نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree331Likes

موضوع: روش های مختلف دم کردن انواع قهوه و سوالات

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 28
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    94
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    231
    پسند کرده
    35
    تفاوت انواع قهوه

    قهوه ها بسته به نوع دم کردن با یکدیگر متفاوتند و به طور معمول به سه نوع

    1.قهوه ترک 2.قهوه فرانسه و 3.قهوه اسپرسو تقسیم می شوند .

    قهوه ترک بسیار نرم آسیاب می شود (کاملا” پودر) و به وسیله قهوه جوشهای معمولی روی شعله گاز آماده می شود و دارای کف روی فنجان و مقداری لرد در ته فنجان می باشد.

    قهوه فرانسه بر خلاف قهوه ترک زبر تر آسیاب می شود و با دستگاه قهوه ساز دم می شود به صورتی که قهوه در داخل ***** کاغذی مانده و فقط عصاره قهوه به وسیله آب گرم خارج شده و در مخزن دستگاه جمع می گردد .قهوه فرانسه مانند چای رقیق و فاقد کف و لرد ته فنجان است و معمولا در لیوان معمولی سرو می گردد.

    قهوه اسپرسو نرم تر از فرانسه و زیر تر از ترک آسیاب می شود و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می شود به صورتی که آب با فشارزیاد از قهوه عبور داده می شود و عصاره قهوه به طور کامل خارج می گردد ، اسپرسو در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود.

    منبع:manoelite
    ونوسک, ارديبهشت, sama18 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,250
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16920
    پسند کرده
    12014
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    با سلام
    من 1 قهوه ساز 6 نفره استیل دارم
    مشکلم اینه که نمیدونم کی باید از رو شعله گاز برش دارم
    همش نگرانم آبش تموم شه و بسوزه
    اکثرا هم تا بر میدارم میبینم هنوز اب بوده تو محفظه و زود برداشتم
    لطفا کمکم کنید
    باران جون اگه منظورتون یه همچین وسیله ایه! نام: ZAMT_ESP_ST6B_01.jpg نمایش: 1163 اندازه: 92.1 کیلو بایت


    نباید آب محفظه پایینی تموم بشه.چون اونوقت به سرعت میسوزه!
    شما هر وقت یه صدای فس فس!از قهوه سازتون شنیدید،میتونید چند ثانیه بعد زیرشو خاموش کنید!موندن کمی آب تو محفظه پایینی عادیه!
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    sama18, titish khanoom, seti و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  3. #19
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,138
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1500
    پسند کرده
    1162
    نقل قول نوشته اصلی توسط یکتابانو نمایش پست ها
    ببخشید درست متوجه شدم ؟شیر رو میذارید جوش بیاد تا کف کنه ؟؟
    ببخشید من دیر دیدم
    نه عزیزم با دستگاه که می خوای کف درست کنی ظرفیت ظرف بالاتر باشه بهتره تا خوب کف بیاد بالا والا باید شیر کاملا سرد باشه
    غذا
     
    یکتابانو و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    3576
    پسند کرده
    14484
    سلام دوستان من از بسته های قهوه ترک و فرانسه پندار خیلی راضیم. یکی از دوستان گل مامی سایتی معرفی کرده بودن و من استفاده کردم و خیلی راضی بودم ولی بهترین قهوه ترک رو باید از ترکیه تهیه کرد که عطر و طعمش هیچوقت از ذهنمون پاک نمیشه. هر وقت که قهوه ترکیه ای در دسترس نبود من از مارک پندار خریدم و خیلی راضی هستم. ایشالله دوستی که معرفی کردن همیشه سلامت و شاد باشن.
    من از قهوه فرانسوی برای دستگاه قهوه سازم استفاده میکنم و اینطوری کلی به صرفه است ولی قهوه ترک رو تو قهوه جوش دم میکنم و این روش دم کردن رو از یه آشپز مشهور ترکیه ای یاد گرفتم که اگه گام به گام این روشها رو اجرا کنیم عطر قهوه تموم خونه رو برمیداره.
    برای دم کردن قهوه ترک به روش ترکیه ای ها بهترین روش اینه که حتما حتما آب سرد باشه. پس اول به اندازه فنجون قهوه ای که میخوایم سرو کنیم آب سرد سرد میریزیم تو قهوه جوش. بعد شکر میریزیم و هم میزنیم. مسلما قهوه ترک باید تلخ باشه و برای همینم من یه قاشق چایخوری شکر برای یه فنجون قهوه میریزم. بعد که شکر تو آب سرد حل شد، یه قاشق سوپخوری قهوه ترک میریزم تو آب سرد. فقط یه هم خیلی کوچیک میزنم که کمی حل بشه. اگه حل نشد اصلا اضافه تر هم نمیزنم. حتی گاهی دونه های قهوه ترک میمونه روی آب. خب الان میریم سراغ دم کردن. روی شعله مخصوص جوشوندن شیر که اکثر اجاق گازها دارن شعله رو خیلی خیلی کم میکنم. طرز تشخیص شعله کم اینه که وقتی دست رو به فاصله 20 سانتی از روی شعله رد میکنیم دست رو نمیسوزونه. پس باید شعله خیلی خیلی ملایم باشه. حالا قهوه جوش رو میزاریم روی حرارت. اصلا تو این فاصله قهوه رو همه نمیزنیم. تا اینکه کم کم صدای بخصوصی که ناشی از حباب زدنه به گوشمون میرسه. در این مرحله اصلا حبابها رو نمیبینیم ولی صداشو میشنویم. پس حاضر میشیم که کم کم قهوه داره حاضر میشه. کم کم قهوه شروع به جوشیدن میکنه و حبابها در اطراف قهوه جوش دیده میشن. بازم صبر میکنیم. در یه لحظه خاص قهوه شروع به جوشیدن سریع میکنه و بالا میاد و کم میمونه که از قهوه جوش بریزه بیرون. (اگه قهوه امون ترک اصیل باشه این لحظه قهوه رو از گاز برمیداریم تا آب بیرون نریزه و بعد دوباره روی گاز قرار میدیم و دوباره شروع میکنه به سر رفتن که تو این مرحله قهوه آماده سروه. ولی اگه قهوه امون خیلی قدیمی باشه یا ایرانی!!! باشه مرحله اول باید از گاز برداریم.) کل دم کردن قهوه باید حدود 4 الی 6 دقیقه طول بکشه...برای سروش هم تو فنجون سرو میکنیم. آروم قهوه رو میریزیم تو فنجون و کفشو نگه میداریم و با قاشق کم کم میریزیم روی فنجونمون. نوش جان.
    avida, Mitra F, *sohi* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    3576
    پسند کرده
    14484
    تالیا جون باید از شیر پرچرب در دستگاه اسپرسوساز استفاده کنین و اگه با باز کردن شیر کناری از قسمت کفساز کف خارج میشه باید طبق دستورالعمل شیر رو همون اندازه که گفته شده باز و بسته کنین. برای ماندگاری کف با دستگاههای کفساز دستی باید از شیر پرجرب گرم شده استفاده کنین. موفق باشین.
    talia, Shiva Sh, bluesky و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    3576
    پسند کرده
    14484
    نقل قول نوشته اصلی توسط monazahra نمایش پست ها
    سلام
    میخوتم بدونم با دستگاه های کف ساز موجود در بازار ک قیمتشون حدود 10-15ت چجوری با شیر کف درست میکنن؟
    اگر کسی بلده ممنون میشم راهنماییم کنه



    مونازهرای عزیز، بهترین روش اینه که شیر رو گرم کنین، حتی من گاهی میجوشونم. این بخاطر اینه که کفی که درست میکنین زود نخوابه. بعد کفساز دستی رو راه اندازی کنین.(باطری بندازین تو دستگاه) و بعد قسمت همزن دستگاه رو در قسمت سطح شیر حرکت بدین.(فقط مواظب باشین اینور اونور نپاشه)ادامه بدین تا کف درست بشه. بهترین روش اینه که با قاشق کف ایجاد شده رو کم کم بردارین و بریزین روی قهوه ای که با هر روشی که دوست دارین دم کردین و آماده است.(حتی بهتره از قبل قهوه رو شیرین کنین تا احتیاجی به هم زدن و از بین رفتن کف شیر نباشه) بعد بازم کف درست میکنین و با قاشق میریزین رو قهوه. تا جائی که شیر تموم بشه میتونین کف درست کنین. موفق باشین
    *Afsaneh*, Shiva Sh, monazahra و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    393
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    6622
    پسند کرده
    702
    دوستان مسئلتون!!!
    این کافی کریمر(یا همون کافی میت) دقیقا فازش چیه
    من مارک نستله شو گرفتم ولی وقتی میریزیم تو قهوه فقط رنگشو روشن میکنه:( نه کفی نه حالت خامه ای هیچی!!!
    هم با نسکافه هم با انواع قهوه امتحان کردم ولی دریغ از یه ذره کف!!! چیکارش کنم؟؟ روش خاصی داره؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    عزیزم این کافی میت ها برای درست کردن نسکافه ی فوری هستند و اصلا کف درست نمیکنند روی قهوه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط zhaleh-ech نمایش پست ها
    اخه روش نوشته کافی کریمر!!!!! من منظورم اونایی که مثه شیر خشک میمونن
    از اینا...
    فایل پیوست 127580
    نقل قول نوشته اصلی توسط Donya007 نمایش پست ها
    خانمی قرار نیست کف کنه، اما اگه به اندازه بریزی، قشنگ یه طعم کرم و خامه میده به نسکافه ات، منکه چون شیر خشک هم دوست دارم!! :دی مفصل میریزم! :دی
    نقل قول نوشته اصلی توسط zhaleh-ech نمایش پست ها
    واقعنی؟!؟فک میکردم قرار کفی بشه...
    ای بابا پس زهی خیال باطل
    نقل قول نوشته اصلی توسط hastiye mamani نمایش پست ها
    ژاله جون برای کف روی قهوه نسکافه کاپوچینو و یا حتی شیر کاکائو یکی ازاین دستگاه ها تهیه کن فکر کنم 10 هزار تومن شده
    شیر رو جوش کن و 30 ثانیه با دستگاه همش بزن روی سطح شیر قرارش بده
    چنان کفی درست میشه که از ظرف بیرون میریزه بعد میتونی
    بعد میتونی کف رو به لیوان یا فنجونتون منتقل کنی
    نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.mazhab1365 نمایش پست ها
    میدونم منظورت کدوماست منم منظورم همیناست اینا کف نمیکنه که خانوم. اگه میبینی روی عکسش کف داره واسه هم زدنشه جانم فک کنم زیاد همش زده کف کرده یا شایدم با این دستگاه که دوستمون معرفی کرده.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hastiye mamani نمایش پست ها
    این دستگاه اسمش کف سازه دستی قهوه اس.
    من از فروشگاه ایکیا ی اصفهان خریدم
    فاطمه جان میتونی از شعبه کیانپارس اهواز بخری
    کفش عالیه در حد کف صابون و حمام
    منو هوس انداختید برم بدرستم عکسشو براتون بندازم
    عکسو دوباره آپ میکنم


    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    647
    میزان امتیاز
    289
    پسند شده
    6423
    پسند کرده
    5419
    این هم عکس قهوه ای که من می خریم بخشید دیر شد
    نام: d2c9c08fd219ff2b7792632a57aab0eeddc38a67ab18ad17b511240a79a22659.jpg نمایش: 867 اندازه: 101.0 کیلو بایتاسمش ریو هستش
    فعلا رژیم هستم
     
    کوئین, maman_mahya, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما