نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree855Likes

موضوع: آش ماست, دوغ و کشک....

نمایش نتایج: از 233 به 240 از 288
صفحه 30 از 36 نخستنخست ... 2027282930313233 ... آخرینآخرین
  1. #233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    سلام دوستان عزیز
    وقتتون بخیر
    آش ترخینه
    ما ترخینه ها رو خودمون درست کردیم. با دوغ محلی
    ایناهاشون:نام: 20141020_153158[1].jpg نمایش: 1093 اندازه: 83.7 کیلو بایت
    وقتی بخوایم آش ترخینه درست کنبم یه چند ساعتی توی آب سرد خیسشون می کنیم . من اول چند تیکه می کنم و بعد توی آب میریزمنام: 20141020_155441[1].jpg نمایش: 1063 اندازه: 98.7 کیلو بایت
    بعد از سه ساعت خیس خوردن که این شکلی شدن با کمی سبزی آش و کمی لوبیا چیتی که از قبل پخته داشتم بار گذاشتم روی گاز
    می تونید هر نوع حبوبات یا سبزی مناسب آش استفاده کنید . یکی از ترکیب های خوشمزش اسفناج و عدسه
    بعضی ها ترخینه رو با سیرابی که جدا پختن موقع سرو توی یک ظرف میریزن ولی ما کلا سیرابی خور نیستیم.
    خیلی سریع آماده می شهنام: 20141020_184741[1].jpg نمایش: 1057 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    کمی نعنا داغ و زردچوبه تفت داده شده و میزان ناچیزی زعفران و فلفل سیاه بهش اضافه کردم.
    نکته: موقع درست کردن خود ترخینه ها ما بهش نمک زدیم.در آخر هم با سیر داغ و پیازداغ و نعنا داغ تزیین شدنام: 20141020_210144[1].jpg نمایش: 1022 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    فرگل 2, atoosa92, hengamehh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. بانک بند ناف
  3. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    سلام
    و اما دستور تهیه خود ترخینه(قابل توجه هنگامه خانم عزیز)
    بلغور گندم رو توی دوغ به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت خیس کنید.
    نکته :
    اگر دوغتون مثل مال ما محلی و ترش بود بلغور رو توی آب خیس کنید.
    بلغور خیس شده رو بگذارید بپزه. اگر با آب خیس کرده بودید از اواسط پخت بلغورها دوغ رو اضافه کنید و بگذارید روی شعله کم حسابی بپزه و بشکفه تا آبش تموم بشه به اندازه ای که بتونید ترخینه ها رو چانه کنید. نمک و پونه خشک بهشون اضافه کنید و وقتی از داغی افتاد چانه کنید و اجازه بدید چانه ها خشک خشک بشن و بعد می تونید توی یخچال به مدت طولانی هم نگهشون دارید.
    چون حسابی پختن وقتی بخواید باهاشون آش درست کنید طبق توضیحاتی که توی پست قبلی دادم کارتون خیلی راحت می شه.
    اگه اقدام به درست کردن ترخینه کردید توصیه می کنم یه مقداری از بلغورهای پخته تون رو همون روز تا داغه با اضافه کردن سبزیو حبوبات تازه تازه آش درست کنید و نوش جون کنید. یعنی یه ناخونک اسااااااااسی
    hengamehh, bahar 2kh و * منصوره * این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  4. #235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0
    سلام دوستانویه سوال می پرسم نخندینااا.خب تازه عرسم بلد نیستم...میشه تفاوت آش کشک با آش ماست رو برام بگین؟سبزی هاشم متفاوتن؟؟؟؟ممنون عزیزان

  5. #236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    سلام
    آش کشک
    بلغور گندم و بلغور جو-حبوبات(عدس-لوبیا-لوبیاعروس-سبزی آش-کشک)
    نام: 20141027_213400[1].jpg نمایش: 960 اندازه: 57.9 کیلو بایت
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #237
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7011
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    آش عدس
    بلغور گندم و عدس رو با یک پیاز خام گذاشتم پخت و بهش سبزی آش اضافه کردم کمی هم رشته آشی و بعد با کشک و پیاز داغ سرو کردم
    نام: 2014-10-19 20.32.13.jpg نمایش: 4195 اندازه: 106.4 کیلو بایت
    -----------------
     
    نگار9422, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, mami mahdis و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7397
    پسند کرده
    6515
    آش ماست سبزواری
    این آش در عین فوری بودن از نظر من خیلی خوشمزه ست
    اسفناج را در اب جوش ریخته و پیاز داغ و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم.بعد رشته اشی رو اضافه میکنیم و وقتی رشته ها پخت ماستی که کمی ته مزه ترشی داشته باشه را به آش اضافه میکنیم و فلفل سیاه هم میزنیم و چند دقیقه وقت میدهیم تا جا بیفته
    من خودم عدس و عصاره مرغ هم به این آش اضافه کردم
    مواد اولیه رو ننوشتم چون کاملا چشمی درست شده بود و بار اولم بود که درستش میکردم
    این اش رو در بچگی خورده بودم.همسایه مون به یک اسم دیگه میپخت و همیشه مزه اش زیر زبونم بود تا اینکه فهمیدم اسمش آش ماست سبزواریه
    اگه دستور دقیق میخواید توی نت که سرچ کنید دستورش میاد اما من همه رو چشمی ریختم.
    اصل دستور عدس نداره
    نام: ۲۰۱۴۱۱۱۰_۲۰۰۳۵۰.jpg نمایش: 3528 اندازه: 68.0 کیلو بایت
    hengamehh, ostooreh, atoosa92 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #239
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohreh1371 آواتار ها
    زهره عنایت زاده
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۶
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    63
    اینم اش ماست من گذاشتم یکم خنک شد بعد یکم خودمو باهاش سرگرم کردم
    zendegi67, azar44 و ستین این نوشته را پسندیده.

  9. #240
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166

    آش دوغ بسيار لذيذ



    من اين آش دوغ رو از يك دوست مازندراني ياد گرفتم و نميدونم دستورش اصالتاً به كدوم خطه از سرزمينمون تعلق داره ولي همينو بگم كه بسيار لذيذ و خوشمزه هست.

    مواد لازم:

    برنج :1پيمانه پلوپز

    لوبيا چيتي و قرمز:هركدام نيم پيمانه پلوپز ( عدس هم ميشه اضافه كرد)

    گشنيز و اسفناج: به ميزان لازم (من چشمي ريختم)

    دوغ :2تا3ليتر

    طرز تهيه:

    حبوبات رو كه قبلاً خيس كرديم و نفخشو گرفتيم ميزاريم تا خوب بپزه.

    برنج هم نيم پز كرده و به همراه سبزي خردشده به حبوبات اضافه ميكنيم و ميزاريم تا سبزي و برنج هم پخته شده و آبش كاملاً خشك بشه.

    از اونظرف دوغ رو در قابلمه اي ريخته و روي شعله ميزاريم و مرتب هم ميزنيم تا به جوش بياد (اين قسمت خيلي مهمه كه مرتب به صورت دوراني همش بزنيم)، بعد از اينكه دوغ به جوش اومد مخلوط حبوات و سبزي رو كم كم بهش اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.

    تو ظرفي جداگانه سيرداع ميگيريم و به آش اضافه ميكنيم و ميزاريم قل بخوره و آماده بشه.

    رنگ زردش هم به خاطر زردچوبه هم كه موقع تفت دادن سيرها بهش اضافه كردم.

    بسيار بسيار خوشمزه بود.
    helia59, ostooreh, Behjat و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

صفحه 30 از 36 نخستنخست ... 2027282930313233 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما