نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
نمایش نتایج: از 17 به 24 از 37
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    454
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1977
    پسند کرده
    2166

    Re: انواع خوراک با ماهی و ميگو و سبزيجات

    این هم پلو ماهی به سفارش پسر گلم :
    ماهی تیلاپیا سرخ شده (که درمخلوطی از آردسوخاری سحرخیز+زردچوبه وفلفل و نمک غلطونده بوده )
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خوراک با ماهی و ميگو و سبزيجات

    باسلام
    کسی میتونه بگه این میگوسوخاریهایی که ازبیرون میخریم چرااینقدرنرم هستندموقع سرخ کردن اصلاسفت وکوچک نمیشه قبلاً پخته میشه یاچیزدیگه ای میزنن میشه راهنمایی کنید لطفا

  4. #19
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,337
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    8121
    پسند کرده
    7500

    Re: انواع خوراک با ماهی و ميگو و سبزيجات

    نقل قول نوشته اصلی توسط تی تی
    باسلام
    کسی میتونه بگه این میگوسوخاریهایی که ازبیرون میخریم چرااینقدرنرم هستندموقع سرخ کردن اصلاسفت وکوچک نمیشه قبلاً پخته میشه یاچیزدیگه ای میزنن میشه راهنمایی کنید لطفا

    تی تی جان سلام
    اگه منظورتون اونایی که بسته بندیه و با مارک کاله و مارین و گوشتیران و.. می فروشن هست ، اونا میگوی واقعی که نیستن. حالت ناگت دارن. یعنی خمیر میگو شامل میگوی چرخ شده و آرد و ادویه و... هستند که قالب خورده اند. برای همین خیلی هم خوشگل و هم سایز و مرتبه قیافه شون. اصلا ارزش غذایی میگو رو ندارن. درضمن برای اینکه میگو سفت نشه باید یکباره تو روغن داغ عمیق غوطه ورش کنید و زیاد سرخ نکنید. حد اکثر 2-3 دقیقه تا صورتی بشه.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    936
    میزان امتیاز
    191
    پسند شده
    9746
    پسند کرده
    2802

    Re: انواع خوراک با ماهی و ميگو و سبزيجات

    ماهی سفید از کنار دریا خریدیم عالییییییی بود


  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    544
    میزان امتیاز
    569
    پسند شده
    9107
    پسند کرده
    8603

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    ماهی قزل الا رو با نمک وفلفلو یه کم رزماری مزه دار شده باروغن زیتون سرخ کردم .یه سس هم با روغن زیتون پودرسیر فلفل خورد شده وگوجه رنده شده درست کردم برا رو ماهی که نرم وخوشمزه تر میشه..




  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,047
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7315
    پسند کرده
    4771

    Re: روشهای پخت انواع ماهــــــــــی

    دو عدد ماهی قزل آلا رو توی آبلیمو و پیاز خوابوندم بعد کف ماهیتابه رژیمی یه خورده روغن دانه انگور ریختم روش پیاز حلقه شده+کدو حلقه شده+فلفل دلمه ای+هویج حلقه شده چیدم و روی اونها ماهی گذاشتم و روش نمک ریختم و زعفرون آب شده و به مدت یک ساعت روی شعله کم گاز پخت و بعد از اون درش باز کردم وگذاشتم کمی هم سرخ بشه...فوق العاده شده بود! جای همتون خالی!

    [url=http://lilypie.com]

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    r.khk آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    531
    پسند کرده
    11873

    Red face ماهی سرخو

    منم امروز برای اولین بار ماهی سرخو را با دستور زیر تهیه کردم بسی خوشمزه شده بود و لذت بردیم .

    ابتدا تکه های ماهی سرخو را که رویش نمک زده بودم و یک ساعتی مانده بود (نمک اضافیش را با دست پاک کرده) و در روغن سرخ کردم ، سپس پیاز داغ کرده و سیر ریز شده هم اضافه کردم بعد تیکه های ماهی را روی پیازها چیده و گوجه فرنگی را رویش خرد کردم و در ماهی تابه را گذاشتم.
    بعد از کمی ماهی را برگرداندم و دو تا لیموی تازه روی ماهی ها چکاندم و دوباره درش را بستم و چند دقیقه بعد غذا آماده شد و به همراه سبزی پلو نوش جان کردیم .
    جای شما خالی ، ببخشید چون کمی عجله داشتم نشد عکس بگیرم .
    اشکال در ندانستن نیست ، در کاری صورت ندادن است . (پرمودابترا)

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    627
    پسند کرده
    44
    اين غذا رو من براي بار اول درست كردم با ماهي تيلاپيلا كه همه ميشناسنش
    غذاي سبك رژيمي و خوشمزه ايي بود فقط يه اشكال كوچولو داشت كهدر حين توضيحات براتون ميگم
    ماهي ها ها را بشوريد و خشك كنيد و بذاريد كنار سيب زميني ها رو حلقه حلقه كنيد گوجه و پياز و ليمو را حلقه حلقه كنيد براي تهيه سس از فلفل سياه قرمز نعنا خشك نمك و روغن مايع استفاده كردم شما ميتونيد به دلخواه خودتون سس رو درست كنيد
    مرحله اول فر را روشن كنيد تا داغ شود
    كف سيني را چرب كنيد و سيب زميني ها رو بچينيد و با برس از سس روش بماليد

    بعد ماهي ها رو روي سيب زميني ها بچينيد

    پيازهاي حلقه شده را رش بچينيد

    گوجه هاي حلقه شده رو بچينيد

    و اما اشكال من اينجا بود اولا حتما ليموها رو چك كنيد تلخ نباشند و بنا به ذائقه خود مقدار ليمو رو اضافه يا كم كنيد
    و سس رو در هر لايه يادتون نره
    من فر رو روي ١٨٠ و بمدت ١ ساعت گذاشتم ميتونيد روش رو فويل بكشيد كه من نكشيدم ولي يادتون باشه چندتا سوراخ روش ايجاد كنيد و ١٠ مين آخر هم گريل رو روشن كنيد




    اميدوارم خوشتون بياد
    ویرایش توسط ناردخت : ۱۳۹۲/۰۸/۰۵ در ساعت ۱۰:۴۰ بعد از ظهر

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما