نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2482Likes

موضوع: مرغ درسته

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 321
صفحه 20 از 41 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روزهای خوش آواتار ها
    سمانه مقدم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    121
    سلام به عزیزان
    مرغ شکم پر داخل قابلمه
    اول همه طرفه مرغ رو داخل قابلمه سرخ کردم و کذاشتم کنار تا خنک بشه
    مواد داخلش:جعفری.سیر.رب انار.رب گوجه.گردو .زرشک.الو خورشتی.نمک و فلفل تمام مواد و با هم مخلوط کردم و شکم مرغ رو با مواد پر کردم و ته مواد رو با 1 لیوان اب هم زدم و ریختم روی مرغ تا بخار پز بشه کمی زعفرون روی مرغ ریختم و 1عدد کره 100گرمی رو به 4قسمت تکه کردم و روی مرغم گذاشتم
    مقداری هویج رنده شده رو با شکر سرخ کردم و در اخر روی مرغ ریختم وهمراه با سیب زمینی سرخ شده
    واقعا خوشمزس حتما امتحان کنید



    ویرایش توسط روزهای خوش : ۱۳۹۲/۱۰/۰۹ در ساعت ۱۲:۳۴ بعد از ظهر
    zardin, karena, samaneh0000 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




    "" منــــــــی "" که کنارش
    "" تـــــــو "" نـــباشـــــــی
    """ تـــــــومــــــــــنی """ نمی ارزد ............!

  2. بانک بند ناف
  3. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46920
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    اینم مرغ امروز ما
    با نمک /فلفل سیاه/زنجفیل/ادویه شیرازی/کاری/گردغوره/پیاز /سیر/آبلیموی تازه مزه دار کردم
    24 ساعت تو یخچال بعد شستمش .کف ظرف سیب زمینی گذاشتم تا به ظرف نچسبه(پیشنهاد محیا جون)
    گذاشتم تو فر 180 درجه.بعد یکساعت ،نیم ساعت یکبار کره و زعفرون روش برس کشیدم.حدود 3 ساعت طول میکشه تا آماده شه.بالش نسوخته ها بیچاره رو ضرب زده بودن موقع کشتار

    نام: 20140106_144605.jpg نمایش: 3530 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    قیمه احتمالا :-x
     
    zardin, -sania-, elikhanoomi و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرفر1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    459
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    65
    پسند شده
    913
    پسند کرده
    1027
    منم بالاخره مرغ شکم پر درست کردم ازش عکس ندارم ولی روشم رو میگم که البته مثل خیلی از دوستهاست اول اینکه مرغ رو حیابی با نمک و اب نارنج مزه دار کردم زیره پوست رو هم مزه دادم در واقع مرغ رو ماساژ دادم که خستگی ایام این دم اخری از تنش بره و حسابی زعفران زدم برای داخل شکمش هم پیاز داغ کردم و گردو چرخ شده سبزی معطر (من از سبزی کوکویی استفاده کردم) و زرشک رب انار و الو استفاده کردم و شکمش رو دختم و پاهاشم به هم بستم که وا نره بعدش دورش پیاز ریختم و گذاشتم یه روز موند موقع پختهم دورش رو هویج گذاشتم و فویل کشیدم گذاشتم یه 45 دقیقه تو فر بعد فویل رو باز کردم حسابی اب و روغن داده بود از ابش روش میریختم هر 20 دقیقه و همینطور با برس زعفرون میزدم بعد از 2.5 مرغم اماده شد و واقعا لیطف بود گوشتش
    ونوسک, hengamehh, titish khanoom و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یا صاحب الزمان فرزندم را نذر یاری قیام تو کرده ام
    یا مسیح حسین ادرکنی

  5. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس نرگسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    223
    کالاهای من
    11
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    2565
    پسند کرده
    1362

    ویترین مدال ها

    اینم مرغ درسته من
    یه شب با نمک آبلیو خوابوندمش
    و توی قابلمه با هویج و پیازو فلفل دلمه ای گذاشتم بپزه
    آخرش گذاشتم تو فر وروشو کره و زعفرون مالیم و گذاشم برشته بشه
    خیلی خوشمزه شده بود

    نام: مرغ.jpg نمایش: 3667 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    titish khanoom, pooneh 007, zardin و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق کیک پزی

  6. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5965
    پسند کرده
    3909
    شرمنده بدون تزیینه توآشپزخونه قبل اومدن مهمونهاعکس گرفتم من توی مرغ رو باپیاز.فلفل دلمه هویج.جعفری نمک زغفراننام: عکس0253.jpg نمایش: 3472 اندازه: 102.2 کیلو بایت پرکردم بعدتویه ظرف پیرکس گذاشتم توفر هرچنددقیقه باکاردتومرغ سوراخ میکردم تاآبشوپس بده درآخر باکره وزغفران روش طلایی کردم گریل فروروشن کردم تابرشتهنام: عکس0252.jpg نمایش: 3379 اندازه: 101.0 کیلو بایت بشه
    قورمه سبزی
     
    samin88, Andrew, Elsanaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,387
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17126
    پسند کرده
    20219
    مرغ درسته با دورچین سبزیجات

    نام: 190120143703.jpg نمایش: 4257 اندازه: 98.6 کیلو بایت

    مرغ رو از شب قبل با نمک و آب لیموترش تازه مزه دار کردم و رفت یخچال واسه استراحت
    فرداش روی سینی رو پیازهای حلقه ای برش داده شده چیدم و داخل مرغ رو هم با کدو درسته پر کردم واسه پدرم که سرخ کردنی نمی خورن و بعد روی سینی گذاشتم و روش رو با فویل پوشوندم و تو فر داغ 155 به مدت 3 ساعت پخته شد بعد از 2 ساعت دما رو، رو 180 تنظیم کردم و بعد گریل رو روشن کردم تا روش کمی برشته بشه


    نام: 190120143710.jpg نمایش: 3746 اندازه: 97.9 کیلو بایت

    سیب زمینی ها رو آبپز کردم و آب لیموترش تازه و نمک روش ریختم وقتی جذب شد ،تو روغن داغ با حرارت بالا سرخ کردم
    کدو رو هم سرخ کردم - هویج هم آبپز و ...
    محیا خانوم, aram2, مامی رضا و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #159
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19196
    پسند کرده
    26810
    لونگی _ (مرغ شکم پر آستارا)
    نام: DSC03764.JPG نمایش: 4086 اندازه: 92.2 کیلو بایتنام: DSC03763.JPG نمایش: 4024 اندازه: 92.5 کیلو بایت


    http://mamisite.com/forum/t380-p831859.html#post831859
    سیر قلیه
     
    titish khanoom, zardin, lady baran و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Zarzare babaee آواتار ها
    زرزر بابا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    131
    نوشته های وبلاگ
    11
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    2251
    پسند کرده
    1714

    ویترین مدال ها


    مرغ بريان ( داخل فر )




    سالاد فصل



    و حمص ، عضو جدا نشدني مرغ بريان



    مطمئنم همه ي خانومهاي هنرمند گلم اين رو ميدونند كه چطور مرغ رو سر سيخ جوجه گردون فر بزنند ، براي همين از توضيح اين قسمت صرف نظر ميكنم

    ولي چند تا نكته ي خوب درمورد خوشمزه تر و خوش عطرتر شدن اين غذا بهتون ميگم :

    اولين نكته اينكه كه حتما داخل شكم و روي پوست مرغ رو قبل از اينكه كره بماليد نمك بپاشيد .

    براي اينكه پوست مرغ بعد از پخت خشك نباشه و خوشرنگ به نظر برسه ( كه البته جزء مهمترين نكات مرغ بريان هست ) : بعد از اينكه مرغ رو سر سيخ زديد روي پوست مرغ ، كره اي كه به دماي محيط رسيده بماليد . تازه عطر كره مرغ رو هم خوش عطر تر ميكنه

    و براي اينكه بعد از پخت ، مرغ بوي ضهم نده من پيشنهاد ميكنم كه داخل شكم اون يه دونه فلفل دلمه بذاريد ، كه بعد از آماده شدن هم ميتونيد اون رو مصرف كنيد . هر كي هم دوست نداره نخوره
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۲/۱۲/۰۳ در ساعت ۰۳:۲۳ قبل از ظهر دلیل: اضافه كردن چند نكته به پست
    titish khanoom, محیا خانوم, nilufari و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد كه انتظارش را نداري . (( گابريل گارسيا ماركز ))

صفحه 20 از 41 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما