نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2493Likes

موضوع: مرغ درسته

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 322
صفحه 19 از 41 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bibi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    480
    نقل قول نوشته اصلی توسط titish khanoom نمایش پست ها
    بچیا یه سوال ضایع
    مرغای درسته من از لحاظ طعم خیلی خوب میشه
    چیزایی که باهاش مارینه میکنم هم نوشتم تو تاپیک
    ولی یه مشکلی دارم همیشهههههههههههههههههه:
    مرغه به پیرکسم میچسبه
    و موقع انتقال به ظرف سرو پوست قسمتی که طرف شعله فر بوده می مونه تو ظرف
    با اینکه هم خودش روغن پس میده هم خودم کره میریزم
    حالا چکار کنم به نظرتون ؟
    برای اینکه مرغ به پیرکس نچسبه ته ظرف پیاز حلقه شده بچینید.هم مرغ خوشمزه میشه و هم نمیچسبه.
    zardin, Elsanaa و Andrew این نوشته را پسندیده.
    کودکیم را دوست داشتم
    روزهایی که بجای دلم , سر زانوهایم زخم بود....

  2. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    مرغ تو فر

    مرغ درسته







    Elsanaa, *samir*, r.khk و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  3. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    نقل قول نوشته اصلی توسط titish khanoom نمایش پست ها
    بچیا یه سوال ضایع
    مرغای درسته من از لحاظ طعم خیلی خوب میشه
    چیزایی که باهاش مارینه میکنم هم نوشتم تو تاپیک
    ولی یه مشکلی دارم همیشهههههههههههههههههه:
    مرغه به پیرکسم میچسبه
    و موقع انتقال به ظرف سرو پوست قسمتی که طرف شعله فر بوده می مونه تو ظرف
    با اینکه هم خودش روغن پس میده هم خودم کره میریزم
    حالا چکار کنم به نظرتون ؟
    من زیاد مرغ درسته درست میکنم احتمال میدم درجه فرتون زیادی بالاست...و این باعث میشه آبی که مرغ میندازه زودی تبخیر بشه و روغن پس بده و بچسبه...درجه فر من میزارمم روی 155 درجه در حدیه که وقتی مرغ میپزه همچنان تهش آب هست یه خرده...

    نقل قول نوشته اصلی توسط golnare atashin نمایش پست ها
    lady of sharlot عزیز میشه لطفا بگی با این درجه حرارت چند دقیقه ای پخته میشه؟
    دو ساعت طول میکشه عزیزم..البته من وقتی به نیمه های پخت میرسه درجه رو روی 160 میذارم...خیلی آروم مرغ مغز پخت میشه بعد گریل روشن میکنم که روش طلایی بشه...
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  4. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin_63 آواتار ها
    نسرین
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    186
    داخلش هویچ و گردو

    fateme67, zardin, sadi_eh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    مرغ تکه با این دستور..

    مرغ توی آبلیمو،نمک،چند قطره روغن زیتون و زعفرون آب شده خوابوندم، بعد کف ماهیتابه رژیمی یه قطره روغن با فرچه مالیدم روش هویج و پیاز و سیبزمینی گذاشتم و مرغ گذاشتم روش با شعله ی ملایم یکساعت پخت



    sadi_eh, zardin, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  6. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20219
    مرغ درسته

    این مرغ فوری بود بدون مزه دار شدن دست پخت مادری و در قابلمه که ما چون عجله داشتیم درست مرغ رو بر نگردوندیم واسه همین شبیه بقچه شده!!!

    پیاز داغ- 1 ق چ رب - 1 ق چ سس کچاپ- زردچوبه نمک و در آخر زعفران











    این ها هم به همون روش بالا پخته شدند با کته سرو شد









    مرغ مزه دار شده فقط با نمک و سرخ شده در قابلمه به همراه پیاز و فلفل دلمه ای و بعد شکمش رو هم با همون پیاز سرخ شده پر کردن به همراه سیر و فلفل دلمه ای سرخ شده به همراه سس کاری و سس کچاپ و با کمی آب پخته شده و در آخر زعفران







    مامان غزل, محیا خانوم, maryam.67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    ران مرغ با دستور همیشگی خودم...نمک+پودر سیر+ادویه کاری+عصاره مرغ+زعفران آب شده+آبلیمو و روغن زیتون

    zardin, Andrew, گیتار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  8. #152
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28899
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    مرغ شکم پر تو فر برای شام شب یلدا



    مرغ رو با آب نارنج ،روغن زیتون+نمک +فلفل سیاه و زعفران از شب قبل مزه دار میکنیم.
    برای داخل شکم مرغ :خلال پرتقال شیرین شده،زرشک ،کشمش،خلال بادام ،خلال پسته،برنج آبکش شده ،زعفران و دارچین که همه مواد رو توی کره تفت میدیم.
    داخل شکم مرغ رو با این مواد پر میکنیم و با خلال دندان شکم مرغ رو می بندیم و روش با برس کره آب شده وزعفران می مالیم.ته ظرف پیاز و فلفل دلمه ای حلقه شده میذاریم و مرغ رو روش و فویل کشیده برای 2 ساعت تو فر میذاریم و تو این فاصله چند بار روی مرغ رو کره می مالیم.در آخر نیم ساعت بدون فویل تا روش برشته بشه..
    lady of shalott, sadi_eh, DARYA DEL و 37 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

صفحه 19 از 41 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما