نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree171Likes

موضوع: معرفی وسایل و مواد شیرینی پزی و آشپزی

نمایش نتایج: از 121 به 124 از 124
صفحه 16 از 16 نخستنخست ... 613141516
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,137
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    2398
    پسند کرده
    2822
    نقل قول نوشته اصلی توسط nadia56 نمایش پست ها
    دوستان خوبم من به شدت در ارزوی پختن رولت هستم ولی به دلیل این که کاغذ روغنی ندارم و فروشگاه لوازم قنادی هم در دسترسم نیس ، فعلا معطل موندم . به جای کاغذ روغنی از چی استفاده کنم که همون کارایی رو برام داشته باشه ؟ میشه کاغذ معمولی رو چرب کنم و بزارم یا خمیر میشه و به خورد مواد میره ؟
    سلام دوست عزیز . من اینکار رو برای لیدی فینگر یکردم هیچ مشکلی نداشتم فقط کمی کاغذم رو به سوختن رفته بود. ولی برای رولت امتحان نکردم.
    خرازی ها هم معمولا کاغذ کاهی دارن. از همون هم می*تونی استفاده کنی. یا لوازم التحریر ها.
    nadia56 این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  2. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آیه جون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    کاشان
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    219
    پسند کرده
    955
    منم بارها کاغذ روغنی تموم کردم و کاغذ معمولی چرب کردم و استفاده کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاد براش
    nadia56 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۹
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    1
    سلام دوستان عزیزم.من یه قالب دارم که یه کم کار باهاش سخته ولی واسع کاری که میخوام اون کارم رو بهتر راه میندازه.اول یه نوع شکلات تخته یی توش ریختم و بعد گذاشتم فریزر که جدا کردنش از قالب سخت شد.دفعه بعد یه نوع شکلات که ازین بسته بندی ها بود رو ذوب کردم و توش ریختم که دیدم خیلی رقیق تر و ترد تر شده و راحت از قالب دراومد.به نظرتون از چه نوع مارک شکلاتی استفاده کنم که همین کارایی رو بهم بده ممنون میشم از پاسخگوییتون
    اگه زود جواب بدین لطف میکنید چون وقت زیادی ندارم
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  4. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2324
    پسند کرده
    4333
    نقل قول نوشته اصلی توسط avenda2 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیزم.من یه قالب دارم که یه کم کار باهاش سخته ولی واسع کاری که میخوام اون کارم رو بهتر راه میندازه.اول یه نوع شکلات تخته یی توش ریختم و بعد گذاشتم فریزر که جدا کردنش از قالب سخت شد.دفعه بعد یه نوع شکلات که ازین بسته بندی ها بود رو ذوب کردم و توش ریختم که دیدم خیلی رقیق تر و ترد تر شده و راحت از قالب دراومد.به نظرتون از چه نوع مارک شکلاتی استفاده کنم که همین کارایی رو بهم بده ممنون میشم از پاسخگوییتون
    اگه زود جواب بدین لطف میکنید چون وقت زیادی ندارم
    سلام دوست گلم
    با اجازه دوستان گل و اساتید ........
    گلم الان در حال حاضر البته از نظر من بهترین مارک برای شکلات مارک کارات هست که هم شکلات تلخ و هم شکلات شیری و هم شکلات سفیدش موجود هست
    خیلی راحت تمپر میشه و از قالب هم به راحتی جدا میشه
    و از نظر طمع و مزه هم عالی هست
    هم بسته های یک کیلویی داره هم بسته های کوچکتر.....
    بازم سوالی بود در خدمتتم عزیز دلم
    چلو گوشت
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

صفحه 16 از 16 نخستنخست ... 613141516
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما