نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree6634Likes

موضوع: کیک شکلاتی

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 1173
صفحه 11 از 147 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    0

    Re: کیک شکلاتی

    مواد لازم کیک شکلاتی:
    ارد150گرم
    پودر کاکایو25گرم
    بیکینگ پودریک و یک دوم ق چایخوری
    شیر125میلی لیتر
    کره ذوب شده125گرم
    شکر120گرم
    تخم مرغ2عدد
    طرز تهیه این کیک خیلی راحته تمام مواد رو با هم درون کاسه همزن ریخته ابتدا با دور کند و بعد با دور تند هم میزنیم در قالب از قبل چرب شده میریزیم و 40 تا 45 دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد میگذاریم واقعا کیک خوشمزه و راحتیه من لایه میانی کیک رو کمی خامه و موز گذاشتم روشم دختر گلم تزیین کرد

    topol2, panijon, مامی جون نجمه و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #82
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    898
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2878
    پسند کرده
    2127

    ویترین مدال ها

    Re: کیک شکلاتی



    کیک شکلاتی موزی

    شکر 400 گرم
    آرد 245 گرم
    کاکائو 75 گرم
    بیکینگ پودر 1 2/1 ق چ
    جوش شیرین 1 2/1 ق چ
    نمک 2/1 ق چ
    این مواد را در کاسه بزرگی مخلوط می کنیم

    تخم مرغ 2 عدد
    موز پوره شده 1 پیمانه
    آب گرم 240 گرم
    شیر 120 گرم
    روغن مایع 120 گرم
    وانیل
    این مواد رانیز در کاسه ای ریخته و با همزن بالونی دستی خوب مخلوط می کنیم

    مواد شماره 2 را وسط مواد خشک ریخته و با همزن دستی در حدی که با هم مخلوط شود بهم می زنیم
    مایع کیک را در قالب 35×25 ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار می دهیم

    مواد لازم برای تهیه گاناژ
    شکلات 230 گرم
    خامه 180 گرم
    کره 14 گرم
    خامه و کره را روی حرارت گذاشته و وقتی خامه هنوز کاملا جوش نیامده شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم
    5 دقیقه به آن دست نمی زنیم و بعد از آن کاملا شکلات را با خامه مخلوط می کنیم و در یخچال قرار داده تا کاملا سرد شود
    بعد با همزن برقی با دور کم کمی آن را زده تا رنگ آن روشن شود و کمی پفکی شود
    بعد از سرد شدن کیک گاناژ را روی کیک مالیده و در یخچال قرار می دهیم تا کمی سفت شود
    بعد برش می زنیم
    این کیک را به کسانی که کیک شکلاتی خیس دوست دارند و طعم موز رو در کیک می پسندند توصیه می کنم

    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    اندازه به پیمانه در دستور اصلی ... پیمانه 250 میلی لیتری

    2 پ شکر
    1 4/3 پ آرد
    4/3 کاکائو
    1 2/1 ق چ ب پ
    1 2/1 ق چ جوش شیرین
    2/1 نمک
    2 عدد تخم مرغ
    1 پ موز پوره شده
    1 پ آب گرم
    2/1 پ شیر
    2/1 پ روغن مایع
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


    خورشیدبانو, live, marzyeh a و 47 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    259
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    658
    پسند کرده
    401

    Re: کیک شکلاتی

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران78
    نقل قول نوشته اصلی توسط khanjon
    كيك شكلاتى با سس شكلات داغ داغ

    سلام دوستان گلم. ممنون از آموزش هاي خوبتون.

    من اين كيك رو درستيدم. خوب شد فقط وسط كار براي سه چهارم ليوان پودر كاكائو كه توي مواد لازم هست و لي توي دستور از قلم افتاده گير كردم!!!
    سه چهارم ليوان خيليييييييييي زياد نيست؟؟؟ من حدود يك سوم ليوان ريختم و كيكم بسي كم شيرين شد.
    سلام دوست گلم
    منم این کیک رو هفته پیش درست کردم و واقعا خوشمزه بود.من توی سس شکلاتش به جای یک پیمانه شکر سه چهارم پیمانه پودر قندریختم(شهرزاد جون ندیده بگیر...سعی می کنم دیگه تکرار نشه!) و پودر کاکائو رو هم که از قلم افتاده بود رو مثل آرد به دو قسمت تقسیم کردم و بعد از آرد در دو مرحله اضافه کردم.طعمش خیلی خوب بود واز شیرینیش هم راضی بودم....
    ejeh gol و shadmehr این نوشته را پسندیده.
    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  4. #84
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    557
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1388

    Re: کیک شکلاتی

    نوعی دیگر کیک شکلاتی
    شکلات تخته 100گرم
    آب 1پیمانه
    کره 125 گرم
    شکر قهوه ای 100 گرم
    تخم مرغ 3 عدد
    کاکائو 1قاشق غذا خوری
    آرد 150 گرم
    بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
    پودر بادام یک دوم پیمانه


    ابتدا شکلات رو تکه کرده و در مقدار آب تعیین شده البته گرم میریزیم تا با حرارت آب شکلاتها ذوب شوند.
    بعد شکر قهوای را با کره روی بخار آب به روش بن ماری باز میکنیم تا کاملا حل شوند.
    تخم مرغها را کاملا با همزن میزنیم.و مخلوط کره و شکر قهوه ای رو هم کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
    آرد + کاکائو+ بکینگ پودر را الک کرده و به همرا شکلات ذوب شده کم کم به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی بالونی کاملا مخلوط میکنیم تا آرد گلوله نشده و با مواد ترکیب شود.
    و در پایان هم پودر بادام رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
    قالب مناسب برای این مقدار
    قالب مستطیل: 20 در 30
    قالب گرد: 23 سانت
    درجه فر : 180 درجه سانتیگراد
    مدت پخت 30 دقیقه




    که در اینجا به همرا کیک شیفون درست کردم.
    yagmur, sama18, zeinabrad و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    274
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    0

    Re: کیک شکلاتی

    کیک شکلاتی با تزیین خیلی ساده .یه کیک شیفون کاکائویی درست کردم و برای سس شکلات .شکلات و پودر قند و وانیل را با همزن زدم کره را با شکلات تخته ای و پودر کاکائو مخلوط کرده به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم قرار داده بعد تخم مرغ زده شده را با مواد شکلات مخلوط کرده روی بخار کتری 5دقیقه با همزن زده تا سس اماده شود اگر سس خیلی سفت بود چند قاشق شیر گرم اضافه میکنیم


    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۱۱ در ساعت ۰۹:۰۷ بعد از ظهر
    ejeh gol, akram. و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۹
    محل سکونت
    ahwaz
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    11

    Re: کیک شکلاتی

    کيک شکلاتي با گاناش وسطشم موز و گردو گذاشتم
    با دستور نجما جون خيليييييييييي عالي و خوشمزه بود

    ejeh gol, akram., Elsanaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگر روح خداوندی دمیده در روان آدم و حوا
    پس ای مردم، خدا اینجاست ؛ خدا در قلب انسانهاست
    به خود آ....
    «همای»

  7. #87
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    4,423
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    6260
    پسند کرده
    783

    ویترین مدال ها

    Re: کیک شکلاتی

    این رو از وبلاگ شف طیبه عزیز برداشتم ... اسمشو توو سایت سرچ کردم نبود ... امیدوارم تکراری نباشه ... اگه جاش هم درست نبود دست مدیران گل رو می بوسه ...

    ************
    کیک کیت کت

    یه کیک شکلاتی، با گنش شکلات تلخ و گردو، کاور کیت کت، تاپینگ ام اند امز با مغز بادام. بمب کالری که میگن همینه.
    این کیک، شکلات در شکلات با شکلات زیر شکلاته.
    نگهش داشته بودم واسه یه شخص خاص که دنیاش شکلاته. کی؟ حدسش سخت نیست!
    واسه این شخصیت شخیص فقط یک روز خاص تو سال وجود داره و اون یه روز اینقدر اهمیت داره که یه همچین کیکی رو بهش اختصاص بدی (البته یک روز نیست! سه روزه! تولد شناسنامه ایم. تولد قمریم. تولد میلادیم!جوون که بودم سالی سه بار خودمو تحویل میگرفتم. الان فقط سالی سه بار شکلاتیش میکنم)
    دوست داشتم امسال واسه تولدم کیک درست کنم (پارسال که حالم خراب بود و اسباب کشی هم داشتیم) اما دستام بسته بود خودتون میدونید. پس تصمیم گرفتم یه کیک خیلی ساده درست کنم. نتیجه اش این شد که میبینید


    برای شروع یه کیک شکلاتی درست کردم. این کیک فوق العاده ساده است و پنج دقیقه هم وقت آدم رو نمیگیره. اما بافتش به نسبت زحمتی که نکشیدیم عالیه و طعمش هم خوبه

    من رسپی رو نصف کردم و کیک رو توی دو قالب کوچیک درست کردم. اجازه دادم کیکها کاملا سرد بشن و تزئین رو شروع کردم

    من برای کرمش از گَنَش (گِناش هم میگن) استفاده کردم. واسش قبلا پست جداگانه اختصاص ندادم ولی یه دونه ساده اش رو اینجا میگم. رسپی هم نداره. فقط نسبت یک به یک به کار ببرید. ایشالا سر فرصت یه بار مدلهای مختلفش رو آموزش میدم.
    من از شکلات تلخ استفاده کردم ولی شما اگه میبینید کیکتون کم شیرینه بهتره گنشش رو با شکلات تلخ درست نکنید. البته در این تزئین خاص میبینید که کیت کت و ام اند امز به اندازه کافی شیرین هستن پس مشکلی پیش نمیاد

    200 گرم شکلات رو خورد کردم

    یک بسته خامه (200 میلی لیتر) رو توی ظرف پیرکس ریختم

    خامه رو روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا گوشه هاش حباب دیده شد.
    از روی حرارت برداشتم.
    یعنی اینکه همینکه خواست بجوشه از روی حرارت برش میداریم

    شکلاتها رو ریختم توی ظرف خامه

    با ویسک روی سطحش فشار وارد کردم تا شکلاتها فرو برن
    همین! یعنی هم نمیزنیم
    اجازه میدیم 5 دقیقه استراحت کنه

    حالا ویسک میکنیم

    میبینید که کم کم داره کرممون فرم میگیره

    اینقدر ویسک میکنیم تا یه کرم یکنواخت و براقی بهمون بده
    حالا اجازه میدیم سرد شه (میتونید چند دقیقه ای بذارید توی یخچال. البته اگه خیلی عجله دارید)

    تو این فاصله گردو ها رو هم خورد میکنیم.
    یعنی با یک دست روی سر کارد فشار میدیم و با دست دیگه کارد رو بالا و پایین میبریم. اینطوری گردو ها رو میتونیم به اندازه ای که دوست داریم خورد کنیم (مردم تا این عکس رو یک دستی گرفتم) ولی اگه زیاد سایزشون واستون مهم نیست بریزید توی زیپ لاک و بکوبیدشون

    خب... میبینید که گنش غلیظ تر شده و آماده تزئینه.
    خوبی گنش به اینه که غلظتش رو میتونیم تنظیم کنیم. یعنی همون اول که روانه میتونه گزینه خوبی باشه برای کاور کیک به عنوان گلیز. و یا میتونیم بذاریم یخچال تا سفت شه و با قیف و ماسوره روی کیک شکوفه و گل بزنیم.
    مبحث گنش خیلی مفصله من الان دیگه بیشتر توضیح نمیدم. تا همین حد هم فعلا کارتون رو راه میندازه

    گردو ها رو با مقداری از گنش ترکیب کرده و روی لایه اول کیک میریزیم

    لایه دوم رو روش میذاریم
    همینطور که میبینید دو تا لایه خوشگل و سیاه از کیک شکلاتی داریم. دلیلش اینه که من از هر قالبی دو تا میخرم که کار برش کیک رو ساده میکنه.
    تعدادی از دوستان واسشون سوال پیش اومده بود که آیا این کیک رو میشه به راحتی از قالب جدا کرد یا برش زد یا به ظرف دیگه منتقل کرد؟ آیا به کاغذ یا قالب میچسبه؟
    واقعیتش اینه که من همیشه یه کاغذ روغنی به اندازه کف قالب (به شکل دایره) میبرم و کف قالب میندازم. (فکر کنم قبلا مصور توضیح داده بودم) و بعد کف و دیواره رو با روغن چرب میکنم. مایه کیک رو توش میریزم و میذارم توی فر
    این کیک به هیچ عنوان به دیواره قالب نمیچسبه. یعنی قالب رو (روی کف دستم) وارونه میکنم و کیک از قالب جدا میشه. به همین سادگی. بعد به راحتی کاغذ روغنی رو میکشم و از کیک جداش میکنم. نتیجه کار رو هم توی عکس میبینید.
    و اگه تا به حال با این کیک کار نکردید... این کیک به دلیل داشتن جوش شیرین و کاکائوی زیاد، رنگش حسابی تیره و خوشگله. عالی برش میخوره. کیک حساسی نیست. راحت و سریع آماده میشه (به راحتی کار با پودر کیکهای آماده موجود در بازاره). مزه اش مناسبه. هزینه اش هم زیاد نیست. پس واسه کیک تولد گزینه بسیار مناسبیه. یه کرم خوب واسش پیدا کنید و طعمش عالی میشه. راستی... من توی رسپی گفتم مواد خشک و تر رو جداگانه هم بزنید و بعد مخلوط کنید. این رو واسه کسانی گفتم که تجربه زیاد کار با کیکها رو ندارن. وگرنه خودم همیشه همه مواد رو میریزم توی یه کاسه بزرگ و یالا! پس میبینید که این که میگم کار باهاش به راحتی پودر کیکهای آماده است یعنی چی.

    گنش رو روی کیک میریزیم و با کارد روی سطح کیک پخشش میکنیم

    و کم کم به سمت دیواره کیک هدایتش میکنیم

    دور تا دور کیک رو با گنش کاور میکنیم
    زیاد وسواس به خرج ندید چون قراره دور کیک با کیت کت کاور شه و گنش دیده نمیشه. اصلا واسه همین من این تزئین رو انتخاب کردم چون اصلا وقتی نمیبره

    خب... و اما کیت کت. حتما میدونید کیت کت چیه. اگه نمیدونید هم مفهومش اینه که یا بچه کوچیک ندارید یا خودتون بچه کوچیک نیستید (!!!)
    ولی از شوخی گذشته... کیت کت یه ویفر شکلاتیه با کاور شکلات شیری. توی هر بسته کیت کت دو تا دونه ویفر وجود داره که باید از هم جداشون کنیم و بخوریم (یا اینکه دوتا دوتا گاز بزنیم! خوردنش تنوع داره!). البته بعضی از بسته هاش هم هست که چهارتایی هستن. بعضی هاش هم هست که طولشون دو برابره.
    اینجا هر بسته دوتایی کیت کیت سایز کوچیک 500 تومنه. اما کارتن 36 تاییش رو من 14000 تومن خریدم (البته این قیمت خیابون نادره ها مسلما قیمتش توی مغازه های شیک شهر شیکتره!). برای این کیک من از قالب 18 سانتی استفاده کرده بودم و با 17 تا بسته کیت کت دوتایی کاور شد. (قیمت و تعداد رو میگم که هزینه اش دستتون بیاد مجبور نباشید واسه پرسیدن سوال و کامنت گذاشتن خودتون رو به آب و آتیش بزنید. میدونم کامنت گذاشتن خیلی سخت شده پس سعی میکنم همه چی رو توضیح بدم)

    کیت کت ها رو از هم جدا میکنیم و دور تا دور کیک میچینیم.
    گنش حسابی چسبناکه پس خیالتون راحت باشه که کیت کتها به خوبی به کیک میچسبن

    اگه شما مث من تو جهنم زندگی نمیکنید پس خوش شانس هستید و کیت کتهاتون ذوب نشدن و قیافه کیکتون شیک و تمیز میشه
    در غیر این صورت... شما هم بعد از باز کردن هر بسته مشاهده میفرمایید که شکلات کاور کیت کت ها ذوب شدن و از ریخت افتاده (در حالی که فروشنده بهتون اطمینان داده بود که جنسهاش تازه رسیده و ذوب هم نشده!)
    پس کاری که من کردم این بود که کیت کت ها رو با ارتفاع متغیر کوتاه کردم که یه شکل حصار مانند به کیک بده و مثل چوبهای حصار دور مزرعه ها بلند و کوتاه و کج و کوله به نظر برسه. که البته به نظرم در نهایت خوشگل شد

    حالا واسه زیبایی دور کیک رو هم روبان میپیچیم. ترکیب دو رنگ قهوه ای و نارنجی خیلی زیبا میشه (این رنگیه که واسه هالوین به کار میره. پس دوستانی که دنبال رسپی هالوینی بودن میتونن این کیک رو با ام اند امز مخصوص هالوین-که با ترکیب نارنجی و مشکی و یا نارنجی و سبز و بنفش و مشکی به فروش میرسه- کاور کنید) و یا قهوه ای و آبی. میتونید از روبال آبی با خالهای سفید یا خالهای قهوه ای هم استفاده کنید
    من از ترکیب قهوه ای و سبز و نارنجی فسفری استفاده کردم که ترکیب رنگ چشمنوازیه. و بشقاب زیر کیک رو هم نارنجی انتخاب کردم و یه دونه دیگه بشقاب سبز فسفری -همرنگ روبانم- زیر بشقاب گذاشتم. (فکر کنم قبلا توضیح دادم که این بشقاب ها ترک هستن و یه جنس پلاستیک خاصه. اینم گفتم که سوال پیش نیاد)

    من چون ام اند امز بادامی رو از ام اند امز شکلاتی بیشتر دوست دارم؛ از بادامیش استفاده کردم. شما میتونید از اسمارتیز معمولی هم استفاده کنید. ولی رنگهای ام اند امز شادترن.
    این بسته بزرگ ام اند امز رو هم 8000 تومن گرفتم. معمولیش هم همین قیمته

    برای پوشش دادن این کیک من تقریبا از نصف بسته استفاده کردم

    همینطور که گفتم این بادام کاور شده است و سایزشون درشته. اگه از ام اند امز معمولی استفاده کنید رنگ رنگی تر میشه

    تمام شد. به همین سادگی. ولی همینطور که میبینید ظاهرش طوریه که همه فکر میکنن کلی زحمت کشیدید!
    خیلی هم بچه پسنده!
    یکی دوستان پسر دو سال و نیمه اش رو هم با خودش آورده بود و به محض اینکه کیک رو آوردم "آرمین" پرید تو هوا!
    پس خیالتون راحت باشه که عکس العمل بچه ها نسبت به این کیک عالیه
    این کیک کوچولو بود و تعداد هم زیاد. پس من همه اش رو نتونستم تنهایی بخورم (متاسفانه!) لذا زیاد نگران سلامتیم نباشد!

    میزان شیرینیش از دید همه خورندگان کاملا مناسب بود و زیر دل نمیزد و همه راضی بودن. حتی آقای شوهر که علاقه زیادی به شیرینی نداره و کم شیرین دوست داره هم میگفت که مناسب بوده. پس استفاده از کیکی با بیس شیرینی کم و همینطور گنش با شکلات تلخ توصیه میشه

    من خودم اسلایسها رو طوری گرفتم که توی هر اسلایس سه تا دونه کیت کت وجود داشته باشه. و به نظرم مناسبه
    خب... اینم از کیک تولد من. شما میتونید این کیک ساده ولی زیبا رو برای جشنها و مهمونی ها درست کنید و همه انگشت به دهن میمونن که شما چقدر با استعداد هستید! (البته شما که هستید! با خودم بودم)
    واسه این کیک من 477 تا عکس گرفتم تا این چهار تا دونه از توش در اومد! نتیجه اینکه: وقتی تو نور بد عکاسی میکنیم حتی با بهترین دوربین دنیا (که من ندارم) هم نمیشه عکس خوب گرفت. پس حتما تمام تلاشتون رو بکنید که عکسهاتون رو با نور طبیعی بگیرید. حیفه
    من دیگه بخوابم که چشام داره در میاد. شب خوش

    وبلاگ شف طیبه ...
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    122
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    232
    پسند کرده
    0

    Re: کیک شکلاتی

    کیک شکلاتی (chocolate cake )





    مواد لازم:

    آرد 200 گرم ( 1.5 پیمانه + 1 قاشق سوپخوری )

    شکر 200 گرم ( 1 پیمانه )

    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

    جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری

    تخم مرغ 2 عدد

    کره 100 گرم

    خامه ی شل صبحانه 100 گرم

    شیر 125 گرم (2/1 پیمانه )

    وانیل کمی

    نمک 1 پینچ

    پودر کاکائو 3/1 پیمانه



    فر رو روی 180 درجه میذاریم

    قالب رو کره میمالیم و بعد آردپاشی میکنیم

    من دور قالب رو هم حوله ی خیس پیچیدم!

    آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک رو 3 بار الک میکنیم

    کره و خامه و شکر رو خوب میزنیم تا سبک بشه بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده میزنیم، وانیل رو هم اضافه میکنیم

    نصف مواد خشک رو میریزیم و هم میزنیم، بعد شیر رو میریزیم و یکدست که شد بقیه ی مواد خشک رو اضافه میکنیم

    تو قالبی که میریزیم حتما تا نصف پر بشه! چون خیلی پف میکنه و خطرساز میشه

    مایه ی کیک خیلی کرمیه و شل نیست!



    تقریبا 55 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه وقتی تست کردین و پخته بود!

    بذارین کامل خنک بشه بعد برش گردونین! خیلی حساسه و سریع خورد میشه! اگه احساس میکنین می چسبه کاغذ بندازین ته قالب ! اما حوله ی خیس باعث میشه راحت تر هم جدا میشه

    خیلی بافت نرم و لطیفی داره اینم برش خوردش!



    برای روش من 125 گرم شکلات سیاه رو با 50 گرم خامه ذوب کردم و بعد از حرارت که افتاد روی کیک دادم که تقریبا یه شکلات سفت میشه!



    zeinabrad, مامی نورا, ejeh gol و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یک استکان چای داغ مهمان منی، کنار پنجره بخار گرفته، چای رفاقت من همیشه تازه دم است

    tosterr.persianblog.ir



صفحه 11 از 147 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما