نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2505Likes

موضوع: مرغ درسته

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 323
صفحه 11 از 41 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    اینم مرغ درسته من

    توشکمش پیازوفلفل دلمه ای گذاشتم ودوختمش.روش هم ابلیمو.نمک.زعفران.کره مالیدم.درحال پخت هم چندباردوباره کره مالیدم.باحرارت 150برا2ساعت ونیم.


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    زندگی مثل راندن دوچرخه است ....برای حفظ تعادل باید حرکت کرد...!
    "انیشتین"

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264

    Re: مرغ درسته

    نقل قول نوشته اصلی توسط @مهسان@
    من خیلی دوست دارم مرغ شکم پر درست کنم

    البته ماکروفر نداریم تو توستر درست میکنم

    مزه دارش میکنم و میذارم تو سینی بدون فویل چون با فویل بدتر بود

    4 ساعت هم میذارم و البته جوجه و زیر فر رو روشن میکنم نه دو سمتش
    اما باز نمیپزه
    بهم بگید چکار کنم
    سلام با اجازه اساتید میخواستم به مهسان عزیز بگم به نظر من تقریبا مهمترین دلیل اینکه مرغت نمیپزه همینه که روش فویل نمیکشی و مرغت فقط سفت و خشک میشه در صورتیکه اگه فویل روش بکشی با بخار حاصل از آب مرغ و موادی که داخل و اطراف مرغ ریختی مرغت کاملا پخته و نرم میشه و بعد از پخت هم میتونی فویل را برداری و بذاری روی مرغت با حرارت مقداری برشته و طلایی بشه . من مرغ شکم پر را تقریبا مثل sahra61 درست میکنم و مواد توی شکمش هم خیلی خوشمزه میشه و در مورد اینکه زیبا جون پرسیده بودن مرغ را توی فر با جوجه گردون چطوری بپزیم من یکبار اینجوری درستش کردم که مرغو به سیخ جوجه گردون فیکس و بعد دورش فویل کشیدم (موقع گردش از درز فویل کمی آب مرغ بیرون میریزه ) و بعد فویل را باز کردم و بیرون مرغ هم برشته شد . ببخشید خیلی حرف زدم
    Andrew و آرتيمس این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    استان گلستان
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    مرغ شکم پر کره ای



    مواد لازم:
    مرغ کوچک1 عدد

    پیاز 2 عدد بزرگ
    هویج 3 عدد متوسط

    کشمش پلویی یک دوم پیمانه
    زرشک یک دوم پیمانه

    آلو بخارا 10 عدد
    گردو خرد شده 1 پیمانه

    رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
    کره 150 گرم

    زعفران 1 قاشق چایخوری
    ادویه کاری و زرد چوبه هر کدام 1 قاشق مرباخوری

    نمک و فلفل بمقدار لازم
    طرز تهیه:

    ابتدا مرغ را شسته و خوب خشک کرده سپس با خلال دندان چند سوراخ در آن ایجاد کرده و در آب نمک قرار دهید .برای تهیه مواد داخل مرغ ابتدا پیاز خرد شده را با در روغن سرخ کنید پس از سرخ شدن ادویه کاری و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید سپس کشمش و زرشک و آلو بخارا و گردو را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و کمی تفت دهید و با این مواد درون شکم مرغ را پر کنید و مرغ را دورن ظرف نچسب تقریبا گود با دیواره ارتفاع 5 سانت قرار دهید. رب گوجه و زعفران و مقداری نمک را در 1 لیوان آب حل کنید و روی مرغ بریزید و هویج ها را نیز حلقه حلقه کرده و درون مایه رب افزوده و در آخر تکه های کره را با مقداری زعفران روی مرغ قرار دهید تا با حرارت ذوب شود تا هم مرغ و هم سس آن طعم بگیرد سپس ظرف را درون فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد بمدت 1 ساعت و نیم قرار دهید و مرتب هر چند دقیقه یکبار از مواد ربی را با قاشق برداشته و روی مرغ ریخته تا مرغ مزه بهتری بگیرد لازم به ذکر است که برای پخت سریع مرغ می توان آن را بچرخانید یا در آخر شعله گریل(بالا) را روشن کنید . در این صورت مواظب مرغ نسوزد برای اینکه از پخت مرغ اطمینان حاصل کنید میتوانید با فرو بردن خلال دندان یا چاقو نوک تیز درون ران مرغ از پخت آن مطمئن شوید.

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    http://mahboubehbanoo.blogfa.com
    دلخوشی های زندگی

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    35
    پسند کرده
    0

    Re: مرغ درسته

    مرغ شکم پر بدون استخوان!
    همه استخوانهای مرغ رو از سمت دم که باز هستش خارج میکنم حتی قسمت ران.فقط اون دوتا استخون کوچولو که دیده میشن باقی میمونن.بعد مرغو با نمک و فلفل و آبلیمو و زعفرون مزه دار میکنم میذارم استراحت کنه.توشو پر میکنم و میذارم تو فر.هر یک ربع یه بارم میارمش بیرون و از محلول زعفران با برس میکشم روش.فوق العاده خوش رنگو خوش مزه میشه


    نقل قول نوشته اصلی توسط maryami_5

    سلام به دوستان
    چه مرغ هاي خوشمزه اي
    rezvannazi عزيز دستت درد نكنه
    يه سوال
    خانمي چطوري استخوان ران مرغ و درآوردي؟
    حالا بقيه رو شايد بتونم اما رانچطوري مرغ آسيب نديد و سالم موند
    يه توضيح ميدي

    ممنون
    عزیزم استخوانهای داخل شکم مرغ رو که خارج کنی دیگه برا قسمت ران مشکلی پیش نمیاد. با یه چاقوی تیز یا حتی با دست گوشت دور استخوانها رو جدا کن و به قسمت قوزک که رسیدی بشکنش. اگه یه کم حوصله به خرج بدی مرغ هیچ آسیبی نمیبینه.حتی بعدش میتونی قسمت ران رو پشت و رو کنی وقسمت داخلیشو مزه دار کنی.یه بار که امتحان کنی قلقش دستت میاد کار سختی نیست .
    &yeganeh&, shiriin و Andrew این نوشته را پسندیده.
    برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد، چون بر این باورند که یا راهی خواهم یافت...
    یا راهی خواهم ساخت

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223

    Re: مرغ درسته

    سلام دوستان.من مرغ شکم پر و اینجور درست می کنم.خیلی عالی می شه و اوازش همه جا رسیده.مرغ درسته الو بخارا قیسی خلال پسته وخلال بادام گردو پیاز خلالی سرخ شده رب انار زعفرون برگ بو.مرغ رو با ابلیمو نمک فلفل زعفرون مزه دار میکنیم دو سه ساعت میذاریم تو یخچال بمونه مواد داخل شکم:پیاز داغ الو بخارا قیسی وخلال پسته وبادام را با هم تفت میدیم بعد رب انار و زعفرون دم شده اضافه میکنیم کمی نمک وفلفل میزنیم وداخل شکم مرغ رو با این مواد پر میکنیم.شکم مرغ رو میدوزیم میذاریم توی قابلمه مناسب 1.5لیوان اب میریزیم 2تا پیاز درسته نمک فلفل زردچوبه برگ بواضافه میکنیم و با دم کنی یا فویل روی اونو می پوشونیم و 3ساعت با حرارت خیلی کم میزاریم بپزه من رو گاز درست میکنم.یک ساعت اخر نصف استکان رب انارو زعفرون دم کرده به اب مرغ اضاف می کنیم .بعد مرغ رو تو سینی فر می ذاریم روی اونو کره و زعفرون می مالیم و با گریل سرخ میکنیم.

    Andrew و azmil این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ درسته

    مرغ درسته به روش مامان جونم :به مرغ درسته پاك شده با پوست ،اين تركيب رو ميزنيم:1 عدد پياز رنده شده+رب گوجه فرنگي 1ق غ+رب انار+رب نارنج +رب آلوچه(گوجه سبز)+نمك و فلفل و زرذچوبه و در قابلمه اي كه فقط كمي روغن به آن زديم تا چرب شود گذاشته با شعله كم 2تا3 ساعت( بستگي به سايز مرغ داره )ميپزد در واقع بخار پز ميشه و آب ميندازه هم لذيذ ميشه هم خشك نميشه گوشتش . اون تركيبم به ميل و ذائقتون ميريزيد و به اندازه اي كه بماليد به همه ي قسمت داخل و بيرون مرغه.بعد از پختن هم يا آخراش يه كم دارچين ميپاشيم روش.البته اين رب هايي كه گفتم به روش شمالي درست ميشن مد نظره نميدونم با اين آماده اي ها چه جور بشه ها!



    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46938
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: مرغ درسته

    اینم مرغ شکم پر من با دستور خودم پز
    مواد برای مارینه کردنش : نمک-فلفل سیاه-پودر سیر-زردچوبه-پودر زنجفیل-پیاز رنده شده-پودر کاری-چاشنی لیمو فلفلی مخصوص مرغ و ماهی
    مواد داخل شکمش : پیاز داغ-آلو بخارا-زرشک -فلفل دلمه ای خلالی
    قبل از عمل :

    بعد از عمل : ( نکته تستی این که این فرفری ها توی پاش جا نشد تو دستش کردم مثله النگو )


    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق
    سلام عزیزم خوبی میخواستم بدونم
    اولا زمان در فر گذاشتن و درجه حرارت - دوما روشو نپوشوندی با کاغذ الومینیومی - سوما اینکه چند ساعت تو مواد بود
    فر رو روی 200گرم کردم اول بعد از ساعت 10 و نیم تا 1و نیم تو فر بود .بعد از یک ساعت هر چند وقت یکبار از ااز کره و زغفران تهش میریختم روش که خشک نشه.مدتش به سایز مرغ و درجه فرت هم خیلی بستگی داره
    روش فویل نکشیدم .مرغ خوبی بود نمیخواست ببندمش فرار نکنه
    من شب قبلش مارینه کردمش و گذاشتم تو یخچال تا فردا موقع طباخی
    قیمه احتمالا :-x
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    254
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    40

    Re: مرغ درسته

    مرغ درسته برای اولین بار
    مهمونا دیر اومدن و برای اینکه گرم نگهش دارم از فر بیرون نیاوردمش یه مقدار رنگش تیره شد
    اما تو عکس انگار سوخته به نظر میرسه ولی اینطور نبود
    شکم مرغ و کامل تمیز کردم
    از شب قبل داخل شکمش پیاز رنده شده زعفران آبلیمو زنجفیل مقداری نمک و فلفل ریختم و تو یه ظرف گود گذاشتم و همون مواد رو کاملا روش هم مالیدم و درشو بستم داخل یخچال گذاشتم
    بعد از چند ساعت که مواد کاملا داخل و روش بود همه رو پاک کردم
    سس مایونز و کاملا داخل شکمش و روش مالیدم
    ته ظرف و یه مقدار روغن ریختم ( چرب کردم ) و مرغ و داخل ظرف گذاشتم و اطرافش پیاز و کرفس و هویج ریختم و داخل فر حرارت 160 درجه
    بعد از یک ساعت که آب پس داد هر 10 دقیقه یکبار آب و روغنشو روی مرغ میریختم تا کاملا برشته و طلایی بشه
    حدودا 3-4 ساعت داخل فر بود تا کاملا پخته شد


    url=http://www.mamipic.com/share-8EFA_4FB12DA2.html]











    [

    نقل قول نوشته اصلی توسط narges goli
    شور عشق جان من شنیدم سس مایونز رو نباید خیلی حرارت داد . نمیدونم درسته یا نه ولی در مورد طعمش میگی که چطور بود؟
    طعم سس مایونز نمیداد چون کاملا سرخ شده بود
    درکل سس مایونر برای یکدسا شدن رنگش عالی بود
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    غم بی تو ماندن
    آنچنان سنگین است
    که به هر آینه ای مینگرم
    میشکند.....

صفحه 11 از 41 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما