نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2758Likes

موضوع: تزیینات با خرما

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 398
صفحه 42 از 50 نخستنخست ... 3239404142434445 ... آخرینآخرین
  1. #329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asieh.mohammad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۲
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    163
    پسند کرده
    16
    حلوا خرمایی من که با اعتماد به نفس کاذب توی مسابقه شرکت دادم
    خرمای خودمون یعنی دشتستون رو با آرد و روغن که از قبل درست کردیم و رنگش به دلخواهمون رسیده و و هنوز روی گازه میریزیم
    یعنی وقتی آرد و روغن هنوز داغه داغه خرما رو همینجور با هسته می ندازیم توشون و با کف گیر روی میافتیم به جون خرما
    از رو گاز بردارین و همینطور با کفگیر ورز بدین و له کنین
    یه کم که از داغی افتاد یه دستکش دستتون کنین و با دست ورز بدین ...چون روغن داره همینطور که ورز بدین هسته هاش که جدا شده میاد زیر دستتون و میتونید هسته هاش رو همونجا بردارین
    اینقد ورز میدین که یه دست یه دست بشه
    این حلوا بسیار خوشمزه است...هیچ چیز اضافی نداره فقط آرد و روغن که برا رنگینک هم درست میشه و خرما
    بعدم که گلوله کردم و بازم ارده خودمون یعنی برازجون رو ریختم وسطش و تو پودر نارگیل غلطوندم...به همین راحتی به همین خوشمزگی




    niyaz2002, آزاده 66, گوگوجی و 43 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خبر اومد که دشتستون
    بهاره
    زمین از خون فایض لاله زاره

  2. بانک بند ناف
  3. #330
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2226
    پسند کرده
    2694
    فرشته جونم دستت طلا خواهر. واقعا اگه نمیگفتی فکر میگردم سایز خرماهات هر کدوم 5 یا 6 سانتی میشه. نگو به اندازه ی یه خرمای بزرگه که بزاریش سر پا بایسته. درسته؟ اگه بهت نقدی کردیم و ناراحت شدی ببخش.
    گوگوجی, مرجان.ر, titish khanoom و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  4. #331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,112
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    2226
    پسند کرده
    2694
    راستی اون نخله رو من فکر میکردم با خرما و شکلات درستش کردی که خیلی به اشتباه انداختمون.
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  5. #332
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم.ع آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    542
    پسند شده
    6369
    پسند کرده
    2793
    titish khanoom جان کارتون وایده تون که حرف نداره نام: Laie_60A.gif نمایش: 3640 اندازه: 13.0 کیلو بایتنام: friaresmilley.gif نمایش: 3622 اندازه: 4.2 کیلو بایت.ولی بنظرم اگه بخوایم برای یه مراسم سروش کنیم خیلی خرما لازم داشته باشیم.نه؟؟برای هیات هم که فکر کنم یه نخل خرما میخواددر سایز کوچیکش مشکلی پیش نمیاد آیا؟؟
    گوگوجی و titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    گفتم اگر مے دانستم چه روزے مے آيے
    به احترام آمدنت
    گناه نمے کردم
    گفت: آن روز که گناه نکنے
    به احترام گناه نکردنت
    ميآيم
    "اللهم عجل لوليک الفرج"

  6. #333
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166
    فاطمه جون من كه فكر ميكردم شمع ها حداقل 15 سانت هستند.
    فكر كنم بايد برم چشك پزشك.
    aydaa, sadaf717 و titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  7. #334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Zarzare babaee آواتار ها
    زرزر بابا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    131
    نوشته های وبلاگ
    11
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    2251
    پسند کرده
    1714

    ویترین مدال ها

    مسابقه آشپزی آبان ماه 1393 مامی سایت ღ تزئین و سرو خرما ღ


    تزئین خرمای زرزر بابا برای مسابقه



    مدال دریافتی در این مسابقه : " نفر سوم مسابقه "











    مواد لازم :

    خرمای کبکاب تازه ................. یک و نیم کیلو

    روغن ..................................... به میزان لازم
    دارچین .................................. دو قاشق غذاخوری
    مغز گردو ............................... به میزان لازم
    کپسولهای سایز کوچک ....... به تعداد مورد نیاز

    مواد مورد نیاز برای تزئین :

    شکلات سفید و کاکائویی ، پودر پسته ، پودر ناگیل ، زعفران دم کرده ، برگ گل رز ، خلال بادام خرد شده ، کنجد ، ترافل رنگارنگ ، رنگ های خوراکی مجاز




    روش تهیه ی دیس دو طبقه ی خانگی :





    یک عدد قوطی استوانه ای دلقی آلوچه ی دیش دیش رو به ارتفاع 5 سانت برش زدم. سر قوطی رو با چسب بهش متصل کردم تا محکم تر باشه.



    بعد یک نوار کاغذی رو دور تا دور ارتفاع قوطی که روی اون نوشته ی السّلامُ عَلیَک یا اباعَبدالله الحُسَین بود چسباندم تا هم یک طرح مذهبی داشته باشه و هم داخل قوطی معلوم نباشه. از قسمت پایین نوار کاغذی حدود یک سانت پایین تر برش زدم تا بتونم با چسباندن این یک سانت، دور تا دور قوطی رو به دیس فیکس کنم تا موقع حرکت دادن سینی خرماهایی رو که میخواستم روی اون بچینم حرکت نکنند و بریزند.




    تزئین خرماهای کاکائویی :





    20
    تا 25 عدد خرما رو هسته میگیریم و وسط خرماها رو با مغز گردو پر میکنیم.

    نیمی از اونها رو جدا میکنیم و هر کدوم رو توی یه کپسول میذاریم و کنار هم میچینیم. بعد شکلات سفید رو تمپر میکنیم و توی قیف میریزیم و سر قیف رو خیلی کم میبریم و به صورت نوارهای خیلی باریک روی خرماهایی که کنار هم چیده بودیم خط می اندازیم.



    مرحله ی بعد این کار رو با شکلات کاکائویی تمپر شده انجام میدیم. ولی اینبار باید خلاف جهت شکلاتهای سفید روی خرماها خط بندازیم به صورتی که یک طرح ضربدری یا حصیری بدست بیاریم.



    صبر میدیم تا شکلاتها خودشون رو بگیرن بعد اونها رو روی دلق ( قوطی ) وسط دیس میچینیم.



    برای قسمت بعدی خرماهای شکلاتی با پودر پسته : اگر باقی مونده ی شکلات سفید در طول این مدت خودش رو گرفته بود، اون رو دوباره تمپر میکنیم و توی کاسه ی کوچک و گودی اون رو میریزیم. بعد هر کدوم از باقی مونده ی خرماهای مغز گردویی رو تا وسط خرما توی شکلات سفید فرو میبریم و توی یه بشقاب میذاریم و تا شکلات خودش رو نگرفته، روی اون پودر پسته میپاشیم. بعد که شکلات خودش رو کامل گرفت و سفت شد، دونه دونه خرماها رو توی کپسول میذاریم و اون رو روی خرماهای قبلی که روی دلق گذاشته بودیمشون قرار میدیم. اونها رو به صورتی باید قرار بدیم که خرماهای پایینی خودشون رو نپوشونند.



    و برای وسط این خرما شکلاتی ها هم که خالی هست میتونید با خمیر مارزیپان یا فوندانت یک گل رز خوشگل درست کنید تا با خرماهای توی دیس که اونها هم طرح گل رز دارند سنخیت و تناسب داشته باشه.

    نکته : چونکه خرما خودش شیرینه بهتره به جای خمیر فوندانت که خیلی شیرینه از خمیر مارزیپان " که به خمیر بادام هم مشهوره " استفاده کنید. من هم این گل رز رو با خمیر مارزیپان درست کردم تا قابل خوردن تر باشه.

    نکته :
    این خرماها به صورت کامل با شکلات یا پودر نارگیل و ... کاور نمیشند، پس برای اینکه موقع سرو بهم نچسبند اونها رو توی کپسول میذاریم تا برای سرو راحت باشند و موقع برداشتن دست کسی هم چکنه نشه
    (خب یه لغت شیرازی هم یادتون بدم: چکنه " چِ کِ نِ ه " در زبون شیرازی یعنی چسبناک)
    پرناک, aramesh, باران67 و 49 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد كه انتظارش را نداري . (( گابريل گارسيا ماركز ))

  8. #335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Zarzare babaee آواتار ها
    زرزر بابا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    131
    نوشته های وبلاگ
    11
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    2251
    پسند کرده
    1714

    ویترین مدال ها

    ادامه ی مسابقه آشپزی آبان ماه 1393 مامی سایت ღ تزئین و سرو خرما ღ




    تزئین خرما به شکل گل رز با کاور های متفاوت :





    مابقی خرمای باقی مونده از یک و نیم کیلو خرمای اولیه رو هسته گرفته و در قابلمه ای روی حرارت ملایم میزاریم تا خرماها گرم بشند.



    بعد به اونها یکی دو قاشق دارچین آسیاب شده اضافه میکنیم تا عطر و طعم بهتری بگیره.

    " طب سنتی میگه : اگر با خوردن خرما گرمیتون میشه و ممکنه جوش صورت یا آفت دهان بزنید، اون رو با دارچین مصرف کنید. درسته که طبع هر دوی اونها ( خرما و دارچین ) گرم هست ولی دارچین اثر بد خرما روی بدن رو کنترل میکنه و از بروز جوش یا آفت جلوگیری میکنه. چون خوردن زیادی خرما در مناطقی که خرما خیز نیستند اثرعکس روی بدن میذاره و باعث ویروسی شدن بدن میشه. این مطلب رو از قسمت طب سنتی برنامه ی صبحی دیگر شبکه ی آموزش شنیدم "

    خوب که خرما و دارچین رو بهم زدیم، کمی به اون روغن اضافه میکنیم و باز بهم میزنیم تا روغن جذب خرما بشه. زیر اجاق گاز رو خاموش میکنیم، کمی صبر میدیم تا داغی خرما از بین بره و بعد اون رو ورز میدیم تا خوب مواد جذب یکدیگر بشند و خمیر یکدستی رو بدست بیاریم.

    نکته : به اندازه ای روغن به خرماها اضافه میکنیم تا خمیر کمی براق بشه و دیگه به دست نچسبه. بسته به نوع خرما که خشک یا شیره دار هست میزان اضافه کردن روغن متفاوته. ولی اگر احیاناً باز هم خرما به دستمون میچسبید میتونیم دو قاشق آرد رو تفت بدیم و با اون کمی حلوا مثل حلوای آرد گندم درست کنیم و به خرما اضافه کنیم و دوباره کامل اون رو ورز بدیم تا خمیری یکدست بدست بیاریم که به دست نچسبه. یادتون باشه اگر میخواید به اون کمی آرد ( حلوا ) اضافه کنید دیگه به حلوا شکر اضافه نکنید هاااا. به جای شیره ی شکر فقط از کمی آب استفاده کنید.



    آماده شده ی خمیر خرما رو میتونید سمت چپ پایین عکس بالا ببینید. بچم انقدر ورز داده شده بود که دیگه نا نداشت جدا وایسه ازش عکس 3 در 4 جداگونه بگیرم " شوخی میکنم خودم یادم رفت جدا ازش عکس بگیرم "


    در این مرحله خمیر خرما هنوز گرم هست و نمیشه خوب با اون کار کرد پس اون رو توی یخچال قرار میدیم تا خوب سرد بشه تا بهتر بتونیم با اون کار کنیم.



    بعد که خمیر خرما خوب سرد شد از اون به اندازه ی یه گردو بر میداریم و اون رو به صورت یه کپسول درمیاریم. حجم تقریبی هر کدوم از این کپسولها باید به اندازه ای باشه که براحتی اون رو بتونیم توی قالب قرار بدیم.



    ته قالب رو خیلی کم با روغن مایع چرب میکنیم تا خمیر به قالب نچسبه، بعد خمیر رو تا ته قالب فرو میبریم و فشار میدیم.



    انگشتان خودمون رو روی خمیر میذاریم و محکم فشار میدیم تا خوب فرم قالب ( گل رز ) روی خمیر حک بشه.




    همونطور که خمیر خرما توی قالب هست کمی به چپ و راست اون رو حرکت میدیم ولی همچنان از فشار انگشتامون که روی اون هست کم نمیکنیم. بعد مستقیم دستمون رو بالا میاریم تا خمیر رو از قالب خارج کنیم. وقتی خمیر از قالب بیرون میاد به صورت عکس بالا دیده میشه و زیر خمیر به انگشتامون چسبیده ولی اگر خمیر مرغوبی رو درست کرده باشیم باید وقتی اون رو از دستمون جدا میکنیم براحتی از دستمون ( انگشتامون ) جدا بشه.




    اون رو برمیگردونیم و در وسط از زیر خمیر، مغز گردو قرار میدیم و قسمتهایی از خمیر که پهن شده بود رو جمع میکنیم و اون رو به صورت استوانه در میاریم.



    پیشنهاد سرآشپز : وقتی که خمیر رو جمع میکنید، ته اون رو هم حتماً فشار بدید تا خمیر کاملاً بهم بچسبه. بهتره اون رو از پهلو کف دستهاتون قرار بدید به صورتی که طرح گل روی خمیر، رو به بالا باشه و مثل وقتی که توی زمستون دستهاتون رو بهم میمالید تا گرمتون بشه، دستهاتون رو انقدر حرکت بدید تا خمیرِ کاملاً یکدست و استوانه ای بدست بیاد. مواظب باشید تا طرح گل روی خمیر با فشار دستتون از بین نره.

    حالا دیگه رسیدیم به آخرین مرحله و کاور کردن این گلهای خوشگل با مواد مختلف




    استوانه های خمیری رو از پهلو توی کاور مورد نظرتون میغلتونیم. ولی مواظب هستیم که روی طرح گل رز رو چیزی نپوشونه. چون همه ی قشنگی این خرما به همین طرح روی اونه.

    در ضمن همونطور که جزء قوانین مسابقه بود : این خرما به صورتی تزئین شده که احتیاج نیست هنگام سرو برای کسی توضیح بدیم که قراره از تو این خوشمزه خرما بیرون بزنه. با این روش کاملاً بر همگان واضح و مبرهن است که قراره خرما نوش جان کنیم.

    برای کاور کردن میتویند از پودر نارگیل ساده ، زعفرانی ، رنگی ، برگ گل رز " محمدی " ، خلال بادام خرد شده ، کنجد ، ترافل رنگارنگ و .... استفاده کنید .

    یه پیشنهاد دیگه هم دارم : از پودر پسته هم میتونید برای کاور کردن اونها استفاده کنید. همچنین میتونید اونها رو به صورت عمودی در شکلات سفید یا کاکائویی تمپر شده فرو ببرید، طوری که روی طرح گل رز پوشیده نشه و بذارید کنار تا شکلاتها خودشون رو بگیرند.

    نکته : همونطور که قبلاً گفتم خرما چسبناک هست و اگر در حجم بالا و برای سرو در دیس کنار هم چیده بشه ممکنه موقع سرو، افراد اذیت بشند و با برداشتن یه دونه خرما یکی دوتای دیگه که بهش چسبیده هم همراه اون برداشته بشه. بنابراین با کاور کردن خرما این مشکل برطرف میشه.





    این هم نمونه های کاورهایی که من استفاده کردم :


    کاور برگ گل رز " محمدی "

    برگ گل رز طبیعی پهن هست و شما باید برای استفاده کمی اون رو کف دستهاتون بسابید تا گلبرگ ها بشکنه و کوچک تر بشه.




    کاور کنجدی

    طعم کنجد بو داده مطلوب تر از کنجد خام هست ولی شما میتونید از هر دوی اونها استفاده کنید.




    کاور ترافل رنگارنگ

    شما بر حسب هر مناسبت میتونید از ترافل های تک رنگ مثل قهوه ای ، آبی ، سفید ، سبز یا ... استفاده کنید.




    کاور پودر نارگیل آبی رنگ

    پودر نارگیل رو با رنگهای خوراکی مجاز به هر رنگی که دوست دارید درست کنید و استفاده کنید.




    کاور پودر نارگیل ساده

    به به عطر پودر نارگیل همراه خرما خیلی عطر دل انگیزی هست.





    کاور خلال بادام خرد شده


    خلال بادام رو با رنگ خوراکی سبز رنگ کردم و اون رو خیلی ریز خرد کردم.




    کاور پودر نارگیل زعفرانی


    طعمی بی نظیر، خرما و زعفران و نارگیل، چه شود ؟

    زعفران رو خیلی غلیظ دم کنید و چند قطره از اون رو با پودر نارگیل مخلوط کنید.



    مامانی دوستت دارم و برای همه ی کمک هات ازت ممنونم
    جای تک تک دوستان عزیزم نیز سبز


    پرناک, zardin, مامان عليرضا و 100 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد كه انتظارش را نداري . (( گابريل گارسيا ماركز ))

  9. #336
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    357
    الهی فدات بشم با اونهمه ذوق وسلیقه. عزیزن گل رزیها رو چطور درست کردی
    Zarzare babaee این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الشریف

صفحه 42 از 50 نخستنخست ... 3239404142434445 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. تزیین خریدهای عروس وداماد
      توسط najma در انجمن جشنها،تزئینات و مراسم نوعروسان - Wedding Celebrations
      پاسخ: 107
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۶/۱۳, ۰۱:۱۵ بعد از ظهر
    2. روش های غیرآزمایشگاهی تعیین جنسیت
      توسط نیمفادورا در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 1229
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۳/۳۰, ۱۱:۴۵ بعد از ظهر
    3. آیین های زیبای ایران باستان
      توسط fedra در انجمن شعر و ادبیات - Literature and Poem
      پاسخ: 29
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۷/۱۱, ۰۸:۳۹ بعد از ظهر
    4. آرشیو پاییــــــــــز 91 ( مطبخ مامی سایت )
      توسط الهام بانو در انجمن مطبخ مامي سايت - MamiSite's kitchen
      پاسخ: 671
      آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۹/۳۰, ۰۴:۰۳ بعد از ظهر
    5. پاپییه ماشه
      توسط melody.solati در انجمن صنايع دستي - Hand Made Crafts
      پاسخ: 26
      آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۶/۱۱, ۱۱:۲۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما