نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3935Likes

موضوع: پیراشکی، دونات

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 597
صفحه 1 از 75 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    323
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    پیراشکی، دونات

    من این دستور را از مطبخ رویا برداشتم خیلی عالی و خوشمزه بود.

    مواد لازم :
    برای خمیر پیراشکی
    آرد سفید :سه ونیم پیمانه
    آب :یک پیمانه
    شکر برای خمیر :یک قاشق غذا خوری
    وانیل:کمی
    شکر برای مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری
    مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری
    روغن مایع :یک چهارم پیمانه
    برای کرم پیراشکی
    آرد سفید:نصف پیمانه
    شکر :یک یمانه
    آب :یک پیمانه
    وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
    طرز تهیه :
    ابتدا مایه خمیر وشکر را با نصف استکان آب ولرم مخلوط می کنیم(.بهتر است در ظرف فلزی نباشد )وبعد روی آنر امی پوشانیم ودر جای گرم می گذاریم بعد از حدود ده دقیقه حم ان دو برابر می شود .
    روغن وآب وشکر را با کمی وانیل (در صورت دلخواه ) به هم می زنیم و مایه خمیر وآرد را به ان اضافه می کنیم .البته آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا زمانی که به دست نچسبد. ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم (من حدود نصف پیمانه آرد بیشتر مصرف کردم که این بسته به رطوبت ارد وجنس آن دارد.)

    نکته مهم :در ابتدای اضافه کردن ارد همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که اونقدر خمیر سنگین شود که نتونید با قاشق به هم بزنید اینطوری دستتون خمیری نمی شه و گول نمی خورید ومرتب آرد اضافه نمی کنید .
    حالا روی خمیر را می پوشانیم ودر جایی گرم می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود
    سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز می کنیم .وبا ته لیوان قالب دایره ای می زنیم .
    آنها در سینی می چینیم ومجددا حدود ده تا پانزده دقیقه نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .
    در مدت ور اومدن خمیر، کرم پیراشکی را درست می کنیم .آرد وشکر را مخلوط می کنیم وبعد آب را کم کم به آن اضافه می کنیم .تا یکدست شود .وروی حرارت ملایم می گذاریم وهم می زنیم تا بوی خامی آرد برودوغلیظ شود ودر آخر هم وانیل را به آن اضافه می کنیم .(غلظت اون باید شبیه ماست چکیده بشه )
    در یک ماهیتابه بزرگ وبا دیواره بلند به اندازه کافی روغن می ریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیره .وقتی روغن کاملا داغ شد پیراشکی ها را در ماهیتابه می چینیم و به اون دست نمی زنیم تا پف کنه ویکطرف اون سرخ بشه بعد اونها را برمی گردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه.
    پیراشکی ها در صافی می گذاریم تا روغن اون بره ووقتی کمی خنک شد در کنار اون ها شکافی ایجاد می کنیم وبه اندازه یک قاشق کرم داخل شکاف می گذاریم
    می تونیم برای زیبایی وخوشمزه گی روی پیراشکی ها را با پودر قند ویا شکلات آب شده تزیین کنیم .

    منبع:http://liliangol.blogfa.com/post-53.aspx

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    323
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    Re: پیراشکی کرمدار

    نقل قول نوشته اصلی توسط nilofar27 نمایش پست ها
    مرسی شاپرک جون
    اینم از پیراشکی من
    اما یه سوال میشه کرم رو قبل از سرخ کردن ریخت توی پیراشکی؟
    بعد این پیراشکی ها که توشون سوسیس و کالباس هست چجور درست میشه؟
    مرسی
    http://myup.ir/viewer.php?file=2386031h26ec1xgev0t.jpg

    نیلوفر جون دست درد نکنه چه پیرا شکیای خوشکلی پختی متاسفانه سوالت را نمیدونم جوابش چی میشه .فکر کنم اگر بخوای کرم را لای خمیر بذاری باید خمیرت را دولا کنی .
    در مورد پیراشکی سوسیس و کالباس دار یک دستور دارم که پیداش می کنم برات میذارم خیلی پوک و خوشمزه میشه .

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    323
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    Re: پیراشکی کرمدار

    نیلوفر جون دستورش را گذاشتم برات تو این تاپیک.:

    کلوچه های غذایی
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۱/۲۱ در ساعت ۰۸:۲۷ بعد از ظهر

  4. #4

    Re: پیراشکی کرمدار

    نیلوفر جان میشه بین پیراشکی گذاشت
    اینجوری که بعد از این خمیر رو باز میکنی و کمی از حد معمول نازک تر برای هر پیراشکی 2 تا خمیر در نظر بگیر قالب گرد بزن کمی از مواد داخل یا کرم را بزار وسط یک خمیر و کمی با قلمو اب بزن دور خمیر و خمیر بعدی رو بزار روی کرم و خمیر زیری..بعد با انگشت خوب بهم بچسبون و حالت بده بهش.یا دورشو با دست گرد کن و بعد سرخ کن
    سپیده1351 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    323
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    0

    Re: پیراشکی کرمدار

    نقل قول نوشته اصلی توسط غزل تنهایی نمایش پست ها
    شاپرک جان منم این پیراشکی ها رو درستیدم.خیلی خوشمزه شده بود دقیقا مثل پیراشکی های بیرون.ولی بعضیاش تو مایه تابه پف نمی کرد.چراااااااااااااا؟


    غزل جون اگر موقع پهن کردن خمیر آردی روی اون میپاشی باید بعد که میخوای خمیرهای اضافی را جمع کنی و دوباره پهن کنی این آردها را ازش جدا کنی با برس یا تکون دادن خمیر اگر این ارد اضافی را به خورد خمیرت بدی مقداری از خمیرت سفت تر از بقیه میشه و موقعی که توی روغن برن دیگه اون پف لازم را نداره امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسونم .

    مریم جون پیراشکیات خیلی عالی شدن دست درد نکنه درست تپلیشون مثل پیراشکیای بیرونه.
    سپیده1351 این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: پيراشكي

    سلام منيره جون اين روش خيلي خوبه امتحان كن
    مواد لازم :
    برای خمیر پیراشکی
    آرد سفید :سه ونیم پیمانه آب :یک پیمانه
    شکر برای خمیر :یک قاشق غذا خوری وانیل:کمی
    شکر برای مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری
    روغن مایع :یک چهارم پیمانه
    برای کرم پیراشکی
    آرد سفید:نصف پیمانه شکر :یک یمانه
    آب :یک پیمانه وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
    طرز تهیه :
    ابتدا مایه خمیر وشکر را با نصف استکان آب ولرم مخلوط می کنیم(.بهتر است در ظرف فلزی نباشد )وبعد روی آنر امی پوشانیم ودر جای گرم می گذاریم بعد از حدود ده دقیقه حم ان دو برابر می شود .روغن وآب وشکر را با کمی وانیل (در صورت دلخواه ) به هم می زنیم و مایه خمیر وآرد را به ان اضافه می کنیم .البته آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا زمانی که به دست نچسبد. ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم (من حدود نصف پیمانه آرد بیشتر مصرف کردم که این بسته به رطوبت ارد وجنس آن دارد.)
    نکته مهم :در ابتدای اضافه کردن ارد همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که اونقدر خمیر سنگین شود که نتونید با قاشق به هم بزنید اینطوری دستتون خمیری نمی شه و گول نمی خورید ومرتب آرد اضافه نمی کنید .حالا روی خمیر را می پوشانیم ودر جایی گرم می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود
    سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز می کنیم .وبا ته لیوان قالب دایره ای می زنیم .آنها در سینی می چینیم ومجددا حدود ده تا پانزده دقیقه نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .در مدت ور اومدن خمیر، کرم پیراشکی را درست می کنیم .آرد وشکر را مخلوط می کنیم وبعد آب را کم کم به آن اضافه می کنیم .تا یکدست شود .وروی حرارت ملایم می گذاریم وهم می زنیم تا بوی خامی آرد برودوغلیظ شود ودر آخر هم وانیل را به آن اضافه می کنیم .(غلظت اون باید شبیه ماست چکیده بشه )در یک ماهیتابه بزرگ وبا دیواره بلند به اندازه کافی روغن می ریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیره .وقتی روغن کاملا داغ شد پیراشکی ها را در ماهیتابه می چینیم و به اون دست نمی زنیم تا پف کنه ویکطرف اون سرخ بشه بعد اونها را برمی گردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه.
    .پیراشکی ها در صافی می گذاریم تا روغن اون بره ووقتی کمی خنک شد در کنار اون ها شکافی ایجاد می کنیم وبه اندازه یک قاشق کرم داخل شکاف می گذاریم
    می تونیم برای زیبایی وخوشمزه گی روی پیراشکی ها را با پودر قند ویا شکلات آب شده تزیین کنیم



    اين هم آموزش تصويري البته از سايت مطبخ رويا







    اميدوارم كه خوشت اومده باشه خانمي ..........منبع هم كه از روي عكسها كاملا معلومه
    mary524, mahanbala, عطر سیب و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7

    Re: پيراشكي

    با تشکر از گردانندگان فروم هنرآشپزی ،این هم انواع خمیر مایع:

    انواع خمیرمایه:


    * sourgogh:
    خمیرترشی است که از نگهداری خمیر به مدت طولانی تهیه می شود. امکان تهیه خانگی آن وجود دارد و سالها نیز به صورت سنتی از این
    خمیر مایه برای تهیه نانهای سنتی استفاده میشده است.




    *
    خمیرمایه های بسته بندی شده:

    به صورت صنعتی تهیه می شوند و به طور کلی دو نوع هستند:
    1- خمیر مایه خشک(dry yeast) : معمولا پرکاربردترین نوع
    خمیر مایه
    است و خود دارای چند نوع می باشد مثل :
    الف-active dry yeast -خمیر مایه های دانه درشتی هستند که سال ها مورد استفاده بوده اند و لازم است قبل از استفاده حتما با آب و شکر عمل آورده شوند.


    ب-instant active dry yeast -همان خمیر مایه های فوری که دانه های ریز و همسانی دارند و عمل آوردن آنها قبل از استفاده ضروری نیست ولی برخی افراد عمل آوردن آنها را ترجیح داده و توصیه میکنند. برای استفاده در دستگاههای نان ساز نیز مناسب است.
    ج- خمیر مایه های مخصوص دستگاههای نان ساز : ریز تر از هر دو نوع قبلی هستند . اما معمولا معادل همان خمیر مایه فوری در نظر گرفته شده و استفاده میشوند.

    2- خمیر مایه تازه یا فشرده (cake yeast, fresh yeast, compressed yeast): به صورت مکعب های کوچک و بسته بندی شده عرضه می شوند و باید در یخچال نگهداری شوند. نگهداری آنها کار سختی است و حتی ممکن است قبل از اتمام تاریخ انقضا فاسد شوند. عطر و طعم بیشتری به نان میدهند ولی به دلیل دشواری کار با آنها چندان محبوب نیستند.


    البته برخی انواع دیگر خمیر مایه هم وجود دارد که چندان متداول نبوده و در دسترس نمی باشند.

    منبع : http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.as ... 8026#18026
    سپیده1351 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
    محل سکونت
    اروميه
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    43
    پسند کرده
    0

    Re: پيراشكي

    نقل قول نوشته اصلی توسط Memoljon
    زی زی جان شما از چه نوع مایه خمیری استفاده می کنی؟ انگار مدل های مختلف فوری و.... داره منم که این کاره نیستم.راهنماییم می کنی لطفا.

    ممول جان من همه رو با ته ليوان دايره اي در ميارم آخر سر با قالب قلب يه چند تا شكل قلبي درست كردم
    از مايه خمير پودري خشك استفاده ميكنم و مواد رو هم دقيقا هر چي رويا جون گفته ميريزم فقط نيم ليوان بيشتر آرد ميبره

صفحه 1 از 75 123411 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. ظروف تفلون، چدن، استیل، مسی، سرویس قاشق و چنگال، ظروف وکیوم
      توسط heaven در انجمن لوازم منزل - Home Accessories
      پاسخ: 823
      آخرين نوشته: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱, ۰۲:۳۲ بعد از ظهر
    2. انواع CD کودکان (موسیقی، کارتون، آموزش و ...)
      توسط nature1356 در انجمن قصه، شعر، کتاب، فیلم و کارتون کودک - Children Spare Time
      پاسخ: 82
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۰/۰۴, ۰۹:۲۰ بعد از ظهر
    3. دکوراسیون هال ورودی، راهرو، راه پله و کنج ها
      توسط nasim در انجمن دکوراسیون داخلي و چيدمان - Interior Design
      پاسخ: 63
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۴/۰۹, ۰۲:۴۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما