نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree156Likes

موضوع: بنیه

نمایش نتایج: از 89 به 93 از 93
صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 29101112
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    3
    سلام خانمها یه سوال دارم . من ماهی هام رو زدم تو خمیر بنیه و سرخ کردم ولی اون لایه خمیر انگار جدا از ماهی بود چیکار کنم ؟
    خمیر بنیه رو هم اینطوری درست کردم دوتا تخم مرغ رو تو یه پیمانه شیر زدم بکینگ پودر و ادویه هم اضافه کردم بعد آرد اضافه کردم تا غلظتش بشه عین ماست
    کجای کارم ایراد داشته به نظرتون؟

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سارا ساروی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    250
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1462
    پسند کرده
    62
    نقل قول نوشته اصلی توسط soooomi نمایش پست ها
    سلام خانمها یه سوال دارم . من ماهی هام رو زدم تو خمیر بنیه و سرخ کردم ولی اون لایه خمیر انگار جدا از ماهی بود چیکار کنم ؟
    خمیر بنیه رو هم اینطوری درست کردم دوتا تخم مرغ رو تو یه پیمانه شیر زدم بکینگ پودر و ادویه هم اضافه کردم بعد آرد اضافه کردم تا غلظتش بشه عین ماست
    کجای کارم ایراد داشته به نظرتون؟
    اهی باید کاملا خشک باشه

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    3
    نقل قول نوشته اصلی توسط سارا ساروی نمایش پست ها
    اهی باید کاملا خشک باشه
    چی باید خشک باشه ؟ ماهی ها
    میشه کمکم کنید

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    تا دوستان بیان و راهنمائی کنن، من بنظرم رسید که شاید غلظت مایه تون مناسب نبوده. همیشه کمی مایه رو درست کنین و اولین بنیه رو سرخ کنین ببینین اگه وا نرفت یا از هم جدا نشدن بقیه رو سرخ کنین. اگه دیدین که کیفیت مناسب رو نداره باید چسب مایه رو زیاد کنین مثلا با اضافه کردن کمی روغن یا ماست یا آرد غلظت مایه رو به سمت کش دار بودن پیش ببرین. هرچقدر مایه بنیه کش دار باشه بهتر به ماهی یا مرغ یا سبزیجات میچسبه. همیشه کشدار بودن رو امتحان کنین و اگه دیدین بازم جدا میشه نیم ساعت به مایه تون تو یخچال استراحت بدین تا بکینگ پودر عمل کنه. موفق باشین.
    sita-golam, میس مهسا و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    3
    نقل قول نوشته اصلی توسط کوئین نمایش پست ها
    تا دوستان بیان و راهنمائی کنن، من بنظرم رسید که شاید غلظت مایه تون مناسب نبوده. همیشه کمی مایه رو درست کنین و اولین بنیه رو سرخ کنین ببینین اگه وا نرفت یا از هم جدا نشدن بقیه رو سرخ کنین. اگه دیدین که کیفیت مناسب رو نداره باید چسب مایه رو زیاد کنین مثلا با اضافه کردن کمی روغن یا ماست یا آرد غلظت مایه رو به سمت کش دار بودن پیش ببرین. هرچقدر مایه بنیه کش دار باشه بهتر به ماهی یا مرغ یا سبزیجات میچسبه. همیشه کشدار بودن رو امتحان کنین و اگه دیدین بازم جدا میشه نیم ساعت به مایه تون تو یخچال استراحت بدین تا بکینگ پودر عمل کنه. موفق باشین.

    ممنون عزیزم اینبار حتما نکاتی که گفتید رعایت میکنم
    کوئین این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 29101112
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما