نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4475Likes

موضوع: کشک بادمجان | حلیم بادمجان

نمایش نتایج: از 785 به 792 از 804
  1. #785
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86605
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها

    کشک بادمجون




    کشک بادمجان جااان
    خوشمزه تر از کشک بادمجونم داریم آخه؟

    من برای درست کردن کشک بادمجون با مقدار مشخصی کار نمیکنم.
    چشمی مواد رو میریزم.

    به محض اینکه چند تا بادمجون بیکار یه گوشه ای میبینم دست به کار میشم

    بادمجان رو به روش ذکر شده در این پست سرخ میکنم.

    با کمک گوشت کوب اون رو خوب خوب له میکنم.

    دقت کنین گوشت کوب رو باید روی اون بکشین تا کاملا له بشه و یکدست نه اینکه بکوبینش و یا داخل دستگاه بریزین





    بعد از اون گردو نیم کوب و پیاز داغ اضافه میکنم.

    من از پیاز داغ چیپسی استفاده میکنم و گردو هم له نمیکنم.
    جوری اون رو خرد میکنم که حین خوردن زیر دندون بیاد.
    طرز تهیه پیاز داغ کریسپی





    مواد رو خوب مخلوط میکنم و بعد از اون بهش کشک میزنم.
    من همیشه از کشک رامک استفاده میکنم چون از غلظت،مزه و رنگ اون راضی هستم.

    برای این میزان من 2-3 ق کشک استفاده کردم.
    کشک رو یک قاشق یک قاشق اضافه کنین.
    خوب مخلوط کنین و بچشین
    اگر یک دفعه اضافه کنین ممکنه بیش از حد نیاز بریزین پس کم کم اضافه کنین.








    بعد از اون بهش اب جوش اضافه میکنیم و مواد رو خوب مخلوط میکنیم.
    به حدی آب اضافه کنین که از غلظت مورد نظرتون کمی رقیق تر باشه




    قابلمه رو روی شعله کم قرار بدین و زمان بدین تا آروم آروم مواد به خورد هم بره و جا بیافته.

    نمک و فلفل اون رو تنظیم کنین.
    بهش نعنا داغ و در صورت تمایل سیر داغ اضافه کنین.
    زعفران دم کرده هم من به کشک بادمجونم میزنم و اون رو خوشرنگ و خوش مزه میکنه

    بعد از 30-45 دقیقه کشک بادمجون خوشمزه تون اماده ست
    اون رو داخل ظرف بکشین و با نعنا داغ،سیر داغ،پیاز داغ،گردو و کشک تزیین کنین.



    -تهیه نعنا داغ:
    روغن رو داخل ك اسه ي فلزي بريزيد و بذاريد خوب داغ بشه ، همين كه ميخواست به جوش بياد نعناع خشك رو توي ظرف بريزيد و همون لحظه زير اجاق گاز رو خاموش كنيد و تند تند مواد رو با هم مخلوط كنيد .
    میزان روغن رو به قدری بریزین که نه خیلی رقیق و آبکی باشه نه خشک و تفاله ای
    در صورتی که حس کردین روغنتون کمه کمی روغن میتونین بهش اضافه کنین.


    تهیه سیر داغ:
    سيرها رو حلقه اي خرد كنيد و بعد از خرد كردن بذاريد ربع تا نيم ساعت هوا بخوره بعد اونها رو داخل روغن شناور سرخ كنيد . اينجوري سيرها بعد از سرخ شدن بهم نمي چسبند .




    برای تزیین هم خطوط رو ابتدا با نوک چاقو روی حلیم رسم کردم
    در صورتی که خطوط رو اشتباه رسم کنین میتونین با پشت قاشق یا لیسک روی حلیم بکشین و خط رو به راحتی محو کنین و دوباره رسم کنین.


    بعد از اون کشک رو با کمک قیف یکبار مصرف روی خطوط ریختم.




    نکات:

    -من همیشه کشک بادمجون رو با این روش درست میکنم و خیلی از طعمش راضی هستم.
    به خاطر شیوه ای که بادمجون رو سرخ میکنم هم چرب و بدخوراک نیست
    لازم به ذکره که یکبار کشک بادمجون رو با بادمجان کبابی تست کردم(نصف سرخی و نصف کبابی)ولی از طعم اون خوشم نیومد.
    البته سلیقه ها متفاوته
    بنده نظر شخصیم رو میگم.

    -کشک بادمجون از جمله غذاهایی هست که گزینه ی خوبی برای مهمانی ها و مناسبت هاست چرا که خیلی خوش خوراک و خوشمزه ست و از طرفی میشه اون رو از قبل اماده کرد.
    به این صورت که همه ی مواد رو آماده و مخلوط کنیم و مرحله ی روی حرارت قرار دادن تا جا افتادن اون رو به روز مهمونی موکول کنیم.

    -کشک بادمجون به خاطر میزان غلظتش قابلیت سرو به صورت لقمه ای هم داره که باز از مزایای اون برای انتخابش به عنوان پیش غذا در مهمانی ها محسوب میشه.

    *ایده تزیین از بانوی عزیز و دوست داشتنی سرکار خانم زند






    my soul, افسونی, *شمیم* و 42 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #786
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    سلام خانومها...میخوام بدونم اونایی که کیک کشک بادمجان درست کردن با نان تست از مزه اش راضی بودن ...چون میخوام واسه مهمونی افطارم درست کنم ....ممنون میشم جواب بدن....مرسییی
    kurosh1, باران67 و mah_85mina این نوشته را پسندیده.

  4. #787
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    891
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    945
    پسند شده
    14502
    پسند کرده
    14670

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط سوهیی نمایش پست ها
    سلام خانومها...میخوام بدونم اونایی که کیک کشک بادمجان درست کردن با نان تست از مزه اش راضی بودن ...چون میخوام واسه مهمونی افطارم درست کنم ....ممنون میشم جواب بدن....مرسییی

    سوهی جان من درست کردم برای یه مهمونی
    فقط من خیلی سفت از حد معمول کشک و بادمجان را درست کردم چون اون رطوبت زیاد را به نان میده ،
    البته یه بار توی تارت گذاشتم اونم بازم خوب بود از صبح درست کردم واسه شام
    در کل تعریف نباشه همه خوششون اومده بود
    گیتار, باران67, سوهی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #788
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20144
    پسند کرده
    12942
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوهیی نمایش پست ها
    سلام خانومها...میخوام بدونم اونایی که کیک کشک بادمجان درست کردن با نان تست از مزه اش راضی بودن ...چون میخوام واسه مهمونی افطارم درست کنم ....ممنون میشم جواب بدن....مرسییی
    سوهی جون من هم درست کردم ولی بین کیک و تارتش مهمونا تارت رو بیشتر پسندیدن
    کیکش زیاد طرفدار نداشت
    ...
     
    hengamehh, باران67, kurosh1 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #789
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    265
    میزان امتیاز
    698
    پسند شده
    5746
    پسند کرده
    8806
    حلیم بادمجان که اماده رفتن به مهمونی افطاری منزل عموی همسرم شده بود
    بادمجان سرخ شده( البته قبلا تو اب نمک خوابوندم و بعد از شستن و خشک کردن سرخ شد) + خرده برنج کامفیروی کاملا پخته + گوشت گردن بهمراه یک حبه سیر در هنگام پخت +لوبیا سفید + پیازداغ ، گردو و کمی نعنا داغ ..در اخر هم کشک
    گلهای روی حلیم بادمجان کشک و رنگ خوراکی هست

    نام: applex_1465830765293.jpg نمایش: 477 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    zardin, m1361, mami 2m و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  7. #790
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    siminjoon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۰۷
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    72
    من جدیدا بادمجونو با پوست میذارم تو سولاردوم
    با چاقو یه دو سه تا برش رو پوستش میدم
    با ماکرو 900 5 تا نهایت 8 دقیقه میذارم باشه
    بادمجون قشنگ میپزه بعدم میارم بیرونو داغ داغ پوستشو میکنمو له میکنم . پیاز داغ میکنم بادمجونو تفت میدم باهاش. یه گوشه ماهیتابه روغن میریزم یه کم نعنا خشک میریزم و تفت میدم با بادمجون قاطیش میکنم. بعدم گردو و کشک
    کشک که میزنم یه تفت میدم خاموش میکنم. یه جایی خوندم یه راز جا افتادن کشک بادمجون اینه که بعد اضافه کردن کشک خاموش کنیو بذاری یه سالتی بمونه
    نمکم بعد کشک میزنم چون بعصی کشکا شورن
    به پیاز داغش زردچوبه هم میزنم
    بعدم با کشک و پیاز و سیر داغ تزیین

    روغن خیلی کم مصرف میشه
    بادمجون طعمش هیچ فرقی با وقتی سرخ میکنیم نداره
    بدون دردسر پخته میشه کامل

    همین روش پخت بادمجونو انجام میدم واسه میرزا قاسمی. فقط بعد که از سولاردوم در اوردم میذارم رو توری کباب رو گاز . چن دقیقه تا پوستش کباب بشه و دودی بشه. بعد پوستشو میکنم و میرزا قاسمی درست میکنم. عالیییییییییی میشه دودی و خوشمزه با کمترین مقدار روغن و کمترین زمان

    پیشنهاد میکنم امتحان کنید
    باران67, iranrose63, گیتار و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #791
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    73
    پسند شده
    1201
    پسند کرده
    773
    نام: 20160710_212238.jpg نمایش: 334 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    سلام اینم حلیم بادمجان من,عدسو چندساعت خیس کردم,پختم و گوشتو هم پختم,بادمجونا رو هم گریل کردم,هرکدوموتومخلوط کن خرد کردم,نعناداغو کشک اضافه کردم,فقط تو تزیین مشکل دارم,کاش یه تاپیک میذاشتین واسه تزیین
    باران67, iranrose63, *هما* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  9. #792
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6963
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    بادمجونا رو تو تابه دو طرفه با روغ خیلی خیلی کم سرخ کردم با حرارت ملایم که مغز پخت بشه... عدسو میذارم خوب خوب له بپزه بادمجونایی که سرخ شدنو با عدس مخلوط میکنم و با گوشتکوب له میکنم در حدی که رشته های بادمجون توش دیده بشه و خیلی میکس نشن... پیاز داغ فراوون میریزم توش و چون بادمجون بدون روغن سرخ شده روغن پیازارو هم توش میریزم مقداری آب گوشت میریزم روش و میذارم با حرارت ملایم دم بکشن ... در نهایت کشک توش میریزم با کشک هم یه قل بزنه ...







    .
     
    m1361, تارا16, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما