نام: IMG-20161220-WA0057.jpg نمایش: 91 اندازه: 106.4 کیلو بایت
سالاد لبو و انار لبو / 3-4 عدد متوسط
انار / یک و نیم لیوان
گشنیز / نصف لیوان
رب انار / 2 ق غ
آب لیموترش تازه / 3-4 ق غ
فلفل قرمز خشک ( چیلی ) / نصف یکعدد فلفل متوسط
نمک / به میزان لازم
طرز تهیه:

لبو رو من به صورت تنوری آماده کردم، یعنی اول با برس حسابی شستمشون بعد سرو تهشون رو زدم و با روغن زیتون چربشون کردم، لای فویل گذاشتم و توی سینی چیدم و گذاشتم توی فر 180 درجه به مدت یکساعت. ( بعد از این مدت یه چاقو فرو کنید توی لبو که بدونید پخته یا نه )

لبو ها رو بعد از پختن پوست کندم و نگینی درشت خرد کردم. بعد سس سالاد رو درست کردم، یعنی فلفل رو با هاون کوبیدم آب لیمو ترش، رب انار و نمک رو بهش اضافه کردم، بعد لبو رو به این سس اضافه کردم و نیم ساعت گذاشتم تا لبوها مزه دار بشن. بعد دونه های انار و گشنیز رو اضافه کردم.