نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2504Likes

موضوع: مرغ درسته

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 323
صفحه 32 از 41 نخستنخست ... 2229303132333435 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7863
    پسند کرده
    11486
    مرغ محلی انار دون
    ابتدا مرغهارو سرخ کردم با مخلوطی از نمک و فلفل و زرد چوبه.بعد پیاز داغ با انار خشک تفت دادم و داخل شکم مرغ ریختم .یک فنجان آب نارنج ریختم.البته من با کره سرخ کردم. در پایان مقداری زعفرون آب شده هم بهش زدم.با آب کم حدود 6 ساعت زمان پخت مرغه.
    امیدوارم خوشتون بیاد

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 142607533391985.jpg
مشاهده: 1769
حجم: 102.5 کیلو بایت
    عدسی
     
    *** صحرا 61 ***, ترنم63, افسونی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    مرغ درسته داخل کیک پز برقی

    مرغ رو بعد از شستن 24 ساعت داخل آب و نمکی که داخلش پیاز خرد شده بود داخل یخچال گذاشتم بعد کیک پز رو به برق زدم و داخلش روغن ریختم و گذاشتم مرغ آروم آروم بریان شد خیلی لذیذ و دیقا مثل مرغهای بریان بیرون شده بود


    نام: DSC_0032.jpg نمایش: 1591 اندازه: 115.0 کیلو بایت
    .............
     
    انوشه جون, mitra40, افسونی و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دلبر آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    417
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    568
    پسند کرده
    372
    مرغ درسته تنوری
    مرغ هارا با نمک و ادویه و ابلیمو و زعفران از شب قبل مرینیت کردم وبعدهم داخل تنور هیزمی پختیم
    طعم دودی بی نظری داشت
    maman_mahya, مامان غزل, افسونی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مایوس مباش زیرا ممکن است اخرین کلیدی که
    در جیب داری قفل را بگشاید.......

  4. #252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    پیازرنده شده+نمک+فلفل+ابلیمو+زعفران+ می روغن+سیر خلالی+رز ماری
    مواد را با هم مخلوط کرده روی پوست مرغ را چند سوراخ کرده سپس در هر سوراخ یک تکه سیر و چند برگ رز ماری فرو کردم به مدت یک و نیم ساعت در اون توستر پختم

    رخند, افسونی, malihejoon773 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin r آواتار ها
    نسرین رفیعی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    321
    نوشته های وبلاگ
    51
    میزان امتیاز
    305
    پسند شده
    4438
    پسند کرده
    2185

    مرغ درسته در تنورک پخت

    این عکس برای بار دومی هست که این مرغ رو پختم







    سلام دوستان
    سال نو بر شما مبارک انشاالله سال پر از خوشی و برکت باشه برای همتون

    امروز طرز تهیه مرغ درسته در تنورک پخت رو مرحله به مرحله اموزش میدم

    من همیشه با درست کردن این مرغ مشکل داشتم هم خشک میشد هم اینکه مزه مال بیرون رو نمیداد

    اما ایندفعه خود خودش شدنرم و ابدار

    مواد لازم:
    مرغ با پوست...................1عدد

    فلفل دلمه ....................1عدد

    کره به دمای محیط رسیده..................به میزان لازم

    نمک..............................به میزان لازم


    من این غذا رو چون میخواستم برای شام درست کنم از صبح زود مرغم رو نمک زدم یه کوچولو از همیشه بیشتر (بعدا میگم چرا)



    بعد کره ای که به دمای محیط رسیده رو مقداری روش و داخل شکمش مالیدم یادتون باشه توی شکمشم نمک بزنید

    بعد روش سلفون کشیدم تا غروب گذاشتم تو یخچال



    در مرحله پخت تو شکمش فلفل دلمه ای که از وسط نصف کرده بودم رو گذاشتم و گذاشتمش تو تنورک پخت



    اینم عکس تنورک پخت




    اینم سیم روکش دارش (روکشش برای اینکه تو ماکروفرم بشه استفاده کرد)


    بعد دو سر کیسه رو کامل پیچوندم و با سیمهای روکش دار مثل توی عکس بستم دوسرش رو




    بعد سه تا سوراخ با خلال دندون تو قسمت بالای کیسه میکنید تا بخار اضافی خارج بشه و کیسه منفجر نشه


    در مرحله بعد گذاشتمش تو اونتستر با حرارت 160 درجه سانتی گراد اما تو فر اگر میذارید دمای فر تون 180باشه


    کم کم کیسه باد میکنه مثل بالن پس نترسید و مرغ اب میندازه (برای همین گفتم نمکش بیشتر باشه چون مرغ اب میندازه و نمکش کم میشه)



    بسته به مرغتون زمان پخت متفاوته من بعد از یک ساعت و نیم با خلال رون مرغ رو چک میکنم چون رون مرغ دیرتر میپزه

    وقتی مرغتون مثل عکس پخت از تنورک بیاریدش بیرون و اب اضافش رو خارج کنید تو ظرف دیگه ای بذارید دوباره کمی کره ویه کوچولو نمک بزنید و دوباره بذاریدش تو فر و گریل رو بزنید همونجا بمونید تا روی مرغتون طلایی بشه حواستون باشه چون زود میسوزه روش

    اینم نتیجه کار
    ما که خیلی خوشمون اومد شوهرم وپسرم میگفتن دقیقا مثل بیرون شده





    ناهار مرغ
     
    ویرایش توسط nasrin r : ۱۳۹۴/۰۲/۰۸ در ساعت ۰۹:۰۷ قبل از ظهر
    hannan, mitra40, * الهه * و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از وبلاگ دوم من هم دیدن کنید دوستان
    http://nasrinr.mihanblog.com/آشپزخانه خانواده سبز
    ادرس اینستاگرام:ashpazi-nasrinrafiee

  6. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لاله گلی آواتار ها
    لاله گلی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    1
    سلام خانومای کدبانو توروخدا زودی جواب منو بدید مهمون دارم و میخوام مرغ شکم پر درست کنم توی قابلمه میشه کمکم کنید.فقط خواهشااااااااااا زوددددددد کمکم کنیییییید ک مهمونی نزدیکه
    کتلت
     
    golbarg. این نوشته را پسندیده.
    عروس فروردین 94

  7. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4909
    پسند کرده
    9285
    نقل قول نوشته اصلی توسط لاله گلی نمایش پست ها
    سلام خانومای کدبانو توروخدا زودی جواب منو بدید مهمون دارم و میخوام مرغ شکم پر درست کنم توی قابلمه میشه کمکم کنید.فقط خواهشااااااااااا زوددددددد کمکم کنیییییید ک مهمونی نزدیکه
    سلام دوست عزیز
    اگه میخوای مرغ درسته رو تو فر نذاری این روش خوبه:
    میتونی مرغ درسته رو از شب قبل مزه دار کنی یا همون روزی که میخوای درستش کنی بهش زعفرون و نمک و فلفل اضافه کنی و تو آبکش بذاری یه ساعتی بمونه. بعد موادتو داخل شکمش بریز و کاملا بدوزش و داخل یه قابلمه نچسب که اندازه اش طوری باشه که مرغت توش جا بشه روغن زیاد بریز و مرغتو بذار سرخ بشه و یه طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کن. دقت کن همه جای مرغ حسابی سرخ بشه تا انسجام پیدا کنه. حالا تو یه قابلمه یه پیاز رو تفت بده و زردچوبه و فلفل و رب گوجه و آب و ترشی دلخواهتو اضافه کن و مرغ شکم پر سرخ شده رو به آرامی داخل این سس بذار که با حرارت ملایم مرغت بپزه ولی له نشه! موقع سرو هم باید دقت کنی و مرغتو درسته بیرون بیاری. (تاکید میکنم اگه میخوای تو فر نذاری باید قبل از پخت حسابی سرخ بشه!) موفق باشی عزیزم
    ...
     
    sepidar_194, * منصوره * و فرشته .ب این نوشته را پسندیده.

  8. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    474
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    793
    پسند شده
    10877
    پسند کرده
    9796

    ویترین مدال ها

    سلام
    من جایی برای این غذا پیدا نکردم ایجامیذارم.
    اگه جای خاصی داره لطفابگید تا جابه جاش کنم




    غذایی آسان ،لذیذ وراحت ،باب پسند همهحتما یکبارامتحان کنید

    مواد لازم

    1- ران مرغ 3 عدد
    2-پیاز بزرگ 1عدد
    3-آبلیموترش تازه 3ق غ
    4-روغن زیتون یا کنجد 3 ق غ
    5-پودر سیر 1 ق غ
    6- زعفران دم کرده 1 ق غ
    7- نمک وفلفل به میزان لازم

    طرز تهیه

    مرغ ترجیحا تازه باشد.اگر فریزری بود حتما از قبل یخ زدایی کامل کنید.
    منهای مرغ وپیاز همه موادرا باهم خوب مخلوط کنید.
    سپس رانهای مرغ رابا این مواد کاملا آغشته کنید.دقت کنید زیر پوست مرغ را هم آغشته کنید.
    پیاز را حلقه ای کرده وروی مرغهارا با آن بپوشانید.
    روی ظرف را سلفون کشیده وشب تا صبح در یخچال قرار دهید.هر یک ساعت یک مرتبه مرغها را زیرورو کنید.
    فر را با درجه 180cتا 200cروشن کنید.
    مرغهارا از مایع خارج کرده ودر ظرف پخت قرار دهید.
    وبه مدت 2تا 2/5 ساعت(بسته به سایزمرغ ودرجه فر)بپزید.
    مایع ای که مرغ را درون آن خوابانده بودید صاف کرده وهر نیم ساعت یکبار در فر را باز کرده وبا این مایع روی مرغهارا مرطوب کنید.
    بعداز این 2 ساعتچ نگال را در قسمت برجستگی ران مرغ فرو کنید اگر نرم شده بود پخته وآماده است.

    بی نهایت لذیذ وهمه پسند است وبرای مهمانی ها گزینه آسان ومناسبی است

    واما نکات:

    1-پوست مرغهارا نگیرید در غیر این صورت با عث خشکی گوشت مرغ خواهد شد.

    2-حتما از شب قبل در مایع سس بخوابانید تا گوشت خوب مزه دار شود.درمدت زمان کمتر طعمی را که باید نخواهد گرفت.

    3-می توانید مقداری سیب زمینی را نیم پز کرده وبا نمک وآویشن یا پونه مزه دار کنیدو هنگام پخت کنار مرغها قراردهید وسیب زمینی تنوری عالی تحویل بگیرید.

    4-من انواع سبزیجات را بانمک وفلفل وادویه های دلخواه آغشته کردهدر ماهی تابه رژیمی بخار پز کرده وبه عنوان دور چین استفاده میکنم که بسیار هم مورد استقبال همه است.
    سبزیجاتی مثل:پیاز خلال شده،هویج،قارچ،سیبزمینی،نخ ودفرنگی وکرفس

    5- این غذارا با مرغ کامل هم میشه درست کرد فقط مدت زمان پختش بیشتر میشه.

    6- ظرفی که برای طبخ استفاده میکنید احتیاجی به چرب کردن ندارد،فقط از ظروف آلومنیوم وگالوانیزه استفاده نکنید ،دیگر ظرف مانعی ندارد.

    منبع:مطبخ رویا....با کمی تغییر
    ویرایش توسط سادن : ۱۳۹۴/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۴:۵۱ بعد از ظهر
    باران37, رخند, maman_mahya و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

صفحه 32 از 41 نخستنخست ... 2229303132333435 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما