نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree39Likes

موضوع: خواص مواد غذائی و میوه ها

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 195
صفحه 1 از 25 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    0

    خواص مواد غذائی و میوه ها

    فهرست خواص مواد غذائی با شماره صفحه آن، برای راحتی دسترسی

    خواص لیمو ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ صفحه 1
    خواص پیاز ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ صفحه 1
    خواص هندوانه ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ صفحه 1
    خواص زردآلو ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ صفحه 1
    خواص زیتون ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ صفحه 1
    خواص خاکشیر ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ صفحه 1
    خواص گردو ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ صفحه 1
    خواص بادام ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ صفحه 1
    خواص زردچوبه ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ صفحه 1
    خواص سیر ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ صفحه 1
    خواص گریپ فروت ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ صفحه 2
    خواص موز ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ صفحه 2
    خواص عناب ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ صفحه 2
    خواص آووکادو ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ صفحه 2
    خواص توت ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ صفحه 2
    خواص گیلاس ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ صفحه 2
    خواص شلیل ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ صفحه 2
    خواص آلو ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ صفحه 2
    خواص بادام زمینی ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ صفحه 2
    خواص ترب و تربچه ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ صفحه 2
    خواص خرما ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ صفحه 3
    خواص زرشک ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ صفحه 3
    خواص شاه پسند ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ صفحه 3
    خواص فندق ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ صفحه 3
    خواص گزنه ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ صفحه 3
    خواص میخک ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ صفحه 3
    خواص اسطوخودوس ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ صفحه 3
    خواص بادمجان ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ صفحه 3
    خواص تمبر هندی ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ صفحه 3
    خواص خیار ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ صفحه 3
    خواص زعفران ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ صفحه 4
    خواص شبدر قرمز ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ صفحه 4
    خواص قاصدک ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ صفحه 4
    خواص گشنیز ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ صفحه 4
    خواص نارگیل ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ صفحه 4
    خواص اسفناج ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ صفحه 4
    خواص باقلا ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ صفحه 4
    خواص دارچین ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ صفحه 4
    خواص زنجبیل ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ صفحه 4
    خواص هویج تفت داده مفیدتر از هویج خام صفحه 4
    مواد غذايي مناسب پاييز ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ صفحه 5
    خواص عسل ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ صفحه 5





    خواص لیمو
    مقدمه
    لیمو ترش یکی از گیاهان متعلق به تیره گل سرخ از دو لپه*ایها می*باشد. به علت داشتن خواص اسیدی ضد عفونی کننده قوی است. حتی اگر در مسافرتها به آب آشامیدنی مشکوک هستید و می*ترسید از آن بنوشید کافی است چند قطره آب لیمو ترش را در آن بریزید. آب ر ا کاملا استرلیزه کرده و میکربهای موجود در آب را از بین می*برد. گرچه قریب به 400 سال پیش از تولد مسیح ، تئوفراست از لیمو سخن گفت، اما تنها در قرن چهارم میلادی ، هنگامی که جنگجویان مسیحی در جنگهای صلیبی به فلسطین رسیدند، لیمو را دیدند که در باغهای آن سرزمین کشت شده بود.

    پلین ، گیاه شناس معروف ، لیمو را به عنوان پادزهری قوی می*شناخت. نظریه پلین در پایان قرن دوم مسیحی دوباره بررسی شد و به اثبات رسید و معلوم گشت که لیمو واقعا سموم بدن را از بین می*برد. ابن سینا پزشک معروف ایرانی آب لیمو را بهترین دارو برای تشنجات ناشی از تب می*دانست و یرقان را هم با لیمو معالجه می*کرد.






    خواص داروئی
    •کسانی که می*خواهند خود را لاغر کنند اگر صبح ناشتا آب لیمو ترش را با یک لیوان آب مخلوط کنند و مقدار کمی عسل به آن اضافه نمایند و آنرا بنوشند تا ظهر گرسنه نخواهند شد و بدین ترتیب از شر چربیهای اضافی راحت خواهند شد.


    •بهترین کلسیم آن است که از پوست تخم مرغ و آب لیمو تهیه می*کنند. برای تهیه کلسیم طبیعی یک تخم مرغ را تمیز شسته و در یک لیوان بگذارید و روی آن آب یک لیمو ترش را بریزید و آنرا به مدت دو سه ساعت در جای خنکی بگذارید سپس تخم مرغ را در آورده و آب لیمو را که دارای مقدار زیادی کلسیم است می توانید روی سالاد ریخته و یا با عسل یا شکر شیرین کرده بنوشید از تخم مرغ هم که پوست آن نرم شده می*توانید هنوز استفاده کنید.


    •برای گلو درد بهترین دارو ، لیمو ترش است. یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش را در آب نیم گرم بریزید و با آن غرغره کنید ورم گلو و گلو درد را برطرف خواهد کرد.


    •برای گرفتگی بینی و زکام کافی است چند قطره آب لیمو را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کرده و در بینی بچکانید.


    •برای رفع کم کاری معده و روده باید یک لیمو ترش را با پوست و هسته له کنید و آنرا با یک لیوان آب سرد و یک قاشق عسل مخلوط کده و بمدت یک ساعت قبل از خواب نوشید.


    •برای جلوگیری از خونریزی بینی کافی است که یک تکه پنبه را آغشته به آ ب لیمو کرده و در سوراخ بینی بگذارید خون دماغ را برطرف خواهد کرد.


    •اگر در صورت شما لکه و جوش قرمز رنگ وجود دارد درمان آن با آب لیمو و نمک است. بدین ترتیب که در مقداری آب لیمو نمک بزنید و آنرا با پنبه روی صورت خود بمالید لکه*ها و جوشها را برطرف می*کند.


    •بهترین دارو برای پوست دست شما مخلوط گلیسیرین و آب لیمو است. آب لیمو و گلیسرین را به نسبت مساوی مخلوط کنید و بدستهای خود بمالید ببینید که چقدر پوست دستها صاف می*شود. در زمستان برای جلوگیری از سرما زدگی دستهای خود را با آ ب لیمو ماساژ دهید. خوردن آب لیمو سنگهای کلیه را نیز دفع می*کند.


    •ترشی معده ، سوء هاضمه ، تب و گریپ را هم می*توان با لیمو درمان کرد.


    •گذاشتن یخ و لیمو روی زبان ، سکسکه را درمان می*کند.
    معالجه آنژین با لیمو
    برای شستشوی حلق و حنجره از لیمو کمک بگیرد. کمی آب لیمو و آب مقطر را مخلوط و هر ساعت یک بار آن را قرقره کنید.

    معالجه زخم و خراشهای سطحی پوست با لیمو
    به جای آب اکسیژنه برای شستشوی زخم و خراشهای سطحی پوست ، می*توانید آب لیمو را بگیرید و دو برابر آن آب بیفزایید و با آن زخمها و خراشهای سطحی پوست را بشویید.

    درمان اختلالات هاضمه با لیمو
    در تمام مواردی که اختلال هاضمه بوجود می*آید از قبیل دل به هم خوردگی و نفخ شکم ، معالجه با لیمو تجویز شده است. در این مورد 2 لیمو را با پوست و هسته برش بزنید و آن را در یک لیتر آب داغ ، یک یا دو ساعت خیس کنید، بعد آن را بفشارید و آب فشرده آن را با قند و یا شکر شیرین کرده و هر روز یک لیوان بنوشید.

    درمان خونریزی لثه*ها
    یک قطعه پنبه را در لیوانی که محتوی آب لیمو است، فرو کرده و روزی دو بار صبح و شب آن را به لثه*های خود بمالید و با انگشتان خود ماساژ دهید ولی مواظب باشید آب لیمو به دندانهای شما نرسد.

    معالجه میگرن و سردرد
    وقتی میگرن و سردرد دارید در یک فنجان قهوه یا چای غلیظ یک برش لیمو بیندازید و بنوشید ، مصرف آن موجب تسکین درد و میگرن می*شود.

    رفع سرگیجه و دل شوره
    استفاده از لیمو ترش سرگیجه را رفع می*نماید ، و نیز اگر لیمو با کمی عسل خورده شود ، باعث آرامش شده و دل شوره را برطرف می*کند.






    پاک کننده پوست
    اگر پوست شما چرب است، می*توانید آن را با لیمو که یک ماده قابض است تمیز کنید. به این ترتیب که یک قاشق چای خوری آب لیمو را در دو فنجان آب مقطر بریزید و با یک پنبه تمیز صورت خود را با آن پاک کنید. این کار باعث کاهش چربی پوست می*شود و از پدید آمدن جوش*های صورت جلوگیری می*کند. در صورت استفاده از این لوسیون برای جلوگیری از رشد باکتریها بهتر است هرروز یک محلول تازه درست کنید. مصرف این محلول باعث خشک شدن پوست می*شود و برای پوست*های چرب بسیار مفید است. اما در صورت داشتن پوست خشک از مصرف آن خودداری کنید.

    لیمو ضد شوره و بر طرف کننده خارش پوست سر
    آب لیمو برای پوست سر بسیار مفید است و شوره سر را کاهش می*دهد. عصاره حاصل از آبگیری یک لیموی تازه را حدود *١٠ دقیقه برروی پوست سر مالش دهید و سپس آن را با آب به طور کامل بشوئید. همچنین آب لیمو می*تواند به عنوان یک تقویت کننده مو وضد خارش، به صورت ماساژ برروی پوست سر استفاده شود.

    ضد سرماخوردگی
    آب لیمو یک ضد ویروس عالی می*باشد و همچنین مصرف آن برای سرماخوردگی شدید بسیار مفید است. بدین منظور یک عدد لیمو را با مقداری نمک میل کنید. در صورت تمایل می*توان عصاره گرفته شده را در آب رقیق کرد و سپس مصرف نمود.

    یک حالت دهنده خوب برای موها
    به علاوه شستشوی موی چرب با استفاده از آب لیمو باعث کاهش چربی آن می*شود. به این صورت که عصاره حاصل از ابگیری دو عددلیمو در یک لیتر آب مورد استفاده قرار دهید و موهایتان را با این محلول بشویید. این روش باعث درخشان و شاداب شدن انواع موها می*شود. همچنین مصرف آن باعث می*شود موهای طلایی رنگ روشنتر شوند.

    نرم کننده مناسب برای پوست آرنج
    برای نرم کردن پوست زبر ناحیه آرنج، آرنجتان را حدود *١٠ دقیقه برروی یک برش لیمو ترش فشار دهید.

    تقویت کننده حافظه
    لیمو تقویت کننده حافظه است. چند قطره از اسانس لیمو را روی یک دستمال ریخته و از طریق بینی استنشاق کنید. همچنین می*توان این کار را در مواقعی انجام داد که می*خواهید چیزی رابه یاد بیاورید. مغز شما با استنشاق اسانس لیمو نیروی تازه*ای بدست خواهد آورد.

    آرامش دهنده روح
    لیمو همواره به عنوان یک ماده تسکین دهنده روح مطرح بوده است. استشمام رایحه معطر لیمو در طی تمرینات تمرکز و تعمق روح (مدیتیشن) بسیار مفید است. برای انجام این کار کافی است که سه قطره از اسانس لیمو را به یک کاسه حاوی آب گرم افزوده و آن را در هوای اتاق قرار دهید. به این ترتیب در طول استشمام رایحه معطر لیمو به یک آرامش مطلوب فکری و روحی دست خواهید یافت
    منبع
    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mava ... eck&Rand=0
    اینم آدرس وبلاگ تازه کار من
    nilofarshadab.blogfa.com

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    0

    Re: خواص میوه ها

    خواص پیاز
    کلیات گیاه شناسی
    پیاز گیاهی است دو ساله دارای برگهای توخالی و استوانه*ای شکل. ساقه پیاز تا ارتفاع یک متر هم می*رسد که آنهم استوانه*ای و توخالی است. گلهای پیاز به رنگ سفید یا بنفش به صورت چتر در انتهای ساقه دیده می*شود. پیاز انواع مختلف درد مانند پیاز سفید ، پیاز بنفش ، پیاز قرمز و یا مخلوطی از قرمز و بنفش.

    پیاز در حال حاضر در تمام مناطق دنیا کشت می*شود ولی گفته می*شود که منشا آن از ایران و افغانستان بوده است و از آنجا به دیگر نقاط دنیا راه یافته است. پیاز از زمانهای ماقبل تاریخ وجود داشته است. مردم مصر از آن در غذاهایشان استفاده می*کرده*اند. مخصوصا در مصر پیاز در مراسم مذهبی بکار می*رفته و احترام خاصی داشته است. یونانیان و رومیان نیز آن را می*شناخته و مصرف می*کرده*اند.






    ترکیبات شیمیایی
    پیاز دارای ترکیبات گوگردی ، قند ، کلسیم ، املاح سدیم و پتاسیم ، ید ، سیلیس ، آهن ، فسفر و ویتامینهای A.B.C می*باشد. پیاز دارای اسانس مخصوصی می*باشد که در اثر پختن از بین می*رود. پیاز خام فعالیت معده را زیاد می*کند و در نتیجه ترشح اسید کلریدریک را تشدید می*کند. بنابراین کسانی که ناراحتی معده دارند ممکن است سوزش و درد در معده خود حس کنند. اینگونه اشخص باید پیاز پخته مصرف کنند که ترشحات دستگاه هاضمه را منظم کرده اشتها را زیاد و دل درد و نفخ معده را درمان می*کند.

    خواص داروئی
    •پیاز ادرارآور قوی است و خام و پخته آن هر دو این اثر را دارند.
    •برای رفع گاز معده از تنتور پیاز می*توان استفاده کرد. مقدار مصرف آن 10 تا 15 قطره است که باید در آب حل کرده و مصرف نمود.
    •برای رفع دردهای عصبی شربت پیاز بهترین دارو است شربت پیاز به این صورت تهیه می*شود: 100 گرم پیاز خام را با 400 گرم آب مخلوط کرده و بپزید تا له شود سپس 400 گرم قند روی آن بریزید و بگذارید که جوش بزند تا قند حل شود سپس آن را صاف کنید و در یخچال قرار دهید.


    •پیاز دارای انسولین گیاهی است و استفاده از آن قند خون را پائین می*آورد. بیماران مبتلا به مرض قند باید حتما هر روزه از آن استفاده کنند.
    •اگر پیاز را له کنید و در زیر شکم شخصی که مبتلا به احتباس ادراری است قرار دهید ادرار را باز می*کند.
    •پیاز نیم پز برای سوختگیها نیز موثر است.
    •پیاز خام محرک قلب است.
    •پیاز باکتری*کش است.
    •پیاز تقویت کننده و نرم کننده سینه است .برای این منظور پیاز را آب پز کرده و بخورید.
    •پیاز سنگ کلیه را خرد می*کند.
    •پیاز پخته ملین است.
    •برای رفع خارش چشم چند قطره آب پیاز را در چشم بچکانید.






    •ماسک پیاز روی صورت خون را به طرف صورت می*کشاند و رنگ صورت را درخشان می*کند.
    •پیاز چون گرم است برای کسانی که طبع گرم دارند مضر است و اسراف در خوردن آن موجب فراموشی و سردرد می*شود.
    •پیاز لثه*ها را محکم می*کند.
    •پیاز کلسیم دارد دندانها و استخوانها را تقویت می*کند و از نرمی استخوان جلوگیری می*کند.
    •پیاز معالج عفونتهای مجاری تنفسی از قبیل ورم گلو ، برونشیت ، گریپ و آسم می*باشد.
    •برای رفع سموم بدن پیاز توصیه می*شود.
    •برای آنکه پیاز زود هضم شود و آنهایی که معده حساس دارند بتوانند آنرا بخورند و از خواص آن استفاده کنند باید موقع پختن پیاز مقداری شکر روی آن بریزید و این عمل هضم پیاز را آسان*تر خواهد کرد.


    •برای درمان اسهال از پوست پیاز استفاده کنید بدین صورت که پوست پیاز را بشوئید و در مقداری آب به مدت ده دقیقه بجوشانید، سپس آنرا در داخل دستمالی ریخته و فشار دهید تا شیره آن گرفته شود. بعدا این شیره را با شکر شیرین کنید و روزی چند فنجان از آن را بشوئید تا اسهال کاملا از بین برود.
    •اگر پشه یا زنبور شما را گزید فورا یک پیاز را بریده و روی محل گزیدگی بگذارید درد و خارش فورا ساکت می*شود.
    •پیاز ترشی را برای از بین بردن یرقان و تقویت معده و روده و زیاد شدن اشتها مصرف می*کنند.
    •اگر از بوی پیاز ناراحت می*شوید می*توانید بعد از خوردن پیاز برای رفع بوی آن باقلا پخته و یا گردوی پخته و یا نان سوخته بخورید.
    •تخم پیاز گرم و خشک است و برای ازدیاد نیروی جنسی مصرف می*شود.
    •اگز از تخم پیاز پمادی درست کنید و روی سر ببندید از ریختن مو جلوگیری می*کند.
    •برای اینکه بوی پیاز شما را ناراحت نکند و اشک از چشمان شما جاری نشود می*توانید پیاز را زیر آب شیر پوست بگیرید یا اینکه پیاز را در داخل ظرف بزرگ آب قرار دهید و در آب آن را پوست بکنید.

    منبع
    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mava ... eck&Rand=0
    اینم آدرس وبلاگ تازه کار من
    nilofarshadab.blogfa.com

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    0

    Re: خواص میوه ها

    خواص هندوانه

    کلیات گیاه شناسی




    هندوانه گیاهی است یکساله ویک پایه ساقه آن خزنده و پیچک درد و برگهای آن پهن با بریدگیهای عمیق می باشد . گلهای آن کوچک و زردرنگ است . میوه آن رگد یا دراز . پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز می باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممکن است سیاه ، قرمز ، سفید و یا زرد باشد .

    ترکیبات شیمیایی:هندوانه دارای اسید آمینه ای بنام سیترولین و موادی بنام کاروتن و لیکوپن و نوعی قند بنام مانیتول می باشد.

    در صد گرم هندوانه مواد زیر موجود است:

    آب 92 گرم
    پروتئین 0/5 گرم
    مواد چربی 0/2 گرم
    نشاسته 6 گرم
    کلسیم 0/7 میلی گرم
    فسفر 10 میلی گرم
    آهن 0/5 میلی گرم
    سدیم 1 گرم
    پتاسیم 100 میلی گرم
    ویتامین آ 600 میلی گرم
    ویتامین ب 1 0/03 میلی گرم
    ویتامین ب 2 0/3 میلی گرم
    ویتامین ب 3 0/2 میلی گرم
    ویتامین ث 8 میلی گرم



    تخم هندوانه دارای حدود 30 درصد روغن است که از نظر خواص شیمیایی مانند روغن بادام می باشد .

    خواص داروئی:هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .


    1.هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمک می کند .
    2.هندوانه معده را تقویت می کند.
    3.پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است.
    4.مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد .
    5.هندوانه برای ورم مثانه مفید است.
    6.هندوانه بدن را تازه شاداب می کند .
    7.هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است.
    8.آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است.
    9.برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید .
    10.برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید .
    11.برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید .
    12.هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یکساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می کند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شکم می کند .


    مضرات :هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و آنهائیکه دارای معده سرد می باشند مناسب نیست . اینگونه اشخاص اگر می خواهند هندوانه بخورند باید آنرا با شکر ، ویا عسل و یا گل قند بخورند .

    همچنین هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی می شود .

    منبع

    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mava ... eck&Rand=0
    اینم آدرس وبلاگ تازه کار من
    nilofarshadab.blogfa.com

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    0

    Re: خواص میوه ها

    میوه زردآلو

    کلیات گیاه شناسی
    درخت زردآلو بومی چین می*باشد و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می*روید. این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر می*رسد. برگهای آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می*باشد. گلهای زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است.



    میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می*رسد. هسته زردآلو صاف ، قهوه*ای و یبضی شکل است در داخل هسته مغز آن قرار دارد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ می*باشد. مغز زردآلو دارای 40 درصد روغن ، مقداری پروتئین ، قند ، اسانس و ویتامینهای A و C و کبالت می*باشد.

    خواص داروئی
    خواص درمانی میوه زردآلو
    •تصفیه کننده خون است.
    •عروق را باز می*کند.
    •ملین است.
    •بوی بد دهان را رفع می*کند.
    •تب*بر است.
    •به علت داشتن کبالت برای کم*خونی مفید است.
    •ورم مفاصل را برطرف می*کند.
    •ضد نرمی استخوان است.
    •برای قلیایی کردن بدن مفید است.



    خواص درمانی هسته و برگ زردآلو
    •مغز آن تقویت کننده قوای جنسی است.
    •روغن مغز هسته را اگر در گوش بچکانید صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می*کند.
    •روغن مغز هسته برای نرم کردن پوست مفید است.
    •روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است.
    •روغن تلخ هسته ورم معقد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می*کند.
    •دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است.
    •برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید.
    مضرات
    زردآلو بطور کلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است. شاخاص سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن احتراز کنند. همیشه باید زردآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آنرا نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آنرا آن آسان می*سازد.

    منبع
    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mava ... eck&Rand=0
    اینم آدرس وبلاگ تازه کار من
    nilofarshadab.blogfa.com

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    0

    Re: خواص میوه ها

    خواص زیتون

    کلیات گیاه شناسی
    زیتون درختچه*ای است به ارتفاع تقریبا سه متر ،* ولی هنگامی که در شرایط مساعد پرورش می*یابد ارتفاع آن حدود 12 متر و قطر تنه*اش به 3 متر می*رسد. چوب درخت زیتون بسیار سخت و مقاوم است. رنگ آن زرد است که خطوطی قهوه*ای رنگ در آن وجود دارد. از چوب زیتون برای تهیه اشیاء چوبی ظریف استفاده می*شود.






    برگهای آن سبز رنگ ، بیضوی و دراز و به وضع متقابل یکدیگر بر روی ساقه قرار گرفته*اند. منشاء درخت زیتون احتمالا منطقه مدیترانه بوده و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است. زیتون معمولا در اوائل تابستان شروع به گل دادن می*کند و میوه آن کم*کم ظاهر می*شود. در اواخر تابستان میوه آن به ثمر می*رسد. در این هنگام زیتون سبز است و به تدریج تبدیل به بنفش و قهوه*ای و سپس سیاه می*شود،* بطوری که در اواخر پائیز که موقع برداشت میوه است رنگ آن به کلی تیره است.

    ترکیبات شیمیایی
    زیتون رسیده در حدود 30 درصد روغن دارد. این روغن مخلوطی از اولیئک اسید Oleic acid ، لینولئیک اسید Linolenic acid و پالمیتیک اسید Palmitic acid می*باشد. روغن زیتون مایعی است زلال به رنگ زرد روشن مایل به سبز یا زرد طلایی برای استخراج روغن زیتون میوه*ها را له کرده و در داخل کیسه*ای می*ریزند و سپس کیسه را تحت فشار قرار داده تا روغن آن خارج شود. البته از باقیمانده تفاله زیتون که روغن آن گرفته شده تحت اثر آب جوش حرارات و فشار روغن زیتون معمولی را استخراج می*کنند که ارزش روغن فشار اول را ندارد. زیتون دارای سدیم ، ویتامین A و E و آهن می*باشد.






    خواص داروئی

    زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشک است و روغن زیتون گرم و خشک است. برگ درخت زیتون نیز گرم و خشک می*باشد.

    •دم کرده برگ زیتون داروی خوبی برای پائین آوردن فشار خون می*باشد. بدین منظور باید 20 عدد برگ زیتون را داخل 300 گرم آب ریخته و آن را به مدت 15 دقیقه بجوشانید. سپس کمی قند به آن اضافه کرده و به مقدار یک فنجان دوبار در روز از آن بنوشید. بعد از دو هفته باید به مدت 8 روز نوشیدن این دم کرده را قطع کنید و سپس ادامه دهید.


    •روغن زیتون نرم کننده و صفرابر است.
    •روغن زیتون دفع کننده سنگ کیسه صفرا است برای این منظور باید آن را با آبلیمو مصرف کرد.
    •روغن زیتون کرم*کش است.
    •روغن زیتون برای رفع سرفه*های خشک مفید است.
    •برای رفع خارش گزیدگی حشرات ، روغن زیتون را به محل گزیدگی بمالید.






    •بدن بچه*هایی را که مبتلا به نرمی استخوان و کم خونی هستند با روغن زیتون ماساژ دهید اثر مفیدی دارد.
    •برای رفع پیوره لثه ، روغن زیتون را بر روی لثه بمالید.
    •برای برطرف کردن خراش و ترک پوست ، گلیسیرین و روغن زیتون را به مقدار مساوی باهم مخلوط کرده و روی پوست بمالید.
    •دم کرده برگ درخت زیتون تب*بر است.
    •جوشانده برگ درخت زیتون برطرف کننده نقرس و رماتیسم است.
    •برای سرباز کردن جوشها و کورکها زیتون را له کرده و روی جوش یا کورک بمالید.
    •دم کرده و جوشانده پوست درخت زیتون تب*بر و درمان کننده مالاریا است.
    •پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است.


    •جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخمهای دهان مفید است.
    •برای رفع سستی و تقویت نیروی جنسی باید 80 گرم روغن زیتون را با 14 گرم کندر و 16 گرم سیاه دانه مخلوط کرده و به مدت سه روز از آن بخورید.
    •مصرف رون زیتون از امراض قلبی و سرطان جلوگیری می*کند.
    •روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز می*باشد زیرا در اثر حرارات خراب نمی*شود.
    مضرات
    روغن زیتون برای هیچ کس مضر نیست و همه افراد می*توانند از آن استفاده کنند. فقط میوه تازه و یاقوتی آن معده راسست می*کند و ممکن است تولید استفراغ کنند.

    منبع
    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mava ... eck&Rand=0
    اینم آدرس وبلاگ تازه کار من
    nilofarshadab.blogfa.com

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    0

    Re: خواص میوه ها

    خواص خاکشیر

    کلیات گیاه شناسی
    خاکشیر گیاهی است علفی یکساله یا دو ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر نیز می*رسد. پائین گیاه کرک*دار است در حالی که بالای آن بدون کرک می*باشد. تخم این گیاه که همان خاکشیر است ریز و کمی دراز و معمولا به دو رنگ وجود دارد یکی از آنها قرمز که دارای طعم کمی تلخ است و دیگری به رنگ قرمز تیره می*باشد.






    ترکیبات شیمیایی
    خاکشیر دارای تعدادی اسید چرب مانند اسید لینوئیک ، *اسید لینولنیک ، اسید اولئیک ، *اسید پالمتیک و اسید استئاریک می*باشد. ضمنا در خاکشیر اسانس روغن فراری وجود دارد که دارای مواد بنزیل و ایزوسیانات است.

    خواص داروئی
    خاکشیر از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است.

    •التیام دهنده زخم و جراحات است.
    •جوشانده خاکشیر برای رفع اسهالهای ساده و رفع ترشحات زنانگی مفید است.
    •خاکشیر ادرارآور است.
    •خاکشیر تب*بر است.
    •برای دفع کرم مفید است.
    •التهاب کلیه را برطرف می*کند.
    •سرخک و مخملک را درمان می*کند.
    •خاکشیر صدا را باز می*کند.
    •برای از بین بردن کهیر و التهابات پوستی از خاکشیر استفاده کنید.
    •از گلها و برگهای گیاه می*توان برای رفع بیماری ناشی از کمبود ویتامین C استفاده کرد.






    •سنگ کلیه را دفع می*کند.
    •برای دفع سنگ کلیه می*توان خارشتر ، *خاکشیر و ترنجبین را باهم مخلوط کرده و صبح ناشتا خورد.
    •برای برطرف کردن جوشهای صورت که به علت خوردن چربی و شیرینی زیاد ایجاد می*شود باید جوشانده یک قاشق ترنجبین را با دو قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط کرده و هر روز صبح ناشتا به مدت دو هفته آنرا میل میل کنید تا جوشها از بین برود.


    مضرات
    بعضی از افراد هنگامی که خاکشیر می*خورند ممکن است سردرد بگیرند اینگونه اشخاص باید خاکشیر را با کتیرا بخورند.

    منبع

    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mava ... eck&Rand=0
    اینم آدرس وبلاگ تازه کار من
    nilofarshadab.blogfa.com

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    0

    Re: خواص میوه ها

    گردو

    کلیات گیاه شناسی




    گردو در ختی است زیبا وسایه افکن که بعنوان درخت زینتی بکار می رود . این درخت در مناطق معتدل دنیا رشد و پرورش می یابد . گلهای نر و ماده روی یک پایه قرار دارند سنبله گلهای نر بصورت آویخته است ولی گلهای ماده آن بوضع قائم روی شاخه قرار درد .میوه گردو ، گرد و در دارون مغز قرار درد و در فاصله های پدره های نازکی قرار گرفته است . قشری که روی مغز گردو است سبز رنگ و کمی گوشتی می باشد درخت گردو هنگامیکه به سن بیست سالگی می رسد شروع به میوه دادن می کند و بلاترین باروری خود را در سنین پنجاه سالگی درد .از تمام قسمتهای درخت گردو استفاده طبی به عمل می آید .


    ترکیبات شیمیایی

    مغز گردو دارای چند اسید آلی ، مقدر کمی اسانس ، اگزالات آهک و ویتامینهای A,B,C,D,E می باشد . همچنین مغز گردو دارای مقدر کمی ( 12%) ارسنیک است .برگ درخت گردو دارای 3 درصد اینوژیت ، اسید الاژیک ، اسید گالیک و اسانسی با بوی مخصوص و مقداری پارافین ، تانن ، مواد چرب و املاح معدنی مانند کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم، باریم و همچنین کاروتن است .پوسته گوشتدار میوه سبز گردو دارای امولسیون ، قند و اسیدهای آلی مانند اسید سیتریک ، اسید مالیک ، فسفاتها و اگزالات کلسیم است .عصاره برگ درخت گردو خاصیت میکروب کشی و باکتری کشی درد .در صد گرم مغز گردو خام و خشک مواد زیر موجود است:

    آب 3/5 گرم
    پروتئین 14/8 گرم
    مواد چربی 65 گرم
    مواد نشاسته ای 13 گرم
    کلسیم 100 میلی گرم
    فسفر 380 میلی گرم
    آهن 3 میلی گرم
    سدیم 2 میلی گرم
    پتاسیم 50 میلی گرم
    ویتامین آ 30 واحد
    ویتامین ب 1 0/35 میلی گرم
    ویتامین ب 2 0/12 میلی گرم
    ویتامین ب 3 1 میلی گرم
    ویتامین ث 2 میلی گرم


    خواص داروئی:

    گردو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است روغن گردو که از قدیم برای پختن غذاها از آن استفاده می شد است روغنی است به رنگ زرد روشن که دارای طعم مطبوع و ملایم است و باسانی تند (اکسیده ) می شود.

    1.گردو خون ساز و تصفیه کننده خون است.
    2.گردو درمان کننده بیماریهای ریوی است.
    3.گردو مسکن دل پیچه است.
    4.اگر از گردو و عسل و مربا درست کنید برای اشخاص لاغر وتقویت و تحریک نیروی جنسی مفید است.
    5.مربای گردو ملین بوده و آپاندیس را تقویت می کند.
    6.خوردن گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند.
    7.پوست درخت گردو و پوست سبز گردو قابض است.
    8.خوردن گردو برای تقویت جنسی مفید است.
    9.گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است.
    10.اگر پوست تاز گردو را به دندان و لثه بمالید لثه و دندان را تقویت می کند.
    11.دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل مفید است.
    12.50گرم برگ گردو را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت چند دققیه بجوشانید این جوشانده برای شست و شوی زخم ها و التیام انها بسیار مفید است .
    13.دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ترشحات زنانه و بیماری سل مفید است.
    14.جوشانده برگ درخت گردو درمان کننده سر درد ، سرمازدگی و بیماریهای پوستی است.
    15.شیره قسمت سبز میوه را اگر چند بار روی زگیل بمالید آنرا از بین می برد.
    16.قسمت سبز و تازه میوه گردو را اگر با آب بجوشانید و موهای خود را با آن رنگ کنید رنگ قهوه ای به مو می دهد .
    17.برگ تازه درخت گردو حشرات موذی مانند بید و ساس را از بین می برد.
    18.اگر زن حامله روزی یک عدد گردو بخورد پس از زایمان پوست شکمش زیبایی خود را حفظ خواهد کرد.
    19.چون گردو دارای مس می باشد بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند.

    طرز استفاده: گردوی تازه برنگ سفید با پوست زرد روشن است . مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فریزر نگاهدری کنید تا کهنه نشود .

    مضرات :

    گردو با داشتن مواد مغذی زیاد غذای بسیار خوبی است ولی نباید در خوردن آن اصراف کرد زیرا زیاده روی آن باعث ورم لوزه و زخم دهان می شود . مخصوصا گردو برای گرم زماج ها خوب نیست و معمولا بهتر است اینگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش و یا کمی سکنجبین یا سرکه بخورند . مغز گردو لطیف است و در اثر ماندن کهنه می شود ور نگ آن زرد یا قهو ه ای و طعمش تند می شود و باعث مسمومیت خواهد شد و نباید از آن استفاده شود .

    منبع
    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mava ... eck&Rand=0
    اینم آدرس وبلاگ تازه کار من
    nilofarshadab.blogfa.com

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    0

    Re: خواص میوه ها

    خواص بادام

    مقدمه
    درخت بادام به بلندی 8 متر می*رسد. درختی است زیبا که از زمانهای قدیم در نواحی مرکزی و غربی آسیا مخصوصا افغانستان و ایران ، سوریه و فلسطین پرورش می*یافته است. ریشه درخت بادام بسیار قوی است. این درخت می*تواند حتی با کمی رطوبت نیز رشد کند. برگهای آن بیضی ، باریک ، نوک تیز و به رنگ سبز می*باشد. گلهای آن بسیار زیبا و به رنگ صورتی است. در اوایل بهار شکوفه*های بادام ظاهر می*شود. دو نوع بادام وجود دارد: بادام شیرین و بادام تلخ. میوه درخت بادام به صورت شفت می*باشد که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک است که در داخل آن بادام با پوست سخت وجود دارد.






    در ابتدای تشکیل میوه پوشش خارجی سبز رنگ و گوشت*دار است که پوشیده از کرک است و رشد نکرده که آنرا چغاله بادام می*نامند که دارای خواص مخصوص می*باشد. پس از رسیدن بادام به تدریج پوشش خارجی سبز رنگ خشک شده و پوست آن نیز سفت و سخت می*شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می*شود. مغز بادام بیضی شکل و مسطح بوده که یک طرف آن نوک تیز است. مغز بادام در داخل پوسته نازک قهوه*ای رنگی می*باشد که می*توان آنرا به کمک آب گرم از آن جدا کرد که مغز بادام سفید رنگ در داخل آن است. مغز بادام شیرین و طعم ملایم و خوشمزه*ای دارد و به سهولت از بادام تلخ تشخیص داده می*شود. از کلیه قسمتهای درخت بادام شیرین مانند شکوفه ، برگ و میوه آن استفاده طبی می*شود.

    ترکیبات شیمیایی
    بادام شیرین دارای 50 تا 55 درصد و بادام تلخ دارای 40 تا 45 درصد روغن می*باشد. بادام همچنین دارای 25 درصد مواد سفیده*ای و دیاستازی به نام امولسین (Emulsine) ، قند ، صمغ ، موسیلاژ و مواد معدنی می*باشد بادام تلخ دارای ماده مخصوصی ( 1 تا 3 درصد ) به نام آمیگدالین (Amygdlin ) می*باشد که از اثر آب بر روی این ماده اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک (Aldehyde benzoic) و گلوکز حاصل می*شود. اسانس بادام تلخ (آلدئید بنزوئیک ) در عطر سازی بکار می*رود و همچنین از آن رنگ سبزی به نام مالاشیت Malachite درست می*کنند. اسانس بادام تلخ به دلیل اینکه دارای اسید سیانیدریک است کمی تلخ می*باشد.






    خواص داروئی بادام شیرین

    •بادام ملین بوده و روغن بادام ضد یبوست است مخصوصا از روغن بادام می*توان رفع یبوست برای بچه*ها استفاده کرد.
    •بادام سینه را نرم می*کند.
    •شیر بادام برای رفع سرفه ، ناراحتی حنجره و تنگی نفس مفید بوده و خلط آور است.
    •بادام برای درمان زخم روده*ها و مثانه و اسهال مفید است.
    •بادام بو داده مقوی معده بوده و قابض است.
    •بادام تقویت کننده نیروی جنسی است و تولید اسپرم را زیاد می*کند.
    •بادام را آسیاب کرده و با عسل مخلوط کنید برای درد کبد و سرفه مفید است.
    •چغاله بادام لثه و ریشه دندان را تقویت می*کند.
    •چغاله بادام برای خشکی دهان مفید است.
    •شکوفه بادام را دم کنید و به عنوان مسهل برای اطفال استفاده کنید.
    •دم کرده پوست قهوه*ای رنگ مغز بادام بهترین دارو برای تسکین درد و التهاب مجاری تنفسی است.
    •جوشانده برگ درخت بادام برای نارسایی کبد و کیسه صفرا مفید است.
    •روغن بادام خواب آور است و بی*خوابی را از بین می*برد.
    •برای صاف کردن سینه و نرم شدن روده*ها و از بین بردن سرفه خشک باید روغن بادام را با شکر و کتیرا مخلوط کرده و بخورید.
    •روغن بادام را با آب گرم مخلو ط کنید داروی خوبی برای رفع اسهال و دل پیچه بچه*ها خواهد بود. ضمنا این مخلوط سنگ مثانه را خارج کرده و ادرار کردن را آسان می*کند.
    •برای درمان نقرس و رفع خمیدگی پیران ، مهره*های پشت را با روغن بادام چرب کنید.
    •برگ تازه درخت بادام مسهل و ضد کرم است.
    •برگ خشک شده درخت بادام قابض بوده و اسهال را از بین می*برد.
    •روغن بادام شیرین به دلیل خاصیت نرم کنندگی و ضد التهاب در کرمها و پمادها بکار می*رود.
    •برای رفع بیماریهای سینه ، روغن بادام شیرین را با هم*وزن آن عسل و یک زرده تخم مرغ مخلوط کنید که به صورت خمیر یکنواختی درآید سپس به آن جوشانده گل ختمی اضافه کرده و یک قاشق چایخوری از آنرا به فاصله هر سه ساعت بخورید.
    •برای رفع خارش پوست بچه*هایی* که که سرخک و مخملک دارند روغن بادام را در تمام سطوح بدن آنها بمالید خارش را تسکین می*دهد.
    •مالیدن روغن بادام بر روی پوست التهاب را رفع کرده و سوختگی را درمان می*کند.
    •روغن بادام اگزما را رفع می*کند.






    خواص بادام تلخ

    •بادام تلخ را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط کنید ضماد خوبی برای سر درد می*باشد همچنین مالیدن آن بر دور چشم برای تقویت بینایی مفید است.
    •خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس ، سرفه و ورم ریه مفید است.
    •بادام تلخ رابا عسل بخورید کبد و طحال را تمیز می*کند.
    •برای رفع درد کلیه*ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخورید.
    •بادام تلخ را با عسل برای قولنج مفید است.
    •برای از بین بردن سنگ کلیه و ناراحتیهای کلیه ، بادام تلخ را با شیره انگور مخلوط کرده و بخورید.
    •برای از بین بردن لکه*های صورت ، بادام تلخ را پودر کنید و با سرکه مخلوط کرده و ضمادی از آن درست کنید و روی پوست بمالید.
    •ضماد بادام تلخ برای درمان زخمهای کهنه خارش و مخملک بکار می*رود.
    •ضماد ریشه درخت بادام تلخ برای درمان انواع دردها مفید است.
    •ضماد ریشه درخت بادام برای پاک کردن طحال ، کلیه و دفع کرم روده بکار می*رود.
    •روغن بادام تلخ برای تنگی نفس ، درد کلیه و خارج کردن سنگ مثانه مفید است.
    •برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش یک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بریزید.
    •مالیدن روغن بادام تلخ روی صورت ، لکه*ها و چین و چروک را از بین می*برد.
    •روغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ایجاد شده از بین می*برد.
    •آنهایی که مبتلا به اگزما هستند اگر از بادام تلخ خمیری درست کنند و از آن به جای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما است استفاده کنند به زودی بهبود می*یابند.
    •خمیر بادام تلخ برای رفع بوی بد پا و زیر بغل مفید است.
    •روغن بادام تلخ برای درمان سیاه سرفه مفید است.
    مضرات

    بادام از نظر اینکه دارای مواد مغذی بسیاری است بنابراین غذای بسیار خوبی است ولی چون سنگین و ثقیل*الهضم می*باشد نباید در خوردن آن افراط کرد و مقدار آن نباید در روز بیش از ده دانه باشد. بادام همچنین برای معده*های ضعیف و سرد خوب نیست و اشخاصی که معده ضعیف دارند بهتر است بادام را با شکر بخورند.

    منبع
    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mava ... eck&Rand=0
    اینم آدرس وبلاگ تازه کار من
    nilofarshadab.blogfa.com

صفحه 1 از 25 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما