نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2505Likes

موضوع: مرغ درسته

نمایش نتایج: از 313 به 320 از 323
صفحه 40 از 41 نخستنخست ... 303738394041 آخرینآخرین
  1. #313
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    392
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    221
    پسند شده
    2337
    پسند کرده
    2347
    مرغ شکم پر به روش خانم گل اور:

    مواد لازم

    مرغ کامل به وزن. ۱/۶۰۰ تا ۱/۸۰۰

    خلال پرتقال شیرین شده. نصف پیمانه

    آلو بخارا. ۲۵۰ گرم

    زعفران دم کرده غلیظ. ۲.ق.غ

    آب لیمو. ۱/۳ پیمانه

    خلال پسته و بادام. یک*پیمانه

    کرفس. نیم کیلو

    کره. ۵۰گرم

    زرشک (در صورت تمایل). مقداری


    طرز تهیـــه:

    ابتدا مرغ را از شب قبل کاملا شسته و مزه دار کنید به این صورت که با نمک پاچ نمک رو به روی پوست و*داخل شکم

    بزنید و با دست ماساژ بدین تا حسابی نمک به خورد گوشت مرغ بره، این کار به ترد شدن گوشت مرغ و همینطور

    خوشمزه تر شدن آن کمک می کنه....

    ابتدا یک ق.غ کره را توی تابه ریخته و بعد پوست خلال پرتقال شیرین شده را اضافه کنید و تفت دهید و آلو را

    از قبل با آب گرم خیس کنید و آب آن را دور بریزید و*اضاف کنید و تفت بدین و خلال ها رو اضاف کنید و کمی تفت بدین

    و زرشک رو*هم اضاف کنید و یک ق.غ زعفرون و کمی نمک به آن اضافه کنید و آبلیمو را کمی اضاف کنید تقریبا اندازه

    دوتا دونه لیمو سبز کوچک، و زیر آن را خاموش کنید

    و بعد شکم مرغ رو از مواد پر کنید و شکمش رو بدونید ، برای رومال از کره نیمه آب شده و زعفرون و آبلیمو رو قاطی

    کنید و هر ربع ساعت یک بار واسه رومال مرغ استفاده کنید

    برای پخت مرغ ابتدا کرفس های خورد شده رو*در قابلمه بریزید و یک لیوان آب اضاف کنید و*مرغ را روی آن بزارید

    و بزارید توی فر تا زمان پخت تمام شود و کامل شود

    توصیه های خانم گل اور:

    *بین این وزن مرغ حدود دو ساعت و نیم تا سه ساعت زمان میبرد

    *کرفس ها طعم فوق العاده ای دارند و*حتما برای سس کنار گوشت استفاده کنید

    و*اگر آب کرفس ها تمام شد باز یک*لیوان آب اضاف کنید

    *برای خوشرنگ تر شدن زعفران وقتی که توی پاکت خودش هست اون رو با پشت قاشق خووب بسایید

    و*توی ظرفی بریزید و حدود سه ق غ آب جوش روی اون بریزید و بزارید ۵دقیقه بمونه، و بعد اون رو ب فریزر

    منتقل کنید و هر وقت زعفرون خواستید اون رو از فریز در بیاریم استفاده کنید همینکه بووی زعفرون حفظ میشه و هر

    سری خوشرنگ تر از قبل میشه، و هر وقت آب زعفرون کم شد همین مراحل رو تکرار کنید


    *ب خاطر این میگن کره نیمه آب شده، چون تکه های کره روی گوشت مرغ وقتی میمونن و بعد جذب گوشت مرغ میشن
    ب خوشمزه تر شدن گوشت کمک می کنه


    *برای اینکه گوشت مرغ پخته یا نه قسمت ران رو با خلال چک*کنید اگر خون و آب اومد بیرون بدونید نپخته ، یادتون
    باشه سینه مرغ اولین جایی هست که میپزه ، ولی ران مرغ دیر ترین جایی ک میپزه


    این مرغ طعم*بی نظیری داره..




    ***
     
    ویرایش توسط saeedeh mansoori : ۱۳۹۵/۰۴/۰۳ در ساعت ۰۸:۵۰ قبل از ظهر
    الهه مشرق زمین, باران67, گیتار و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشقی که تو نباشی میمیره
    عشقی که تو دست تو گل داده

  2. بانک بند ناف
  3. #314
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Masumeh Tajik آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    54
    پسند شده
    565
    پسند کرده
    463
    نام: DSC_0318.jpg نمایش: 763 اندازه: 88.6 کیلو بایت
    نام: DSC_0319.jpg نمایش: 761 اندازه: 104.7 کیلو بایت

    مرغ شکم پر
    من اول با روغن ، پودر سیر ، پودر کاری ، زغفران ، نمک ، زرد چوبه ، روغن ، آبلیمو مزه دارش می کنم و پیاز
    بعد
    پیازداغ ، آلو ، زرشک ، گردو رنده شده ، رب انار و زغفرون رو تفت می دم برای داخل شکمش
    بعد
    می دوزم
    بعد می زارم تو قابلمه با دو لیوان آب ، اگه بخوام آب خورشت خوشمزه داشته باشم ،*قبلش پیاز داغ و زدر چوبه و رب هم می زنم بعد آب می ریزم بعد مرغ
    یک ساعت که پخت ، برعکسش می کنم تا طرف دیگش هم بپزه
    بعد میزارمش تو ظرف پیرکس آب خورشتش هم روش می ریزم
    می زارم یخچال می مونه
    بعد مهمون که اومد
    وقتی برنج آبکش می کنم
    اونم میزارم تو فر
    golbarg., مامان حدیثه, zakizadeh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام : nil_342
    چه خوش صید دلم کردی
    بنازم چشم مستت را
    که کس مرغان وحشی را
    از این خوشتر نمی گیرد

  4. #315
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amir mami آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    قوچان(مشهد)
    نوشته ها
    318
    میزان امتیاز
    353
    پسند شده
    4493
    پسند کرده
    9726

    ویترین مدال ها

    اولین مرغ شکم پر من



    مرغ و با پاپریکا نمک فلفل آبلیمو پیاز از قبل مزه دار کردم
    داخل شکمش آلو بخارا وپیاز سرخ شده و رب انار گذاشتم و رومالشم زعفرون و نمک و آبلیمو
    داخل ظرف گذاشتم و روش فویل کشیدم و فویل چنگال زدم و داخل توستر دو ساعت پختم
    فویل و باز کردم و دوباره رومال زدم و گریل و زدم
    عطر و طعمش واقعا عالی بود
    بابت آموزش های خوبتون ممنونم دوستای خوب و مهربونم
    شرمنده بدون تزیین اهالی خونه خیلی گرسنه بودند یه نی نی هم مهمونمون بود که دیگه نمی شد منتظرش نگه داشت عاشق مرغ
    aftab1, m1361, گیتار و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #316
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3019
    پسند کرده
    2024
    مرغ رو با نمک وفلفل وابلیمو از قبل مزه دار کردم .بعد پیاز رو خوب ریز کردم وبا برگه والو وزردچوبه ونمک وفلفل وروغن مایع وبرش های لیمو ترش مخلوط کردم وشکم مرغ رو با این مواد پر کردمو دوختم .بعد از باقی مانده روغن وادویه ها ته ظرفم وزعفران غلیظ روی مرغم رو پوشش دادم ودر فر 200درجه 2 ساعت پختم .البته زیر مرغ رو با خلال پیاز و هویج پوششدادم ودو لیوان اب هم ته ظرفم ریختم وبدون در وفویل کشی گذاشتم بپزه.نام: ۲۰۱۶۰۶۲۱_۲۲۴۹۵۸.jpg نمایش: 592 اندازه: 79.1 کیلو بایت
    golbarg., mitra40, *هما* و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #317
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    277
    پسند کرده
    88
    نام: مرغ درسته1.jpg نمایش: 436 اندازه: 75.2 کیلو بایت
    اولين مرغ درسته من با دستور سادن عزيز
    مرغ درسته
    zardin, الهه مشرق زمین, golbarg. و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #318
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    مرغ درسته ما که دو شب پیش میل فرمودیم

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: میزغذا.jpg
مشاهده: 410
حجم: 104.2 کیلو بایت

    مرغ رو پس از شستن با پیاز رنده شده و آبلیمو و نمک مزه دار کرده و برای داخل شکمش ، گردو رنده شده - رب انار - دو حبه سیر رو مخلوط کرده و داخل شکم مرغ رو پر کرده و می دوزیم و به مدت 2 ساعت در فر قرار می دیم.
    .
     
    افسونی, zardin, الهه مشرق زمین و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  8. #319
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4910
    پسند کرده
    9285
    مرغ رو از روز قبل با * زعفران، پیاز و فلفل دلمه ای و سیر خرد شده، نمک ، آبلیمو، روغن زیتون ، کمی دارچین، فلفل سیاه و قرمز مزه دار کردم. به این ترتیب که اول همه ی قسمتهای مرغ رو با زعفران دم کرده برس می کشیم بعد موادی که برا مزه دار شدن گفتم رو با هم مخلوط کردم و داخل یه ظرف گود تمام اجزای مرغ رو با این مخلوط مزه دار کردم و روی ظرف سلفون کشیدم و داخل یخچال گذاشتم.
    قبل از گذاشتن تو فر شکم مرغو با پیاز خیلی ریز خرد شده و فلفل دلمه ای و گوجه و یک قاشق رب آلوچه پر کردم. کف ظرف ورقه های سیب زمینی چیدم(با این روش، مرغ به کف ظرف نمی چسبه)روی ظرفم فویل کشیدم و توی فر با دمای 180 درجه یک ساعت و نیم پختم( زمان پخت بستگی به اندازه مرغ داره و به ازای هر نیم کیلو وزن مرغ، نیم ساعت طول میکشه). بعد از این زمان، مرغ رو از فر درآوردم و با مخلوط زعفران و روغن برس کشیدم و دوباره تو فر گذاشتم تا چهل دقیقه گریل بشه.
    مرغ کاملا مغز پخت شده بود. سیب زمینی ها رو قبل از سرو اطراف مرغ چیدم.

    ...
     
    گیتار, افسونی, zardin و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #320
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منا . آواتار ها
    منا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    120
    پسند شده
    1040
    پسند کرده
    736
    مرغ نصفه که یک شب داخل مواد خوابوندم بعد داخل مشما مخصوص فر گذاشتم و روشو بعد از پخته شدن کره و زعفران زدم ک خوش عطر شه.
    نام: IMG_5273.jpg نمایش: 238 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    m1361, باران67, الهه مشرق زمین و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 40 از 41 نخستنخست ... 303738394041 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما