرفا، در راستای اهداف عالی و بلند مدتم هی فرت و فرت کیکای رژیمی مختلفو امتحان میکنم
    اینبار نوبت کیک سیب بود که عااااااااااالی از اب دراومد حرف نداشت درحدی که دو نفری در عرض یه روز به خدمتش رسیدیم!!!
    برای این کیک به پوره سیب یا سس سیب (applesauce ) احتیاج داریم که طرز تهیه ش خیلی راحته و خیلیم بدرد بخوره

    مواد لازم:
    ارد 2 پیمانه(260 گرم)
    شکر قهوه ای 1/3 پیمانه (70 گرم)
    عسل 2 ق سوپخوری
    تخم مرغ 1 عدد
    بیکینگ پودر 2 ق چ
    دارچین 1 ق چ
    سس سیب 1 و 1/4 پیمانه
    روغن 3 ق سوپخوری
    ماست 1/2 پیمانه
    وانیل نوک کارد
    سیب ورقه شده ا عدد متوسط

    ارد، بیکینگ پودر و دارچین رو با هم ویسک یا الک میکنیم.
    تو یه ظرف دیگه تخم مرغ زده شده،روغن، سس سیب، ماست،شکر وعسل و وانیل رو مخلوط و خوب ویسک میکنیم تا کاملا مخلوط شن.
    حالا این مخلوط رو به ترکیب مواد خشکمون اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم نه بیشتر
    حالا اگه بخوایید می تونید یکم گردو خرد شده هم اضافه کنید که توصیه می کنم حتما اضافه کنید خیلی خوب میشه
    مایه کیک نسبتا که نه خیلی سفته!! با دقت بریزید داخل قالب و روشو صاف و یکدست کنید.
    سیبای ورقه شده رو روش بچینید و بذارید تو فر از قبل گرم شده (180 درجه) به مدت 40 تا 45 دقیقه.....
    تموم شد و رفت بعدم بدون اینکه سرد شه سریع یکمی شو میخوریم و اصلا مهم نیس که دهنمون تاول میزنه!!!
    ولی به شدت تاکید میکنم بذارید کیک سرد شه بعد سرو کنید وقتی گرمه طعم اصلیش معلوم نمیشه ولی وقتی بذارید کامل سرد بشه.....وای وای وای
    برای سس سیب کافیه 1 کیلو سیب رو پوست بگیرید و خوب خرد کنید هرچی ریزتر بهتر ولی یه وخ رنده نکنیدا....
    حالا 3/4 پیمانه اب سیب یا اب معمولی رو میذاریم رو حرارت تا به جوش بیاد.سیبا رو اضافه میکنیم و درشو میذاریم هر 5 مین بهش سر می زنیم و یه همی میدیم اگه ابش تموم شده بود یکی دو قاشق اب یا همون اب سیب اضافه میکنیم و دوباره درشو میذاریم تقریبا نیم ساعت براش کافیه تا کاملا نرمه نرم شه و بتونید با پشت قاشق یا چنگال به راحتی لهش کنید.با همون چنگال یا اگه دوست داشتید تو بلندر کاملا لهش کنید و در صورت تمایل 1ق چ دارچینم بهش اضافه کنید.بریزید داخل شیشه و تو یخچال تقریبا تا 3 هفته میمونه
    با 1 کیلو سیب تقریبا 3 پیمانه از این سس بدست میاد که کلی کاربرد داره این کیک یکیش بود.و البته وقتی کاملا سرد بشه میتونید خالی خالیم بخوریدش خیلی خوشمزه س
    در ضمن من رو کیک سیب نذاشتم چون....... دوست نداشتم!!!اصلا به این دلیل نبود که سیب نداشتم تو خونه!!! اصلا!!

    نام: 20141104_174506-377231539.jpg نمایش: 1555 اندازه: 92.7 کیلو بایت

    نام: 20141104_174518-539702873.jpg نمایش: 1780 اندازه: 91.0 کیلو بایت

    نام: 20141104_1744261371547832.jpg نمایش: 1841 اندازه: 86.1 کیلو بایت

    اینم سس سیب یا همون applesauce

    نام: 20141110_1649321430683355.jpg نمایش: 1521 اندازه: 83.5 کیلو بایت
    mami 2m, بنفشه جون, nirvana-ra و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  5. #845
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,566
    میزان امتیاز
    639
    پسند شده
    47663
    پسند کرده
    49994

    ویترین مدال ها

    کیک سیب و دارچین با دستور شهرزاد عزیز:

    کیک سیب و دارچین

    قبل فر:


    بعد فر:




    کف قالب رو یادم رفت خوب چرب کنم برای همین سخت جدا شد. سری بعد روغن جداکننده میزنم خیالم راحت باشه. بافت نرم کیک باعث شد موقع خارج کردن کمی از هم بپاشه.

    مانلا, زینب سادات۲, mami 2m و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  6. #846
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr.shid آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    32


    بسیار بسیار عالی فقط من با گوشی گرفتم خیلی کیفیت نداره عکسم
    mami 2m, shahrzad-rezaii, عطر سیب و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #847
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,056
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    7541
    پسند کرده
    8715
    اینم کیک سیب و دارچین من با دستور عالی شهرزاد جون.

    .............
     
    pooneh 007, mami 2m, shahrzad-rezaii و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  8. #848
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,244
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16852
    پسند کرده
    11882
    کیک سیب و دارچین با دستور بی نقص شهرزاد جان
    کیک سیب و دارچین

    نام: 20141021_145554.jpg نمایش: 1099 اندازه: 87.4 کیلو بایت
    pooneh 007, mami 2m, shahrzad-rezaii و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما