موضوع: آش ماست, دوغ و کشک....
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 281
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۸, ۰۱:۳۰ قبل از ظهر #1عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 110
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 193
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷آش ماست, دوغ و کشک....
مواد لازم :
سبزی آش دوغ ( تره - گشنیز - شوید ) : 1کیلو
فلفل تند بستگی به آستانه تحملتون داره
دوغ کیسه ای : 1عدد
ماست ترش : 1 کیلو
آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 1 عدد
نمک : به میزان لازم
سیر : 3/4 حبه له شده ( اختیاری )
برنج : 1 استکان ( فنجان )
ابتدا 1 عدد تخم مرغ و خوب باهمزن میزنیم ( با این کار مشکل بریدن دوغ و ماست حل میشه ) بعد آرد و اضافه کرده دوباره خوب هم میزنیم سپس دوغ + ماست و اضافه کرده بازم باهمزن میزنیم تا یکدست بشن بعد داخل قابلمه می ریزیم و تا وقتی جوش بیاد هم مزنیم وقتی جوشید شعله رو کم میکنیم و برنج و اضافه میکنیم تا خوب بپزه و در آخر کار سبزی + فلفل و اضافه میکنیم تا سبزی هم بپزه و در مرحله آخر سیر له شده را اضافه میکنیم و شعله را خاموش می کنیم .
نوش جان
آدما از جنس برگند . گاهي سبزند ، گاهي پائيزن و زردند . زمستون ديده نميشن . تابستون سايبون سبزند. آدما خيلي قشنگن .. حيف كه هر لحظه يه رنگند !
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۲, ۱۱:۵۸ قبل از ظهر #2
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۹, ۱۰:۴۲ قبل از ظهر #3مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10648
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
Re: آش دوغ
ارسال مطلب توسط باهره
اينم آش دوغ براي افطار هاي ماه رمضون(براي 10-12 نفر)
دوغ 3 كيلو
برنج 1 ليوان
سبزي شامل تره و گشنيز خورد شده 250 گرم
نخود2/1 ليوان
نعنا داغ و سير داغ براي تزئين
گوشت قلقلي سرخ شده 250 گرم
نمك به ميزان كافي
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهيه:
برنج رو از شب قبل خيس كنيد
نخود و سبزي رو جداگانه بپزيد
برنج را با مقدار كافي اب بذاريد خوب بپزه طوريكه كاملا از هم باز بشه(مثل شله زرد)
بعد 1 عدد تخم مرغ رو داخل دوغتون خوب بهم بزنيد تا حل بشه(تخم مرغ براي اينه كه از بريده شدن دوغتون جلوگيري كنه)و دوغ رو به برنج اضافه كنيد بعد كه جوش اومد(توي اين مرحله بايد دائم هم بزنيد تا آش سر نره و ته نگيره)و حدود 15 دقيقه جوشيد سبزي پخته و نخود پخته و نمك رو به آشتون اضافه كنيد و بذاريد حدود 30 تا 45 دقيقه بجوشه و خوب غليظ بشه و جا بيفته بعد ميتونيد نصفي از گوشت قلقلي ها رو به آش اضافه كنيدو زيرش رو خاموش كنيد.آش رو داخل ظرف بكشد و روش رو با نعنا داغ فراون و سير داغ و مابقي گوشت قلقلي ها تزئين كنيد.
نوش جان و التماس دعا
ارسال مطلب توسط باهرهویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۲۰ در ساعت ۰۵:۰۰ بعد از ظهر
چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۰, ۰۱:۵۸ قبل از ظهر #4مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10648
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
Re: آش دوغ
آش دوغ اردبيل
مواد لازم براي 6 نفر :
نخود ------------------------------ 250 گرم
سبزي ( تره ، جعفري ، شويد ) ------------- 700 گرم
برنج ------------------------------ 1 پيمانه
دوغ تازه ترش ----------------------- 2 ليتر
نمك ، فلفل ، سير تازه خرد شده ---------- به مقدار لازم
طرز تهيه :
نخود ها را از شب قبل خيس كنيد ( در ظرفي كه معادل سه برابر نخود هاي خيس نخورده آب داشته باشد ) و چند بار آب روي آنها را عوض كنيد .
برنج را نيز از شب قبل با آب و مقداري نمك خيس كنيد .
در ظرف مناسبي نخود ها را بريزيد همراه ? ليوان آب بپزد . بعد از اينكه نخود ها نرم شدند ( تقريبا پختند ) برنج را به آن اضافه كنيد و صبر كنيد تا برنج كاملا مغز پخت شود . ( كاملا خودش را ول كند ) دقت كنيد كه آب آش زياد نباشد و جا براي اضافه كردن دوغ داشته باشيد . بعد از اينكه برنج كاملا مغز پخت شد ، سبزي را كه تميز پاك كرده ايد و تقريبا ريز خرد كرده ايد ، به آش بيفزائيد .
و در ظرف را نيمه باز بگذاريد تا سبزي ها رنگشان تيره نشود .
15 دقيقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بيفزائيد . و مرتب هم بزنيد تا كاملا با آش قاطي شود . وقتي دوغ را اضافه كرديد در ظرف بايد كاملا باز باشد تا دوغ دچار تغيير شيميايي نشود ( اصطلاحا نبٌرد ) بعد از حدود 15 دقيقا نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد .
موقع سرو كردن، سير تازه خرد شده را به آن اضافه كنيد .
دستور پخت هاي متفاوتي از اين آش در كتب مختلف وجود دارد كه در آن از بلغور و آرد و كلم برگ پخته و بعضي محصولات ديگر هم استفاده ميشود . ولي طريقه پخت اصلي و سنتي اين غذا همين دستوري است كه نوشتم . اين آش بيشتر در آذربايجان غربي پخته ميشود و جزو غذاهاي اصيل و محلي اين منطقه ميباشد .
در سرعين و چندين شهرستان اطراف اردبيل مقدار برنج را خيلي كمتر از اين ميريزند تا آش كاملا رقيق باشد . ولي در اردبيل و بخشهاي ديگري از اين استان مقدار برنج به همين اندازه است .
اين آش به دليل داشتن مقدار زيادي دوغ و سير باعث افت شديد فشار خون ميشود . در خوردن آن زياده روي نكنيد ! ( هر چند خيلي سخت است !! )
http://matbakhchi.blogfa.com/post-8.aspxویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۲۰ در ساعت ۰۵:۰۱ بعد از ظهر
چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۰, ۰۹:۳۷ قبل از ظهر #5
آش ماست و آش دوغ شهرهاي مختلف
آش ماست شيرازي
برنج 400 گرم
سبزي(ترخون و شويد) 2 پيمانه
گوشت گوسفند(بهتره گردن يا دم سينه باشه) نيم كيلو
ماست غليظ 1 كيلو
لپه 250 گرم
پياز 2 عدد
نمك و فلفل و زردچوبه
گوشت را با پياز نمك فلفل و زردچوبه مي پزيم.
در ظرفي برنج را با آب مي پزيم تا برنج كاملا له شود
هر دو مواد را با هم مي كوبيم.
مواد را با لپه پخته شده و سبزي خرد شده در قابلمه بزرگي ريخته و با مقداري آب روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد
بعد از آنكه غليظ شد مواد را از روي حرارت برداريد و بعد از آن كه مواد"ولرم"شد ماست را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد
در صورتي كه ماست را به مواد داغ اضافه كنيد ماست بريده مي شود
نوش جان
هر كسي درست كنه و عكس بذاره جايزه دارهسعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...
-
۱۳۸۸/۰۹/۲۰, ۰۳:۱۷ بعد از ظهر #6عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت tabriz
- نوشته ها 96
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 87
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱آش ماست
اینم آش ماست من
خیلی خوشمزهههههههه بود
اینم دستورش عزیزم (من خودم نسبت به خودمون این و درست کردم میتونی کم و زیاد کنی)
عدس 5/1 پیمانه
برنج آش نیم پیمانه
هویچ نگینی 1 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
آب مرغ 4 عدد
(من دیروز شلغم هم ریختم ولی این آش نداره)
شلغم 3 عدد
سبزی(اسفناج -تره کمی-گشنیز-جعفری) از همش 1 کیلو
ابتدا در قابلمه از نصف کمتر آب میریزیم بعد 2 عدد اب مرغ و برنج آش -عدس -هویچ-لوبیا-شلغم را در قابله میریزیم و درش را نصفه میگذارم تا بپزد وقتی که پخت بقیه آب مرغ را میریزیم و زیرش را زیاد میکنیم تا بجوشد بعد در حال جوش سبزیهارا میریزیم و چند دقیقه که جوشید و پخت زیرش را خاموش میکنیم کمی که سرد شد ماست را میزنیم تا رقیق شود و داخل کاسه آش میریزیم (ماست را داخل آش داغ نریزید میبره) و رویش را با پیاز و پودر نعناع و پودر گل محمدی
تزیین میکنیمبه سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق
آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می میرد
"دکتر شریعتی"
-
۱۳۸۸/۱۰/۳۰, ۰۱:۳۷ بعد از ظهر #7عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 162
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 165
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴Re: آش ماست
خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.
-
۱۳۸۸/۱۱/۰۴, ۱۲:۲۵ قبل از ظهر #8عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 162
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 165
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴Re: آش ماست
نوشته اصلی توسط sh_capr
خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.
درسته زن داداش منم تو سولاردم انواع کیک و نون و...
اجاق گاز