نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
نمایش نتایج: از 17 به 24 از 47
صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    940
    میزان امتیاز
    189
    پسند شده
    9760
    پسند کرده
    2806

    Re: انواع خوراک با ماهی و ميگو و سبزيجات

    ماهی سفید از کنار دریا خریدیم عالییییییی بود


  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    627
    پسند کرده
    44
    اين غذا رو من براي بار اول درست كردم با ماهي تيلاپيلا كه همه ميشناسنش
    غذاي سبك رژيمي و خوشمزه ايي بود فقط يه اشكال كوچولو داشت كهدر حين توضيحات براتون ميگم
    ماهي ها ها را بشوريد و خشك كنيد و بذاريد كنار سيب زميني ها رو حلقه حلقه كنيد گوجه و پياز و ليمو را حلقه حلقه كنيد براي تهيه سس از فلفل سياه قرمز نعنا خشك نمك و روغن مايع استفاده كردم شما ميتونيد به دلخواه خودتون سس رو درست كنيد
    مرحله اول فر را روشن كنيد تا داغ شود
    كف سيني را چرب كنيد و سيب زميني ها رو بچينيد و با برس از سس روش بماليد

    بعد ماهي ها رو روي سيب زميني ها بچينيد

    پيازهاي حلقه شده را رش بچينيد

    گوجه هاي حلقه شده رو بچينيد

    و اما اشكال من اينجا بود اولا حتما ليموها رو چك كنيد تلخ نباشند و بنا به ذائقه خود مقدار ليمو رو اضافه يا كم كنيد
    و سس رو در هر لايه يادتون نره
    من فر رو روي ١٨٠ و بمدت ١ ساعت گذاشتم ميتونيد روش رو فويل بكشيد كه من نكشيدم ولي يادتون باشه چندتا سوراخ روش ايجاد كنيد و ١٠ مين آخر هم گريل رو روشن كنيد




    اميدوارم خوشتون بياد
    ویرایش توسط ناردخت : ۱۳۹۲/۰۸/۰۵ در ساعت ۱۰:۴۰ بعد از ظهر

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    244
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    656
    پسند کرده
    5964
    واقعا خودتون خوردین؟!!!
    حالا
    آب لیمو سنگی چی هست!!

  5. #20
    مدیر انجمن
    m1361 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    490
    میزان امتیاز
    475
    پسند شده
    7190
    پسند کرده
    49380

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط marie نمایش پست ها
    واقعا خودتون خوردین؟!!!
    حالا
    آب لیمو سنگی چی هست!!
    من تا حالا این ساندویچ رو امتحان نکردم
    اما لیمو سنگی یه نوع لیمو هست که تو همه فصل ها وجود داره این هم شکلش (ترش هم هست)
    نام: 100881356943.jpg نمایش: 757 اندازه: 8.0 کیلو بایت

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    231
    پسند کرده
    35
    طرز تهیه ماهی کباب بندری، طعم خوش جنوبی


    مواد لازم براي 4 نفر:
    فيله ماهی يك كيلو، خرد كرده
    روغن مايع يك*چهارم پيمانه
    آبليمو 6 قاشق غذاخوری
    آب پياز 6 قاشق غذاخوری
    عصاره زعفران دم كرده 4 قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم


    روش تهیه اول:
    1- روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.
    2- تكه*هاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.
    3- ماهي*ها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود.

    روش تهیه دوم:
    1- به جاي زعفران تركيب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سير استفاده كنيد. در اين صورت آب پياز را حذف كنيد.
    2- چون احتمال دارد ماهي هنگام جدا شدن از سيخ خرد شود، بهتر است آن را به همان صورت سرو كنيد.
    3- چند ثانيه قبل از برداشتن ماهي كبابي از روي آتش، كمي كره آب شده روي آن بماليد.
    پورتال ایران فروم

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,324
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    510
    پسند شده
    18338
    پسند کرده
    17342
    ميگوي سوخاري و پفكي

    يه بسته پودر ماهي و ميگوي پفكي گلها داشتم
    داخلش دو تا بسته پودر بود
    يك كوچولو و يه بزرك
    اون كوچيك تره رو بايد مي ريختم تو آب و ميگوها رو ميزاشتم داخلش كه بوي ميگو رو بگيره
    همه ميگوها رو ريختم داخل اون و بعد توي سبد كه آبش گرفته بشه
    بعد نصف ميگوها رو توي آرد و تخم مرغ و آرد سوخاري زدم و كنار گذاشتم

    بسته پودر بزرگتر رو هم با يه ليوان آب مخلوط كردم كه يه خمير نسبتا سفت بدست اومد نصف ميگوها رو هم داخل اون گذاشتم و بعد ازچند دقيقه در آوردم

    همه ميگوهاي سوخاري و پفكي رو تو روغن داغ شناور سرخ كردم
    نام: ميگو.jpg نمایش: 794 اندازه: 77.0 کیلو بایت
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    231
    پسند کرده
    35
    قليه ميگو و ماهى شكم پر ( حشو ) :


    مواد لازم :

    ميگو ٦٠٠گرم
    گشنيز خرد شده٤٠٠ گرم
    شنبليله خرد ٥٠ گرم
    سير یا عصاره سیر به مقدار دلخواه
    پياز متوسط خرد شده ٢ عدد
    تمر هندى صاف شده يك ليوان نصف يك بسته
    فلفل نمك ادويه زردچوبه به مقدار لازم
    رب گوجه يك قاشق غذا خورى

    روش پخت :
    ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير ادويه زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم ارام ارام. سبزى سرخ و ابش چيده شود / نمك را هميشه بعد از. تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از. تمر ها خودشون با نمكن من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد /

    ماهى شكم پر : ماهى را شسته خشك كمى نمك و شيره تمر هندى ميزنيم و توى فر با درجه ١٨٠ به مدت نيم ساعت با (حرارت بالا و پايين ) ماهى كه كمى برشته شد از همون سبزى سرخ شده روى ماهى ميريزيم و ميگذاريم تا دوباره توى فر تا سبزى روى ماهى هم كمى سرخ و برشته شود / ما اين غذا را تند و جا افتاده و كم اب درست ميكنيم

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    851
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5349
    پسند کرده
    4197
    طبخ ماهی سفید با سس سبزیجات

    نام: 20140120_204113.jpg نمایش: 978 اندازه: 68.4 کیلو بایت

    (البته ماهی سفیدی که به ما فروختن اصل نبود. یه نوع ماهی هست شبیه سفیده اسمشو نمی دونم به اونایی که مثل ما شناخت خوبی ندارن و ناواردن میندازن. ما هم بعدش فهمیدیم. ماهی سفید اصل خیلی خوش طعمه و نیاز خاصی به مزه دار کردن به این روش نداره فقط نمک و آبلیمو بزنی بهش خوش مزه میشه)

    مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی: پیاز و سیر خرد شده+روغن زیتون+زعفران دم کرده+آبلیمو+سس قرمز+نمک+فلفل سیاه+فلفل پاپریکا+زردچوبه+زنجبیل+دار ین+ادویه کاری+سماق+پودر موسیر+جعفری+شوید+آویشن+نعنا
    ( می تونیم به جای سس قرمز از رب انار یا سس مایونز هم استفاده کنیم)

    حدود یه ساعت ماهی رو توی این مواد خوابوندم بعد با همون مواد ریختم توی تابه دوطرفه و در حرارت ملایم گذاشتم بپزه.در این روش ماهی و پیاز آب می ندازن و با آب خودشون می پزن و به خاطر سبزیجاتش حین پخت به جای بوی ماهی عطر خوش سبزیجات و بوی سبزی پلو میاد و خیلی خیلی خوش طعم و خوش عطر میشه. با این روش ماهی قزل آلا رو هم میشه پخت.
    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما