نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4476Likes

موضوع: کشک بادمجان | حلیم بادمجان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 804
صفحه 2 از 101 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9

    Re: کشک بادمجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط luna
    ماهنوش جون مثل هميشه تزيين جالب و تكي انجام دادي عالي شده
    يه سوال در مورد حليم بادمجان مي شه بگيد كشك را موقع پخت اضافه مي كني يا بعد از پخت؟ و اينكه پیاز داغ و نعنا داغ و گردو ریز خرد شده ا كي اضافه مي كني؟
    لونا جون ممنون از لطفت ، من همیشه کشک و پیاز و نعنا داغ رو در آخر توی غذا می ریزم و بعد غذا رو تو ظرف می کشم.گردو رو هم رویش می ریزم( اگه تو تزیین نخوامش تو حلیم بادمجون می ریزمش).من همیشه از کشک پاستوریزه استفاده می کنم، به خوشمزگی کشک محلی نیست ولی خوب پاستوریزه است.اگه از کشک محلی خواستی استفاده کنی بهتره در آخر پخت به غذا اضافه کنی و بگذاری با غذا یه جوش بزنه.البته در اینصورت یه کم رنگ کشک تیره می شه ولی سالمتر میشه.
    باران67 و Shiva Sh این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  2. #10
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: کشک بادمجان

    از روی عکس میشه فهمید خیلی قدیمی هستن قبل از اینکه آپلود سنتر سایت راه اندازی بشه



    باقالی پلو با
    مرغ
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #11

    Re: کشک بادمجان

    رزها رو با بادمجون حلقه شده و سرخ شده که بعد از سرخ هر حلقه رو از وسط نصف کردم درست کردم سبد رو هم با کشک زعفرانی که چون رقیقش کرده بودم برجستگی خطوط سبد تقریبا از بین رفته.برگها هم با نعنا داغ درست شده.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۳۰ در ساعت ۱۰:۱۴ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اردبيل
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    78

    Re: کشک بادمجان

    اينم كشك بادمجان ِ عزيزتر از جان.
    طرز تهيه:
    پياز زياد با سير فراوان رو تفت دادم. سپس بادمجان هاي سرخ شده و له شده رو داخلش ريختم. سپس به مقدار فراوان نعنا خشك زدم. كلي كشك رو درون آب حل كرده و به مواد اضافه كردم. در اخر هم بهش فلفل قرمز اضافه كردم . اينقدر رو شعله بود تا حسابي جا افتاد.
    taniya, r.khk, مری جون و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: کشک بادمجان

    اینم کشک و بادمجان من که با بادمجان کبابی درست کردم و در عرض سه سوت هم تزیین نمودم .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: کشک بادمجان

    کشک بادمجون، بدون تزئین ، با کشک محلی ، خیلی خوشمزه بود !
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]به پندار تو : جهانم زیباست ![/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]جامه ام دیباست ! دیده ام بیناست ! زبانم گویاست !قفسم طلاست ! به این ارزد که دلم تنهاست ؟![/HIGHLIGHT]

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: کشک بادمجان

    میگم شماها همه برای کشک و بادمجون از بادمجون له شده استفاده می کنید؟؟؟؟ تو یزد برای کشک و بادمجون بادمجون را از طول دو قسمت میکنن (بسته به کلفتی بادمجون) بعدش روغن پیاز فراوون درست میکنن و بادمجون ها را میذارن روش بهد کمی آب و زردچوبه اضافه می کنن (سیر داغ به دلخواه) وقتی آبش کم شد پودر گردو را میریزن روش بعد هم همینجوری سرو میکنن کشک هم تو کاسه میریزن میارن سر سفره اینجا فقط حلیم بادمجون را له میکنن
    Shiva Sh این نوشته را پسندیده.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: کشک بادمجان

    دوستان من حليم بادمجان رو خيلي دوستدارم من اينطوري درست ميكنم ابتدا گوشت خورشتي را ميزارم بپزه بعد ريش ريش ميكنم و د رداخل بادمجان سرخ كرده ميريزم و بعد پيازداغ و ادويه اضافه كرده و هم ميزنم تا بادمجانها ريش ريش شود و مواد به خورد هم برود و بعد كه بخورد هم رفتن و خوب آبي داخلش نماند ميتوان داخل ظرف ريخته و با نعناع د اغ و گردو تزيين كرده خيلي خوشمزه ميشه هر كي كه خورده خوشش اومده .
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 101 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما