نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree188Likes

موضوع: انواع خوراک با ماهی و ميگو و سبزيجات

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 87
صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44
    اين غذا رو من براي بار اول درست كردم با ماهي تيلاپيلا كه همه ميشناسنش
    غذاي سبك رژيمي و خوشمزه ايي بود فقط يه اشكال كوچولو داشت كهدر حين توضيحات براتون ميگم
    ماهي ها ها را بشوريد و خشك كنيد و بذاريد كنار سيب زميني ها رو حلقه حلقه كنيد گوجه و پياز و ليمو را حلقه حلقه كنيد براي تهيه سس از فلفل سياه قرمز نعنا خشك نمك و روغن مايع استفاده كردم شما ميتونيد به دلخواه خودتون سس رو درست كنيد
    مرحله اول فر را روشن كنيد تا داغ شود
    كف سيني را چرب كنيد و سيب زميني ها رو بچينيد و با برس از سس روش بماليد

    بعد ماهي ها رو روي سيب زميني ها بچينيد

    پيازهاي حلقه شده را رش بچينيد

    گوجه هاي حلقه شده رو بچينيد

    و اما اشكال من اينجا بود اولا حتما ليموها رو چك كنيد تلخ نباشند و بنا به ذائقه خود مقدار ليمو رو اضافه يا كم كنيد
    و سس رو در هر لايه يادتون نره
    من فر رو روي ١٨٠ و بمدت ١ ساعت گذاشتم ميتونيد روش رو فويل بكشيد كه من نكشيدم ولي يادتون باشه چندتا سوراخ روش ايجاد كنيد و ١٠ مين آخر هم گريل رو روشن كنيد




    اميدوارم خوشتون بياد
    ویرایش توسط ناردخت : ۱۳۹۲/۰۸/۰۵ در ساعت ۱۰:۴۰ بعد از ظهر
    mar mar67, nana67, aydaa و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    235
    پسند کرده
    35
    نام: 33.jpg نمایش: 797 اندازه: 74.6 کیلو بایت

    خوراک میگو

    1/2 فنجان سس مایونز
    1 1/2 قاشق چای خوری خردل
    1/2 قاشق چای خوری پودر سیریا عصاره سیر
    1/4 قاشق چای خوری فلفل لیمو
    1/2 فنجان خرد شده میگو پخته شده
    1/3 فنجان پنیر خرد شده دودی
    1/3 فنجان بادام ، تست شده

    تهیه
    4ماده اول را در کاسه ای مخلوط کنید. میگو و پنیر را نیز اضافه کنید.مخلوط را در سینی مخصوص فر گذاشته و به مدت 15تا20 دقیقه در فر با درجه 375 قرار دهید. روی آن را بادام ریخته و سرو کنید.
    رستگار و فرگل 2 این نوشته را پسندیده.

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    246
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    652
    پسند کرده
    5920
    واقعا خودتون خوردین؟!!!
    حالا
    آب لیمو سنگی چی هست!!

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m1361 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    481
    میزان امتیاز
    448
    پسند شده
    7090
    پسند کرده
    48037

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط marie نمایش پست ها
    واقعا خودتون خوردین؟!!!
    حالا
    آب لیمو سنگی چی هست!!
    من تا حالا این ساندویچ رو امتحان نکردم
    اما لیمو سنگی یه نوع لیمو هست که تو همه فصل ها وجود داره این هم شکلش (ترش هم هست)
    نام: 100881356943.jpg نمایش: 732 اندازه: 8.0 کیلو بایت
    ماناسهیل, رستگار و فرگل 2 این نوشته را پسندیده.

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    کوکتل میگو

    میگو رو داخل آب جوش و نمک به مدت دو دقیقه جوشوندم.

    کاهو و خیار شور رو ریز خرد کردم و داخلش آویشن و فلفل سیاه و روغن زیتون و سس هزار جزیره زدم.


    نام: result (7).jpg نمایش: 784 اندازه: 65.5 کیلو بایت


    نام: result (8).jpg نمایش: 750 اندازه: 63.2 کیلو بایت
    .............
     
    sara chef, anjelina, mahta58 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    235
    پسند کرده
    35
    طرز تهیه ماهی کباب بندری، طعم خوش جنوبی


    مواد لازم براي 4 نفر:
    فيله ماهی يك كيلو، خرد كرده
    روغن مايع يك*چهارم پيمانه
    آبليمو 6 قاشق غذاخوری
    آب پياز 6 قاشق غذاخوری
    عصاره زعفران دم كرده 4 قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم


    روش تهیه اول:
    1- روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.
    2- تكه*هاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.
    3- ماهي*ها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود.

    روش تهیه دوم:
    1- به جاي زعفران تركيب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سير استفاده كنيد. در اين صورت آب پياز را حذف كنيد.
    2- چون احتمال دارد ماهي هنگام جدا شدن از سيخ خرد شود، بهتر است آن را به همان صورت سرو كنيد.
    3- چند ثانيه قبل از برداشتن ماهي كبابي از روي آتش، كمي كره آب شده روي آن بماليد.
    پورتال ایران فروم

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    ميگوي سوخاري و پفكي

    يه بسته پودر ماهي و ميگوي پفكي گلها داشتم
    داخلش دو تا بسته پودر بود
    يك كوچولو و يه بزرك
    اون كوچيك تره رو بايد مي ريختم تو آب و ميگوها رو ميزاشتم داخلش كه بوي ميگو رو بگيره
    همه ميگوها رو ريختم داخل اون و بعد توي سبد كه آبش گرفته بشه
    بعد نصف ميگوها رو توي آرد و تخم مرغ و آرد سوخاري زدم و كنار گذاشتم

    بسته پودر بزرگتر رو هم با يه ليوان آب مخلوط كردم كه يه خمير نسبتا سفت بدست اومد نصف ميگوها رو هم داخل اون گذاشتم و بعد ازچند دقيقه در آوردم

    همه ميگوهاي سوخاري و پفكي رو تو روغن داغ شناور سرخ كردم
    نام: ميگو.jpg نمایش: 767 اندازه: 77.0 کیلو بایت
    shahla-324, فرگل 2, Parya1363 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    235
    پسند کرده
    35
    قليه ميگو و ماهى شكم پر ( حشو ) :


    مواد لازم :

    ميگو ٦٠٠گرم
    گشنيز خرد شده٤٠٠ گرم
    شنبليله خرد ٥٠ گرم
    سير یا عصاره سیر به مقدار دلخواه
    پياز متوسط خرد شده ٢ عدد
    تمر هندى صاف شده يك ليوان نصف يك بسته
    فلفل نمك ادويه زردچوبه به مقدار لازم
    رب گوجه يك قاشق غذا خورى

    روش پخت :
    ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير ادويه زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم ارام ارام. سبزى سرخ و ابش چيده شود / نمك را هميشه بعد از. تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از. تمر ها خودشون با نمكن من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد /

    ماهى شكم پر : ماهى را شسته خشك كمى نمك و شيره تمر هندى ميزنيم و توى فر با درجه ١٨٠ به مدت نيم ساعت با (حرارت بالا و پايين ) ماهى كه كمى برشته شد از همون سبزى سرخ شده روى ماهى ميريزيم و ميگذاريم تا دوباره توى فر تا سبزى روى ماهى هم كمى سرخ و برشته شود / ما اين غذا را تند و جا افتاده و كم اب درست ميكنيم

صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما