نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2505Likes

موضوع: مرغ درسته

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 323
صفحه 14 از 41 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    مرغ درسته مامان پز

    مامی اول مرغ و ازشب قبل با یه عالمه پیاز (داخل غذاساز ریخته)مزه دار کردن

    ومواد توشم گردو پودر شده و پیاز داغ و رب انار و خلال بادام و زرشک و جعفری و مرزه بود

    من یواشکی دو تا عکس گرفتم




    Andrew, fateme67 و amir mami این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7965

    Re: مرغ درسته

    زعفران وابلیمو ورب انارو قاطی کردم مرغو باهاش مزه دارکردم
    داخل شکمش پیاز رب انار زرشک
    شکمش با سیخ چوبی بستم به جوجه گردان زدم 1/5 گذاشتم تا پخت



    Andrew, fateme67, azmil و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    دستوری که مگذارم از روی مجله اهنر اشپزی هستش به اسم مرغ نمکی لرستان ایده جالبی توی پختش به کار رفته که من خیلی خوشم امد (خانم شهین حمیدیان)عکس هم مال مجله است


    مواد لازم

    نمک 3 بسته
    مرغ یک عدد کامل
    روغن زیتون 3ق غ
    محلول زعفران 3ق غ
    نمک اق چ
    زرد چوبه 1ق چ
    پودر سیر یک هشتم ق چ
    سیب زمینی خام 4 عدد

    3بسته نمک در قابلمه دیواره بلندی ریخته تخت کنید. مرغ را از قبل با روغن زیتون زعفران نمک و زرد چوبه پودر سیر مزه رار کنید
    مواد میانی:
    سبزی معطر 250 گرم خرد شده
    سیر 2 حبه
    پیاز داغ 1پ
    گردو نیم کوب 1 پ
    رب انار 3 ق غ

    سبزی جات رو تفت داده سید کوبیده رب انار گردو پیاز را اضافه کنید وکمی تت دهید وداخل شکم مرغ را پر کنید وبدوزید مرغ را روی
    نمک ها قرار دهید وسیبزمینی ها را درکنارش بچینید

    به مدت 15 دقیقه با حرارت بالاو به مدت 1-2 ساعت با حرارت متوسط بپزید

    توجه
    1-از قبل قابلمه چدن را داغ کرده بعد نمک را بریزید
    2-وقتی نمک را ریختید به مدت نیم ساعت با حرارت بالا حرارت دهیدبع مرغ را کاملا خشک کرده بعد روی نمک بگذارید
    3- حتما از دم کنی استفاده کنید


    نقل قول نوشته اصلی توسط azi.a
    NATALI جون مرغ شور نمي شه؟!!! شما خودتون درست كردين؟
    نه من درست نکردم ولی فکر نمیکنم شور بشه اول اینکه مرغ با پوسته بعد اینکه قبل از گذاشتن باید مرغ کاملا خشک بشه من سیب زمینی با این روش پختم خیلی هم خوشمزه می شه بعد من شنیدم به جای نمک میشه از سنگ ریز هم استفاده کرد تقریبا میشه مثل تنور نانوایی سنگکی یعنی به جای نمک سنگ بریزی توی قابلمه
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46950
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ درسته

    نقل قول نوشته اصلی توسط nika.amin
    سلام
    دوستان من موقع شستن مرغ بالای سینه مرغ را با چاقو از وسط پاره کردم تا بتونم داخل شکمش رو بشورم ...
    بهم نخندینا خوب بلد نبودم
    حالا چه کار کنم ؟ قابل استفاده برای مرغ درسته هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    عزیزم من همین الان پستتو دیدم
    اگه مصر هستی که همین مرغ رو مارینه کنی و درسته درستش کنی ایراد نداره.مارینه ش کن بعد داخل شکمشو پرکن بعد پوستشو با نخ مشکی بدوز اون قسمتی رو که پاره کردی.وقتی میره تو فر مخصوصا که روشو با کره و زعفرون هر از گاهی مرطوب کنی بهم میچسبه تو سرخ شدن .خیلی سخت نگیر
    عزیزم میتونی بذاری تو فر توی ظرف پیرکس.مرغ منو ببین

    international/topic1917-96.html#p1013490
    اصلا هم نترس فوق فوقش چی میخواد بشه؟ میخورینش دیگه
    قیمه احتمالا :-x
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2645
    پسند کرده
    4007

    Re: مرغ درسته

    سلام عزیزانم. اینم مرغ شکم پر ما در سیزده بدر امسال
    مواد داخلش (سبزی معطر +زرشک+گردو+رب انار+ادویه) .وقتی مرغ از مواد پر کردیم با نخ و سوزن دوختیم ته مرغو و داخل فویل پیچیدیم و یه چاله کندیم زیرو روی مرغ فویل پیچیده شده رو خاکستر زغال و اتش ریختیم اینم عکسش.



    Andrew, fateme67, azmil و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775

    Re: مرغ درسته

    همسری من عاشق مرغ شکم پره به همین دلیل من امروز ساعت 12 رفتم یه مرغ گرفتم شستم با آبلیمو+نمک+زعفران+عصاره مرغ+کره طعم دار کردم گذاشتم توی ظرف روش فویل کشیدم بعد از حدودا 1:45 با دمای 170 درجه پخت درش آوردم فویل برداشتم و روش با قلمو مخلوط کره+زعفرون+آبلیمو و نمک زدم و گذاشتم توی فر تا طلایی بشه..آها توی شکمشم یه پیاز و دو تا دونه سیر گذاشتم



    Andrew و azmil این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  7. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ درسته

    مرغ رو با نمک و فلفل و پیاز و آبلیمو مزه دار کردم و بعد با سرنگ محلول زعفرون آب شده و آبلیمو رو به تموم قسمتهای مرغ زدم تا خوب به خورد گوشتش بره بعد داخل فر گذاشتم و بعد ازینکه کاملا پخت زیر حرارت گریل گذاشتم تا روش طلایی بشه بعد از پخت روش کره آب شده و محلول زعفرون ریختم.





    نقل قول نوشته اصلی توسط Niayesh_s
    عالی شده فقط من سوال دارم
    داخل شکمش و با مواد پر کردین؟
    تا مرحله پخت کامل در ظرف در بسته بود یا تو سینی فر؟
    چه مدت طول کشید بپزه؟
    پیشاپیش ممنون
    نیایش عزیز مرغم شکم پر نیست داخل شکمش پیاز و فلفل دلمه ایه . عزیزم روی سینی فر رو فویل بکشید و مدت زمانیکه طول میکشه به اندازه مرغ بستگی داره ولی معمولا نزدیک دو ساعت با حرارت 175 اگر بخواهید که این زمان کمتر بشه مرغتون رو با آب کم نیم پز کنید من اغلب مرغ رو نیم پز میکنم .(میتونید آب غلیظ شده مرغ رو با زعفرون حل کنید و روی مرغ بریزید و زیر حرارت گریل بزارید )
    .............
     
    Andrew, بهداد, * الهه * و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ درسته

    مرغ بریان

    این بار چون برای درست کردنش عجله داشتم مرغ رو نیم پز کردم






    international/topic1917-128.html
    .............
     
    Andrew, بهداد و fahim68 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 14 از 41 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما