نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree740Likes

موضوع: ترشی کلم قرمز

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 114
صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 3101112131415 آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56331
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    کلم قرمز- دوتا بادمجون -فلفل تند -همه رو بصورت تیکه های کوچیک خورد کردم روشو سرکه قرمز ریختم تو همه مواد رو بپوشونه ویکم نمک ریختم وگزاشتم رو گاز
    بعد ازینکه جوش خورد دوسه قاشق شکر بهش اضافه کردم...
    وبعد از چندتا جوش دیگه یکم رب انار ...
    وبعد حرارتو کم کردم ودر قابلمه رو تا نیمه روش گزاشتم وگزاشتم جوشای ریز ریز بزنه وبعد از چنددقیقه خاموش کردم..
    بعد از خنک شدن تو شیشه ریختم ودر یخچال تا جا بیفته
    من عاااااااااشق این ترشی ام..ومعمولا همون روز بعدش ازش استفاده میکنم...
    این ترشی تند وتیزه
    باران67, پرنسس.م, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titi23 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    371
    پسند کرده
    301
    نام: WP_20150718_004.jpg نمایش: 859 اندازه: 98.5 کیلو بایت
    باران67, m1361, ستار و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    883
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    932
    پسند شده
    14378
    پسند کرده
    14629

    ویترین مدال ها

    ترشی کلم قرمز

    من همیشه این ترشی را زیاد درست میکنم، کلم را خرد میکنم درون شیشه با سرکه و نمک و چند برگ سبزی معطر
    ولی این دفعه به روشی که توی همینجا توضیح داده بودند، کلم را خرد کردم روش نمک پاشیدم یه یک ساعتی بعد هم با همان نمکی که داشت ریختم درون شیشه، حدود یک سوم استکان آبغوره مابقی سرکه
    نام: ترشی کلم بنفش.jpg نمایش: 767 اندازه: 85.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۸/۱۹ در ساعت ۰۹:۱۵ قبل از ظهر
    zahra113, باران67, zakizadeh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام .پیشنهاد می کنم ابتدا کلم رو بدون اینکه بشورید رنده کنید یا به اندازه دلخواه خرد کنید و روی اون نمک بپاشید بعد از این که نمک رو روی کلم ریختید یک کم با دست کلم هارو با نمک مخلوط کنید ده دقیقه استراحت بدید و بعد کلم رو با آب سرد بشورید نذارید زیاد با نمک بمونه رنگ کلم می پره بعد کمی که خشک شد داخل شیشه بریزید و با سرکه سفید و به دلخواه سیرو فلفل سبز پرکنید.هرچقدر که کلم بیشتر شسته بشه یا استراحت کنه رنگ اون سفیدتر میشه .
    ویرایش توسط ستار : ۱۳۹۴/۰۸/۰۴ در ساعت ۰۵:۳۲ بعد از ظهر
    منتقد گرامی, kurosh1, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2496
    پسند کرده
    14584
    من یک هفته پیش این ترشی رو درست کردم متاسفانه به روش قدیمی خودمون کاش این تاپیک رو زودتر میدم واز تجربیاتتون استفاده میکردم تا مال من هم مثل مال شما خوشرنگ بشه من کلم رو از شب قبل شستم و خورد کردم گذاشتم تا ابش خشک بشه بعد فرداش ریختم تو شیشه و کمی نمک وفلفل تند و متاسفانه از سرکه قرمز استفاده کردم که تازه فهمیدم سرکه قرمز باعث رنگ پریدگیش میشه
    نام: _20151013_130009.jpg نمایش: 617 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, hengamehh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    z.rezaei آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۲
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    130
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    1837
    پسند کرده
    2272
    سلا دوستان
    من برای اولین بار ترشی کلم قرمز درست کردم طبق دستور هیون عزیز پیش رفتم با این تفاوت که سرکه سفید رو با اب نمک مخلوط کردم(به اصرار مامان)
    و از نتیجه بسیار بسیار راضی بودم.خیلی مزه و رنگش عالیه.من عاشقش شدم و همونی که باب میلم بود شده.
    با تشکر از همه دوستانی ک تجربیاتشونو بیان کردن
    نام: IMG_5061.jpg نمایش: 527 اندازه: 65.1 کیلو بایتنام: IMG_5063.jpg نمایش: 518 اندازه: 67.8 کیلو بایت
    pink girl, kurosh1, zakizadeh و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #103
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86500
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mam elina نمایش پست ها
    میزان نمک چقدر باید باشه ؟
    در دستور هیون عزیز:
    میزان نمک برای یک عدد کلم سایز متوسط 3 ق غذاخوری ذکر شده


    نقل قول نوشته اصلی توسط شرر بانو نمایش پست ها
    دوستان شما حتما اب قاطی سرکه میکنید؟اب جوشیده؟
    عزیز دلم اگر تند و تیزی سرکه رو نمیپسندین آب رو جوش بیارین و وقتی جوشید خاموش کرده و سرکه رو اضافه کنین.
    نسبت ترکیب آب و سرکه هم بسته به ذائقه و طبع شما داره
    میتونین 2 لیوان سرکه و یک لیوان آب باشه ترکیبتون یا نصف و نصف


    و ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط آوا123 نمایش پست ها
    سلام
    یه سوال
    ترشی من اولش رنگش خوبه اما بعد یه مدت که می گذره کلم ها رنگشون رو به سرکه میدن و دیگه رنگ خوشرنگ اولیه رو ندارن یه جورایی رنگ پریده میشن.چرا؟ سرکه هم سرکه سفید- خونگی نیست که بگم غلظتش باعث رنگ پریدگیش میشه.مال شماها رنگش تغییر نمی کنه؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط negar1362 نمایش پست ها
    آوا جان دقیقا برای ترشی منم همین اتفاق افتاده اول رنگش خوبه ولی بعد از یک مدت رنگ پریده میشه دوستان جواب بدید پلیز
    عزیز دلم به مرور زمان تغییر رنگ میدن و کلم ها بی رنگ تر و اب ترشی خوشرنگ تر میشه
    برای به تاخیر افتادن این روند حتما ترشیتون رو در یخچال نگهداری کنین و بهتره ترشی رو تازه به تازه درست کنین تا همیشه ترشی خوشرنگ در دسترستون باشه




    نقل قول نوشته اصلی توسط ღ. saba .ღ نمایش پست ها
    وقتی کلم و با نمک قاتی میکنیم می زاریم بمونه نمک به خوردش میره و شور میشه
    دیگه لازم نیست بعد سرکه ریختن که نمک توو سرکه بریزیم نه ؟
    نه عزیز دلم نیازی نیست
    کوئین, amir mami, مامی سجاد و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36084
    پسند کرده
    54957
    سلام یک تجربه اگرترشی را با سرکه سیب درست کنید ترشیش و تند و تیزی سرکه انگور را نداره
    ببخشید باران جون تو حیطه تخصص اساتیدی چون سما دخالت کردم

    همین جا از گیتا جون که دیگه سد نمی زنه تشکر می کنم دست گیتا جون درد نکنه من ازشون یاد گرفتم
    maman_mahya, باران67, amir mami و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 3101112131415 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما