نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2504Likes

موضوع: مرغ درسته

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 323
صفحه 4 از 41 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25

    Re: مرغ درسته

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdieh*
    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    مرغ بریانی نمکی





    مهديه جون يعني با اين روش مرغت كاملا ميپزه ؟ خيلي عاليه فقط حيف كه آب مرغ موقع پختن ميره توي نمكها و ديگه قابل استفاده نيست
    عزیزم با این روش مرغ کاملا می پزد. مزه این مرغ خیلی خوشمزه است. بدون آب مرغ هم خیلی لذیذ است. این روش برای زمانی خیلی خوبه که فر در دسترس نیست . من تا به حال 3 بار درست کردم که اگر صبر کنی تا یک هفته دیگر اگر فرصت کنم. استفاده از این نوع مرغ را توضیح خواهم داد . یعنی این روش پخت برای چه نوع غذاهایی مناسب است...ادامه دارد....
    خورش فسنجان
    خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )



    خورش قارچ و تره فرنگی

    خورش تره
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۲ در ساعت ۰۶:۰۶ بعد از ظهر
    Andrew و shk این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    1,897
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    513
    پسند شده
    16905
    پسند کرده
    2490

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ درسته

    این هم مرغ من که داخل فر درست کردم
    Andrew و خرسند این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
    نوشته ها
    238
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    مرغ درسته من که شکمشو سفره کردم:



    این نوع پاک کردنو از می شف یاد گرفتم. کاملا استخونهای دنده رو در اووردم.فقط استخونهای بال و رون مونده بود.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    مهم نیست قفلها دست کیه، مهم اینه که کلیدها دست خداست.

  5. #28

    Re: مرغ درسته

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas
    سلام دوستان مرغاتون بنظر خیلی خوشمزه میاد من معمولا مرغ رو بدون مزه دار کردن میزنم به جوجه گردون و موقع خوردن با نمک و آبلیمو مزه دارش میکنم با این حال خیلی خوب میشه ولی میخوام ایندفعه مثل شما خوب مزه دارش کنم و با سرنگ به همه جای پوستش تزریق کنم، راستش خیلی دلم می خواد برا مهمونی مرغ درسته سرو کنم ولی فکر می کنم خوردن و جداکردنش برا مهمونا سخت باشه شما اگه تجربه مهمونی با این مرغ رو دارید لطفا نظرتونو بگید مرسی
    میریم جون، مرغ مزه دار خیلی خوشمزه تر میشه حتما امتحان کن...کارد و چنگال دو شاخه بزرگی مخصوص بریدن و قطعه قطعه کردن مرغ هست که معمولا هم جزو سرویس های قاشق و چنگال نیست و باید جداگانه از بیرون بخری...البته با کارد بزرگ و چنگال معمولی هم میشه ولی مخصوص خودش رو بگیری مجلسی تره.سر میز یا سفره بعد از اینکه همه چیز رو چیدی ومهمونها نشستن مرغ رو برشهای مناسب می زنی و آماده سرو می کنی.بسته به تعداد و نوع مهمونی(رسمی بودن یا رسمی نبودن) سینه مرغ به 2 یا 4 تکه ، رونها به 1 یا 2 تکه تقسیم می کنی.
    Andrew و amir mami این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  6. #29
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ درسته

    مریم یاس عزیز...من از روش تزریق استفاده نمیکنم..ولی با این حال باز خیلی بهتر از حالتیه که مزه دارش نکنی...از شب قبل برای ناهار فردا...یا اگه برای شام بخوام از صبح..با سس سویا..زعفرون..ادویه مرغ و اب لیمو ترش و خلاصه هر چیز مناسب و مورد علاقه مزه دار میکنم...ولی چیزی که رعایت میکنم اینه که توی جوجه گردان نیمزنم.توی ظرف مناسبی پیاز و فلفل دلمه و.....میچینم و مرغ رو میذارم روش...وسط کار هی از ابی که توی این ظرف جمه میشه میریزم روی مرغ تا خشک نشه...و گاهی هم بهش با برس کره اب شده میمالم که خیلی خوش عطر و بوش میکنه...برای مهمونیهای رسمی اتفاقا شیک هم هست...ولی بعد از گذاشتن روی میز و نشستن همه مهمونها...از اقای همسر خواهش میکنم که با یه چاقو و چنگال مناسب برای مهمونها تیکه کنه...

    اما یه چیزی که باید توجه کنی اینه برای مهمونی اگه بخوای با برنج سرو کنی..بهتره یه سس هم درست کنی تا خشک نباشه...یعنی کمی رب و اب مرغ و پیاز داغ و ادویه و..رو مخلوط کنی و روی حرارات کمی غلیظش کنی و بذاری کنار مرغ...
    Andrew و amir mami این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  7. #30
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6747
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ درسته

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas
    مهنوش جان این کاردو چنگالهایی که میگی برای برش مرغ استفاده می شه - من تو سرویس کاردم یه چنگال دو شاخ بزرگ هست فکر کنم منظورت همون باشه ولی کاردش نمی دونم کدومه چون کاردام زیاده تو شکلها و اندازه های مختلف می شه یه عکسی بذاری یا بگی کاردش چه شکلیه؟ دندونه داره یا صاف؟ مرسی عزیزم
    عزیزم مال منم تو سرویس قاشق چنگالمه ، تا مهنوش جون بیان با اجازه شون من برات میعکسم



    چاقوی بزرگ و چنگال بزرگ برای سرو و برش ، دوتا کوچیکا هم میشه واسه سرو خود مهمون ازش استفاده کنه
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    87
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    مرغ شکم پر که داخل اون با پیاز داغ وگردو وزرشک پر شده است

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghoroob
    amin-best عزیز خیلی مرغت خوش آبو رنگ شده. میشه روش آماده سازی و پختشو کامل توضیح بدی؟
    اب 3تا پیاز را گرفته وبا مقداری محلول زعفران وکمی اب لیمو مخلوط میکنیم وتمام سطح داخلی وخارجی مرغ رو با این محلول برس میکشیم
    وداخل مرغ رو با پیاز داغ وزرشک وگردوی خرد شده با زعفران پر میکنیم ومرغ رو در ظرف پیرکس گذاشته وبه بقیه محلول کمی روغن مایع اضافه میکنیم روی مرغ میریزیم ودر فر200 درجه به مدت 1.5تا 2 ساعت قرار میدهیم
    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    محبت هدیه خداوند است وغرور هدیه شیطان.
    ما انسانها هدیه خدا را پنهان میکنیم ولی هدیه شیطان را به رخ هم میکشیم.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anjelina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1166
    پسند کرده
    4851

    Re: مرغ درسته

    مرغ شکم پر که داخلش پیاز داغ و سیر داغ فراوون+گردو+تره و جعفری و شنبه لیله هست و با رب انار حل شده تو آب و یه دونه هویج و فلفل دلمه حلقه شده پخته شده.مزهش خیلی خوبه مخصوص مهمون رو در بایستی دار

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هر شامگاه با خود بخوانيد:
    هر روز.....همه چيز....از هر جهت بهتر ميشود
    و من در تمام زمينه هاي زندگي غني تر ميشوم


صفحه 4 از 41 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما