نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
نمایش نتایج: از 25 به 32 از 38
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    627
    پسند کرده
    44
    اين غذا رو من براي بار اول درست كردم با ماهي تيلاپيلا كه همه ميشناسنش
    غذاي سبك رژيمي و خوشمزه ايي بود فقط يه اشكال كوچولو داشت كهدر حين توضيحات براتون ميگم
    ماهي ها ها را بشوريد و خشك كنيد و بذاريد كنار سيب زميني ها رو حلقه حلقه كنيد گوجه و پياز و ليمو را حلقه حلقه كنيد براي تهيه سس از فلفل سياه قرمز نعنا خشك نمك و روغن مايع استفاده كردم شما ميتونيد به دلخواه خودتون سس رو درست كنيد
    مرحله اول فر را روشن كنيد تا داغ شود
    كف سيني را چرب كنيد و سيب زميني ها رو بچينيد و با برس از سس روش بماليد

    بعد ماهي ها رو روي سيب زميني ها بچينيد

    پيازهاي حلقه شده را رش بچينيد

    گوجه هاي حلقه شده رو بچينيد

    و اما اشكال من اينجا بود اولا حتما ليموها رو چك كنيد تلخ نباشند و بنا به ذائقه خود مقدار ليمو رو اضافه يا كم كنيد
    و سس رو در هر لايه يادتون نره
    من فر رو روي ١٨٠ و بمدت ١ ساعت گذاشتم ميتونيد روش رو فويل بكشيد كه من نكشيدم ولي يادتون باشه چندتا سوراخ روش ايجاد كنيد و ١٠ مين آخر هم گريل رو روشن كنيد




    اميدوارم خوشتون بياد
    ویرایش توسط ناردخت : ۱۳۹۲/۰۸/۰۵ در ساعت ۱۰:۴۰ بعد از ظهر

  2. کارت پزشکی مهراز
    بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    جیران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    73
    ماهی رو با پیاز و فلفل دلمه ای رنده شده (برا اینکه آبکی بشه رنده کردم) نمک و فلفل سیاه و زعفرون و آب نارنج مزه دار کردم
    کمی آرد با زردچوبه پودر سیر وپودرزیره سیاه و نمک پودر لیمو عمونی با هم مخلوط کردم ماهی رو داخل این مخلوط غلط دادم و سرخ کردم
    این ماهی رو با سس سبزی درست میکنم اول پیاز و سیر داغ میکنم بعد سبزی گشنیز و جعفری و شوید خرد شده بهش اضافه میکنم کمی ادویه و آب نارنج هم میزنم



    معمولا ماهی رو با ماش پلو سرو میکنم خیلی خوش خوراک میشه


  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    851
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5349
    پسند کرده
    4197
    طبخ ماهی سفید با سس سبزیجات

    نام: 20140120_204113.jpg نمایش: 979 اندازه: 68.4 کیلو بایت

    (البته ماهی سفیدی که به ما فروختن اصل نبود. یه نوع ماهی هست شبیه سفیده اسمشو نمی دونم به اونایی که مثل ما شناخت خوبی ندارن و ناواردن میندازن. ما هم بعدش فهمیدیم. ماهی سفید اصل خیلی خوش طعمه و نیاز خاصی به مزه دار کردن به این روش نداره فقط نمک و آبلیمو بزنی بهش خوش مزه میشه)

    مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی: پیاز و سیر خرد شده+روغن زیتون+زعفران دم کرده+آبلیمو+سس قرمز+نمک+فلفل سیاه+فلفل پاپریکا+زردچوبه+زنجبیل+دار ین+ادویه کاری+سماق+پودر موسیر+جعفری+شوید+آویشن+نعنا
    ( می تونیم به جای سس قرمز از رب انار یا سس مایونز هم استفاده کنیم)

    حدود یه ساعت ماهی رو توی این مواد خوابوندم بعد با همون مواد ریختم توی تابه دوطرفه و در حرارت ملایم گذاشتم بپزه.در این روش ماهی و پیاز آب می ندازن و با آب خودشون می پزن و به خاطر سبزیجاتش حین پخت به جای بوی ماهی عطر خوش سبزیجات و بوی سبزی پلو میاد و خیلی خیلی خوش طعم و خوش عطر میشه. با این روش ماهی قزل آلا رو هم میشه پخت.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    687
    پسند شده
    50290
    پسند کرده
    12506

    ویترین مدال ها

    کوکوی میگو


    نام: result (24).jpg نمایش: 739 اندازه: 68.4 کیلو بایتنام: result (25).jpg نمایش: 742 اندازه: 77.0 کیلو بایت



    میگو 300گرم
    پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه ای ریز خرد شده سه قاشق غذاخوری
    قارچ ورقه شده
    تخم مرغ 3 الی 4 عدد
    بکینگ پودر و پودر پاپریکاو پودر سیر و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه

    *قارچ -فلفل دلمه ای و میگو رو با حرارت زیاد تفت دادم تا مواد آب نیاندازن و سبک بشن بعد داخل صافی گذاشتم تا روغن اضافیش گرفته بشه .
    *تخم مرغها رو به همراه پنیر پیتزا و بکینگ و ادویه خوب زدم و به مواد بالا اضافه کردم

    مایه کوکو رو داخل روغن داغ با حرارت ملایم و در بسته سرخ کردم .

    نکته : تا رویه کوکو خوب بسته نشده نباید برش گردوند این کوکو باید با حرارت خیلی ملایم پخته بشه تا مغز پخت بشه و پف کنه
    .............
     

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    2142
    يه سؤال خانوما
    ميگو رو بايد تو روغن داغ تفت داد يا وقتی هنوز روغن سرده(اول کار) بايد ميگو رو بزاريم؟
    من يه با تو روغن داغ انداختم همشون جمع شدن و لاستيکی ،اشکال کارم کجاست؟
    برای کباب کردنش هم از اول تو ظرف (فر) داغ ميزاريد؟

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    687
    پسند شده
    50290
    پسند کرده
    12506

    ویترین مدال ها

    ستی جون من تو روغن داغ میذارم با حرارت بالا ولی زود از روی حرارت برمیدارم اگه حرارت کم یا روغن سرد باشه میگو اب میاندازه وقتی میگو رو زیاد سرخ کنی حالت لاستیکی پیدا میکنه
    .............
     

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    619
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    5609
    پسند کرده
    4227
    میگو را در ظرف جداگانه ای کمی تفت می دهیم.فلفل دلمه رنگی،پیاز،نخودفرنگی،هویج رنده شده، کدو حلوایی رنده.
    زنجبیل تازه، سیر تازه، پودر زیره، سویا سس، آب لیمو تازه.همه رو با هم تفت داده و میگو را اضاف کرده تا طعم مواد به خورد میگو بره.
    نام: IMG_0258.jpg نمایش: 716 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    M.Z آواتار ها
    زهرا بانو
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۲۲
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    9
    ماهی الجیش ازدریای جنوب رو با پیاز رنده شده سیر له شده وادویه مزه دارکردم توی ظرف پیرکس ی ردیف سیب زمینی

    حلقه شده پیاز حلقه شده بعد ماهی به اتفاق مواد فوق وبعد سبزی قلیه که کامل تفت داده شده بود ودر اخر تمبر هندی

    تشریف بردن داخل فر 45مین بسی خوشمزه
    فرق است بين دوست داشتن و داشتن دوست دوست داشتن امري لحظه ايست ولي داشتن دوست استمرار لحظه هاي دوست داشتن است



صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما