نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2758Likes

موضوع: تزیینات با خرما

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 398
صفحه 33 از 50 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050

    Re: تزیینات با خرما

    نقل قول نوشته اصلی توسط asis
    سلام دوستاي گل.
    جمعه مراسم چهلم داريم. ميخوام توپك خرما درست كنم. سوالم اينه كه حتما بايد خرما رو با كره تفت بدم؟؟؟ نميشه همينجوري خام با بيسكوييت و گردو مخلوط كنم؟
    و اينكه بيسكوييت بايد پودر بشه يا خورد بشه. اخه من يه بار توپك خرما درستيدم اما فقط خرما تنها رو چرخ كردم و گلوله كرده. اما توي دهان خيلي نرم بود. انگار يه چيز خميري و شل رو گاز بزني...يه كم چندش ميشد!!! واسه همين ميخوام توش مغز رو يه كم درشت بزنم. ميخواستم بدونم بيسكوييتو چيكار كنم؟"
    قول ميدم اخرين سوالم باشه.
    به غير از توپ خرما و خرماي تزيين شده با مغز ديگه چي خوبه درست كنم؟
    عزیزم من پارسال ماه رمضون توپک خرما رو درست کردم از این خرما ها که چسبندگیشون بالاس.نمیدونم دشتستان میگن انگار(پوستشون نازکه)نه از این رطب ها که تو جعبه میفروشن نوشته رطب مضافتی.
    هسته بگیر بریز تو غذاساز.احتیاج به پوست گیریم نداره.یکمم دارچین و اگه خواستی یکم کره بریز.بعدم گوله تو دستت درست کنو تو پودر نارگیل و ...بغلتون خیلی هم راحت و سریع آماده میشه.راستی چسبندس.اگه دستتو آب بزنی راحت قلقلی میشه.
    کیجا این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    767
    پسند شده
    46917
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: تزیینات با خرما

    قیمه احتمالا :-x
     
    باران67 و گلبرگی این نوشته را پسندیده.

  4. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۹
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: تزیینات با خرما

    خواهشا یکی جواب بده خرما بابیسکوییت رو اگه درست کنی وچند روز بعد استفاده کنی بد یا خمیر نمیشه /بیسکوییتهاش رو میگم/سوال دوم بیسکوییت باید پودر بشه یاخرد

  5. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    3233

    Re: تزیینات با خرما

    نقل قول نوشته اصلی توسط صالح
    خواهشا یکی جواب بده خرما بابیسکوییت رو اگه درست کنی وچند روز بعد استفاده کنی بد یا خمیر نمیشه /بیسکوییتهاش رو میگم/سوال دوم بیسکوییت باید پودر بشه یاخرد
    سلام اعظم جان طاعات وعباداتتون قبول
    خانمی اولا هیچ مشکلی پیدا نمیکن
    دوما خرد که بشه هم شیکتره هم تو دهن که میاد خوشمزتره
    ؟؟

  6. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    417
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: تزیینات با خرما

    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY][/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]مواد لازم :[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]خرما : یک بسته
    گردو : به مقدار لازم

    مواد لازم جهت خمیر :[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#ffffff]
    شیر ۱ لیوان
    تخم مرغ ۱ عدد
    روغن مایع 1/4 پیمانه
    نمک 1/8 قاشق چایخوری
    رنگ یا زعفران دم کرده در صورت دلخواه
    آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد

    [/HIGHLIGHT]


    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]شربت بار :[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff] این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و ... که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره . این شربت از آب، گلاب، آبلیمو، شکر و زعفران دم کرده درست می شود.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]مروارید خوراکی : جهت تهیه انواع مرواریدها و اکلیل های خوراکی اینجا کلیک کنید )[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]طرز تهیه :[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]ابتدا هسته خرما رو بگیرید طوریکه خرما آسیب نبیند .[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [HIGHLIGHT=#ffffff]سپس داخل اون گردو قرار بدین . خرما برای مرحله تزیین آماده هست .[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff]شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff]کم کم آرد اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید طوری که خمیر به دست نچسبد ( اضافه کردن بیش از حد آرد بافت لطیف خمیر رو از بین می بره ) .[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff]نکته :[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff] این خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد .[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید .[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]خمیر رو با ضخامت نیم سانتیمتر برش بدین . بعد با توجه به قطر خرما خمیر رو ببرید .[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]سپس به این صورت دور خرما بپیچید .[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]با قالب گل مینای کوچک روی خمیر قالب می زنیم .[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]بعد به این صورت از قالب جدا کرده و روی خرما قرار می دهیم ( اگه خمیر این گلها رو رنگی کنید خیلی بهتره.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY] [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY][/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]همه خرماها رو درون سینی می چینیم و سپس داخل فر می ذاریم . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .
    بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت ۴ - ۳ دقیقه قرار می دیم .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY][/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]و بعد روی صافی می ذاریم تا شربت اضافی اون خارج بشه ( البته خیلی شربت جذب نمی کنه ) . به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم و روی هر کدوم از اونا یه دونه مروارید خوراکی قرار می دیم .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]

    [HIGHLIGHT=#ffffff]
    [/HIGHLIGHT]
    irandokht216, باران67, گلبرگی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سارای همین روزها آواتار ها
    سارا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۶
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    569
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    3767
    پسند کرده
    3376

    Re: تزیینات با خرما

    رول خرما با دستور اصلی از شف طیبه با حذف پسته و اضافه کردن یه بسته بیسکوییت پتی بور به خرما! به این میگن اقتصاد!واقعا ترکیب عالی و خوبی بود.

    باران67, خانوم گلی و • ♡ MeLi ♡ • این نوشته را پسندیده.
    خُنُک آن دم که نشینیم در ایوان من و تو
    به دو نقش و به دو صورت، به یکی جان، من و تو

  8. #263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    76

    Re: تزیینات با خرما

    [quote="بنیتا"][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY][/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]


    سلام مرجان جونم ، یه سوال من سال قبل این خرما رو درست کردم ولی یه مشکل وجود داشت اینکه تا خمیرم بخواد بپزه خرما باد میکرد و بعد هم میسوخت بعدشم اصلا خرما قابل خودن نبود . به نظر شما اشکال کارم کجا بوده؟ شما چطوری درست میکنید که خرماتون نمی سوزه؟

  9. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهراد و مهرسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    229
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    438
    پسند کرده
    261

    Re: تزیینات با خرما

    خرما رو با کره و دارچین تف دادم بعد توش مغز گردو گذاشتم و قلقلی کردم . روی برگ مو رو سه بار شکلات زدم بعد برگ رو کندم . و توی ظرف مثل انگور چیدم .
    خاله ساره این نوشته را پسندیده.

صفحه 33 از 50 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. تزیین خریدهای عروس وداماد
      توسط najma در انجمن جشنها،تزئینات و مراسم نوعروسان - Wedding Celebrations
      پاسخ: 107
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۶/۱۳, ۰۱:۱۵ بعد از ظهر
    2. روش های غیرآزمایشگاهی تعیین جنسیت
      توسط نیمفادورا در انجمن بارداری و پیش از بارداری - Before getting Pregnant
      پاسخ: 1229
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۳/۳۰, ۱۱:۴۵ بعد از ظهر
    3. آیین های زیبای ایران باستان
      توسط fedra در انجمن شعر و ادبیات - Literature and Poem
      پاسخ: 29
      آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۷/۱۱, ۰۸:۳۹ بعد از ظهر
    4. آرشیو پاییــــــــــز 91 ( مطبخ مامی سایت )
      توسط الهام بانو در انجمن مطبخ مامي سايت - MamiSite's kitchen
      پاسخ: 671
      آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۹/۳۰, ۰۴:۰۳ بعد از ظهر
    5. پاپییه ماشه
      توسط melody.solati در انجمن صنايع دستي - Hand Made Crafts
      پاسخ: 26
      آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۶/۱۱, ۱۱:۲۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما