نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree855Likes

موضوع: آش ماست, دوغ و کشک....

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 288
صفحه 26 از 36 نخستنخست ... 1623242526272829 ... آخرینآخرین
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elysian آواتار ها
    فاطمه بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    469
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4427
    پسند کرده
    2669
    برا اولین بار این آش و دارم میپزم
    آشم شبیه آش مامان المیرا جون شده
    البته و صد البته که طعم اون آش بسی بهتر از آش منه
    فقط گفتم قیافش شبیه اونه
    اینجا برا آش دوغ فقط برنج و نخود و تره و گشنیز و شوید و دوغ میزنن
    کلم اینا برا آش دیگه اس
    elmira.t این نوشته را پسندیده.
    ....ومن یغفرالذنوب الا الله


  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1392
    پسند کرده
    1180
    نام: DSC02172.jpg نمایش: 1836 اندازه: 83.2 کیلو بایت

    سبزی آش - نخود - بلغور و برنج آش - آب قلم - پیاز داغ و ماست
    m1361, Elsanaa, mami mahdis و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تنها امیدم .......خداااااااا

  4. #203
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10426
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    آش دوغ سرعین

    دوغ محلی / 1 لیتر
    تخم مرغ / 1 عدد
    سیر / 4-5 حبه
    برنج / سه چهارم پیمانه
    نخود / نصف پیمانه
    سبزی (گشنیز و تره) / نیم کیلو
    نمک و فلفل / به مقدار لازم


    نام: ash-doogh.jpg نمایش: 958 اندازه: 54.4 کیلو بایت

    دوغ بهتره دوغ محلی ترش باشه یا ماست ترش محلی رو خودتون دوغ کنید.
    نخود رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید
    برنج رو نیم ساعت قبل خیس کنید
    اگه فصل سیر تازه بود، حتما چند تا بوته سیر رو با سبزی داخل سبزیتون خرد کنید
    اگه تره از گشنیز بیشتر باشه بهتره




    نخود خیس خورده را میپزم و بعد نیم ساعت برنج رو بهش اضافه میکنم و میذارم کامل بپزن
    ( من معمولاً پیاز داغ هم داخلش میریزم )

    بعد از اینکه برنج و نخود پخت، سبزی رو اضافه میکنیم.
    بعد هم سیر له شده رو اضافه میکنیم

    دوغ سرد و تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنم و خوب هم میزنم
    بعد از پخت سبزی دوغ رو به آش اضافه میکنیم و حدود 20 دقیقه آروم هم میزنیم تا آش جا بیفته
    20 دقیقه آخر حتماً باید مدام آش رو هم بزنید تا دوغ داخل آش نبره
    نمک و فلفل آش رو اندازه کنید و نوش جان کنید

    روی آش رو با پول بیبَر ( فلفل قرمز ) تفت داده شده داخل روغن تزئین کردم
    mamienazi, *** صحرا 61 ***, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17053
    پسند کرده
    12101
    آش دوغ اردبیل.با دستور الهه جون آش ماست, دوغ و کشک....

    نام: 20140412_133407.jpg نمایش: 808 اندازه: 82.3 کیلو بایت
    من در کنارش از سیر له شده که الهه جون توصیه کرده بودن،استفاده کردم.خیلی خوشمزه بود.دست الهه جون درد نکنه.
    m1361, Elsanaa, * الهه * و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نام: 2011-11-25 19.30.13.jpg نمایش: 699 اندازه: 99.8 کیلو بایت




    آش دوغ خوشمزه قزوین

    *برنج آشی رو پختم تا کاملا بپزه و لعابدار بشه
    * سبزی آش رو با چهار لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا بپزه و کمی پیاز داغ بهش اضافه کردم.
    * بعد از پخت سبزی برنج و حبوبات (عدس و لوبیاچیتی و نخود که از قبل پختم ) اضافه کردم .
    * کمی سیرداغ و نعنا داغ داخل آشم ریختم و زمان دادم تا آش جا بیفته.
    * داخل یک کاسه کوچیک سیر چرخ شده و دوغ نمک رو مخلوط کردم .
    * وقتی آش سرد تر شد سیر دوغ رو به آش اضافه کردم .

    *** سیر دوغ رو نباید وقتی که آش خیلی داغه به آش اضافه کرد چون هم امکان داره که دوغ ببره و هم اینکه سیر حالت پختگی میگیره وعطرو طعم تندش رو از دست میده . باید اجازه بدید کاملا ولرم بشه.
    .............
     
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, Elsanaa, sh_capr و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7397
    پسند کرده
    6515
    آش ماست
    برنج نصف پ-3 ق غ لوبیا قرمز-عدس یا ماش 1/3 پ-سبزی آش که گشنیزش زیاد باشه-پیاز داغ-آب گوشت-نمک-فلفل سیاه-موقع سرو هم ماست ریخته نوش جان کنید
    samir, mami mahdis, zohre.a و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sepidar_194 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    306
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    906
    پسند کرده
    3609
    یا ایها المامی سایتون. بشتابید این آش دوغ با دستور الهه رو درست کنید. من یه بار جایی آش دوغ خورده بودم ولی خوب نبود. این بار دلو زدم به دریا و خودم درستش کردم دستور الهه رو با اندکی دخل و تصرف و به شیوه شیرازی

    دوغ 2 لیتر (8 تا لیوان دسته دار فرانسوی) من از دوغ محلی استفاده کردم(دوغ ترکی)
    برنج آش 1 پیمانه پلوپز
    تخم مرغ 1 عدد
    آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
    نخود پخته 1 پیمانه پلوپز سر پر
    سبزی آش 1 پیمانه (تره+شوید+گشنیز+ جعفری)
    نعنا خشک جهت نعنا داغ
    ماست 2 لیوان (ماست ترکی )+ آب 2 لیوان جهت رقیق نمودن ماست

    برنج را روی حرارت می ذاریم تا بپزه و له شود در اواخر پخت 3 حبه سیر رو له میکنیم وکمی در روغن تفت میدهیم طوری که رنگ آن تغییر نکنه. و میزاریم برنج بعد از پخت خنک شود.
    ماست و آب را مخلوط میکنیم تا رقیق شود . دوغ و تخم مرغ رو هم مخلوط میکنیم. و میریزیم روی برنج، برای اینکه دوغ نبره مرتب هم می زنیم تا به مرحله جوش اومدن برسه.. وقتی دوغ به جوش اومد نمک می ریزیم. بعد سبزی آش و نخود پخته رو هم اضافه می کنیم.چند حبه سیر دیگر رو له میکنیم و تفت کمی میدهیم و دوباره به آش اضافه میکنیم. آرد برنج رو هم در یک نیم لیوان دوغ خنک حل کرده و اضافه میکنیم.بعد ازاینکه آش پخت روش رو با نعناع داغ تزیین می کنیم.

    [IMG]G]
    *شمیم* و * الهه * این نوشته را پسندیده.

  9. #208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    آش ماست

    ابتدا بلغور گندم و برنج آش رو با آب و نمک گذاشتم چند تا جوش که زد لوبیا چشم بلبلی رو با سبزی آشم که شامل تره و جعفری و گشنیز و اسفناج بود ریختم و تا پخت کامل شد یک کاسه ماست رو با یک قاشق آرد گندم باز کردم یعنی هم زدم و به آشم ریخته و یکی دو جوش که زد خاموش و با پیاز داغ و نعناع و سیر داغ تزیین و سرو کردم

    نام: DSC06645.jpg نمایش: 594 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    فاطمه زهرایی این نوشته را پسندیده.

صفحه 26 از 36 نخستنخست ... 1623242526272829 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما