نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree934Likes

موضوع: آش ماست, دوغ و کشک....

نمایش نتایج: از 273 به 280 از 281
صفحه 35 از 36 نخستنخست ... 253233343536 آخرینآخرین
  1. #273
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    265
    پسند شده
    7076
    پسند کرده
    4849

    ویترین مدال ها

    آش دوغ با سبزی بهاری ... مخصوصا گل اقا...
    یک قاشق ارد به همراه یک عدد تخم مرغ و دو سه قاشق برنج خام خوب زده میشه و دوغ بهش اضافه میشه اینجوری امگان بردین دوغ به صفر میرسه... دوغ روی حرارت قرار داده میشه و مدام باید هم بخوره و همز دن باید به یک جهت و ملایم و پیوسته باشه... بعد از اینکه جوش خورد سبزی ها که قبلا خرد شده و شسته شده و ابشون رفته اروم اروم اضافه میشن که حرارت دوغ یکباره افت نکنه و نبره... بعد از ریختن سبزی زیاد همزدن نمیخواد گاهی هم بخوره کافیه.... معمولا دوغ رو غلیظ میگیرن تا در اخر پخت یک کاسه اب گوشت بهش اضافه کنن ... میشه کلم سفید رو ریز خرد کرد و بخار پز کرد و به اش اضافه کرد که جای اونم اخر پخته.... نخود پخته بدون اب هم در همین مرحله بعد از جوشیدن سبزی ها اضافه میشه... ولی اگر تند دوست داشته باشید همون ابتدا و موقع جوشیدن دوغ چنتا فلفل خوشگل تند توش بندازید...

    اش دوغ از اش های محبوب و پر از خاطرات منه هر قاشقشو با چاشنی یک دنیا خاطرات می خورم... تلخ و شیرین




    یادم رفت بگم که به یاد آش دوغهای خوشمزه اردبیل و پارک شورابیل با سیر میخوریمش... سیر کوبیده
    .
     
    ویرایش توسط .افسوس. : ۱۳۹۵/۰۴/۲۵ در ساعت ۰۲:۴۷ بعد از ظهر دلیل: کلم صفید؟؟؟؟!!!!!
    باران67, sita-golam, *هما* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  2. #274
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    928
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    327
    پسند شده
    7768
    پسند کرده
    7183

    ویترین مدال ها

    یک آش ماست خوشمزه و کاملا متفاوت پیشنهاد می کنم درست کنید
    بلغور گندم یک پیمانه
    لپه نصف پیمانه
    لوبیا چیتی پخته یک پیمانه
    برنج آشی نصف پیمانه
    گوجه فرنگی نیم کیلو
    سبزی آش نیم کیلو
    ماست چکیده یک پیمانه
    سیر دو حبه
    پیاز دو عدد متوسط
    روغن سه قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    پیازداغ فراوان می کنیم مقداری بلغور گندم و لپه رو می زاریم تا کاملا بپزن لوبیا چیتی پخته شده رو اضافه می کنیم گوجه فرنگی خرد شده و برنج رو هم اضافه می کنیم و اجازه می دیم گوجه ها کاملا بپزن در آخر سبزی آش رو اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش خاموش می کنیم .ماست چکیده(توربا قاتیغی)با دو حبه سیر مخلوط کرده و با آش مخلوط می کنیم و آش رو تزئین می کنیم
    نام: photo_2016-10-30_08-58-14.jpg نمایش: 836 اندازه: 121.9 کیلو بایت
    -----------------
     
    ویرایش توسط sohei59 : ۱۳۹۵/۰۸/۰۹ در ساعت ۱۰:۲۴ قبل از ظهر
    *هما*, باران67, RE79EL و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #275
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    253
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    2625
    پسند کرده
    1843
    اینم آش محلی طارمه با سبزی کوهی و برنج نیم دونه و لوبیا چیتی و لوبیا سبز وتیکه های کوچیک کدو خورشتی یا کدو حلوایی با پوست و تیکه های سیب زمینی پخته میشه و موقع سرو هم ماست چکیده اضافه میشه با سیر داغ و نعنا داغنام: IMG_20161029_125403.jpg نمایش: 828 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    باران67, sohei59, *هما* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  4. #276
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    869
    میزان امتیاز
    936
    پسند شده
    17571
    پسند کرده
    10771

    ویترین مدال ها

    اش دوغ

    ابتدا پیاز رو سرخ میکنم بعد سبزی آشم شامل تره و گشنیز و شوید رو هم ریخته با نخود پخته شده و مقداری برنج آش با آب میگذاریم پخته و لعاب دار شود و یک حبه سیر خرد شده هم ریختم در آخر یک پاکت دوغ و کمی ماست میریزیم .......

    نام: DSC09151.jpg نمایش: 826 اندازه: 102.6 کیلو بایت


  5. #277
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    dokhmal2 آواتار ها
    dokhmal2
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    خونه مون :)
    نوشته ها
    1,151
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3979
    پسند کرده
    2346
    سلام خوبین ، طاعات عباداتتون قبول باشه ، آش دوغ شیرازی اصل رو میخواستم ، صفحات اول و خوندم ولی اون دستوری و که میخوام رو نداره

    آش دوغی که من خوردم توش نخود و لپه و گوشت و این چیزا نیست ، سبزی داره ولی نمیدونم سبزیش چی بود
    هوا
     
    اینستا :

    خدایا شکرت به خاطر همۀ نعمت هایی که به ما دادی



  6. #278
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    125
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    5085
    آش دوغ به روش شمالیااااا
    دوغ+برنج+برگ چغندر+گشنیزونعنا+سیر+نمک و فلفل
    نام: ۲۰۱۷۰۴۰۳_۲۰۲۱۱&#17.jpg نمایش: 1840 اندازه: 70.9 کیلو بایت
    zakizadeh, m1361, mitra40 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #279
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1142
    پسند شده
    10898
    پسند کرده
    9291
    آش دوغ
    _________________________

    نام: 1502104228652.jpg نمایش: 379 اندازه: 104.6 کیلو بایت


    آش دوغ استان فارس با آش دوغ سرعین و کلا شمال فرق داره.هم طعمش و هم طرز تهیش
    .

    از اونجایی که من شیرازی هستم و بیست و هشت سال از عمرم رو تو شیراز طی کردم به روش شیرازی یادتون میدم😊😊😊اره درست فهمیدین من قد مادربزرگتون سن دارم😆😆😆
    .

    خرده برنج (کامفیروزی) رو گذاشتم خوب بپزه.بعد زیرشو خاموش کردم و صبر کردم تا کاملا سرد بشه.این نکته خیلی مهمه که بعدا دوغ یا ماست نبره
    من معمولا برنجم رو صبح میپزم.میگذارم کنار.طرفای عصر امادش میکنم برای عصرانه

    خب...برنجمون که سرد شده.حالا دوغ یا ماست رو داخلش بریزید.مقدار دوغ و ماست دست خودتون.چون ذاعقه ها فرق داره.
    من از دوغ محلی استفاده میکنم.

    اگه از ماست استفاده میکنید حتما قبلش ماست رو با چنگال یا مخلوط کن بزنید تا یکدست بشه.
    مقداری شوید خشک ، کمی نعنا خشک و کمی هم پونه به آش دوغ اضافه میکنم و مرتب هم میزنم تا آش گرم بشه و شروع کنه به قل خوردن.بعد زیرشو کم میکنم و مرتب هم میزنم تا غلظتش به اندازه بشه.اواخر پخت مقداری لپه ی پخته رو به آش اضافه کنید
    خیلی از کدبانوهای محترم داخل این اش از سبزی سیر تازه استفاده میکنن.من خودم اگه فصلش باشه حتما میریزم
    خیلی از کدبانوهامونم اخر کار سیرداغ نعنا داغ و پیازداغ رو با اش ترکیب میکنن که رنگ آش زرد رنگ میشه.باز اینم سلیقه ای هست.من ترجیح میدم روی آش رو باهاش تزیین کنم .
    تا یادم نرفته اینم بگم که میتونید از کوفته ریزه و یا گوشت پخته و ریش شده در اش استفاده کنید.من نمیریزم.

    بجای لپه از باقله هم استفاده میشه
    hengamehh, RE79EL, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  8. #280
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    simazarif آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0
    مواد لازم آش ترخینه دوغ
    ترخینه دوغ ۳ عدد
    کشک ۱ لیوان
    لوبیا چیتی ۷۵ گرم
    نخود ۷۵ گرم
    عدس ۷۵ گرم
    سبزی آشی ۵۰۰ گرم
    پیاز ۳ عدد
    سیر ۸ حبه
    نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
    زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه آش ترخینه دوغ


    ابتدا باید حبوبات آش را از شب قبل در آب بخیسانیم تا ضمن اینکه نفخ شان برطرف شود ، زمان کمتری نیز برای پخت شان صرف شود. ترخینه ها را نیز باید ۲ ساعت قبل از شروع آشپزی در مقداری آب بخیسانیم تا نرم شوند.
    یک قابلمه بزرگ انتخاب می کنیم ، نخود و لوبیا چیتی را به همراه ترخینه ها داخل قابلمه می ریزیم و ۱ تا ۲ لیتر آب اضافه می کنیم تا حبوباتمان کاملا بپزند. در همین حین باید سیر داغ ، نعناع داغ و پیاز داغ را برای داخل آش و تزیین آن آماده کنیم.
    سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه در روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند. نعناع خشک را هم به صورت جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
    پس از اینکه نخود ، لوبیا چیتی نیم پز شدند عدس را اضافه می کنیم. دلیل اینکه عدس را حدود ۱ ساعت بعد به دیگر حبوبات اضافه می کنیم این است که عدس زودتر از نخود و لوبیا چیتی می پزد. حالا سبزی آشی را خرد می کنیم.
    پس از اینکه حبوبات پختند سبزی آشی را اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه نیمی از مخلوط سیر داغ و پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه می کنیم. در این مرحله نمک آش را اندازه می گیریم و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه می کنیم.
    بهتر است بعد از اضافه کردن سبزی آشی درب قابلمه را نبندیم ، زیرا بستن درب قابلمه باعث بد رنگ شدن سبزی آش می شود. پس از اینکه آش جا افتاد آن را در ظرف می کشیم و با نعناع داغ ، پیاز داغ ، سیر داغ و کشک تزیین می کنیم.
    khanoom pasand, zakizadeh, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 35 از 36 نخستنخست ... 253233343536 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما