نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3935Likes

موضوع: پیراشکی، دونات

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 597
صفحه 3 از 75 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    413
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    0

    Re: پيراشكي

    نقل قول نوشته اصلی توسط Memoljon نمایش پست ها
    هما جون عزیزم ممنون از راهنماییت ولی پف خمیر من قبل از اینکه توی روغن بره می خوابید.یعنی به محض اینکه بهشون دست میزدم تا بردارم و بذارمشون توی روغن.


    memoljon
    سلام عزیز
    مگر بعد از قالب زدن چقدر خمیر رو میذاری بمونه ؟اگر به تصاویرهم دقت کنید,خمیر قبل از رفتن تو روغن پفی نداره و تو ماهیتابه پف میکنه و استراحتش در اون فاصله زمانی خیلی کمه.
    Whoever is happy will make others happy

  2. #18
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    413
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    0

    Re: پيراشكي

    نقل قول نوشته اصلی توسط Memoljon نمایش پست ها
    راستش هما جون من سری مختلف قالب زدم.سری اول رو کم استراحت دادم که خودش خیلی پف نداشت تو روغن هم خیلی پف نکرد!سری دوم رو خیلی استراحت دادم گفتم شاید بهتر بشه که چشمت روز بد نبینه خودش خیلی پف داشت ولی تا دست میزدم پیسسسسسسسسسس همش خالی میشد.خوب مشکل این سری همین بود که زیاد استراحت دادم بعد از قالب زدن.ولی اون سری اولی هم خیلی پف نداشت.تو روغن هم اصلا پف نکرد! مشکل این سری فکر میکنی چی بوده؟!داغ بودن یا نبودن روغن؟ببخشید خیلی زحمتت میدم ولی چون خیلی خوشمزه بود و دلم می خواد بازم درست کنم ممنون میشم راهنماییم کنی عزیز.


    خواهش میکنم ممول جون,ایندفعه که درست کردی بعد از قالب زدن ,همون 15 دقیقه استراحت رو بده و روغن به اندازه بریز(کم نباشه)و اینکه وقتی پیراشکی رو تو روغن میندازی,روغنت داغ باشه.دمای روغن و مقدارش تو پف کردن تاثیر داره.از طرفی از کهنه نبودن خمیر مایه و عمل اومدن اون هم مطمئن شو.
    موفق باشی
    Whoever is happy will make others happy

  3. #19
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    595
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    26

    Re: پيراشكي

    ببخشيد دوستان وسط حرفاتون.
    من ديروز توي تلويزيون ديدم كه خانم اميري توي ظرفي كه پيراشكي رو سرخ مي كرد (يه دونه يه دونه) روغن رو با قاشق مدام مي ريخت روي پيراشكي تا روش هم همزمان سرخ بشه .مي گفت اينجوري بهتر ميشه.هم خيلي پف كرد و هم دو طرفش يه رنگ شد.

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    56
    پسند کرده
    186

    Re: پيراشكي

    سلام ببخشيد كه من تو كار اساتيد دخالت ميكنم من يه دستور واسه خمير پيراشكي دارم كه محاله خراب بشه نميدونم شما با چه دستوري درست كردين و چون مشكل سرعت اينترنت دارم نمي تونم ريسك كنم و برم صفحات قبل رو بخونم . بهر حال دستور خودمو ميزارم كه از يه خانوم خيلي آشپز گرفتم و كسي تا حالا از اين خمير ناراضي نبوده .
    تخم مرغ 2 عدد
    شكر 3 ق غ
    روغن مايع 3 ق غ
    ماست 1 پيمانه
    آرد 3 پيمانه
    بيكينگ پودر 2 ق م
    تخم مرغ + شكر + روغن را باهم مخلوط ميكنيم + مخلوط ماست و bp و در آخر آرد را اضافه كرده و تا زماني كه خمير يك دست شود ورز ميدهيم ( نيازي به زياد ورز دادن نيست) بلافاصله داخل خمير را با مواد پيراشكي پر كرده و در روغن فراوان سرخ ميكنيم .
    من اضافه خمير رو با قالب كوچيك قالب زدم و قبل از سرخ كردن پيراشكيا اونا رو سرخ كردم و در پودر قند و دارچين غلطوندم كه يه شيريني خيلي خوشمزه شده بود . ( اگه اول پيراشكيا رو سرخ كنيم روغن بوي مواد داخل پيراشكي رو ميگيره و مزه شيريني ها خراب ميشه )
    ضمنا" اصلا" نيازي به استراحت دادن خمير نداره و به محض اينكه همه پيراشكيا آماده شد تو روغن سرخشون ميكنم .
    بيانديش چه چيزي بهترين است ؟....................... آنرا برايت آرزو ميكنم ( شكسپير )

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    مشهد ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    207
    پسند کرده
    2

    Re: پيراشكي

    من این پیراشکی های برلینی رو واسه چند تا مغازه تو زنجان می فرستم

    http://www.img98.com/
    صبح یک روز خرداد آمدی...
    تمام روزهایم [HIGHLIGHT=#e5b9b7]خردادی[/HIGHLIGHT] شد...

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    مشهد ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    207
    پسند کرده
    2

    Re: پيراشكي برلینی

    پیراشکی برلینی

    مواد لازم:
    شیر 125 میلی لیتر
    کره یا مارگارین 100 گرم
    آرد سفید 500 گرم
    مایه خمیر فوری 15 گرم
    شکر 30 گرم
    وانیل شکری یک قاشق چایخوری
    اسانس بادام یک قطره
    نمک یک دوم قاشق چایخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    زرده تخم مرغ 2 عدد

    طرز تهیه:
    شیر رو گرم کنید و کره رو هم ذوب کنید و با هم مخلوط کنید.
    آرد رو وسط یک کاسه الک کنید و مایه خمیر فوری رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. وسط آرد رو گود کنید و بقیه مواد بجز شیر و کره رو داخل اون بریزید و مخلوط کنید. در آخر هم شیر و کره رو اضافه کنید تا به صورت خمیر در بیاد. بعد 5 دقیقه خوب ورز بدید تا لطیف بشه. خمیر رو در ظرف دربسته به مدت یک ساعت در جای گرم قرار بدید تا ور بیاد. بعد از استراحت دوباره روی سطح آرد پاشی شده به مدت 5 دقیقه دیگه هم باز خمیر رو ورز بدید بعد به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر چانه رو خوب ورز بدید و گرد کنید و بین پارچه تمیزی قرار بدید تا دوباره حجمش دو برابر بشه و بعد در روغن داغ سرخ کنید. سپس روی پنجره توری قرار بدید تا خنک بشه. وسطش کرم یا مارمالاد دلخواهتون رو بمالید.
    نوش جان
    صبح یک روز خرداد آمدی...
    تمام روزهایم [HIGHLIGHT=#e5b9b7]خردادی[/HIGHLIGHT] شد...

  7. #23

    Re: پيراشكي

    دونات
    شیر گرم 2/1 فنجان و 3 قاشق غذا خوری
    مخمر یا خمیر ترش 8/1 قاشق چای خوری
    کره ذوب شده و هنوز گرم 1 قاشق غذا خوری
    شکر 3/1 پیمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    ارد 2 و 2/1 پیمانه
    جوز هندی در صورت تمایل 8/1 قاشق چای خوری
    نمک ریز 2/1 قاشق چای خوری
    مواد برای رویه دونات
    کره4/1 پیمانه ذوب شده
    شکر 3/1 پیمانه
    شکر قهوه ای در صورت دسترس 3/1 پیمانه
    دارچین 1و2/1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه .
    شیر باید دمای داشته باشه دست رو ازار نده وگرنه خمیر ترش عمل نمیکنه
    3 قاشق از شیر را در کاسه ای ریخته مایع خمیر را روش ریخته و با قاشق هم زده و به مدت 5 دقیقه استراحت بدهید..بعد از استراحت در ظرف بزرگی ریخته و بیقه شیر را بهش اضافه کرده و کره و شکر را هم اضاه کرده و با سرعت پائین همزن هم زده و بعد تخم مرغ و جوز هندی را اضافه کرده باز کمی زده و بعد نمک و ارد را ریخته با دور پائین هم زده تا خوب ترکیب بشه.و خمیری نرم به دست اید.اگر ارد زیاد بود خیلی هم شیر اضافه کنید و اگر ارد کم بود کمی ارد اضافه کنید...خمیر را روی میز کار کمی ورز داده و ان راچونه کرده و توی ظرفی قرار داده روشونو پلاستیک گذاشته و 1 ساعت استراحت می دهیم.خمیر را بعد از استراحت روی میز ارد پاشی شده باز میکنیم به قطر 2 ساتن و قالب گرد و وسط خمی را باز قالب زده تا حلقه ای بشه..توی سینی گذاشته دستمال روشونو کشیده و باز 45 دقیقه استراحت می دهیم...بعد توی فر از قبل گرم شده با حرارت 190 به مدت تا 10 دقیقه قرار دارده یا توی روغن سرخ میکنیم...
    دوناتهارو بعد از پخت در کره ذوب شده غلطانتده و بعد با مخلوط شکر ها و دارچین پوشش داده و میل میکنیم
    برای رویه همه شکر ها و دارچین را با هم مخلوط میکنیم...
    اونهایی که تیره تره توی روغن سرخ کردم بیقیه رو توی فر گذاشم تا کمتر چاق کنه..
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #24

    Re: پيراشكي

    سعیده جان اگر از این پیراشکیها منظورت برلینا باشه که اینجا هست..توش بعد از پخت..توشون مارملاد میریزند....میتونی امتحان کنی ..شاید خوشتون بیاد
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 3 از 75 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. ظروف تفلون، چدن، استیل، مسی، سرویس قاشق و چنگال، ظروف وکیوم
      توسط heaven در انجمن لوازم منزل - Home Accessories
      پاسخ: 823
      آخرين نوشته: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱, ۰۲:۳۲ بعد از ظهر
    2. انواع CD کودکان (موسیقی، کارتون، آموزش و ...)
      توسط nature1356 در انجمن قصه، شعر، کتاب، فیلم و کارتون کودک - Children Spare Time
      پاسخ: 82
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۰/۰۴, ۰۹:۲۰ بعد از ظهر
    3. دکوراسیون هال ورودی، راهرو، راه پله و کنج ها
      توسط nasim در انجمن دکوراسیون داخلي و چيدمان - Interior Design
      پاسخ: 63
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۴/۰۹, ۰۲:۴۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما