نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree936Likes

موضوع: آش ماست, دوغ و کشک....

نمایش نتایج: از 281 به 283 از 283
صفحه 36 از 36 نخستنخست ... 2633343536
  1. #281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ralia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۴
    محل سکونت
    پایتخت ایران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    83
    پسند شده
    3532
    پسند کرده
    1086
    آش سنگ سیر
    آش محلی کردستان شهر مهاباد


    مواد لازم :


    برنج ۱ پیمانه
    عدس ۱/۵ پیمانه
    پیاز ۶-۵ عدد
    سینه بوقلمون چرخکرده ۲۰۰ گرم
    آب گوشت به میزان لازم
    کشک ۳۰۰ گرم
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    سیر در صورت لزوم ۴-۳ حبه


    طرز تهیه :


    پیاز ها رو خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم مقداری از پیاز داغ رو برای تزئین کنار بزارید.
    برنج و عدس رو بمدت ۲-۱ ساعت خیس کنید بعد به همراه آب گوشت و پیازداغ و نمک و فلفل و کمی زردچوبه روی حرارت بزارید تا زمانیکه بافت برنج کاملا ازبین بره و عدس پخته بشه و باصطلاح آش کمی جا بیافته .
    تو این فاصله گوشت بوقلمون چرخکرده و به همراه پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط می کنیم و ورز میدیم و گوشت قلقلی های کوچولو ازش اماده می کنیم و کمی تفت میدیم و باز به محتویات آش اضافه می کنیم
    وقتی آش خوب جاافتاد کشک رو اضافه کنید و بعد از ۱۵ دقیقه از روی حرارت بردارید
    استفاده از سیر یا سیر داغ در این آش بدلخواه هست و صدالبته که اگر باشه آش خوشمزه تری خو اهید داشت من ۴ حبه سیر رو از ابتدای پخت داخل آش انداختم و دراخر پخت از اش خارج کردم .
    نوووش جان

    - - - Updated - - -

    نام: IMG_20180601_202617_919.jpg نمایش: 311 اندازه: 112.3 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    khanoom pasand, hengamehh, RE79EL و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    1

    مواد لازم آش دوغ
    دوغ 2 لیتر
    سبزی آش 700 گرم
    نخود 250 گرم
    بوته سیر 1 عدد
    فلفل سیاه به میزان لازم
    نمک به میزان لازم

    مراحل تهیه آش دوغ

    ابتدا باید نخود را از شب قبل خیس کنید و چند باری آب آن را عوض کنید تا هم نفخ نخود از بین برود و هم موقع پخت راحت تر پخته شود. برنج را هم در یک ظرف مناسب به همراه مقداری آب و نمک خیس کنید تا برای پخت آماده شود. در مرحله اول نخود ها را پس از آبکشی در یک قابلمه به همراه 6 لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بپزند پس از اینکه نخود ها کمی نرم شدند برنج را پس از آبکشی اضافه کنید و دوباره صبر کنید تا برنج هم بپزد. پس از اینکه برنج ها مغز پخت شدند سبزی آش را که از قبل خرد کرده اید اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید چونکه اگر درب قابلمه را بگذارید سبزی آش رنگش تیره خواهد شد. پس از اینکه سبزی آش هم پخت دوغ را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. (سبزی آش دوغ شامل تره ، جعفری و شوید به نسبت یکسان است) دقت داشته باشید در این مرحله باید به صورت مرتب آش را هم بزنید تا به اصلاح دوغ نپرد. بعد از 15 دقیقه نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و بعد از چند بار هم زدن آش دوغ را از روی حرارت برمیداریم و بعد از کمی خنک شدن آن را سرو می کنیم. دقت داشته باشید اگر می خواهید آش دوغ شما مزه آش دوغ سرعین را بدهد یک بوته سیر را له کنید و تو نصف لیوان آب همراه کمی نمک بریزید و موقع سرو کردن آش ، آن را داخل آش دوغ بریزید.

  3. #283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0
    من تاحالا این آشو درست نکردم امشب می خوام درست کنم امیدوارم خوب بشه

    تاورکرینآسانسور کارگاهی
    monir11 این نوشته را پسندیده.

صفحه 36 از 36 نخستنخست ... 2633343536
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما