نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4474Likes

موضوع: کشک بادمجان | حلیم بادمجان

نمایش نتایج: از 281 به 288 از 804
صفحه 36 از 101 نخستنخست ... 263334353637383946 ... آخرینآخرین
  1. #281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: کشک بادمجان، حلیم بادمجان

    من اول بادمجونا روشب قبل (آخه کارمندم) سرخ کردم بعد باادویه وعصاره گوشت و1.5لیوان آب گذاشتم پخت وقتی آبش چیده شد توی چند مرحله نعناع داغ ریختم وکشک رواضافه کردم چوت شوشو ازسیربدش میاد پودرسیر ریختم باگوشت چرخ کرده قاطی کردم بعدش هم تزئین وخوردن
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۳۰ در ساعت ۰۹:۳۷ بعد از ظهر

  2. بانک بند ناف
  3. #282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: کشک بادمجان، حلیم بادمجان

    کشک بادمجان



    بادمجونایی که تلخیشونو با گذاشتن تو آب و نمک گرفته بودم تو تابه رژیمی با روغن کم سرخ کردم .بعد با چنگال ریش ریشش کردم و بهش نعنا داغ و پیاز داغ اضافه کردم.بعدقاشق قاشق کشک اضافه کردم.تا جایی که به نظر خودم طعمش خوب باشه در آخر هم با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین خاک برسری کردم

  4. #283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3681
    پسند کرده
    599

    Re: کشک بادمجان، حلیم بادمجان

    سیر داغ فراوان+نعنا داغ+گردوی خردشده+کشک که با آب رقیق می کنم+نمک و فلفل و در آخر بادمجون سرخ شده که همه رو میذارم با هم جا بیفته و بادمجونا کاملا له بشه.


    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    178
    پسند کرده
    62

    Re: کشک بادمجان، حلیم بادمجان


    كشك و بادمجان را مادرم درست كرد براي همين دستورش را نميدونم فقط ميدونم معمولي درست ميكنه اول بادمجانها را سرخ كرد بعد با اب جوشاند و در اخر كشك را ريخت و با گوشتكوب برقي له كرد كمي هم پياز داغ داخلش اضافه كرد تزيين هم كه معلومه از همين يكي دوتا پست بالاتر كش رفتم
    باران67 و افسونی این نوشته را پسندیده.

  6. #285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    2165
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: کشک بادمجان، حلیم بادمجان

    مال منم مثل روشیه که محبوب جون 2تا پست قبلتر گفتن:)



    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۳۰ در ساعت ۰۹:۵۷ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  7. #286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: کشک بادمجان، حلیم بادمجان

    فرگل چقدر روغن داره کشک بادمجون تو ؟ ولی با سنگک داغ عجب می چسبه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کشک بادمجون رو چطور باید سرو کرد ؟ در چه دمایی ؟ داغ داغ باید بریزیم تو ظرف یا میشه 4-5 ساعت قبل درست کرد ؟
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  8. #287
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16300
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    Re: کشک بادمجان، حلیم بادمجان

    بادمجانها را سرخ کردم پیاز و سیر را تفت دادم و همه را با هم با کمی رب و کمی آب پخته و له کرده و کشک و پودر نعناع را اضافه و میزاریم به روغن بیفتد..........عاشقشم

    آشپزخونه منhonar modernirani.blogfa.com
    solidad, sohei59, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۳
    نوشته ها
    160
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: کشک بادمجان، حلیم بادمجان

    گفتم اینو اینجا بگم شاید بعضی از دوستان با نگهداری کشک تو یخچال مشکل داشته باشن مشکلشون حل شه .
    بغیر از فریز کردن قالبی کشک میتونید کشک اضافه رو تو شیشه ریخته و شیشه رو پر اب کنید درش رو ببندید و در یخچال نگهداری کنید اصلا کپک نمیزنه و موقع استفاده اب اضافی رو تو یه لیوان بریزید و کشک ته نشین شده رو هم بزنید. غلظت کشک بستگی بمیزان ابی که کشک رو درونش هم میزنید داره اگه باز کشک تون اضافه اومد همون اب رو بهش اضافه کنید . شیشه باید تا لبه پر اب باشه . البته اینطوری یه مقدار از نمک کشک کم میشه ولی خراب نمیشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    همین از تمام جهان کافیه
    همین که کنارت نفس میکشم
    تقدیم به پسرای گلم شهروز و شایان

صفحه 36 از 101 نخستنخست ... 263334353637383946 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما