نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2505Likes

موضوع: مرغ درسته

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 323
صفحه 26 از 41 نخستنخست ... 162324252627282936 ... آخرینآخرین
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    سلام دوستان با خجالت فرواوان من بلد نیستم از سیخ وسط فر استفاده کنم میشه کاربردشو به جز مرغ سوخاری بگید و طرز استفادشم بگید؟
    عزيزم زياد سخت نگير ، من هم از سيخ جوجه گردان فر استفاده نمي كنم. مرغ ، جوجه و هر چيز ديگه رو كه بخوام سوخاري و برشته كنم ، داخل پيركس و يا خودِ سيني فر مي گذارم و وقتي يك طرفش برشته شد ، بَرِش مي گردونم تا طرف ديگه اش هم سرخ بشه.
    .
     
    کیجا, Andrew و golbarg. این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    نقل قول نوشته اصلی توسط shimakhoshdel نمایش پست ها
    من این مرغو از شب تو پیاز خلال شده +آبلیمو وادویه +زعفرون وماست خامه ای خوابوندم
    بعد صبح همه ی پیازارو از روش جمع کردم و شکمشو با( گردو ساییده +سبزی معطر +زرشک +قیصی خورد شده +رب انار +پیاز سرخ شده ) پر کردم (مواد لونگی )
    بعد شکمشو دوختم و به سیخ کشوندم وتو فر گذاشتم 3ساعت موند روش ذیگه داشت میسوخت اما توش خوب نپخته بود اصلا خوشم نیومد فقط مواد داخل شکمش خوشمزه بود
    عزيزم اين كه از طعمش خوشت نيومده بود يا خوب داخلش پخته نشده بود دليلش اين هست كه :
    مرغ درسته براي داخل فر وقتي مي خواهيم درست كنيم ، ابتدا روز قبل از پخت بعد از شستن مرغ (حتما با پوست باشه) خوب بهش نمك مي زنيم ، داخل شكمش و بيرونش رو حسابي نمك مي زنيم كنار ميگذاريم . (اين كار براي اين هست كه خونابه داخل گوشت رو نمك بيرون مي كشه و نمك به خورد گوشت مرغ ميره و طعمش رو لذيذ مي كنه).
    سپس پياز بزرگي رو خلالي و يا رنده مي كنيم و داخل شكم مرغ و بيرونش مي ريزيم . اگر دوست داشتيم در اين مرحله آبليمو هم بهش مي زنيم و اون رو در ظرفي قرار مي ديم و روش رو درپوشي مي گذاريم و 24 ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه .
    موقع طبخ مرغ رو از يخچال بيرون آورده و زير شير آب گرفته تا پياز و نمكش شسته بشه . والا خيلي شور ميشه و اگر پيازش بهش بمونه داخل فر مي سوزه و بو و طعم سوختگي به خودش مي گيره. سپس با موادي كه داخل شكمش مي خواهيم بريزيم ، شكمش رو پر مي كنيم و مي بنديم و با قلم مو زعفران آب شده روي پوستش مي ماليم و در آخر كمي روغن مايع و يا كره آب شده با قلم مو بهش مي زنيم و به مدت 2 ساعت در فر قرار مي ديم.
    .
     
    khatoon khabha, glabella, نازنین زهرا 110 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تمنای لاله آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    132
    پسند کرده
    67
    سلام من به جای مرغ درسته چنتا تکه درست کردم پیاز ریز شده نمک وفلفل زدم چن ساعت موند بعد ظرف مورد نظر رو روغن زیتون زدم پیاز چیدم وسیب زمینی حلقه شده ودورش هم هویج چیدم روی مرغ نمک ومقداری ادویه زدم وزعفران ابکرده رو ریختم روش فویل کشیدم 2ساعت موند تا پخت سیب زمینی زیرش خوشمزه شده بود ولی اب نداشت من میخواستم کمی اب داشته باشه ولی در کل مزه خوبی داشتنام: IMG_0391.jpg نمایش: 1196 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    ابگوشت
     
    glabella, m1361, *Afsaneh* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند چه تلخ است قصه عادت.....

  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    بخش هایی از یک مرغ درسته با دستوره همیشگی خودم...آبلیمو+ روغن زیتون+عصاره مرغ و زعفرون آب شده با سیب زمینی و هویج خیلی تو فامیله ما طرفدار داره

    نام: IMG-20140711-WA0003.jpg نمایش: 1072 اندازه: 18.6 کیلو بایت
    DARYA DEL, *Afsaneh*, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **بهاره** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1540
    پسند کرده
    1632
    مرغ رو با نمک آبلیمو و زعفران خوب مزه دار میکنم.پاها و بالهاشو با خلال محکم میکنم تا وا نرن.با پیاز و هویج و فلفل بدون هیچ آب و روغنی توی پیرکس در دار حدودا یک ساعت میذارم توی فر تا بپزه.بعد مرغ رو از آب و روغنی که پس داده جدا میکنم و میذارم تا پشت روش تا وقتی طلایی بشه خوب گریل بشه.


    سیب زمینی خلالی رو هم با نمک و زرد چوبه و رغن مخلوط کردم توی تابه نچسب گذاشتم توی فر کنار ظرف مرغ تا بپزن بعد گریل رو روشن کردم تا طلایی بشن.خیلی خوشمزه و بدون روغن اضافی.........
    نمیدونمممممم
     
    samin93, m1361, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8420
    پسند کرده
    12296
    مرغ درسته

    مرغ رو با نمک و فلفل و زعفروون و 2 ق روغن زیتون و ادویه فراوون و آبلیمو مزه دارکردم

    و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 2 ساعت پزوندم ...تو شکمش هم همون اول هویچ و

    پیاز درسته و فلفل رشتی گذاشتم ...

    khale leila, m1361, sara chef و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  8. #207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7524
    پسند کرده
    8761
    پیاز رو سرخ کردم با 300 گرم گشنیز خورد شده تفت دادم بهش رب انار اضافه کردم حدود 4 قاشق گردو زرشک هم چشمی ریختم و یک پیمانه برنج پخته شده.مرغ هم با سویا سس و آبلیمو فلفل پاپریکا مزه دار کردم.به مدت 2 ساعت تو فر با درجه حرارت 260 گذاشتم پخت یک ربع یکبار هم روش زعفرون کره میدادم.

    .............
     
    mami mahdis, m1361, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  9. #208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کیجا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    368
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    1426
    پسند کرده
    4454
    اگه ممکنه درباره پخت مرغ درسته در فر برقی یا آون تستر بنده را راهنمایی بفرمایید
    با کمترین دما واسه من میشه 100درجه با شعله پایین باشه یا بالا؟ مدت یکساعت مرغ زیادی برشته نمیشه نمیسوزه در حالیکه وسطش خام میمونه؟آیا؟
    با تشکر
    حلیم مهمان امام
    حسین
     
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.
    یا رب !
    روا مدار گدا معتبرشود؛گر معتبرشود ز خدا بی خبر شود

    حجره خورشیدتویی خانه ناهید تویی روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

صفحه 26 از 41 نخستنخست ... 162324252627282936 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما