نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2505Likes

موضوع: مرغ درسته

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 323
صفحه 9 از 41 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    421
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خوراک

    مــرغ شکم پر..
    مواد لازم برای تهیه مرغ درسته :


    مرغ درسته و پاک نشده ...حدود دو کیلو ( بستگی به تعداد افراد داره که من برای مهمانی از این مقدار استفاده کردم ..)

    پیاز ......یک عدد

    کرفس ...یک شاخه

    هویج ...۲ عدد

    برگ بو ...مقداری

    سیر ....بک حبه

    زرده تخم مرغ ....یک عدد

    زعفران ......مقداری در آبجوش حل شده باشه ..

    نصف عدد فلفل دلمه ای ...

    روعن زیتون ...به میزان لازم ...

    نمک و فلفل ..به میزان نیاز ..

    اول نکته مرغ رو بگم :

    مرغ را بهتر است یک روز قبل تمیز کرده و مقداری نمک داخل شکم و روز بدن آن بمالید ...قبل از پخت آنرا بشویید و در ابتدای پخت کمی نمک اضافه کنید ..بدین ترتیب گوشت مرغ خوشمزه و ترد میشود..



    طرز تهبه :

    وقتی اون نکته رو انجام دادیم ... و مرغ درسته رو کاملا داخل شکمش رو تمیز کردیم ...


    به روعن زیتون آغشته اش میکنیم ...طوری که هم به روی پوست می مالیم و هم زیر پوست رو کامل آغشته میکنیم فقط نباید پوست کنده بشه باید کاملا روی مرغ باشه کمی با دست بلندش میکنیم

    بعد تمام سبزیجاتی رو که نام بردیم رو بصورت نگینی خرد میکنیم و سعی میکنیم همگی داخل شکم مرغ جا داده بشه کاملا باید پر باشه

    بعد دست و پای مرغ رو با نخ مخصوص غذا میبندیم

    بعد از این مرحله پخت مرحله اول شروع میشه ...سعی میکنیم قابلمه ای انتخاب کنیم که ایم مرغ درسته ما درونش آزادنه قرار بگیره و برای در آوردنش به دردسر نیافتین ...

    حدود یک ساعت با حرارت ملایم میگذاریم میپزه البته با نصف لیوان آب ..چون هم درونش روغن داره و هم حاوی سبزیجات هست ..

    البته یکساعت رو من حدودی گفتم شاید کمتر زمان ببره چاره ش هم اینه که باید زود به زود به مرغ سر بزنید ..باید مرغمون نیم پز بشه .. چون پخت اصلی توی فر اتفاق خواهد افتاد ..

    بعد از درون قابلمه که بیرونش اوردیم داخل سینی فر قرارش میدیم ..

    زرده تخم مرغ و زغفرون رو با هم میزنیم و به وسیله قلم مو یا هر وسیله دیگه ای که راحتین روی مرغ میدین ...این کار برای اینه که هم مرغ طعم خوش زعفران بیره و هم خوشزنگ بشه

    فر مون رو هم که از قبل روشن کردیم و تنور گرمه ..من دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد رو پیشنهاد میکنم این بار واقعا یکساعت زمان میخواهیم باز بسته به نوع فر و حجم مرغ این زمان نوسان داره ...برای اطمینان از پخت مرغ به خلال دوندون یا چنگالی رو به بدنه مرغ فرو میکنیم و اگر هنوز سفتی داشت مفلوم میشه کمی زمان نیاز داره تا کامل بپزه ...



    برای مرحله آخر که میخواهیم روی مرغ طلای بشه گریل رو روشن میکنیم و میگذاریم یه ۱۰ دقیقه ای روشن بمونه ..باز به مرغمون سر میزنیم که بالاش شکل ته دیگ نشه ..

    و من همیشه برای این مرغ یه جایگاه شاهانه درست میکنم یه سینی مستطیل شکل نقره ای پایه دار و میارم میگذارم روی میز ..بعد انواع سبزیجات پخته شده و خام رو توش میچینم ...مثلا من اینجا از بچه ذرت ..جعفری ...کدو و هویج و لوبیای پخته شده ... فلفل دلمه ای خلال شده ...کلم بروکسل استفاده کردم و برای تزیین روش هم از گوجه گیلاسی + زیتون بی هسته استفاده کردم که با خلال دندون درون بدن مرغ فرو کردم ..راستی نخ غذا رو فراموش نکنید که با قیچی با خیال راحت ببرید چون مرغ شما کاملا فرم گرفته...نوش جان ..

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    در بن بست ،راه آسمان باز است ، پرواز را بیاموز!

  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2194
    پسند کرده
    626

    Re: مرغ درسته

    مرغ درسته تو شکمش رو پر از آلوچه کردم وسس انار روش هم کره ورب و فلفل و زردچوبه تفت داده زدم و اول 20 دقیقه مرغ رو با نمک پختم بعد در ظرفم حلقه های پیاز گذاشتم روش هم مرغ رو به مدت 1.5 ساعت در فر قرار دادم خیلی خوشمزه بود همه دوست داشتن
    Andrew و niloo_neli این نوشته را پسندیده.

  3. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samira 61 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    مواد داخل شكم مرغ:
    سبزيهاي معطر (گشنيزونعناع و جعفري) اگه بتونيم سبزي شمال استفاده ميكنيم يعني اگه داشته باشيم يا كسي برامون بياره+گردو+پياز+سير+نمك و فلفل و زردچوبه كمي +رب انار +خيلي كم رب گوجه
    گردو و سبزي وپيازوسير هركدوم رو جدا با غذا ساز يا چرخ گوشت خرد كرده و همه را مخلوط ميكنيم نمك رب و رب انار و فلفل و.... را در مواد ميريزيم وخوب مخلوط ميكنيم

    مرغ درسته را شسته و نمك و كمي زردچوبه ميزنيم داخل قابلمه روغن ريخته ومرغ را سرخ ميكنيم. بعد از سرخ شدن مرغ از مواد داخل شكم مرغ را پر كرده و در قابلمه دو تا سه ليوان آب ريخته و از اين مواد داخل آب هم ميريزيم و ميگذاريم مرغ با شعله ملايم خوب بپزد .
    حدود بيست دقيقه قبل از خاوش كردن مرغ نصف قاشق رب انار و به اندازه نوك قاشق رب گوجه را با نصف ملاقه آب مرغ در حال پخت مخلوط كرده وروي مرغ ميريزيم تا خوش رنگ تر شود.


    نكته1: براي اينكه آب داخل شكم مرغ نرود ومواد آنرا بيرون نريزد من يك نعلبكي را به حالت برعكس كف قابلمه ميگذارم تا كمي شكم مرغ بالاتر باشد.
    نكته 2:براي بهتر پختن مرغ هنگام پخت با نوك چاقو چند برش سطحي به سينه مرغ ميزنيم.
    نكته 3 :بعضي از رب انارها خيلي ترشن اگه آب مرغ بچشم ببينم خيلي ترش شده يك حبه قند تو آبش ميندازم ملس ميشه حسابي



    ابنم آب مرغ خوشمزه

    Andrew, بهداد و مارلو این نوشته را پسندیده.
    لـبخـند بـزن!
    بـدون انتـظار پاسخی از دنـیا
    بـدان روزی دنـیا انقـدر شـرمنـده مـی شود
    کــه بــه جـای پاسـخ لبخـند
    با تمـام سازهـایت مـی رقـصـد


  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    بهشت
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    این دستپخت مامان هست اما تا جایی که واسم گفت میدونم که مرغ رو یک ربع توی قابلمه با پیاز و زردچوبه و یکم نمک ابپز کرده و بعد توی جوجه گردون فر پخته. داخل شکمش هم سیب زمنی و پیاز و فلفل دلمه بود.

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11014
    پسند کرده
    8804

    Re: مرغ درسته

    مرغ درسته من برای اولین بار:

    یک شب قبل زیر پوست مرغ رو پیاز خلالی ، فلفل دلمه خورد شده گذاشتم ونمک وآبلیمو هم زدم ....و واسه پخت همرو خارج کردم
    بعد کف مرغ خوریمو پیاز خلالی ریختم مرغ رو گذاشتم روش ... البته من یکم آب هم کفش ریختم( نصف استکان) بعد درشو گذاشتم یه چند باری از آبش ریختم روش (نشد آمپولش بزنم ) و اواسط پخت زعفرون حل شده مالیدم روش وقتی کاملا پخت درشو برداشتم و دیگه نیازی به گریل هم نداشت ....حدود 2.5 ساعت طول کشید...و دورش هم نخود و هویج و ذرت آبپز ریختم

    نتیجه اخلاقی...اون روشی که بچه ها گفته بودن تو آب نمک بخوابونیم مناسبه ایندفعه امتحان میکنم...چون کم کم نمک بود

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره عشق
    سلام خانومای کدبانو
    من توی خونه فر ندارم ، میشه این مرغ رو توی روغن سرخ کنم
    لطفا کمکم کنید
    ستاره جون میتونی مزه دار کنی مرغت را بعد با حرارت ملایم و زعفرون بپزی و بعد از پخت سرخش کنی تو این روش میتونی شکم مرغت را هم از الو.پیازداغ.زرشک.گردو.جعفری وکمی برنج پخته پرکنی بعد بپزی..
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  7. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ درسته

    .
    این مرغ درسته منه .خیلی خوشمزه شده بود قبل از داخل فر گذاشتن نیم ساعت همراه پیاز پختمش بعد روشو زعفرون و آبلیمو زدم و 45 دقیقه داخل فر

    گذاشتم و بعد که از فر درش آوردم روش کره آب شده ریختم
    >>
    .............
     
    Andrew و azmil این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم گلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    331
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    2404

    Re: مرغ درسته

    مرغ داخل فر پخته شده


    من تمام تجربه های دوستان رو اینجا خوندم و دست به کار شدم .

    چون ما دو نفریم یه مرغ برامون زیاد بود برای همین تعداد سه تیکه رو داخل ظرف گذاشتم روش نمک پاشیدم و یکمی با قلمو کره اب شده که با زعفرون مخلوط شده روشو زیرش رو مالیدم و گذاشتم تو فرو هر نیم ساعتی بهش از همون کره میزدم
    تا یک ساعتونیم براش کافی بود

    سیب زمینی ها هم حدود ده دقیقه با اب و نمک جوشید بعد رو یکم اویشن پاشیدم و یکم هم از همون کره بهش مالیدم و گذاشتم تو فر بسیار لذیذ و خوشمزه بود

    یک تجربه : با اینکه من بهش دو سه بار کره زدم ولی سینه مرغ خشک بود کلا دفعه دیگه فقط رون میذارم

    ما خوشمان امدجاتون خالی همون طوری به نیش کشیدمو حالشو بردیم
    از همه دوستان وتجربه هاشون متشکرم
    Andrew, niloo_neli و سوهی این نوشته را پسندیده.
    ilovebaking.blogfa.com

صفحه 9 از 41 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما