نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4476Likes

موضوع: کشک بادمجان | حلیم بادمجان

نمایش نتایج: از 721 به 728 از 804
صفحه 91 از 101 نخستنخست ... 8188899091929394 ... آخرینآخرین
  1. #721
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anar1390 آواتار ها
    صبا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۵
    محل سکونت
    ایران 16!
    نوشته ها
    962
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2069
    پسند کرده
    3638
    دیرین دیرین!!!!!!
    واین نیزکیک بادمجان بسیارلذیذ!!!!
    دوسش داشتم! واقعابه امتحانش میارزید!!!

    نام: IMG-20150901-WA0015.jpg نمایش: 944 اندازه: 91.9 کیلو بایت

    نام: IMG-20150901-WA0020.jpg نمایش: 865 اندازه: 98.1 کیلو بایت

    نام: ac73bb8e85f482fbf3b1d3969fc498ba.jpg نمایش: 789 اندازه: 86.3 کیلو بایت

    - - - Updated - - -=CONFIG]191819[/ATTACH]



    طرزتهیه نتیش اینه!!!
    مواد لازم :
    نون تست به اندازه لازم
    بادمجون سرخ شده ۴ الی ۵ عدد
    کشک ۱شیشه کوچیک(به اندازه لازم)
    پیاز سرخ شده ۲ ق غ
    سیر ۱عدد بزرگ (سرخ شده)
    نعنا داغ برای تزئین
    ماست ۳ ق غ سرپر
    گردوی خرد شده به مقدار لازم
    طرز تهیه:بادمجونای سرخ شده رو خوب له میکنیم بعد سیرداغ و پیاز داغ و ۳ق غ گردوی خردشده رو باهم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک میریزیم وهم میزنیم
    سپس نونهای تست رو به اندازه دلخواه برش میزنیم و۱ردیف کف ظرف موردنظرمون میچینیم
    ۱مقدار از کشک بادمجونمون روی نونهامیریزیم وخوب صاف میکنیم تا به نونها بچسبه
    ۱ردیف دیگه نون تست روی کشک بادمجون چیده و این کارو تا هرچقد که مواد داریم ویا که برامون کافیه انجام میدیم بعدم دورشو با کشک تزیین میکنیمو روشو هم هرجور دوست داشتیم

    حالا اینم ریزه کاریایی که خودم بکاربردم!
    من غلظت کشک وبادمجونمو تاجاییکه شد گذاشتم آبش خشک بشه،آخه بعضیامیگن کیکشون شل شده ووارفته! ،بعدیکم ازحرارت که افتاد روی نون زدم،سعی کردم تعادل هم بین نون وکشک وبادمجونم برقرارباشه،یعنی مایعش خیلی زیاد نباشه!
    برای اینکه گردبشه هم
    چهارتانون تست گذاشتم کنارهم،یه کاسه آبگوشت خوری گذاشتم روشو فشاردادم،بعدقسمتهای اضافش جداشد!
    یه نکته هم اینکه فقط دوطرفی که نون تستهامیخوان کنارهم قراربگیرن کناره هاشوبگیرین،قسمت بیرونی روبذارید باهمون فشارکاسه جدابشه،اینطوری نونتون کم نمیاد!!!
    واینکه اول سه تاردیف، همینطورگردکردموگذاشتم کناربعدشروع به چیدن وریختن مایعش کردن!!
    امیدوارم نکته ای نمونده باشه☺
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط anar1390 : ۱۳۹۴/۰۶/۱۲ در ساعت ۰۱:۴۲ قبل از ظهر
    سامره, تپل طلا, m1361 و 36 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    صبرم از کاسه دگر لبریز است

    اگر این جمعه نیاید چه کنم ؟!

    آنقدر من خجل از کار خودم

    اگر این جمعه بیاید چه کنم ؟!

  2. #722
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1165
    پسند شده
    20315
    پسند کرده
    17532
    بادمجونارو تو آب نمک گذاشتم تلخیش گرفته بشه سرخ کردم پیاز و سیرو نعناع رو سرخ کردم با نمک و زردچوبه ریختم رو بادمجونا کشک هم ریختم میکس کردم اما کم خیلی له دوست ندارم خواستم کمی چرب و چیلی بشه اما زیادی چرب شد

    نام: 20150830_205553.jpg نمایش: 682 اندازه: 93.4 کیلو بایت
    ....
     
    zakizadeh, mitra40, باران67 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  3. #723
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    کشک وبادمجون

    من بادمجونا رو بعد از سرخ شدن با آب مرغ وپیاز داغ فراوان وکمی زردچوبه میزارم بپزه
    وقتیکه بادمجونا رو به له شدن هستن کمی کشک توش میریزم که یه جوش هم با کشک بخورن واین پروسه تا زمانیکه آب خوب بخورد بادمجون بره ادامه داره وبعد رو اجاق مرتب هم میزنم تا خوب جا بیفته
    برا تزیین هم نعنا داغ وپیاز داغ وکمی گوشت چرخ کرده استفاده می کنم

    نام: DSC04800.JPG نمایش: 627 اندازه: 72.9 کیلو بایتنام: DSC04796.JPG نمایش: 630 اندازه: 90.9 کیلو بایتنام: DSC04799.JPG نمایش: 614 اندازه: 85.7 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    سامره, a.rezaei, باران67 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #724
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,844
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    47415
    پسند کرده
    31380
    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40 نمایش پست ها
    دوستان عزیز تازگی ها هر کشکی که می گیرم بجای اینکه شور باشه ترشه ومزه آش یا کشک وبادمجونو عوض می کنه آیا مارک خاصی رو پیشنهاد می کنین
    میترا جون کشک رامک خیلی خوشمزه است طوری که من همیشه دوست دارم به تنهایی بخورمش و تقریبا مزه شوری داره کاله هم خوبه ولی به خوشمزگی رامک نیست
    hengamehh, maman_mahya, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  5. #725
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4172
    پسند کرده
    3052
    آموزش تصویری کیک کشک بادمجان


    کشک بادمجان یک غذای محلی بسیار خوشمزه میباشد که معمولا یکی از غذاهای منوی مهمونی ها میباشد امروز یک تزیین زیبا به شما آموزش میدم شما میتوانید کشک بادمجان را به شکل کیک تزیین کنید
    مواد لازم :
    کشک بادمجان سرد شده
    نان تست
    کشک و ماست

    طرز تهیه :
    ابتدا دور نون تست را میبریم و نان ها را به شکلی که دوست دارید داخل ظرف مورد نظر بچینید

    سپس کشک بادمجان را روی تمام سطح نان ها میکشیم حال دوباره روی کشک بادمجان ها نان تست قرار میدهیم و اینکار را همینطور ادامه میدهیم بهتره تا ۴ یا ۵ طبقه اینکار را انجام بدهید

    حال کشک و ماست را با هم قاطی میکنیم و تمام دور کیک را با ماست و کشک میپوشانیم تا شبیه کیک به نظر برسه و کیک را داخل یخچال قرار میدهیم

    حال یک ساعت قبل از سرو غذا کیک را از یخچال بیرون بگذارید و با نعناع خشک و پیاز داغ و گردو کیک را تزیین کنید

    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    zakizadeh, mehr banoo, maman_mahya و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  6. #726
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1165
    پسند شده
    20315
    پسند کرده
    17532
    حلیم بادمجون مامانم
    بادمجون سرخ کرده رو با پیازداغ و سیرداغ فراوون نعناع داغ زردچوبه و نمک با آب قلم میزاره بپزه کشک اضافه میکنه میکس میکنیم با سیر داغ و گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و نعناع داغ تزیین شده
    نام: 20150905_182535.jpg نمایش: 1135 اندازه: 103.9 کیلو بایت
    ....
     
    قانع, باران67, zakizadeh و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  7. #727
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نارسیسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    77
    پسند شده
    2535
    پسند کرده
    499
    کشک بادمجان توی باغ با امکانات کم
    اول بادمجون ها رو کبابی کردم و پوست گرفتم

    نام: 20150919_213036.jpg نمایش: 973 اندازه: 101.8 کیلو بایت

    بعد پیاز داغ و نعنا و زردچوبه درست کردم بادمجون ها رو کوبیدم بعد هم کشک اضافه کردم با ریحان تازه چیده شده به به جاتون خالی

    نام: 20150919_221321.jpg نمایش: 837 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    live, z.rezaei, Shiva Sh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #728
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4172
    پسند کرده
    3052
    نام: photo_2015-09-20_17-49-16.jpg نمایش: 9978 اندازه: 115.7 کیلو بایت
    كشك بادمجان در نان تارت نمکی
    كشك بادمجان ::::من اكثر اوقات از بادمجان كبابي استفاده ميكنم هم طعم دودی به غذا میده هم روغن کمتری استفاده میشه
    بادمجانهاي كبابي رو در تابه بزارين و نصف ليوان اب اضافه كرده و در تابه رو بزارید با شعله كم بزارين بادمجانها كاملا پخته بشن و آب كاملا تبخير بشه ، بعد يك قاشق روغن كنجد يا كره اضافه كنيد و بزارين بادمجانها با شعله كم تفت داده بشن
    پياز سرخ شده و كشك و نعنا داغ و گردوي خرد شده اضافه كنيد و كامل مخلوط كنيد،،،
    میتونین کشک رو در آخر روش بریزید
    كشك بادمجان كه كمي از حرارت افتاد بكمك قيف و ماسوره ساده در نانهاي تارت بريزين و روش رو تزيين كنيد،


    طرز تعیه نان تارت


    يك ليوان آرد،
    هفتاد گرم كره،
    نصف ق چ نمك،
    سه ق غذاخوري اب سرد


    آرد و نمك رو الك كرده و كره رو به قطعات كوچك تقسيم كنيد و روي ارد بريزيد، اروم با نوك انگشت ارد و كره رو با هم تركيب كنيد، كم كم حدود سه ق اب سرد اضافه كنيد تا خمير منسجم بشه، كمي حالت چسبندگي داره،،، يكساعت خمير رو در يخچال قرار داده بعد قالبهاي تارت رو با برس روغن مايع بماليد ، روي سطح كار كمي ارد بپاشيد و خمير رو با وردنه باز كنيد با قالب دايره اي كه بزرگتر از اندازه قالب تارت هست خمير رو قالب بزنيد و در داخل قالب تارت بزارين و كامل خمير رو با انگشت فشار بدين تا شكل قالب رو بگيره و اضافات سرش رو هم براحتي جدا كنيد، با چنگال خمير رو سوراخ كنيد تا در فر خيلي پف نكنه، در فر گرم شده دما صدو هشتاد حدود نيم ساعت بپزيد، بعد از پخت براحتي از قالب جدا ميشه و به هر روشي كه دوست داشتين تزيين كنيد
    اين طعم نمكي تارت هست و براي غذاها مثل كشك بادمجان، ميرزاقاسمي، نان پنير و ... مناسبه
    اگر ميخواين خمير تارت شيرين باشه در خمير دو ق چ شكر بريزين البته مقدار خيلي كمي نمك هم بریزین
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    zakizadeh, ستار, باران67 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

صفحه 91 از 101 نخستنخست ... 8188899091929394 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما