نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4474Likes

موضوع: کشک بادمجان | حلیم بادمجان

نمایش نتایج: از 473 به 480 از 804
صفحه 60 از 101 نخستنخست ... 505758596061626370 ... آخرینآخرین
  1. #473
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46923
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    دوستم اگه مهمونها 27 نفرن به شدت کافیه .خاطر جمع باش.چون گفتی حالت عصرونه داره
    من تو کشک بادمجونم نعناع داغ و سیر داغ هم میزنم
    قیمه احتمالا :-x
     
    یکتابانو و خانومی این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #474
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73
    نقل قول نوشته اصلی توسط titish khanoom نمایش پست ها
    دوستم اگه مهمونها 27 نفرن به شدت کافیه .خاطر جمع باش.چون گفتی حالت عصرونه داره
    من تو کشک بادمجونم نعناع داغ و سیر داغ هم میزنم
    اگه فکر می کنی 30 تا بادمجون زیاده 25 تاش کنم ؟ پیازداغ رو هم 4 تا بزرگ ؟ گردو و کشکم کم نیست ؟
    راستش تا حالا 1 بار درست کردم اون هم برا خودم فقط. یعنی اندازه 1 نفر . برا همین اندازه ها زیاد برام معلوم نیست
    نعناع داغ رو می دونستم ولی سیر داغ رو خوب یادم انداختی . خلالی می کنی یا پرک ؟ فکر می کنی چند تا سیر رو خرد کنم خوبه ؟
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  4. #475
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shima_normal آواتار ها
    اسماعیلی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    146
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    586
    پسند کرده
    349
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی نمایش پست ها
    خوشگلها اگه بخوام برا 40 نفر کشک بادمجان درست کنم عصرونه موادم چقدر باشه؟

    برای چهل نفر من درست کردم - 25 تا بادمجون ، 8 پیاز بزرگ که میشه تقریبا دو کیلو - حدود 20 تا گردوی پودر یا خوردشده + دو بسته کشک پاستوریزه برای داخل مواد + یک کشت برای تزئین - گوشت برای هر نفر دو تیکه گوشت قیمه + برای هر 5 نفر یه استکان حبوبات . "لیوان نه ! استکان"
    کوفت :(
     
    خانومی این نوشته را پسندیده.

  5. #476
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shima_normal آواتار ها
    اسماعیلی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    146
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    586
    پسند کرده
    349
    [quote=ماناسهیل;826487]
    حلیم بادمجون با دستور رزا منتظمی
    گوشت گردن گوسفندی پخته و ریش ریش شدهوبادنجون سرخ شده و برنج پخته و عدس پخته و پیاز داغ و نعنا داغ و باهم مخلوط کرده و مرتبط به هم میزنیم تا مثل حلیم کشدار بشه


    کوبیدن نمیخواد ؟ میگم خدایا چرا من هر چی بیشتر میکوبم این کش دار نمیشه -
    کوفت :(
     

  6. #477
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هانی عسل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1115
    پسند کرده
    1110
    [QUOTE=shima_normal;849553]
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    حلیم بادمجون با دستور رزا منتظمی
    گوشت گردن گوسفندی پخته و ریش ریش شدهوبادنجون سرخ شده و برنج پخته و عدس پخته و پیاز داغ و نعنا داغ و باهم مخلوط کرده و مرتبط به هم میزنیم تا مثل حلیم کشدار بشه


    کوبیدن نمیخواد ؟ میگم خدایا چرا من هر چی بیشتر میکوبم این کش دار نمیشه -
    اگه گوشت گردن و خوب بکوبی کش دار می شه
    بقیه مواد را هم که پختی بریز تو مخلوط کن یا غذاساز و بعد با گوشت کوبیده خوب هم بزن
    حسرت الملوک, lady baran و انژلینا این نوشته را پسندیده.

  7. #478
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047
    بادمجون و با نمک و زردچوبه میپزم بعد میکس میکنم و با پیازداغ و گردو و نعناع داغ تزیین میکنم
    نام: 199209213293.jpg نمایش: 3991 اندازه: 99.9 کیلو بایت
    مامان عاشق 1, fahim68, -sania- و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #479
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Zarzare babaee آواتار ها
    زرزر بابا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    131
    نوشته های وبلاگ
    11
    میزان امتیاز
    121
    پسند شده
    2251
    پسند کرده
    1714

    ویترین مدال ها

    ....و اما كشك و بادمجان زرزر بابا براي مسابقه







    همين اول كاري از مامان عزيز و گلم كه توي تمام مراحل كار كمكم كرد تشكر ويژه ميكنم ................................................... ........




    مواد لازم :

    بادمجان ....................... 3 كيلو
    كشك پاستوريزه ليواني .... 2 عدد
    نعنا خشك .......... 2 قاشق غذا خوري
    سير .............. 1 سر ( 5-6 حبه )
    پياز بزرگ ............... 2 عدد
    روغن مايع ............... براي سرخ كردن
    نمك و آب .............. به ميزان لازم
    طرز تهيه :

    بادمجان ها رو بشوييد و پوست اونها رو بگيريد و از وسط به دو نيم كنيد .

    روي بادمجان ها نمك بپاشيد ( نكته : اين كار باعث ميشه كه سَم بادمجان ها گرفته بشه و همچنين موقع سرخ كردن روغن كمتري جذب اونها بشه . ) بعد براي يك ساعت بذاريد كنار . بعد از يك ساعت دوباره بادمجان ها رو بشوييد و بذاريد آب اونها كاملا خشك بشه .

    بادمجان ها رو با روغن خيلي كم سرخ كنيد . بعد بادمجان هاي سرخ شده رو بااضافه كردن نمك و آب بپزيد. وقتي بادمجان ها خوب پخته و نرم شد با گوشت كوب اونها رو بدون باقي مونده آب داخل قابلمه له كنيد ( نكته : اگر بعد از پختن بادمجان ها هنوز داخل قابلمه آبي باقي مونده ( حتي يك استكان) ، كاملا آب داخل قابلمه رو داخل ظرف ديگه اي بريزيد و بعد از له كردن بادمجان ها آب رو به اون اضافه كنيد يا اول بادمجان ها رو از داخل باقي مونده آب داخل قابلمه خارج كنيد و داخل ظرف جدا گونه اي خوب له كنيد و بعد آب بادمجان هاي پخته شده رو به بادمجان هاي له شده اضافه كنيد . چون اگر بادمجان ها رو با آب له كنيد خوب و يكدست له نميشند . )

    بعد به اون 1.5 ليوان از كشك رو اضافه كنيد و خوب هم بزنيد و براي ربع ساعت ديگه روي حرارت بزاريد تا دوباره كاملا داغ بشه .


    باقي كشك رو هم براي تزئين روي كشك و بادمجان كنار بذاريد .

    بعد توي اين فاصله پيازداغ و سيرداغ و نعناع داغ رو درست كنيد .

    نعناع داغ رو با روغن كم درست كنيد ، بطوري كه تقريبا نسبت نعناع خشك به روغن 2 به 1 باشه يع ني : 2 قاشق غذاخوري نعناع خشك و 1 قاشق غذاخوري روغن . روغن رو داخل ك اسه ي فلزي بريزيد و بذاريد خوب داغ بشه ، همين كه ميخواست به جوش بياد نعناع خشك رو توي ظرف بريزيد و همون لحظه زير اجاق گاز رو خاموش كنيد و تند تند مواد رو با هم مخلوط كنيد .

    سيرها رو حلقه اي خرد كنيد و بعد از خرد كردن بذاريد ربع تا نيم ساعت هوا بخوره بعد اونها رو سرخ كنيد . اينجوري سيرها بعد از سرخ شدن بهم نمي چسبند .

    پيازها رو هم نگيني خرد كنيد و بعد اونها رو با روغن سرخ كنيد تا پياز داغ ها كاملا دون دون بشند . ( نكته : حواستون باشه كه چون پيازها نگيني شدند زمان خيلي كمتري نسبت به پياز خلالي ميبره تا سرخ و طلايي بشه . )



    همينطور كه توي عكس مشخصه اگر كشك و بادمجون رو با اين روش آماده كنيد ، كشك و بادمجان خيلي خيلي كم روغني داريد .




    روش تزئين :


    1 : با خلال دندان طرح بدن طاووس رو روي كشك و بادمجان ها بكشيد . هر طرف از بدن طاووس رو كه با خلال دندان روي كشك و بادمجان خط ميندازيد ، همون موقع با كشكي كه داخل قيف ريختيد اون رو پر كنيد . چون زماني كه كشك و بادمجان داغ باشه خيلي زود خط ها محو ميشند . ( نكته : خط هاي دورگيري شده دور تا دور بدن و سر و تاج طاووس " يا به قول ما شيرازي ها كاكُل " رو با ماسوره ي درشت تر انجام بديد و بقيه رو با ماسوره ي نازك تر )

    2 : وقتي طرح كامل بدن و سر و تاج طاووس رو كامل با كشك دورگيري كرديد ، با كشك دايره هاي پر طاووس رو پراكنده ولي با نظم خاصي دور تا دور طاووس بكشيد .( به اين نكته توجه كنيد كه دايره هاي بالاتر درشت تر و هر چه به سمت پايين مي آييد دايره ها رو كوچكتر بكشيد . )

    3 : سيرداغ ها رو به رديف مدل خطي از بالا بچينيد و رديف بعدي رو از پايين قسمت بالايي بچينيد تا در آخر به بدن طاووس برسيد . ( براي اين قسمت هم بهتره رديف هاي بالايي رو از سيرهاي پهن تر استفاده كنيد و به ترتيب رديف هايي كه به پايين مي آييد از سيرهاي كوچك تر استفاده كنيد و براي آخرين رديف متصل به بدن طاووس هم اگر سيرهاي كوچك تمام شده بود سيرها رو از وسط نصف كنيد و براي آخرين رديف استفاده كنيد . )

    4 : بعد خط هايي رو صاف و يكدست ، براي اتصال دايره ها بكشيد تا پرهاي طاووس كامل بشند .

    5 : و در آخر چشم هاي طاووس رو مدل بتجقه بكشيد .

    6 : داخل دايره ها رو با نعناع داغ ( كم روغن ) پر كنيد و بعد چشم طاووس و دايره هاي تاج رو با نعناع داغ پر كنيد . ( وقتي نعناع داغ كم روغن باشه خودش رو مدل مخملي نشون ميده . )

    7 : و داخل بدن طاووس رو با پيازداغ نگيني پر كنيد ولي براي نوك طاووس از دو تا تيكه پيازداغ پهن كه اون رو با كارد مدل نوك طاووس برش زديد استفاده كنيد .

    8 : و در آخر روي دايره هاي پر طاووس نقطه هايي از كشك بذاريد .




    دوس جونياي كه اين احتمال رو داده بودند كه با اين تزئين كشك و بادمجون سرد ميشه ، خيالشون راحت باشه كه كشك و بادمجون ما سرد نشد . چون قبل از شرع به تزئين كاملا اون رو كه داغ داغ بود توي ظرف سرو ريختم و همچنين از قبل تمام مواد تزئيني رو آماده و مراحل كار رو برنامه ريزي كرده بودم .



    شما هم هر وقت انشاالله خواستيد درست كنيد يك بار با دقت تمام مراحل رو بخونيد و قبل از تزئين تمام مواد رو كنار دستتون آماده داشته باشيد .



    نوش جانتون
    Behjat, Elsanaa, nora55 و 47 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد كه انتظارش را نداري . (( گابريل گارسيا ماركز ))

  9. #480
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    یعنی اعتماد به نفش حال کنید بعد از عکس بالایی چه عکسی میذارم!!! خدایی خوشمزه بود اما حال تزیین نداشتم... بادمجون کبابی توی یکم روغن تفت دادم بعد سیر داغ و پیاز داغ و گردو بهش اضافه کردم بعد کشک با آب رقیق کردم . ریختم توش تا یکم بپزه!

    نام: 20140125_195258.jpg نمایش: 3414 اندازه: 32.3 کیلو بایت
    حسرت الملوک, lady baran, Behjat و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

صفحه 60 از 101 نخستنخست ... 505758596061626370 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما