نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4474Likes

موضوع: کشک بادمجان | حلیم بادمجان

نمایش نتایج: از 777 به 784 از 804
  1. #777
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24425
    پسند کرده
    13954
    کشک و گاهی میریزم داخل
    .
     
    مامان حدیثه, Miss Razieh, ضحی 69 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  2. بانک بند ناف
  3. #778
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    533
    پسند کرده
    719
    بچه ها سلام واسه تزیین کشک و بادمجون تو این ظرفای سفید که پیچ پیچ و مدل حلزونی هستن مدلی دارین؟

  4. #779
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    حليم بادمجون خيلي خوشمزه

    پياز داغ فراوان
    گوشت گوساله پخته شده و كوبيده شده
    بادمجون سرخ شده و كوبيده شده
    آب گوشت
    لوبيا سفيد پخته و كوبيده شده
    نمك و زردچوبه و فلفل سياه
    كشك

    zakizadeh, live, mitra40 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  5. #780
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3482
    پسند کرده
    838
    کشک و بادمجون من ببخشید تزیین نداره آخه من همه مواد را میریزم داخل غذا یادمد نبود برای تزیین چیزی بزارم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    باران67, مامان سیدکوچولو, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #781
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    365
    پسند کرده
    142
    سلام عزیزان...اینم حلیم بادمجونه من البته بدونه گوشت..که از سایته آشپزخونه کوچیک من ازلیلایه عزیز یاد گرفتم البته من دستبرد زدم به دستورشبادمجونارو سرخ کردم با چنگال له کردم...جوپرکو پختم (تو دستور جو دوسر بود)خوب که آبش کشیده شدبا گوشتکوب لهش کردم دوتا پیازه بزرگو خلالی و سرخ کردم ادویه زدم همه رو باهم مخلوط میکنیگ و روشو کشکو سیرو پیازداغ و گردومیریزیم...توصیه میکنم درست کنید چون عااااالیه
    نام: IMG_20160126_192010.jpg نمایش: 659 اندازه: 117.0 کیلو بایت
    m1361, باران67, بهارسادات و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #782
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3482
    پسند کرده
    838
    بازم کشک و بادمجان
    بادمجان ها را داخل فر کباب کردم بعد با گوشتکوب کوبیدم + پیاز داغ+ سر داغ+ نعنا داغ + کشک +مغز گردو
    نام: IMG_20160528_055657-2069942231.jpg نمایش: 614 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    باران67, مامان سیدکوچولو, efil و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #783
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75868

    ویترین مدال ها

    حلیم بادمجون اصفهانیییی

    این پست رو من پارسال در تاریخ 1394/01/07 متاسفانه در تاپیک هلیم(حلیم) گذاشته بودم که تازه الان متوجه شدم جای اشتباهی گذاشتم

    به بزرگواری خودتون ببخشید


    ********************

    سلام خدمت دوستای نازم
    در خدمتتون هستم با پستی خاص از اصفهان
    حلیم بادمجون اصفهان..با اون کشش و شکل و شمایل...

    مواد لازم:

    بادمجان:نیم کیلو گرم
    خرده برنج محلی:200 گرم(ما اصفهانیا لنجان میزنیم)
    گوشت پخته ریش شده:200 گرم(گردن گوسفند مناسبترین و بهترین گوشت برای حلیم است)
    زعفران دم کرده غلیظ:بستگی به دلخواهتون بزنین.میزان نمیدم.
    کشک:1 قاشق غذاخوری سر پر-بستگی به میزان ترشی و غلظت کشک داره
    پیاز داغ:200 گرم
    نمک ،فلفل قرمز و سیاه،دارچین :به میزان لازم


    طرز تهیه:
    برنج را مثل وقتی که میخواهیم شله زرد درست کنیم،روی حرارت میگذاریم تا کاملا دانه برنج شکفته شود.
    من حدود 4 ساعت روی حرارت گذاشتم.
    برنج در آخر نباید آب داشته باشه و باید کم اب باشه


    نکته:
    دقت کنین در این حالت باید برنج رو در دیگی بزرگ با مقدار زیادی آب روی حرارت قرار بدین و اصلا داخل اون قاشق نزنین
    در این صورت برنج نشاسته ش آزاد نمیشه و ته نمیگیره
    پس خرده برنج پاک شده و شسته رو با مقدار زیاد آب در دیگ بزرگ روی حرارت میگذاریم
    بهش دست نمیزنیم تا وقتی کاااملا شکفته بشه و آب اون کشیده بشه

    مثل تصویر:





    گوشت رو هم جداگانه با یک عدد پیاز و زردچوبه و فلفل سیاه بپزین و با کمک گوشت کوب به کف ظرف بکشین تا کاملا ریش بشه.
    مهمترین نکته در حلیم بادمجان کشدار ،همین مرحله هست.
    البته دقت کنین ما نمیخواییم گوشتمون له بشه.ریش ریشش کنین


    یه دیگ بزرگ بردارین تا هم جا داشته باشه و هم بتونین مایه تون رو به راحتی بکوبین




    برای بادمجان:
    بادمجان رو تلخی بگیرین.به این صورت که 1 ساعت داخل آب نمک بگذارین و بعد از اون نیم ساعت داخل آب سرد و آبکش کنین.
    من معمولا تو همون آبی که از پخت گوشتم باقی مونده بادمجون رو میپزم.
    بادمجون پخته رو کم کم به گوشت ها اضافه میکنیم و با گوشت کوب به کف قابلمه میکشیم تا با گوشت ها یه دست بشن و کاملا له بشن.
    له کردن گوشت و بادمجان با گوشت کوب بسیار مهمه و در صورتی که رعایت ترتیب ذکر شده رو نکنین و یا از گوشت کوب استفاده نکنین و از میکسر و.. استفاده کنین،نتیجه مطلوب نخواهید گرفت






    برنج رو هم کم کم اضافه میکنیم و خیلی خوب با گوشت کوب میکوبیم تا کاملا یه دست بشن.
    خیلی کوبیدن حلیم با گوشت کوب مهمه
    دقیقا تمام فوت کار و کیفیتش برا همین گوشت کوبه و حوصله خرج دادن تو کوبیدن مایه




    خب از اینجای کار دیگ حلیم رو روی حرارت خیلی کم قرار بدین
    فلفل و پیاز داغ،رو اضافه میکنیم.












    برای اضافه کردن کشک،من همیشه با چشیدن میزانش رو تعیین میکنم.چون کشک های مختلف از لحاظ طعم و ترشی خیلی متفاوت هستن.
    پس یه قاشق میزنم و میچشم اگه احساس کردم بازم نیاز داره باز اضافه میکنم.
    بعد از اضافه کرردن کشک،نمک رو اضافه میکنم.
    چون باز هم کشک ها از لحاظ شوری متفاوت هستن و بعد از ریختن کشک،باید میزان نمک رو سنجید.

    نکته:من همیشه از کشک رامک استفاده میکنم
    از رنگ و مزه و غلظت اون بسیار راضی هستم.




    الان مایه حلیممون آماده ست.
    کشش رو میتونین تو تصویر زیر ببینین:




    زعفرون دم کرده غلیظ اضافه کنین.




    حلیم رو روی شعله خیلی کم و با شعله پخش کن بذارین تا جا بیافته
    اون رو بچشین و در صورتی که حس کردین چیزی نیاز داره از نمک ،فلفل و کشک اون رو اضافه و تنظیم کنین.
    نهایتا تا 45 دقیقه بعد حلیمتون آماده ست
    حلیم کشدار با فلش و بی فلش








    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین





    shiriin, my soul, mitra40 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #784
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75868

    ویترین مدال ها

    حلیم بادمجون اصفهانی




    با دستور پست قبل

    البته از پیاز داغ چیپسی استفاده میکنم

    بسیار خوشمزه ست
    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین


    **
    برای تزیین روی حلیم از نعنا داغ،سیر داغ،پیاز داغ،کشک ساده و رعفرونی و گردو استفاده کردم.


    shiriin, پرنسس.م, my soul و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما